توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شرکت های مادر سامانه های پیام کوتاه
shetab
February 26th, 2014, 21:56
سلام دوستان
ما از دو جا نمایندگی ویژه سامانه پیام کوتاه با امکانات فول داریم ولی به نظر می رسه هر دو کسانی که سامانه رو فروختند خودشون نمایندگی فول از شرکت نادر دارند چون وقتی پنل ها رو با مبلغ بالا می خوام سارژ کنم به دلیل اینکه خودشون اعتبار کافی ندارند اجازه شارژ نمیده. معلومه خودشون نمایندگی گرفتند. چون خود ما هم امکان ایجاد نمایندگی فول رو داریم یعنی به همین شکل به صورت نامحد.د پنل ها امکان ایجاد زیر نماینده دارند.
سوال من اینکه از کجا میشه فهمید پروایدر اصلی پنل کدوم شرکت هست؟
isoroush
February 27th, 2014, 18:57
مراتب اینگونه است !
شرکت ارتباطات زیرساخت با سه شرکت مگفا ( اپراتور 3000 ) شرکت رهیاب پیام گستران ( اپراتور 1000 ) و شرکت آتیه داده پرداز ( اپراتور 2000 ) قرارداد بسته و سرور ها و خطوط ارسال انبوه را در اختیار این شرکت ها قرار داده
(شنیدم که میگن مگفا زیر نظر ایرانسل ، رهیاب همراه اول و آتیه داده پرداز زیر نظر تالیا باشه ، البته بعید به نظر میرسه )
از سه سال پیش هم که همراه اول به صورت مستقل و خودجوش خطوط 5000 را برای خودش راه اندازی کرده ( تحت عنوان اپراتور 5000 ) نام برده میشه ازش
الان ایرانسل به طور اختصاصی به شماره های خودش با پیش شماره 9000 انبوه ارسال میکنه
حالا کل شرکت های فوق اپراتور و شرکت مادر معرفی میشن ، ولی هزینه ها بالاست ! مثلا برای هر کدام باید 70 میلیون تومان شارژ اولیه داشته باشید تا وبسرویس به شما بدهند ( نه سامانه با امکانات ! )
شرکت هایی مثل فراپیامک (http://farapayamak.ir/)، smsban (http://smsban.ir)و یکی دو تای دیگه جز قدیمی هایی هستند که سورس سامانه پیام کوتاه رو نوشتن و با اپراتور های مختلف قرارداد بستند
بعد ها شرکت هایی مثل صبا پیامک به این عرصه وارد شدند ، در حال حاضر به جرائت میشه گفت حرفه ای ترین سامانه پیامک کوتاه کشور سامانه فراپیامک هست که چندین شرکت بزرگ دیگر مثل sms.ir از این سامانه استفاده می کنند !
101 درصد دوستانی که در اینجا آفر تقدیم می کنند ریسلر هستند ! شک نکنید !
پیشنهاد میشه از شرکت هایی که سورس اصلی را نوشته اند ( در سایت هایشان معمولا گواهی ثبت نرم افزار هست و پشتیبانی 24 ساعته تلفنی دارند ! ) خرید کنید ، بهتر است !
موفق باشید :53:
shetab
February 27th, 2014, 19:16
سلام
از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید بسیار سپاسگزارم.
یک سوال: آیا سورس سامانه فقط روی سرورهای این چندتا شرکت (فراپیامک و ...) نصب شده یا اینکه سورس قابل خریداری و نصب روی سرور اختصاصی است؟
پنل جیدی که گرفتیم شامل فکس و voip (تلفن گویا) هم دارد. فکر می کنید کدام شرکت اصلی چنین سامانه ای رو پیاده سازی کرده؟
isoroush
February 27th, 2014, 19:21
قربان شما
یک سوال: آیا سورس سامانه فقط روی سرورهای این چندتا شرکت (فراپیامک و ...) نصب شده یا اینکه سورس قابل خریداری و نصب روی سرور اختصاصی است؟
شما می توانید با پرداخت 100 میلیون تومان سورس کد باز فراپیامک را بخرید و بر روی سرور اختصاصی نصب کنید ( یا اینکه 10 میلیون تومان به برنامه نویس بدهید تا یک پنل کاربری ونمایندگی با امکانات در سطح متوسط برای شما بنویسد )
سپس 210 میلیون تومان برای قرارداد با اپراتور های مختلف هزینه کنید
سورس صبا حدودا 20 میلیون تومان و smsban حدودا 15 میلیون تومانی هستند
پنل جیدی که گرفتیم شامل فکس و voip (تلفن گویا) هم دارد. فکر می کنید کدام شرکت اصلی چنین سامانه ای رو پیاده سازی کرده؟
این سامانه را فراپیامک پیاده کرده !
شما در واقع از ریسلر فراپیامک خرید کرده اید !
srsh
February 27th, 2014, 19:23
Farapayamak
netmelli
March 15th, 2014, 11:47
مراتب اینگونه است !
شرکت ارتباطات زیرساخت با سه شرکت مگفا ( اپراتور 3000 ) شرکت رهیاب پیام گستران ( اپراتور 1000 ) و شرکت آتیه داده پرداز ( اپراتور 2000 ) قرارداد بسته و سرور ها و خطوط ارسال انبوه را در اختیار این شرکت ها قرار داده
(شنیدم که میگن مگفا زیر نظر ایرانسل ، رهیاب همراه اول و آتیه داده پرداز زیر نظر تالیا باشه ، البته بعید به نظر میرسه )
از سه سال پیش هم که همراه اول به صورت مستقل و خودجوش خطوط 5000 را برای خودش راه اندازی کرده ( تحت عنوان اپراتور 5000 ) نام برده میشه ازش
الان ایرانسل به طور اختصاصی به شماره های خودش با پیش شماره 9000 انبوه ارسال میکنه
حالا کل شرکت های فوق اپراتور و شرکت مادر معرفی میشن ، ولی هزینه ها بالاست ! مثلا برای هر کدام باید 70 میلیون تومان شارژ اولیه داشته باشید تا وبسرویس به شما بدهند ( نه سامانه با امکانات ! )
شرکت هایی مثل فراپیامک (http://farapayamak.ir/)، smsban (http://smsban.ir)و یکی دو تای دیگه جز قدیمی هایی هستند که سورس سامانه پیام کوتاه رو نوشتن و با اپراتور های مختلف قرارداد بستند
بعد ها شرکت هایی مثل صبا پیامک به این عرصه وارد شدند ، در حال حاضر به جرائت میشه گفت حرفه ای ترین سامانه پیامک کوتاه کشور سامانه فراپیامک هست که چندین شرکت بزرگ دیگر مثل sms.ir از این سامانه استفاده می کنند !
101 درصد دوستانی که در اینجا آفر تقدیم می کنند ریسلر هستند ! شک نکنید !
پیشنهاد میشه از شرکت هایی که سورس اصلی را نوشته اند ( در سایت هایشان معمولا گواهی ثبت نرم افزار هست و پشتیبانی 24 ساعته تلفنی دارند ! ) خرید کنید ، بهتر است !
موفق باشید :53:
دوستمون در رابطه به اپراتورها درست فرمودند اما فقط شرکت هاش به این صورت هست که آتیه برای خود مخابرات هست نه تالیا 021 هم برای خود مخابرات هست
اپراتور 5000 هم متولیش همراه اول هست و دست سه شرکت هست که 50001 . 50002 . 50004 هست
فقط نکته اینکه آیا سورس فرا پیامک بهترین هست رو باید بررسی کنید
چون عزیز اگر شرکت های زیادی از سورس فرا پیامک استفاده میک ردند قبلا و بعضی ا هم هنوز می کنند بخاطر این بود که فقط اون بود
حدود 5 6 سال پیش ما ، آقای خسروی یعنی همون اس ام اس دات آی ار یا خیلی از دوستان از آقای طهران یا همون فراپیامک سورس خریداری کردیم بابت سامانه پیام کوتاه
همه ما با هم دیگه پا به عرصه پیامک گذاشتیم
هر کدوم از یک اپراتور نمایندگی گرفته بودیم و با هم کار میکردیم
بعد کم کم که شرکت ها بزرگ شدند از هم جدا شدیم و سورس هامون رو جدا کردیم
الان نه اس ام اس دات آی ار از سورس فرا پیامک استفاده میکنه
نه ما
نه رضا علی زاده اینا
و نه خیلی شرکت های دیگه
اکثر سورس اختصاصی خودشون رو نوشتن و با اون کار می کنند
سلام
شما هر سورسی رو که بخواهید میتونید تهییه کنید یا بدید براتون بنویسن و روی سرور های خودتون نصب کنید
api رو هم به پنل خودتون در اپراتورها متصل کنید
فقط این نکته رو بگم که اگر مقدار ارسال شما در ماه کم تر از 5 میلیون پیامک هست
سمت سورس اختصاصی نرید و با همون پنل نمایندگی کار کنید
موفق باشید
mohammad.2016
March 15th, 2014, 12:12
من هم یک سوال برام پیش اومد
منم مثلا از اقای x یک نمایندگی گرفتم و خودم هم میتونم نمانیدگی بدم
حالا اگر اون اقای x دیگه از سامانه استفاده نکنه ( منظورم این هست که مثلا بفروشه یا کلا سامانه خودش رو تمدید نکنه یا مثلا از اینترنت خداحافظی کنه:d )
تکلیف من چی میشه؟
دیگه من هم از اون سامانه نمیتونم استفاده کنم؟
netmelli
March 15th, 2014, 12:57
من هم یک سوال برام پیش اومد
منم مثلا از اقای x یک نمایندگی گرفتم و خودم هم میتونم نمانیدگی بدم
حالا اگر اون اقای x دیگه از سامانه استفاده نکنه ( منظورم این هست که مثلا بفروشه یا کلا سامانه خودش رو تمدید نکنه یا مثلا از اینترنت خداحافظی کنه:d )
تکلیف من چی میشه؟
دیگه من هم از اون سامانه نمیتونم استفاده کنم؟
عزیز یک توضیح کامل بدم خدمتتون
توی ایران چند اپراتور هست که نام برده شد در بالا
شرکت هایی هم هستند که با اپراتورها کار میکنند
حدود 20 تا شرکت در ایران هست
بقیه همه نماینده این 20 و خورده ای شرکت هستند که دارند فعالیت میکنند
یا نماینده نماینده هستند و به همین صورت
سورس سامانه ولی برای شرکت های اصلی هست و شرکت ها حجم سنگین خرید از اپراتورها دارند و نمیروند
مثلا ما معمولا 2 میلیون عدد همیشه در اپراتورهامون شارژ داریم
پس نمیشه که بریم جون متعهد شدیم به کار
بقیه شرکت ها هم همینطور هستند
اگر شما هم از شخصی خرید کنید نمایندگی رو و به هر ترتیبی طرف خوب کار نکرد
میتونید برسی کنید ببیند اون شخص نماینده کدوم شرکت هست
بعد برید و بگید به خود اون شرکت تا پنل شما رو مستقل کنه
حالا یه هزینه ای شاید بگیره یا نگیره
موفق باشید
mohammad.2016
March 15th, 2014, 13:14
عزیز یک توضیح کامل بدم خدمتتون
توی ایران چند اپراتور هست که نام برده شد در بالا
شرکت هایی هم هستند که با اپراتورها کار میکنند
حدود 20 تا شرکت در ایران هست
بقیه همه نماینده این 20 و خورده ای شرکت هستند که دارند فعالیت میکنند
یا نماینده نماینده هستند و به همین صورت
سورس سامانه ولی برای شرکت های اصلی هست و شرکت ها حجم سنگین خرید از اپراتورها دارند و نمیروند
مثلا ما معمولا 2 میلیون عدد همیشه در اپراتورهامون شارژ داریم
پس نمیشه که بریم جون متعهد شدیم به کار
بقیه شرکت ها هم همینطور هستند
اگر شما هم از شخصی خرید کنید نمایندگی رو و به هر ترتیبی طرف خوب کار نکرد
میتونید برسی کنید ببیند اون شخص نماینده کدوم شرکت هست
بعد برید و بگید به خود اون شرکت تا پنل شما رو مستقل کنه
حالا یه هزینه ای شاید بگیره یا نگیره
موفق باشید
منظور من اون شرکت ها نبود
منظورم کسانی هست که از اون 20 تا شرکت نمایندگی گرفتند و نمایندگی دادند
این (http://www.portal.smsmes.ir/)سامانه رو میدونید که از کدوم شرکت استفاده میکنه؟
netmelli
March 15th, 2014, 13:16
منظور من اون شرکت ها نبود
منظورم کسانی هست که از اون 20 تا شرکت نمایندگی گرفتند و نمایندگی دادند
این (http://www.portal.smsmes.ir/)سامانه رو میدونید که از کدوم شرکت استفاده میکنه؟
خب به هر ترتیب اکر اون شخصی هم که ازش پنل گرفتید بره سامانه نمیخوابه که
چون سامانه در دست خود سرویس دهنده اصلی هست
ولی به شما پیشنهاد میشه اگر پنل نمایندگی میخواهید بگیرید از شرکت های معتبر تهییه کنید
این سامانه رو نمیشناسم جون جدید هست
چند جا هم دیدمش ولی نمیدونم شرکت مادرش کیه دقیقا
mohammad.2016
March 15th, 2014, 13:22
خب به هر ترتیب اکر اون شخصی هم که ازش پنل گرفتید بره سامانه نمیخوابه که
چون سامانه در دست خود سرویس دهنده اصلی هست
ولی به شما پیشنهاد میشه اگر پنل نمایندگی میخواهید بگیرید از شرکت های معتبر تهییه کنید
این سامانه رو نمیشناسم جون جدید هست
چند جا هم دیدمش ولی نمیدونم شرکت مادرش کیه دقیقا
من فکر کنم شرکت مادرش اینه (http://www.ssmss.ir/)
netmelli
March 15th, 2014, 15:30
آشنایی ندارم با این شرکت
در مجموع تو ایران سورس های زیادی وجود ندارد تا اونجا که من میشناسم
سورس فرا پیامک برای آقای طهران هست
صبا پیامک که با صاحبش آشنایی ندارم
ایده پردازان که برای آقای خسروی هست ( البته این سورس رو تازه آوردن بالا از الکامپ امسال )
سامان سیستم کیش که تحت اسم اگر اشتباه نکنم نوین پیامک کار میکنند که برای آقای محمدی هست
سورس سامانه ملی که برای شرکت نت ملی یعنی برای خود ما هست
سورس های دیگری هم هست که بنده با صاحبانشون آشنایی ندارم و نمیشناسم
موفق باشید
isoroush
March 15th, 2014, 15:41
آقای دلشاد تهرانی
nmtsms.ir مال شما هست ؟
iMohsen
March 15th, 2014, 16:41
سورس این ها دو تا شرکت هستند یا همین صلابت یا ره رایان
نرم افزار هر دو هم توسط آردین دیتا نوشته شده و توسعه داده میشه
این نرم افزار تقریبا از سال 89 داره خدمات پیامک میده .
آشنایی ندارم با این شرکت
در مجموع تو ایران سورس های زیادی وجود ندارد تا اونجا که من میشناسم
صبا پیامک که با صاحبش آشنایی ندارم
ایده پردازان که برای آقای خسروی هست ( البته این سورس رو تازه آوردن بالا از الکامپ امسال )
سامان سیستم کیش که تحت اسم اگر اشتباه نکنم نوین پیامک کار میکنند که برای آقای محمدی هست
سورس سامانه ملی که برای شرکت نت ملی یعنی برای خود ما هست
سورس های دیگری هم هست که بنده با صاحبانشون آشنایی ندارم و نمیشناسم
موفق باشید
میتونید متن بالا رو بخونید . نرم افزار و سرویس ارسال پیامک آردین دیتا قبل از این که اون شرکت خاص(!) سیستم فراپیامک رو راه اندازی کنه داشت کار میکرد . صباپیامک هم قبل از شروع به کار فراپیامک داشت خدمات پیامکی میداد .
دیگه مابقی افراد هم که همه ریسلر بودن و به تدریج سرویس مستقل راه اندازی کردن که این واقعا پیشرفت خیلی خوبی محسوب میشه .
به عنوان نمونه هم پیامک فروشگاه رفاه یا به دست مشترکین رسیده یا چند روز آینده خواهد رسید از 20001391 ارسال شده ( تقریبا کلیه شماره های موجود داخل کشور رو ارسال کردن )
mohammad.2016
March 15th, 2014, 16:59
پس یعنی آردین دیتا جزو اون 20 شرکت هست و صلابت و ره رایان از اون نمایندگی گرفتند؟
الان میخواستم وارد سایتشون بشم ولی باز نمیشه
سامانه خدمات پیام کوتاه آردین دیتا (http://www.sms.ardindata.com/)
mohammad.2016
March 15th, 2014, 17:10
این (http://www.textsms.ir/fullmode/page/SMS%20Panel%20for%20Jobs/Free%20SMS%20Panel.html)سایت هم از همون آردین دیتا نمایندگی گرفته؟
ولی نمیدونم چرا خط 11 رقمی رو با پنل به صورت رایگان میدهند
netmelli
March 15th, 2014, 18:25
آقای دلشاد تهرانی
nmtsms.ir مال شما هست ؟
طهرانی اینجور نشوته میشه برای ایشون
بله
سورس این ها دو تا شرکت هستند یا همین صلابت یا ره رایان
نرم افزار هر دو هم توسط آردین دیتا نوشته شده و توسعه داده میشه
این نرم افزار تقریبا از سال 89 داره خدمات پیامک میده .
میتونید متن بالا رو بخونید . نرم افزار و سرویس ارسال پیامک آردین دیتا قبل از این که اون شرکت خاص(!) سیستم فراپیامک رو راه اندازی کنه داشت کار میکرد . صباپیامک هم قبل از شروع به کار فراپیامک داشت خدمات پیامکی میداد .
دیگه مابقی افراد هم که همه ریسلر بودن و به تدریج سرویس مستقل راه اندازی کردن که این واقعا پیشرفت خیلی خوبی محسوب میشه .
به عنوان نمونه هم پیامک فروشگاه رفاه یا به دست مشترکین رسیده یا چند روز آینده خواهد رسید از 20001391 ارسال شده ( تقریبا کلیه شماره های موجود داخل کشور رو ارسال کردن )
والا من آردین پیامک رو اسمش رو شنیدم ولی تازگیا و قبلا یا نبودن یا بنده آشنایی نداشتم باهاشون
و اینکه بقیه همه نمایندگی بودن خیر عزیز
مثال آقای خسروی هیچ وقت نماینده کسی نبوده و مستقیم همیشه کار کرده
ما هم همینطور با اپراتورها مستقیم کار کردیم
البته اوایل کار که مقدار ارسال کم بود و در کل استفاده از پیام کوتاه در کشور مرسوم نشده بود بله همه از همه اپراتورها سرویس نداشتیم
البته اون موقع فقط 1000 2000 3000 بود
ولی خب همه از همش سرویس نداشتیم
پس یعنی آردین دیتا جزو اون 20 شرکت هست و صلابت و ره رایان از اون نمایندگی گرفتند؟
الان میخواستم وارد سایتشون بشم ولی باز نمیشه
سامانه خدمات پیام کوتاه آردین دیتا (http://www.sms.ardindata.com/)
بنده زیاد باهاشون آشنایی ندارم
نظری هم نمیدم در موردشون
این (http://www.textsms.ir/fullmode/page/SMS%20Panel%20for%20Jobs/Free%20SMS%20Panel.html)سایت هم از همون آردین دیتا نمایندگی گرفته؟
ولی نمیدونم چرا خط 11 رقمی رو با پنل به صورت رایگان میدهند
در ضمن شرکت ایران اس ام اس پنل هم جزئ قدیمی ها هستند
و سوریس اختصاصی خودشون رو دارند
بنده اون موقع که مشهد بودن میشناختمشون
الان چند سالی هست که دیگه دفترشون رو آوردن تهران
موفق باشید
mehrshad13and11
March 15th, 2014, 19:12
عزیزم استارتر محترم خودت خسته نکن عزیز تو ایران شرکت اصلی تو این کار زیاد نیست بین 2 الی 3 شاید موجود باشه ...
شما هم بخواید از اونا تهیه کنید فکر نکنم به همین راحتی به اشخاص حقیقی بدن!
دوستانی در همین انجمن هستن رسیلر بصورت زیر مجموعه میدن حتی بهتر و پشتیبانی خوب میتونید تحقیق کنید.
mohammad.2016
March 16th, 2014, 11:56
یک سوال دیگه
الان اگر بخواهیم از فراپیامک نمایندگی بگیریم باید 520 هزار تومان بدهیم
حالا چطور دوستان داخل همین انجمن نمایندگی را مثلا 100 یا 200 هزار تومان میدهند؟
چطور سود میکنن؟
H.E
March 16th, 2014, 12:43
یک سوال دیگه
الان اگر بخواهیم از فراپیامک نمایندگی بگیریم باید 520 هزار تومان بدهیم
حالا چطور دوستان داخل همین انجمن نمایندگی را مثلا 100 یا 200 هزار تومان میدهند؟
چطور سود میکنن؟
خیلی سادست
وقتی یه نفر خودش از فرا پیامک نمایندگی بگیره 500 اگر بخواد خودش هم همون قیمت نمایندگی بده انوقت کسی نمیاد فرا پیامک رو با این همه اعتبار و سابقه و تبلیغات ول کنه بره از یه نفر که راست کارش معلوم نیست و یا حداقل از لحاظ اعتبار و تبلیغات از فرا پیامک ضعیف تره نمایندگی بخره
جدا از این هم کسی که 500 داده میاد نمایندگی رو 100 میده که با قیمت ارزون بتونه فروش بیشتری داشته باشه و اینکه میتونه نامحدود نماینده بفروشه و ازش درآمد زیادی کسب کنه ؛ یعنی شما یه بار 500 میدی و هر چندتا خواستی نمایندگی زیر مجموعه میفروشی هر عدد 100 هزار و هرچی بیشتر بفروشی سودت بیشتره و باز هم جدا از این میتونی از چیزهای دیگه نماینده هات سود ببری مثل شارژ پیامکی که براشون قیمت تعیین میکنی و اونوقت ارسال اسمس همه کاربرای نماینده هات و خود نمایندت به شارژ پیامکی تو اضافه خواهد کرد و روش های دیگه.......
mohammad.2016
March 16th, 2014, 13:25
خیلی سادست
وقتی یه نفر خودش از فرا پیامک نمایندگی بگیره 500 اگر بخواد خودش هم همون قیمت نمایندگی بده انوقت کسی نمیاد فرا پیامک رو با این همه اعتبار و سابقه و تبلیغات ول کنه بره از یه نفر که راست کارش معلوم نیست و یا حداقل از لحاظ اعتبار و تبلیغات از فرا پیامک ضعیف تره نمایندگی بخره
جدا از این هم کسی که 500 داده میاد نمایندگی رو 100 میده که با قیمت ارزون بتونه فروش بیشتری داشته باشه و اینکه میتونه نامحدود نماینده بفروشه و ازش درآمد زیادی کسب کنه ؛ یعنی شما یه بار 500 میدی و هر چندتا خواستی نمایندگی زیر مجموعه میفروشی هر عدد 100 هزار و هرچی بیشتر بفروشی سودت بیشتره و باز هم جدا از این میتونی از چیزهای دیگه نماینده هات سود ببری مثل شارژ پیامکی که براشون قیمت تعیین میکنی و اونوقت ارسال اسمس همه کاربرای نماینده هات و خود نمایندت به شارژ پیامکی تو اضافه خواهد کرد و روش های دیگه.......
الاتن مثلا من اگر از فراپیامک بگیریم و اون 520 تومن رو بدم
میتونم نامحدود نماینده ایجاد کنم؟
درضمن این 520 تومن سالانه هست یا نه؟
isoroush
March 16th, 2014, 13:41
الاتن مثلا من اگر از فراپیامک بگیریم و اون 520 تومن رو بدم
میتونم نامحدود نماینده ایجاد کنم؟
درضمن این 520 تومن سالانه هست یا نه؟
500 تومن سال اول
سال بعد با 40 درصد تخفیف میشه
برای ایجاد هر نماینده مشابه باید 260 به فرا تقدیم کنید ( نقطه ضعف فرا این محسوب میشه به نظر من ولی خب نظرشون این هست که راحت تر می تونند کنترل کنند ، ضمنا از آنجایی که به افراد زیر 18 سال نیز نمایندگی نمی دهند، با این کار خواستند کنترل کنند که نماینده ها زیر نماینده زیر 18 تعریف نکنند ! )
isoroush
March 16th, 2014, 13:45
طهرانی اینجور نشوته میشه برای ایشون
بله
والا من آردین پیامک رو اسمش رو شنیدم ولی تازگیا و قبلا یا نبودن یا بنده آشنایی نداشتم باهاشون
جسارت نباشه دوست عزیز ولی هویز آن دامنه با دامنه شما یکی نیست
اگر هم سورس متعلق به شما باشد حتما از شرکت هایی دیگر ( مثلا فرا یا ... ) وبسرویس ارسال خریداری کرده اید
چرا که کسی که حداقل سه تا 70 میلیون تومان خرج قرارداد با اپراتور ها میکند ( 210 میلیون تومان ) حداقل یه تبلیغی داره و به این انجمن بسنده نمی کنه
اسم آردین را بنده از سال 2011 که عضو این انجمن شدم شنیدم و به عنوان یک شرکت حرفه ای همیشه ازش یاد میشد ولی تا به حال از محصولاتشون استفاده نکردم
mohammad.2016
March 16th, 2014, 13:46
500 تومن سال اول
سال بعد با 40 درصد تخفیف میشه
برای ایجاد هر نماینده مشابه باید 260 به فرا تقدیم کنید ( نقطه ضعف فرا این محسوب میشه به نظر من ولی خب نظرشون این هست که راحت تر می تونند کنترل کنند ، ضمنا از آنجایی که به افراد زیر 18 سال نیز نمایندگی نمی دهند، با این کار خواستند کنترل کنند که نماینده ها زیر نماینده زیر 18 تعریف نکنند ! )
خب اگر باز هم باید 260 داد چرا دوستان همینجا دارن 100 یا 200 میگیرن که از اون 260 کمتر؟ ( احتمالا از جایی نمایندگی گرفتند که برای اینجاد نماینده پول نمیگیره؟:39:)
isoroush
March 16th, 2014, 13:55
خب اگر باز هم باید 260 داد چرا دوستان همینجا دارن 100 یا 200 میگیرن که از اون 260 کمتر؟ ( احتمالا از جایی نمایندگی گرفتند که برای اینجاد نماینده پول نمیگیره؟:39:)
اون دوستان یا از فرا ندارند ( شما دموشون رو ببینید مشخص هست ) یا از کسی که از فرا سورس خریده و نمایندگی میده خرید کردند
مثلا شرکت آریا سورس قدیمی فرا رو داره ( امکاناتش خیلی قدیمی هست ) و ریسلری فکر کنم با 80 هزار تومان میده
ضمنا حدودا از نحوه لینک دهی ها میشود تشخیص داد که از چه شرکتی استفاده می کنند ، مثلا سورس صبا تا جایی که بنده دیدم php بود ، یکی از دوستان هم در این گفتگو یک لینک دادند محیطش شبیه قالب فرا درست شده بود ولی خب معلوم نبود برای چه شرکتی دیگه هست
در هنگام خرید به 2 نکته توجه کنید
1- امکانات : برای جذب کاربران حرفه ای
2- ظاهر زیبا و راحت : برای جذب کاربران آماتور و نیمه حرفه ای !
dr.behzad
March 18th, 2014, 01:19
500021 مربوط به کدوم سامانه هست؟
samansystems
March 18th, 2014, 13:29
سلام
اگر سورس ميخواين از عصر اس ام اس ميتونيد اقدام کنيد.
با هزينه حدودا 500 تا 600 هزار تومان ميتونيد سورس دريافت کنيد و روی سرور خودتون نصب کنيد.
عصر اس ام اس (http://www.asresms.com)
netmelli
March 19th, 2014, 18:23
جسارت نباشه دوست عزیز ولی هویز آن دامنه با دامنه شما یکی نیست
اگر هم سورس متعلق به شما باشد حتما از شرکت هایی دیگر ( مثلا فرا یا ... ) وبسرویس ارسال خریداری کرده اید
چرا که کسی که حداقل سه تا 70 میلیون تومان خرج قرارداد با اپراتور ها میکند ( 210 میلیون تومان ) حداقل یه تبلیغی داره و به این انجمن بسنده نمی کنه
اسم آردین را بنده از سال 2011 که عضو این انجمن شدم شنیدم و به عنوان یک شرکت حرفه ای همیشه ازش یاد میشد ولی تا به حال از محصولاتشون استفاده نکردم
با سلام
با دامه های مختلفی عزیز سرویس های ما بالا میاد
روی یک دامنه خاص کار نمیکنیم
و گزینه دیگه اینکه عزیز ما اصلا مشتری اینترنتی نداریم کلا
دلیلی هم نداریم که تو اینترنت تبلیغات کنیم
مشتری شرکتی و سازمانی داریم
در گوگل هم در این رابطه سرچ کنید در لینک های اول هستیم
در نمایشگاه های مختلف شرکت ما خرج های تبلیغاتی نسبتا سنگینی انجام میده
ولی در اینترنت خیر
چون وقتی در اینترنت با 10 هزار پنل میدن به نظر شما ارزش تبلیغات داره ؟؟؟؟
در این انجمن هم بنده هستم وقت هایی که وقتم آزاده
برای کسب درآمد نمیاد
برای صحبت کردن با همکارا و پر کردن وقت آزاد هست
موفق باشید
HotHost
July 5th, 2014, 11:45
سایت textsms.ir روی 50002191 سرویس میده
نوشته خط رایگان!
forghan
February 15th, 2015, 15:49
شركتهاي اصلي در زمينه پيام كوتاه:
1- مگفا
http://www.magfa.com/fa/default.asp
2- آتيه داده پرداز:
http://adpdigital.com/ (http://adpdigital.com/)