PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی تیم نویسندگی وی تایم

Wool
March 1st, 2014, 17:52
سلام دوستان وبمستر
ادرس وب سایت رسمی تیم وی تایم : تیم وی تایم|نویسندگی برای انواع سایت (http://wetime.ir)
درباره تیم نویسندگی وب سایت وی تایم

تیم نویسندگان وب سایت وی تایم با تیم مجرب در خدمت مدیران وب سایت هایی در گستره موضوعی متفاوت و وسیع می باشد. سابقه کاری ما و بهره گیری از نویسندگان متخصص، قیمت مناسب، تعهد کاری ما، نویسندگی با ملاحضه مسائل مربوط به سئو، همکاری با برخی از بزرگترین وب سایت های ایران و بسیاری از ویژگی های خوب دیگر ما دلیل اعتماد شما خواهد بود. جهت شروع همکاری با ما ابتدا به صفحه تعرفه ها مراجعه کنید تا از تعرفه های ما اطلاع یابید سپس از طریق صفحه سفارش آنلاین اقدام به ثبت سفارش نویسندگی بفرمایید.

شرایط ما (http://wetime.ir/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D8%A7)

تیم وی تایم به منظور رفع هر گونه مشکل و بروز خطا در میان هر دو طرف یک قرارداد نامه تنظیم کرده است .
شرایط تیم ما:

- تیم وی تایم از پذیرفتن سایت هایی که وی پی اس یا سرور شخصی برای اپلود فایل ندارند خوداری میکند.( فقط برای اپلود فایل هایتان )
- تیم وی تایم در دو نوبت هفتگی و ماهانه تصویه حساب میکند . ( روزانه پذیرفته نخواهد شد)
- تیم وی تایم بعد از اینکه تعداد پست های شمارا در هر روز در سایتتان قرار داد یک ایمیل برایتان میفرستد که به شما اعلام میکند چند تا پست برایتان فرستادیم – چند پست برایتان باقی مانده – زمان باقی مانده تا تصویه بعدی چقدر است و….
- مدیران سایت وظیفه دارند بعد از ارسال پستشان از طرف وی تایم . سریعا پست های فرستاده شده را چک کنند و تمامی مشکلات و نقاط ضعف پست را اعلام کنند.
- مدیران وظیفه دارند تا بعد از پرداخت یک ایمیل هاوی شرایط و نحوه گذاشتن پست در سایت خود را به ایمیل ما بفرستند : info@wetime.ir
با احترام – شاد باشید

alialavi20
March 19th, 2014, 20:21
چرا جواب ندادید ؟
تو سایتتون واسه تعیین تعرفه سوال کردم ولی جواب ندادید .
موضوع : خودرو
کپی
تغییر تیتر + 3 عکس
چه قد میشه ؟

newmoha25
April 21st, 2014, 19:38
با عرض سلام
بنده سایت دانلود دارم که 4 ماهه ساختم در این 4 ماه تقریبا با 20 تا نویسنده آشنا شدم که هیچ کدوم نتونستند طبق نظم سایت ما مطالب ارسال کنند اما 2 هفته پیش با تیم وی تایم آشنا شدم که واقعا کارشون عالیه و ازشون خیلی راضی هستم هم قیمت هاشون خیلی مناسبه و هم کارشون عالیه و واقعا اینو می تونم بگم که من از اون ها بهترین تو این زمینه ندیدم بازم تشکر می کنم از تیم وی تایم که واقعا کارشون حرف نداره
باتشکر.

newmoha25
April 26th, 2014, 14:15
سلام من هستم آی دی یاهو:
gerdoodl

delta
April 29th, 2014, 00:33
1000 تا 5000 خیلی تفاوت داره ها؟ برای سایت بازی چه قدر هزینه میگیرید هر پست؟