PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپدیت custombuild در دایرکت ادمین ؟

Ali-TaySoN
February 28th, 2014, 14:47
سلام

من می خواستم در دایرکت ادمین کاستوم بیلد به ورژن 2 آپدیت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید ؟؟

OmidX
February 28th, 2014, 15:03
سلام

من می خواستم در دایرکت ادمین کاستوم بیلد به ورژن 2 آپدیت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید ؟؟

nano /usr/local/directadmin/custombuild/options.conf

custombuild=1.2 رو ب custombuild=2 تغییر بدید ...

بعد هم :

cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update

Ali-TaySoN
February 28th, 2014, 15:36
ممنون

ورژن آپاچی بخواهم 2.4 بشه با این روش انجام میشه ؟ یا باید کد دیگه بزنم برا آپدیت آپاچی ؟

OmidX
February 28th, 2014, 15:42
ممنون

ورژن آپاچی بخواهم 2.4 بشه با این روش انجام میشه ؟ یا باید کد دیگه بزنم برا آپدیت آپاچی ؟

برای آپاچی نیازی ب custombuild 2 نیست اصلا ، برای آپگرید اپاچی از 2.2 ب 2.4 :

cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build set apache_ver 2.4
./build update
./build apache

Ali-TaySoN
February 28th, 2014, 15:51
ممنون یک دنیا

آپاچی یا کاستوم بیلد آپدیت کنم ورژن php که تغییر نمی کنه ؟ مثال الان 5.3 هست 5.4 بشه اگر تغییر میکند ممنون میشم آپدیت ورژن php کد بگید ؟؟

OmidX
February 28th, 2014, 16:07
ممنون یک دنیا

آپاچی یا کاستوم بیلد آپدیت کنم ورژن php که تغییر نمی کنه ؟ مثال الان 5.3 هست 5.4 بشه اگر تغییر میکند ممنون میشم آپدیت ورژن php کد بگید ؟؟

اگه کاستوم بیلد آپدیت شه ، نسخه php هم عوض میشه ک باید دستی بیارید رو 5.3 ... ب نظر من شما فقط اپاچی رو آپگرید کنید ، کاری ب کاستوم بیلد نداشته باشید !

Ali-TaySoN
February 28th, 2014, 16:10
ممنون خیلی لطف کردید

اما اگر بخواهم php 5.4 به 5.3 آپدیت کنم چطور می تونم انجام بدم ؟

OmidX
February 28th, 2014, 17:34
ممنون خیلی لطف کردید

اما اگر بخواهم php 5.4 به 5.3 آپدیت کنم چطور می تونم انجام بدم ؟

در

nano /usr/local/directadmin/custombuild/options.conf

نسخه php رو 5.3 بزارید و php رو یکبار ریبلید کنید .

OmidX
August 14th, 2014, 15:50
ببخشید این ورژن مثل ایزی آپاچی منوی گرافیکی برای مدیریت داره؟

خیر ، نداره .

MOHAMMAD MOHSEN
August 15th, 2014, 13:50
با پوزش
http://www.webhostingtalk.ir/f91/118514/

! ضمنا یه سوال - کاستم بیلد سرور من 1.1 هست ! آیا ضرورتی داره که به ورژن 2 ارتقا بدم؟

custombuild 2 به صورت beta منتشر شده و ممکنه به مشکلاتی بر بخورید اگر در کار با لینوکس و دایرکت ادمین با تجربه هستید و می تونید از پسش بر بیاین خوبه البته اون لینکی که دادین پلاگین هست که من دانلودش نکردم و استفاده نکردم ازش در custombuild جدید همانند نسخه های قبلی باید از خط فرمان استفاده کنید

اگر در حال حاضر نسخه فعلی کارتون رو راه میندازه و حوصله دردسرهای احتمالی رو ندارید خیر ارتقا ندید