PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر Ovh Systems معتبر است

kayako
February 26th, 2014, 23:10
سلام به همه دوستان لطفا راهنمایی کنید دیتاسنتر Ovh Systems چطور دیتاسنتری از لحاظ کیفیت سخت افزار ها و در کل چطور دیتاسنتری بوده
دیتاسنتر هنتزر المان خوبه یا Ovh Systems فرانسه

sajjad65
February 26th, 2014, 23:14
هنتزر برای هاست خوب است
ovh پهنای باند نامحدود است سرور های خوبی هم ارائه میکند قیمتهایش از هنتزر پایین تر است

kayako
February 26th, 2014, 23:27
هنتزر برای هاست خوب است
ovh پهنای باند نامحدود است سرور های خوبی هم ارائه میکند قیمتهایش از هنتزر پایین تر است

سلام من برای استفاده شخصی میخوام یه سایت برای دانلود اسکریپت و نرم افزار به قیمت من زیاد کاری ندارم برای من کیفیت مهم هست الان کدوم بهتره المان یا فرانسه
من شنیده بودم دیتاسنتر
ovh سرور های بی کیفیتی میده ولی خودم باهاشون کار نکردم اومدم از شما ها کمک بگیرم

مینا-صیفی
February 26th, 2014, 23:30
بنده و دیگر همکارانم OVH France داریم راضی هستیم بستگی به کارتون داره اگه سرور شخصی یا واسه کارای دیگر هست فرانسه OVH خوبه .
اگر هاستینگ المان هتزنر دوستمون گفتند بهتر جواب داده یا USA Texas خوب جواب داده.

kayako
February 26th, 2014, 23:43
بنده و دیگر همکارانم OVH France داریم راضی هستیم بستگی به کارتون داره اگه سرور شخصی یا واسه کارای دیگر هست فرانسه OVH خوبه .
اگر هاستینگ المان هتزنر دوستمون گفتند بهتر جواب داده یا USA Texas خوب جواب داده.
خودم قبلا با المان کار کردم خوب بوده رد استیشن هم خوبه ولی محدودیت ارسال ایمیل داره که خیلی بده الان میخواستم بدونم از لحاظ پشتیبانی چطور هست فرانسه