ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زیاد شدن اررور 503

nader_star
February 26th, 2014, 10:39
سلام
دوستان من رو سی پنل جدیداً خیلی خطای 503 می گیرم
باید چیکار کنم که کمتر بشه
دسترسی به whm هم دارم و از لایت اسپید استفاده می کنم
می شه راهنمایی کنید

Yas-Host
February 26th, 2014, 13:15
100درصد دارید از لایت اسپید کرک شده استفاده میکنید که مشکلاتی از این قبیل رو دارد.

لایت اسپید رو پاک کنید و آپاچی رو راه بندازید.

nader_star
February 26th, 2014, 14:13
100درصد دارید از لایت اسپید کرک شده استفاده میکنید که مشکلاتی از این قبیل رو دارد.

لایت اسپید رو پاک کنید و آپاچی رو راه بندازید.

ممنون
1.میشه بگید لایت اسپید و آپاچی چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارند؟
2.ما رو سایت هامون درگاه داریم. با وجود آپاچی درگاه ها به مشکل نمی خورند؟
می تونیم از تو خود لایت اسپید سوئیچ کنیم روی آپاچی؟ اینطوری درست می شه یا حتماً باید لایت اسپید کامل پاک بشه؟
سپاس

nginxweb
February 26th, 2014, 14:17
ممنون
می تونیم از تو خود لایت اسپید سوئیچ کنیم روی آپاچی؟ اینطوری درست می شه یا حتماً باید لایت اسپید کامل پاک بشه؟
سپاس

درود
برادر عزیز لایت اسپید وب سروری است بر پایه عملکرد و سرعت بالا. لایت اسپید بسیار شبیه آپاچی هست و براحتی میتواند جایکزین آن شود. کنترل پنل بسیار ساده برای نصب ان از دلایل محبوبیت ان است. به دلیل سرعت بالای این وب سرور و استفاده و نصب بسیار ساده میتوانید وب سایت خود را به ایم سیستم مجهز کنید. لایت اسپید عملکرد و مقیاس پذیری فوق العاده بالایی دارد و تقریبا سرعتش شش برابر سریع تر از آپاچی است.برای محتوا های ایستا یا استاتیک لایت اسپید از thttpd , boa و TUX استفاده میکند و برای محتوای پویا یا دینامیک لایت اسپید تا 50% سریع تر در سرویس های نوشته شده در php است نسب به آپاچی و ای به دلیل استفاده از mod_php است که در این وب سرور استفاده شده.از ورژن 3 لایت اسپید به بعد این سرویس همراره کنار هاستینگ ها بوده و از کنترل پنل های سی پنل ، دایرکت ادمین و ... پشتیبانی میکند.همچنین لایت اسپید بهترین انتخاب برای هاستینگ های اشتراکی میباشد زیرا هم از سرعت بسیار بالا و هم از امنیت خوبی برخوردار است. اما وقتی از ورزن کرک شده استفاده میکنید دائما این مشکلات را دارید.
اپاچی هم با کانفیگ حرفه ای مناسب هستش
همچنین nginx+apache هم بسیار مطلوب و ارزان و stable میباشد

Yas-Host
February 26th, 2014, 14:23
ممنون
سپاس

1- جناب محمد زاده کاملا توضیح دادند.
2- خیر اگر درست و صحیح کانفیگ شود بهترین بازدهی را خواهید داشت.
3- بله راحت میتونید. بهتر است کاملا حذف کنید تا بعدا در rebuild اپاچی و ... به مشکل نخورید.

موفق باشید.

nader_star
February 26th, 2014, 22:13
سپاس از دوستان عزیز