ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (آیا) ثبت کننده دامنه Resello از آدرس های ایمیل شما سوء استفاده میکند و انها را می فروشد !؟

wanener
February 27th, 2014, 00:23
سلام
چند وقتی است یک چیز ذهن من را به خودش مشغول کرده است و ان هم این هست که آدرس های ایملی که برای ثبت دامنه از آنها ها استفاده شده ( ایمیل هایی که هیچ اسپم دیگری ندراند و شاید هیچ کجا هیچ وقت ذکر نشده که بخواهد بوسیله ربات ها در بانک اسپم قرار گیرد) ، ایمیلی هایی (اسپم) مبنی بر طراحی سایت و نرم افزار و ... با اسم دامنه هایی که به تازگی ثبت شده است و یا وب سایتی روی آن فعال نیست و گاها دامنه هایی که تازه منقضی شده اند برای رزور و ثبت مجدد دریافت میکنند. ( از منبعی کاملا غیر مرتبط با ریسلو اما جالب اینجاست که شرکتها و یا ساتهای هندی هستند )

این شبه رو برای من بوجود آورده که ریسلو به نوعی چنین اطلاعاتی را به اشتراک میگذارد.

اگر چه همانطور که میدانید احتمال اینکه از روی اطلاعات هویز بتوان به ایمیل دست پیدا کرد هست ،
اما چرا این اتفاق تا به حال برای دامنه هایی که در رجیستاری های دیگر هستند و اتفاق Whois Protection هم ندارند نیافتاده !؟

پس به نظر میرسد کاسه ای زیر نیم کاسه باشد !

1- نظر شما چیست !؟
2- ایا مورد مشابه ای را تجربه کرده اید !؟
3- متن و عنوان ایمیل ها دقیقا چه بوده !؟
4- رجیستاری شما چه بوده است !؟
5-پیشنهاد شما چیست !؟

iwpanel
February 28th, 2014, 12:36
سلام
چند وقتی است یک چیز ذهن من را به خودش مشغول کرده است و ان هم این هست که آدرس های ایملی که برای ثبت دامنه از آنها ها استفاده شده ( ایمیل هایی که هیچ اسپم دیگری ندراند و شاید هیچ کجا هیچ وقت ذکر نشده که بخواهد بوسیله ربات ها در بانک اسپم قرار گیرد) ، ایمیلی هایی (اسپم) مبنی بر طراحی سایت و نرم افزار و ... با اسم دامنه هایی که به تازگی ثبت شده است و یا وب سایتی روی آن فعال نیست و گاها دامنه هایی که تازه منقضی شده اند برای رزور و ثبت مجدد دریافت میکنند. ( از منبعی کاملا غیر مرتبط با ریسلو اما جالب اینجاست که شرکتها و یا ساتهای هندی هستند )

این شبه رو برای من بوجود آورده که ریسلو به نوعی چنین اطلاعاتی را به اشتراک میگذارد.

اگر چه همانطور که میدانید احتمال اینکه از روی اطلاعات هویز بتوان به ایمیل دست پیدا کرد هست ،
اما چرا این اتفاق تا به حال برای دامنه هایی که در رجیستاری های دیگر هستند و اتفاق Whois Protection هم ندارند نیافتاده !؟

پس به نظر میرسد کاسه ای زیر نیم کاسه باشد !

1- نظر شما چیست !؟
2- ایا مورد مشابه ای را تجربه کرده اید !؟
3- متن و عنوان ایمیل ها دقیقا چه بوده !؟
4- رجیستاری شما چه بوده است !؟
5-پیشنهاد شما چیست !؟

سلام دوست عزیز امکان داره که این کارو بکنه ولی اگه کسی متوجه بشه برای شرکتش بد میشه که بازم احتمال کم میشه که این کارو بکنند