ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شما پیش از‌این وردپرس را برپا کرده‌اید. برای راه‌اندازی دوباره نخست جدول‌های کهنه‌ی پایگاه‌داده را پاک کنید

9000001
February 28th, 2014, 09:53
سلام من هرچی بک اپ دیتابیس رو برمیگردونم باز سایت این ارور میده شما پیش از‌این وردپرس را برپا کرده‌اید. برای راه‌اندازی دوباره نخست جدول‌های کهنه‌ی پایگاه‌داده را پاک کنید.. منظورش کدوم جدول هاست؟

sitetheme
February 28th, 2014, 10:05
سلام من هرچی بک اپ دیتابیس رو برمیگردونم باز سایت این ارور میده شما پیش از‌این وردپرس را برپا کرده‌اید. برای راه‌اندازی دوباره نخست جدول‌های کهنه‌ی پایگاه‌داده را پاک کنید.. منظورش کدوم جدول هاست؟

به نظرم مشکل شما به این صورت حل میشه:
فایل های نصب وردپرس رو روی هاست بریزید یک دیتابیس جدید بسازید تیبیل ای وردپرس قبلی رو در دیتابیس جدید ایمپورت کنید بعد اطلاعات دیتابیس جدید رو در فایل config.php وارد کنید و تمام!

SoltanHost.Net
February 28th, 2014, 10:12

توی فایل منیجرتون یک فایل به نام
config.php وجود داره اونو Edit کنید سپس اطلاعات دیتابیستون رو اونجا مشاهده میکنید سپس به سی پنل باز گشته و MySQL DataBases کلیک کنید و دیتابیس های جدید بسازید

سپس بیایید داخل فایل Config.php اطلاعات رو جایگزین کنید سپس وبتون بالا میاد

موفق باشید

sunnynight
November 11th, 2014, 00:14
سلام دوست عزیز

در پنل هاست به phpmyadmin برويد و ديتابيس مورد نظر را انتخاب و جدول هاي آن را پاك كنيد
سپس وردپرس خود را نصب كنيد
موفق باشيد :)