PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازاریابی برای فروش سامانه پیامکی آمــــــــــــود

amood
February 26th, 2014, 10:32
با بیش از 50% پورسانت در هر فروش برای کسانی که بتوانند سامانه پیامکی را به مشتری آرائه دهند..
باید اضافه کرد این بازاریابی چون هیچ محدودیتی برای نوع و صنف کاری ِمشتری ندارد ، از آسانترین نوع بازاریابی ها محسوب میشود درحالی که حتی اشخاص غیر کاسب هم ممکن است نیاز به سامانه داشته باشد.

مثلا سمینارها ، تالارها ، آشپزخانه ها ، هیئت ها و حتی اطلاع رسانی بهتر و دقیق تر و با 100% اطمینان ارسال به مخاطبین نیازمند به این سامانه هستند.
اما اینکه چه سامانه ای با کمترین هزینه و بیشترین کارایی مد نظر میباشد ، با شما...

با ما تماس بگیرید

پیامک آمــــــــــود
0511_8449996
پیامک آمود | بانک موبایل مشاغل, پنل اس ام اس, سامانه پیامک (http://www.amoodsms.com)

tbzserver
February 26th, 2014, 22:03
با بیش از 50% پورسانت در هر فروش برای کسانی که بتوانند سامانه پیامکی را به مشتری آرائه دهند..
باید اضافه کرد این بازاریابی چون هیچ محدودیتی برای نوع و صنف کاری ِمشتری ندارد ، از آسانترین نوع بازاریابی ها محسوب میشود درحالی که حتی اشخاص غیر کاسب هم ممکن است نیاز به سامانه داشته باشد.

مثلا سمینارها ، تالارها ، آشپزخانه ها ، هیئت ها و حتی اطلاع رسانی بهتر و دقیق تر و با 100% اطمینان ارسال به مخاطبین نیازمند به این سامانه هستند.
اما اینکه چه سامانه ای با کمترین هزینه و بیشترین کارایی مد نظر میباشد ، با شما...

با ما تماس بگیرید

پیامک آمــــــــــود
0511_8449996
پیامک آمود | بانک موبایل مشاغل, پنل اس ام اس, سامانه پیامک (http://www.amoodsms.com)

دوست عزیز شما به دنبال کار هستید یا بازار یاب میخواید؟
چون اینجایی که تاپیک زدید فکر کنم دنبال کار هستید البته ببخشیدا:53:

2244
February 26th, 2014, 22:55
وقتی یه نفر می تونه با یه نمایندگی از یه پنل پیامکی میتونه کل سود از فروش رو برای خودش برداره چرا باید 50 درصد از فروشش رو به شما بده؟!!

amood
February 27th, 2014, 09:17
وقتی یه نفر می تونه با یه نمایندگی از یه پنل پیامکی میتونه کل سود از فروش رو برای خودش برداره چرا باید 50 درصد از فروشش رو به شما بده؟!!

چون بازاریاب های ما تعدادشون خیلی زیاد شده و بدونه سفته یا ضمانت نامه ای ازشون قبول میکنیم ، تا 1ماهه اول الی 2ماهه اول ، 50% . در ادامه اگر مایل بهمکاری بودن تمتم فروش پنل رو میتونن بگیرن :)

amood
February 27th, 2014, 09:19
دوست عزیز شما به دنبال کار هستید یا بازار یاب میخواید؟
چون اینجایی که تاپیک زدید فکر کنم دنبال کار هستید البته ببخشیدا:53:

ممنون از اینکه گفتی :) <3
فقط هدف آگاهی دادن بود دوستم :53:

2244
February 27th, 2014, 20:39
چون بازاریاب های ما تعدادشون خیلی زیاد شده و بدونه سفته یا ضمانت نامه ای ازشون قبول میکنیم ، تا 1ماهه اول الی 2ماهه اول ، 50% . در ادامه اگر مایل بهمکاری بودن تمتم فروش پنل رو میتونن بگیرن :)

این موضوع ارتباطی به تعداد بازاریاب و ... نداره که دوست من.
الان میشه نمایندگی گرفت سفته و ضمانت نامه هم نمی خواد. هر پنل هم که به فروش بره 100% مال بازاریابه.
مگه این طور نیست؟

amood
March 1st, 2014, 08:56
دوست عزیز من الان سوالتون رو متوجـــــــــــه شدم
شما هم متن بنده رو بخونید متوجه میشید
من عرضم از 50% برای فروش بازاریاب هاست نه نمایندگی ها
نمایندگی ها که 100% از آنه خودشونه