توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور sb56 هتزنر
nariman_us
February 27th, 2014, 17:38
درود
عنوان تاپیک کاملا مشخص هست
درخواست قیمت برای سرور sb56 هتزنر را دارم .
دوستانی که آفر میدن توجه کنند که ما روز اول از اونها کمک خواهیم گرفت برای نصب یک کنترل پنل رایگات و تنظیمات دامنه و بعد از اون فقط ماه به ماه اگر مشکلی نباشه فقط هزینه را پرداخت خواهیم کرد .
مورد استفاده برای فایل هست .
یک سرور ex40 هم داریم که اگر راضی باشیم برای ماههای بعد از فروشنده فعلی انتقال میدیم به پنل فروشنده فعلی چون نه خودمان پنل داریم و نه هم میتونیم پرداخت داشته باشیم .
لطفا کسانی آفر بدن که تاپیک را مطالعه کردن و جواب تیکت را دو تا سه ساعته میدن.
با سپاس
novin-web
February 27th, 2014, 18:25
سلام
اولا کلیه کانفیگ ها رو براتون رایگان انچام میدیم.
از دیتاسنتر های redstation و xlhost و hetzner و datashack میتونیم براتون مستقیم خرید کنیم بدون اضافه شدن 1 ریال کارمزد!!!
فقط کافیه لینک افر سرور مد نظرتون رو به ما بدید همین دقیقا خود قیمت دیتا سنتر رو دریافت میکنیم.
این هم لینک افرهاشون:
Dedicated Server Overview (http://www.redstation.com/dedicated-server/dedicated-server-overview)
Hetzner Online AG: Dedicated Root Server Offers (http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver)
Dedicated Server Hosting | Intel and AMD Servers New York (http://www.reliablesite.net/dedicated-servers/)
Dedicated Servers | Windows & Linux Dedicated Server (http://www.xlhost.com/hosting/dedicated-servers/)
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
servervds.com
February 27th, 2014, 18:57
درود
دوستانی که آفر میدن توجه کنند که ما روز اول از اونها کمک خواهیم گرفت برای نصب یک کنترل پنل رایگات و تنظیمات دامنه و بعد از اون فقط ماه به ماه اگر مشکلی نباشه فقط هزینه را پرداخت خواهیم کرد .
یک سرور ex40 هم داریم که اگر راضی باشیم برای ماههای بعد از فروشنده فعلی انتقال میدیم به پنل فروشنده فعلی چون نه خودمان پنل داریم و نه هم میتونیم پرداخت داشته باشیم .
لطفا کسانی آفر بدن که تاپیک را مطالعه کردن و جواب تیکت را دو تا سه ساعته میدن نه کسانی که سه روز تیکت وضعیتش باز هست و یادشان رفته مشتری هم دارند .
با سپاس
در صورت نیاز به تهیه این سرور در خدمتیم
200 ت ماهیانه
aligoli
February 27th, 2014, 19:52
با بنده مکاتبه نمایید.
nariman_us
February 27th, 2014, 20:49
درود
دوستان با توجه به درخواست لطفا قیمت اعلام بفرمایید و البته اگر قیمت سرور مشابه هم دارید اعلام کنید
فقط خواهش میکنم کسانی که اون تنظیمات اولیه را انجام میدن آفر بدن
98M!zban
February 27th, 2014, 20:53
پیشنهاد میدم از اولین هاست تهیه نمایید
همکاری خوبی با دیتاسنتر hetzner دارن
majidisaloo1
February 27th, 2014, 21:35
sb56 را میتونیم برایتان 235200 تومان ارائه بکنیم خدمتتان
با ما در تماس باشید
servervds.com
February 27th, 2014, 22:15
درود
دوستان با توجه به درخواست لطفا قیمت اعلام بفرمایید و البته اگر قیمت سرور مشابه هم دارید اعلام کنید
فقط خواهش میکنم کسانی که اون تنظیمات اولیه را انجام میدن آفر بدن
درخدمتیم
سرور با قابلیت افزایش هارد
بدون ست اپ و ...
CPU : Intel® Core™ i7-4470
RAM : 32G Ram DDR3
Hard : 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s HDD class Enterprise
Port : 1 Gbps Shared Port - 20TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
سرور مورد نظر شما قابلیت افزایش هارد را ندارد
بقیه موارد درخدمتیم
nariman_us
February 27th, 2014, 22:33
درخدمتیم
سرور با قابلیت افزایش هارد
بدون ست اپ و ...
سرور مورد نظر شما قابلیت افزایش هارد را ندارد
بقیه موارد درخدمتیم
درود
دوستان لطفا قیمت را هم اعلام کنند و البته اگر تمایل به اعلام در تاپیک ندارند حداقل در پیام خوصی قیمت بدن .
این سرور را تو پست اول هم گفتم در حال حاضر دارم ولی هارد زیاد فعلا مورد نظرمان هست ولی خوب این سرور هم میشه روش فکر کرد
با سپاس
iNicz.Com
February 27th, 2014, 22:46
درود
لطفا کسانی آفر بدن که تاپیک را مطالعه کردن و جواب تیکت را دو تا سه ساعته میدن.
با سپاس
با سلام
تمام مواردی که فرمودید مورد قبول ما هستش و سرور مورد نظر با ماهانه 230 هزار تومان برای شما قابل اراه هستش.
در ضمن برای راحتی و رضایت شما از سرویس ارائه شده توسط ما، تمامی موارد و درخواست های اولیه رو خودمون براتون انجام میدیم تا با مشکلی برخورد نکنید
موفق باشید
AvalinHost
February 28th, 2014, 01:09
سلام
sb56 همانطور که مشخص هست 56 یورو می شود.
قیمت برایتان پیغام خصوصی شد.
سرور 56 یورویی در حراجی هتزنر چند نوع هست، مشخصات دقیق آن را ارسال کنید.
موفق باشید.
hassan5099
February 28th, 2014, 01:30
سلام
قیمت پ.خ شد
nariman_us
February 28th, 2014, 01:39
درود
دوستان من چرا متوجه نمیشم
الان اینجا از 200 هزار تا 238 هزار تومان پیشنهاد دادن
برای سرور ex40 هم که اون زمان خریدم قیمت ها کلی اختلاف داشت و از یک بنده خدایی که کمترین قیمت را داد خریدم و الان همان فرد 200 هزار تومان قیمت داده که البته اینجا آفر ندادن و لطف کردن و تماس گرفتن و قیمت دادن!
واقعا چرا این اندازه اختلاف هست ؟ من روز یک شنبه سرور را میخرم و مطمئنا سعی میکنم هم از جای مطمئن بخرم و هم قیمت از پیشنهاد ارزان تر ولی علت این همه اختلاف چیه ؟
یک نکته را هم بگم و اولین که آقای حسینی من هر چی حساب کردم دیدم خرید سرور تازه برام از اضافه کردن هارد ارزان تر تمام میشه تو هتزنر !
پیام خصوصی شما را هم آقای سعادت دریافت کردم و از توجه شما سپاسگزارم ولی قیمت خیلی فرق داره ، مشخصات هم تو سایت خودتان تو بخش سرورهای اختصاصی همان سرور با همان مشخصات هست و اتفاقا از سایت شما بار اول مشخصات اون سرور را دیدم
آقای قنبری از لطف و توجه شما هم سپاسگزارم هر چند فکر کنم به دلیل افزایش مختصر یورو قیمت را 30 هزار تومان گرانتر از تاپیک فروشتان گفتید چون شما هم تو تاپیک فروش خودتان همین سرور را 200 هرار تومان قیمت زدید
از توجه سایر دوستان چه اونها که اینجا آفر میدن و چه اونها که پیام خصوصی میدن هم سپاسگزارم و منتظر پیشنهادات هستم تا اونی که بیشتر برام صرف میکنه را انتخاب کنم ، به هر حال همه دنبال سود هستیم ، فروشنده میخواهد گرانتر بفروشه من خریدار میخوام ارزانتر بخرم :d
AvalinHost
February 28th, 2014, 15:01
درود
برای سرور ex40 هم که اون زمان خریدم قیمت ها کلی اختلاف داشت و از یک بنده خدایی که کمترین قیمت را داد خریدم و الان همان فرد 200 هزار تومان قیمت داده که البته اینجا آفر ندادن و لطف کردن و تماس گرفتن و قیمت دادن!
واقعا چرا این اندازه اختلاف هست ؟ من روز یک شنبه سرور را میخرم و مطمئنا سعی میکنم هم از جای مطمئن بخرم و هم قیمت از پیشنهاد ارزان تر ولی علت این همه اختلاف چیه ؟
یک نکته را هم بگم و اولین که آقای حسینی من هر چی حساب کردم دیدم خرید سرور تازه برام از اضافه کردن هارد ارزان تر تمام میشه تو هتزنر !
پیام خصوصی شما را هم آقای سعادت دریافت کردم و از توجه شما سپاسگزارم ولی قیمت خیلی فرق داره ، مشخصات هم تو سایت خودتان تو بخش سرورهای اختصاصی همان سرور با همان مشخصات هست و اتفاقا از سایت شما بار اول مشخصات اون سرور را دیدم
آقای قنبری از لطف و توجه شما هم سپاسگزارم هر چند فکر کنم به دلیل افزایش مختصر یورو قیمت را 30 هزار تومان گرانتر از تاپیک فروشتان گفتید چون شما هم تو تاپیک فروش خودتان همین سرور را 200 هرار تومان قیمت زدید
از توجه سایر دوستان چه اونها که اینجا آفر میدن و چه اونها که پیام خصوصی میدن هم سپاسگزارم و منتظر پیشنهادات هستم تا اونی که بیشتر برام صرف میکنه را انتخاب کنم ، به هر حال همه دنبال سود هستیم ، فروشنده میخواهد گرانتر بفروشه من خریدار میخوام ارزانتر بخرم :d
باسلام
آهان، اگر ملاک شما sb56 موجود در سایت ما هست که باید عنوان کنم این سرور الان 51 یورو هست و همین سرور با cpu مدل 3770 هم 53 یورو
قیمت یورو هم براتون پیغام خصوصی کرده بودم.
اگر صلاح دونستین در خدمتتون هستیم.
موفق و موید باشید.
iNicz.Com
February 28th, 2014, 16:00
درود
خوب دوست عزیز شما گفتید سرور sb56 ! سروری که در تایپیک بنده هستش Sb51 و sb52 هستش ! با توجه به اینکه کمی ارز تغییر کرده همین سرور رو ها رو بین 200-205 ارائه میدیم.
nariman_us
February 28th, 2014, 18:45
شرمنده فکر میکردم همه اینها یکی هستند برای من هارد + پهنای باند مهم هست . اگر ex4 قدیمی هم کسی داشت اعلام کنه البته پهنای باند 20 ترابایت و هارد 6 ترا را میخوام .
AvalinHost
February 28th, 2014, 23:57
شرمنده فکر میکردم همه اینها یکی هستند برای من هارد + پهنای باند مهم هست . اگر ex4 قدیمی هم کسی داشت اعلام کنه البته پهنای باند 20 ترابایت و هارد 6 ترا را میخوام .
با ما در تماس باشید احتمالا ex4 موجود هست.
servervds.com
March 1st, 2014, 00:07
با سلام
یک عدد سرور کنسلی
EX 4s - Dedicated Server
Ram : 32 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Core™ i7-3770 Quad-Core
Hard Disk : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm
Bandwidth : 20 TB | IP : 1 |
Port : 1 Gbit/s with 1000 Mbit/s guaranteed