توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیفیت سرویس شرکت "هاست ایران"
tuperia
February 24th, 2014, 19:47
با سلام
دوستان عزیز میخواستم در مورد هاست های شرکت "هاست ایران" و کیفیت سرویس دهی و پشتیبانی اون جویا بشم.
البته پی میهن هاست هم رفتم که گویا چند ماه اخیر خیلی از مشتریانشون مینالند و ناراضیند
متشکر
tuperia
February 24th, 2014, 20:34
آیا "هاست ایران" رو توصیه میکنید یا گزینه بهتری سراغ دارید (البته از سرویس دهندگان شناخته شده)
(کار هاست شبیه به یک بلاگ با حدود 500 مخاطب که در ماه حداقل 10 دفعه از سایت بازدید دارند و ممکنه هر کدوم در ماه بطور متوسط 5mb فایل دانلود کنه)
Yas-Host
February 24th, 2014, 20:40
100درصد میتوانید از سرویس هاشون استفاده کنید
یکی از برترین های ایران برند هاست ایران.نت می باشد.
موفق باشید.
bmi
February 24th, 2014, 21:09
بله
شرکت خوبی هستند
rightserver
February 24th, 2014, 21:44
دارای چهارمین رتبه در بین شرکت های ایرانی هاستینگ هست شرکت خوبیه
kourosh_it
February 24th, 2014, 21:47
درود
هاست ایران خوب هستند ولی پشتیبانی عادیش اصلا خوب نیست ! ما برای دامین باهاشون همکاری میکردیم اصلا راضی نبودیم
هاست دی ال فوق العاده هست !
Taryan4
February 24th, 2014, 21:52
سرویس های مناسبی دارند اما در روز های عادی تا ساعت 4 و روز های تعطیل هیچگونه پشتیبانی ندارند و پاسخی دریافت نمی کنید.
tuperia
February 25th, 2014, 14:23
تشکر از همه دوستان
در مورد اعتبارش خبر داشتم اما میخواستم اونهایی که تجربه دارند از تجربشون بگن که از اون دوستان هم ممنونم
Mr.Te0
February 25th, 2014, 15:30
تشکر از همه دوستان
در مورد اعتبارش خبر داشتم اما میخواستم اونهایی که تجربه دارند از تجربشون بگن که از اون دوستان هم ممنونم
ازشون سرویس داشتیم
کیفیت و پشتیبانی قابل قبولی دارند.
mizbanpars.com
February 25th, 2014, 16:11
از بهترین سرویس دهنده های حال حاظر هستند
tuperia
February 25th, 2014, 17:24
ضمن تشکر از همه دوستان،
نتیجه حاصل شد و مدیران می توانند پست رو قفل نمایند
facenama
February 25th, 2014, 17:30
سرویس ها و پشتیبانی قابل قبولی رو دارند
OmidX
February 25th, 2014, 18:25
ببشتر بدرد سایت های شرکتی میخوره ک فقط دنبال اسمن ... من منکر این نمیشم ک خوب اسم در کرده ، اما هیچی نیست !
بعد از hostdl ، ازشون یکماه سرویس داشتم ، پشتیبانیشون ک افتضاح ه ، برای هر تیکت باید یه بار زنگ بزنی شرکت بگی چی شد ؟؟!!!
زنگ نزنی ، سه روز هم بگذره ، کسی تیکت شما رو ج نمیده !
تازه هیچ وقت یادم نمیره ک برداشته بودن دیتابیس رو دستکاری کرده بودن مضرف CPU سرور شون بیاد پایین ، پرمیشن بعضی پوشه ها رو هم گذاشته بودن رو 750 ک لود نشه ...
یکی هم نبود بهشون بگه ، شما ک نمیتونید سایت پر بازدید هاست کنید ، بیخود میکنید میزنید پلان پر بازدید ... غلط هم میکنید اینهمه پول میگیرید !
rightserver
February 26th, 2014, 22:29
سرویس های مناسبی دارند اما در روز های عادی تا ساعت 4 و روز های تعطیل هیچگونه پشتیبانی ندارند و پاسخی دریافت نمی کنید.
واقعا پشتیبانیشون در این حده؟
sajjad65
February 26th, 2014, 22:40
فقط چون قدیمی هستند و خیلی جاها تبلیغ دارند
به درد شرکتی میخوره شخصی به خاطر هزینه های بالاتر جالب نیست
Yas-Host
February 26th, 2014, 23:03
واقعا پشتیبانیشون در این حده؟
خیر دوست عزیز
این دوست عزیزمون انگار هنوز اصلا با هاست ایران صحبت نکرده است.
هاست ایران از نظر سرور به نظر من جز برترین هاست.
سی پی یوی سرورشون 32 هسته ای بوده و بر روی سرور اختصاصی میزبانی میشود.
php 5.3.27 بوده و وب سرورشون لایت اسپید می باشد.
لود معمولی سرورشون روزانه بیشتر از 15 نمیرود.
از نظر امنیت در درجه بسیار بالایی هستند حتی safe_mode رو نیز خاموش کرده اند که کاربر نیز راحت باشد.
به نظر من هر کاری که دارند انجام میدهند اینقدر قابل قبول هستند که بنده خیلی از شرکت های بزرگ رو دیدم که از سرورشون استفاده میکنند و با پشتیبانیشون صحبت کرده اند و مشکلی با پشتیبانشون نداشته اند.
موفق باشید.
dr.host
February 26th, 2014, 23:21
پشتیبانی خوبی نداره تا زنگ نزنی تیکت ها رو جواب نمیدن
pc-narmak
February 27th, 2014, 00:51
من حاضرم رو هاست ایران قسم بخورم :d حرفه ای تر از هاست ایران فکر نکنم شرکتی باشه حتی اپارات و کلوپ هم توسط این شرکت میزبانی میشه
اینم اضافه کنم ، ک برای هر تیکت یکبار زنگ زدم شرکت ... شماره تیکت رو گرفتن ، بعد جواب دادن ...
من حاضرم رو هاست ایران قسم بخورم :d حرفه ای تر از هاست ایران فکر نکنم شرکتی باشه حتی اپارات و کلوپ هم توسط این شرکت میزبانی میشه
بردار من ، این امام زاده ای دخیل بستی شفا نمیده ، بکش بیرون باو ... چطور وقتی با جایی کار نکردی نظریه میدی ؟؟؟
diges
February 27th, 2014, 02:56
صدای دهل از دور خوشه !
سرور های ضعیف با پشتبانی خیلی ضعیف حرف های omidx تایید می شه زمانی هاست دی ال رفت رفتیم روی این هست نابود شدیم .
mohairan
February 27th, 2014, 06:25
بله دوست عزیز
بنده هم با هاست دی ال به مشکل برخوردم و به هاست ایران انتقال دادم
و همین مشکل رو باهاشون داشتم
کار از کل کل گذشت با اون تنظیمات مزخرف سرور پربازدیدشون
گول بخش فروششون رو خوردم و بس
رفقاشون هم ازشون تا میتونن دفاع میکنن
جالب اینجاست
بنده خدا بعد از اینکه از هاستش رفتم بکاپ سایتم رو برداشته و یه سایت زده
خواستم ازشون شکایت کنم ولی وقت اضافی نداشتم
به قول بنده خدایی شاید واسه شما اینطور بود واسه بعضیا دورشون میگردن :(
pc-narmak
February 27th, 2014, 08:56
من حدود 3 سال پیش ازشون سرویس داشتم خیلی حرفه ای بودند شاید الان وضعشون خوب شده وقت برای مشتری های بزرگشون میزارند
QUOTE=OmidX;1018921]ظاهرا همه چی رو باید با سند و مدرک اثبات کرد :
اینم اضافه کنم ، ک برای هر تیکت یکبار زنگ زدم شرکت ... شماره تیکت رو گرفتن ، بعد جواب دادن ...
بردار من ، این امام زاده ای دخیل بستی شفا نمیده ، بکش بیرون باو ... چطور وقتی با جایی کار نکردی نظریه میدی ؟؟؟[/QUOTE]
dr.host
February 27th, 2014, 12:33
این سایتهایی که گقتی سرور اختصاصی دارن .قسم هم نخور اگر باهاشون کار کرده بودی میفهمیدی که از مشتری طلبکارن . مثل ابنین وب و هاست ایران هم فقط دارن پول اسمشون رو میخورن هاست به دردبخور تو ایران فقط ایران هاست هست پول میگیره خوب هم جواب میده.
شما به امامزداه ای که شفا نمیده دخیل بسته داداش . سایت بزرگ آپارات و کلوب که خودشون نیاز به پشتیبانی اینها ندارن .اصلا سرور اختصاصی چه پشتیبانی نرم افزاری میخواد؟
pc-narmak
February 27th, 2014, 12:35
داریم بحث میکنیم یا دعوا؟ من نظر شخصیمو گفتم ولی اعتراف میکنم من سایتم یه صفحه html بود و تیکت نزده بودم که ببینم چه طوری پاسخ میدن سایتم همیشه دردسترس بود همین!
dr.host
February 27th, 2014, 12:37
داریم بحث میکنیم یا دعوا؟ من نظر شخصیمو گفتم ولی اعتراف میکنم من سایتم یه صفحه html بود و تیکت نزده بودم که ببینم چه طوری پاسخ میدن سایتم همیشه دردسترس بود همین!
یک صفحه html که سایت نیست . اگر دیتا بیس داشتی اونوقت میفهمیدی که چه اشتباهی کردی
pc-narmak
February 27th, 2014, 12:38
ولی من سرور میشناختم همون صفحه html هم نمیتونست پشتیبانی کنه :D
یک صفحه html که سایت نیست . اگر دیتا بیس داشتی اونوقت میفهمیدی که چه اشتباهی کردی
medil0ne
March 7th, 2014, 18:38
وقت بخیر
بنده در این مطلب که سعی میکنم کوتاه باشه، سعی دارم تجربههای تلخ خودم رو از خدمات و سرویسدهی شرکت هاست ایران (Hostiran.Net) (http://hostiran.net/) برای سایرین بنویسم تا شاید پول و مهمتر از اون، اعصاب کمتری هدر بره.
اول اینکه بنده اصلا توی کار هاستینگ و این صحبتها نیستم و خودم به هیچ عنوان هیچوقت سرویسدهندهی هاست نبودم و قرار هم نیست بشم و هیچ جایی هم برای جایگزین پیشنهاد نمیکنم.
صرفا امیدوارم اینطور که این شرکت با اعصاب بنده و اعتبار سایت بنده که به خون دل جمع شده بازی کرده، با کس دیگهای بازی نکنه.
آدرس سایت بنده که متاسفانه و متاسفانه و متاسفانه تا امروز روی سرورهای هاست ایرانه، این هستش: www.cketab.com
من تا امروز ۴ ماه میشه که روی سرورهای هاست ایران منتقل شدم.
روی پلن یک هاستهای پربازدید : ماهیانه ۴۹ هزار تومان : ۱۵۰ گیگ پهنای باند و ۲ گیگ فضا
ملاحظه میفرمایید که قیمتهای هاست ایران توی رنج گرونترین شرکتهای سرویسدهی هاست هستش.بنده از اونجا که وسواسی هستم و برای انتخابم همیشه همهی گزینهها رو بررسی میکنم، میتونم بهتون قول بدم که از هاست ایران گرونتر فقط ۳ تا ۵ مورد (خونه پرش) وجود داره کلا.بین شرکتهای ایرانی رو عرض میکنم.
اما دریغ از یک نقطه حرفهایگری توی وجود این شرکت.چرا؟
- بنده روز اولی که وارد این هاست شدم، انتقال سایت که شاید یک ساعت هم وقت نمیخواد (حجم سایت کمتر از ۵۰۰ مگابایت بود اون وقت) رو اینها توی یک روز و نیم تمام انجام دادند و توی تمام این مدت سایت من داون بوده.
- وقتی که منتقل کردند یک اتفاق بدتر افتاد: سایت رو بعد از سه روز از انتقال یک دفعهای برگردوندند به روز اول! پرسیدم چرا؟ گفتند ما داشتیم روی سایتتون کار میکردیم! اینها حتی زحمت اینکه به من اطلاع بدند که ما داریم روی بکاپ سایت تو کار میکنیم رو هم به خودشون ندادند. و بعدش هم بدون اینکه هیچ اطلاعی بدن من رو به سه روز پیش برگردوندن!
سایت بنده، سایت دانلود هستش و هر روز آپدیتهای زیادی روش انجام میشه و از قضا علاوه بر پستهای روزانه، تغییرات اساسی دیگهای رو هم توی دستهبندی و چند چیز دیگه توی این سه روز انجام دادم که گند زدند توی همهش و حتی بلد نیستند عذرخواهی بکنند. جالبه! حتی بلد نیستند بگن ببخشید. اشتباه کردیم!
- سایت بنده روی این هاست نزدیک به ۶ یا ۷ بار به جز این مورد اخیر داون شده.
- حالا هم سایت بنده داونه. بدون اینکه بنده کوچکترین تغییری روی سایت یا توی چیزی داده باشم خطای برقراری با پایگاه داده میده و وقتی میرم توی سیپنل و قسمت دیتابیس، میگه دیتابیس آفلاینه که یعنی سروری که دیتابیس بنده توش هست، داونه.
خندهدار اینه که توی قسمت مانیتورینگ سرورها که خیر سرشون توی سایتشون گذاشتند، همه چیز گل و بلبله و هیچ سروری مشکل نداره.
اما مشکل اساسیتر از همهی اینها که روح بنده رو سوهان کشیده چیه؟
مشکل اساسی اینه که اینها از پشتیبانی هیچ بویی نبردند.
جالبه بهتون بگم که با این پول زیادی که میگیرند برای روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری اصلا هیچ گونه کارمندی برای پشتیبانی تیکتی ندارند.تا به حال هیچ تیکت و مشکلی از شخص بنده -و اونطور که صحبتهای بقیه رو در ادامهی مطلب بهتون نشون میدم- یا دیگران توی ساعت غیراداری و روز تعطیل توسط هاست ایران پاسخ داده نشده. حل که بماند.
پشتیبانی تلفنی که بماند. که تو روزهای معمولی و ساعات اداریش هم تلفنی جواب درستی بهتون نمیدن. روز تعطیل که... میگم: حتی تیکت هم پاسخ نمیدن. به هیچ عنوان. هر کاربری از هاست ایران تا به حال پاسخ تیکتش رو توی روز تعطیل گرفته، لطف اطلاع بده که بنده هم بدونم.
یکبار بنده که سایتم به دلیل دستکاریهای پشتیبان هاست ایران داون شده بود، وقتی تماس گرفتم یک آقایی با بدترین لحن ممکن به من توپید که «اینجا همه برای تو کار نمیکنند» و این صحبتها.
که چی؟
که من پرسیدم چرا سایت من رو پشتیبان شما داون کرده به جای اینکه مشکل سادهای که سفارش کرده بودم رو درست کنه. و چرا بعد از دو ساعت تیکت بنده رو جواب نمیدین.من گوشی رو قطع کردم و چیزی نگفتم. چرا که فرصت سر و کله زدن با اینطور موجودات عجیب و غریبی رو نداشتم.
الان امروز بنده سایت ۲:۲۳ دقیقه تیکت زدم که سایت من به خاطر داون بودن سرور شما، داون شده. اما الان که سایت ۱۷:۴۵ دقیقه هست هنوز هیچکس هیچ پاسخی نداده به بنده و بهتون قول میدم که تا فردا صبح هیچ بنیبشری هم نباشه که جواب منو بده.حاضرم رگ گردنمو بزنم اگر کسی جواب بده.
اما برای اینکه مطمئن بشید که وضع پشتیبانی هاستایران تا چه حد خندهداره و ببینید که این مشکل نه مربوط به بازهی زمانی خاصی میشه و نه مختص بنده هست، توجهتون رو جلب میکنم به کامنتها و صحبتهایی که از دیگر کاربران در جاهای مختلف پیدا کردم. به تاریخها هم دقت بفرمایید تا متوجه بشید که تا بوده در روی همین پاشنه میچرخیده:
کامنتهایی زیر مطلبی در سایت نارنجی (http://nardebaan.ir/6379-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86):
tabalvor | وحید: 2012-12-29 11:48 :
«بله. ولی مثلاً شرکت هاست ایران دات نت متأسفانه هم مبالغ زیادی میگیره. من خودم روی این حساب ازشون هاست گرفتم در صورتی که توی تبلیغات هاستشون نوشته بودند پشتیبانی 24 ساعته. ولی یکبار بعدازظهر روز پنج شنبه هاست ما به دلیلی نامعلوم از دسترس خارج شد و من بیش از 10 ایمیل و تیکت براشون فرستادم که درستش کنن ولی متأسفانه تا ساعت 9:15 صبح روز شنبه ی هفته ی بعدش که کارمنداشون اومدن سرکار، هیچ جوابی به ایمیل ها و مشکل ما داده نشد. این واقعاً برای ما سخت بود که نزدیک به 2 میلیون تومان هزینه ی هاست داده باشیم ولی حتی یه نفر نباشه که جوابمون رو بده. قبلاً که هاستمون پویاسازان بود حداکثر یک ساعته جوابمون رو میدادند.»
jupiter99 | بیگودی: 2012-12-29 20:48 :
«من هم متاسفانه یکبار از هاست ایران خرید داشتم و فوق العاده پشیمان شدم از این کارم.
نمیخوام اغراق کنم ولی یه روز سرویس ایمیل هاست خراب میشد ... یه روز ftp خراب بود ... یه روز وب میل از کار می افتاد ... یه روز سایت رو بالا نمی آورد ....
دیگه یه فضای share مگه چیه که بخواد اینهمه خرابی داشته باشه؟»
----
البته جالبه کامنتهای کاربری به نام آرین رو هم بخونید که تنها نفریه که در طرفداری از هاست ایران چیزی نوشته. و جالبه که ببینید هر جا کسی بد در مورد هاست ایران گفته، این جناب که تبلیغاتچی شرکت به نظر میاد، هی با لینک و سورس از داخل سایت هاستایران، مدعاهایی برای خوب بودن هاست ایران میاره. دقت کنید، هر کی هی میاد از هاست ایرانی یا هر چیز کلی بد میگه، این جناب میاد میگه بیاید از هاست ایران بخرید این مشکل رو نداره و من باهاش کار کردم فلانه و بهمانه. چهار جای اینطور پاسخ داده.
----
و در زیر مطلبی در صفحهی فیسبوک هاست ایران (http://facebook.com/hostiran) کاربری با نام سهیل نوینفرد نوشته:
«2) در مورد فستیوال وب، هاست ایران حداقل برای سال پیش یادم هست که اسپانسر بود، شرکت کردن یک اسپانسر در انجام یه رقابت سالم، سالم به نظر میاد؟ ما شخصا اصلا تجربه های جالبی از بخش هاستینگ هاست ایران نداشتیم، پس این دو حالت داره: یا این جشنواره اون قدر عمومیت نداره تا بهترین هاستینگ رو معرفی کنه، یا بهترین هاستینگ رو معرفی نمی کنه.(حداقل این طور به نظر میاد)»
پستهای تاپیکی در انجمن وبتاکینگهاست (http://www.webhostingtalk.ir/f9/106692/):
kourosh_it (http://www.webhostingtalk.ir/member/97445/) : هاست ایران خوب هستند ولی پشتیبانی عادیش اصلا خوب نیست ! ما برای دامین باهاشون همکاری میکردیم اصلا راضی نبودیم
Taryan4 (http://www.webhostingtalk.ir/member/86496/) : سرویس های مناسبی دارند اما در روز های عادی تا ساعت 4 و روز های تعطیل هیچگونه پشتیبانی ندارند و پاسخی دریافت نمی کنید.
OmidX (http://www.webhostingtalk.ir/member/20700/) : ببشتر بدرد سایت های شرکتی میخوره ک فقط دنبال اسمن ... من منکر این نمیشم ک خوب اسم در کرده ، اما هیچی نیست !
بعد از hostdl ، ازشون یکماه سرویس داشتم ، پشتیبانیشون ک افتضاح ه ، برای هر تیکت باید یه بار زنگ بزنی شرکت بگی چی شد ؟؟!!!
زنگ نزنی ، سه روز هم بگذره ، کسی تیکت شما رو ج نمیده !
تازه هیچ وقت یادم نمیره ک برداشته بودن دیتابیس رو دستکاری کرده بودن مضرف CPU سرور شون بیاد پایین ، پرمیشن بعضی پوشه ها رو هم گذاشته بودن رو 750 ک لود نشه ...
یکی هم نبود بهشون بگه ، شما ک نمیتونید سایت پر بازدید هاست کنید ، بیخود میکنید میزنید پلان پر بازدید ... غلط هم میکنید اینهمه پول میگیرید !
dr.host (http://www.webhostingtalk.ir/member/77960/) : پشتیبانی خوبی نداره تا زنگ نزنی تیکت ها رو جواب نمیدن
OmidX (http://www.webhostingtalk.ir/member/20700/) :کاربر در این پست با اسکرین گرفتن از تیکتها، وضعیت مسخره پشتیبانی هاست ایران رو اثبات کرده:
ظاهرا همه چی رو باید با سند و مدرک اثبات کرد :
(اسکرینهایی که نشون میدن، تیکتها بسیار دیر و با جوابهای سربالا پاسخ داده شدند.)
(در پاسخ به کاربری که از هاست ایران تعریف کرده مینویسه:)
بردار من ، این امام زاده ای دخیل بستی شفا نمیده ، بکش بیرون باو ... چطور وقتی با جایی کار نکردی نظریه میدی ؟؟؟
diges (http://www.webhostingtalk.ir/member/12935/): سرور های ضعیف با پشتبانی خیلی ضعیف حرف های omidx تایید می شه زمانی هاست دی ال رفت رفتیم روی این هست نابود شدیم .
mohairan (http://www.webhostingtalk.ir/member/71713/) :بله دوست عزیز
بنده هم با هاست دی ال به مشکل برخوردم و به هاست ایران انتقال دادم
و همین مشکل رو باهاشون داشتم
کار از کل کل گذشت با اون تنظیمات مزخرف سرور پربازدیدشون
گول بخش فروششون رو خوردم و بس
رفقاشون هم ازشون تا میتونن دفاع میکنن
جالب اینجاست
بنده خدا بعد از اینکه از هاستش رفتم بکاپ سایتم رو برداشته و یه سایت زده
خواستم ازشون شکایت کنم ولی وقت اضافی نداشتم
به قول بنده خدایی شاید واسه شما اینطور بود واسه بعضیا دورشون میگردن
dr.host (http://www.webhostingtalk.ir/member/77960/) : این سایتهایی که گقتی سرور اختصاصی دارن .قسم هم نخور اگر باهاشون کار کرده بودی میفهمیدی که از مشتری طلبکارن . مثل ابنین وب و هاست ایران هم فقط دارن پول اسمشون رو میخورن هاست به دردبخور تو ایران فقط ایران هاست هست پول میگیره خوب هم جواب میده.
شما به امامزداه ای که شفا نمیده دخیل بسته داداش . سایت بزرگ آپارات و کلوب که خودشون نیاز به پشتیبانی اینها ندارن .اصلا سرور اختصاصی چه پشتیبانی نرم افزاری میخواد؟
و در نهایت یکی از کابرانی که از هاست ایران دفاع کرده بود مینویسه:
pc-narmak (http://www.webhostingtalk.ir/member/33065/) : داریم بحث میکنیم یا دعوا؟ من نظر شخصیمو گفتم ولی اعتراف میکنم من سایتم یه صفحه html بود و تیکت نزده بودم که ببینم چه طوری پاسخ میدن سایتم همیشه دردسترس بود همین!
---
قطعا کسان دیگهای هم در فرومها و این طرف و اون طرف چیزهایی نوشتند که بنده به چشمم نخورده و قول میدم اگر بیشتر بچرخید بیشتر هم نارضایتی خواهید دید.
موفق باشید و موید
sahar_shamsipor
May 12th, 2014, 11:02
میخواستم یه تایپیک جدید ایجاد کنم ولی وقتی اینجا رو دیدم گفتم در ادامه این بگم
از medil0ne به خاطر مطالبشون تشکر میکنم
وقتی شرکتهایی که رسمی هستن این مشکلات رو دارن حساب کن اون اشخاصی که یدونه سایت زدن و دارن هاست داخلی ارائه میدن اونها وضعشون چطوره :-ss
الان توی هاست دوتا از کسایی که اینجا آفر داده بودن عضو شدم وضعیت تیکت هاشون واقعا جالبه ظهر تیک میدی شب ساعت 2 به تیکت پاسخ میده مثل این میمونه که موقع خواب یه نگاه به سایتش میندازه ببینه کدوم بدبختی مشکلی چیزی داره
یا یکی دیگه که الان دو روزه خبری ازشون نیست
جالبیش اینه که وقتی میایی اینجا یه تایپیک میزنی و درخواست هاست میدی همشون پیدا میشن اینجا بیشتر آنلاین هستن تا تو سایت خودشون (یعنی فقط دنبال جذف مشتری هستن)
یکیشون گفت پلنی که انتخاب کردی ماهانه 8 هزار تومن پول میدی دیگه این همه دعوا نداره
الان مدتهاست دارم دنبال یه شرکت رسمی و قابل اعتماد میکردم که بتونم سایتم رو بیارم داخل
n4ser
May 12th, 2014, 11:28
هاست فقط شرکت پارس پک parspack.com شما یرید از این شرکت هرچی میخواید تهیه کنید اگر ناراضی بودید با من! یعنی چند ساله داریم بهاشون کار میکنیم تیکت زیر 5 دقیقه جواب دادن برخورد خوب پشتیبانی حرفه ای!
RoobinaServer
May 12th, 2014, 11:33
میخواستم یه تایپیک جدید ایجاد کنم ولی وقتی اینجا رو دیدم گفتم در ادامه این بگم
از medil0ne به خاطر مطالبشون تشکر میکنم
وقتی شرکتهایی که رسمی هستن این مشکلات رو دارن حساب کن اون اشخاصی که یدونه سایت زدن و دارن هاست داخلی ارائه میدن اونها وضعشون چطوره :-ss
الان توی هاست دوتا از کسایی که اینجا آفر داده بودن عضو شدم وضعیت تیکت هاشون واقعا جالبه ظهر تیک میدی شب ساعت 2 به تیکت پاسخ میده مثل این میمونه که موقع خواب یه نگاه به سایتش میندازه ببینه کدوم بدبختی مشکلی چیزی داره
یا یکی دیگه که الان دو روزه خبری ازشون نیست
جالبیش اینه که وقتی میایی اینجا یه تایپیک میزنی و درخواست هاست میدی همشون پیدا میشن اینجا بیشتر آنلاین هستن تا تو سایت خودشون (یعنی فقط دنبال جذف مشتری هستن)
یکیشون گفت پلنی که انتخاب کردی ماهانه 8 هزار تومن پول میدی دیگه این همه دعوا نداره
الان مدتهاست دارم دنبال یه شرکت رسمی و قابل اعتماد میکردم که بتونم سایتم رو بیارم داخل
من نمیدونم شما دنبال دقیقا چه سرویسی هستید اما تجربه نشون داده 90% مشتریانی مثل شما که از این موارد ناراضی هستند هزینه مناسبی متناسب با مصرفشون پرداخت نمیکنند.
شما خودتون را بگذارید جای هاستینگتون همیشه اگر فکر میکنید با هزینه هایی که پرداخت میکنید شما به جای ایشون بودید و این هزینه ها براتون میصرفید که پشتیبانی خوب و سرویس خوب ارائه کنید پس شک نکنید هاستینگتون مشکل داره ولی اگر واقعا حس کردید خودتون باشید چنین پشتیبانی با این هزینه های پرداختی مشتریان ارائه نمیکنید پس بدونید که باید درست هزینه کنید.
همیشه مشکلات یکی از این دو حالت هست و خارج از این نیست.
یا حق
sahar_shamsipor
May 12th, 2014, 12:10
من نمیدونم شما دنبال دقیقا چه سرویسی هستید اما تجربه نشون داده 90% مشتریانی مثل شما که از این موارد ناراضی هستند هزینه مناسبی متناسب با مصرفشون پرداخت نمیکنند.
شما خودتون را بگذارید جای هاستینگتون همیشه اگر فکر میکنید با هزینه هایی که پرداخت میکنید شما به جای ایشون بودید و این هزینه ها براتون میصرفید که پشتیبانی خوب و سرویس خوب ارائه کنید پس شک نکنید هاستینگتون مشکل داره ولی اگر واقعا حس کردید خودتون باشید چنین پشتیبانی با این هزینه های پرداختی مشتریان ارائه نمیکنید پس بدونید که باید درست هزینه کنید.
همیشه مشکلات یکی از این دو حالت هست و خارج از این نیست.
یا حق
دوست عزیز میدونی بهتره خدماتی رو ادائه ندیدم که نمیتونیم جواب گو باشیم
به دور از هزینه ها هر کسی در هر سطحی که خدماتی رو ارائه میده باید پاسخ گو باشه شما هم دقیقا مثل جوابی که بهم دادن جواب دادید اگه صرف نمیکنه خوب با اون قیمت خدمات ندن وقتی خدماتی رو میدن باید جواب پس بدن
شرکتهای دیگه (خارج از این چارچوب) برای خدمات رایگانشون بهترین خدمات رو ارائه میدن اونوقت این طرف روی خدمات پولی نمیشه حساب کرد چه برسه به رایگانش
مگه یه هاست چه مشکلاتی میتونه داشته باشه که اینقدر همه ازشون شاکی هستن ؟ جوری حرف نزنید که انگار شرکت هایی که خدمات هاست ارائه میدن خودشون نشستن هر درخواستی رو که از هر سایتی می رسه خودشون با چتکه پردازش میکنن و نتیجه رو میفرستن
هدف از مهاجرت از هاست های خارجی به داخلی رسیدن به سرعت مناسب هستش که در این بین شرکتهای داخلی هم میتونن با درآمدی که کسب میکنن واسه پیشرفتشون اقدام کنن نه این که فقط پولو بگیرن و خدمات رو بیارن پایین حرفی میزنیا
RoobinaServer
May 12th, 2014, 16:05
به دور از هزینه ها هر کسی در هر سطحی که خدماتی رو ارائه میده باید پاسخ گو باشه شما هم دقیقا مثل جوابی که بهم دادن جواب دادید اگه صرف نمیکنه خوب با اون قیمت خدمات ندن وقتی خدماتی رو میدن باید جواب پس بدن
شرکتهای دیگه (خارج از این چارچوب) برای خدمات رایگانشون بهترین خدمات رو ارائه میدن اونوقت این طرف روی خدمات پولی نمیشه حساب کرد چه برسه به رایگانش
شرکتی که بدون حساب کتاب دقیق میاد قیمتی رو روی یک سرویس میگذاره و به فروش میرسونه وقتی با مشکلاتش روبه رو میشه اون موقع ضعیف عمل میکنه.
قرار نیست هر شرکتی درست عمل بکنه حتی در زمینه قیمت گذاری که بفرمائید اگر میدونه چرا پس ارائه میکنه.
و مورد دیگر هم شاید از عمد ارائه میکنه تاحالا به این نکته فکر کردید ؟ مثل همین فروشنده های تابستانی که اسمش را همه شرکت صدا میزنند و قیمت پائین میدهند بعد سه ماهم جمع میکنند و کلی پول به جیب میزنند و فقط به عنوان شرکت بودن اسم شرکت ها را خراب میکنند.
در مورد قسمت دوم حرفتون هم :
مگه یه هاست چه مشکلاتی میتونه داشته باشه که اینقدر همه ازشون شاکی هستن ؟ جوری حرف نزنید که انگار شرکت هایی که خدمات هاست ارائه میدن خودشون نشستن هر درخواستی رو که از هر سایتی می رسه خودشون با چتکه پردازش میکنن و نتیجه رو میفرستن
هدف از مهاجرت از هاست های خارجی به داخلی رسیدن به سرعت مناسب هستش که در این بین شرکتهای داخلی هم میتونن با درآمدی که کسب میکنن واسه پیشرفتشون اقدام کنن نه این که فقط پولو بگیرن و خدمات رو بیارن پایین حرفی میزنیا
چون اطلاعی از موارد فنی ندارید چنین بیان میکنید. مثل این میمونه طرف به یه شیرینی پز بگه مگه چی کار میکنی این همه هزینه میخوای مادر منم آشپزی میکنه میدونم چیه دیگه :) (البته امیدوارم مثال خوبی باشه)
برای یک شرکت بهتره به جای هاست بره سراغ فروش سرور چون به مراتب زحمت کمتری داره.
نمونه ای از زحمت هایی که توی دید شما شاید بی ارزش باشه و زحمت حساب نشه :
مشتری سرور میخره ماهی 100 هزار تومان فقط پشتیبانی اگر بر فرض سرور آنمنیج باشه روی سخت افزار و شبکه و ... هست و اگر حمله ای هم بشه فوقش یک آیپی مثلا در ایران بسته میشه و یک مشتری صداش در میاد.
مشتری هاست میخره ماهی 3 هزار تومان حالا در ماه 10 بار درخواست میزنه آقا این چه جوریه اون چه جوریه. امروز فول بکاب بدید - الان یکی حمله کرده به من - امنیت سرور چه طوره یکی تهدید کرده - بکاب گیری به چه صورته - بکاب رستور کنید - چرا سایتم و ....
حالا زمانی که یه حمله ای بشه به هاستینگ :
نیروی پشتیبانی بسته به تخصص ها در شرکت همه هستند و در حال پیدا کردن مشکل و رفع آن و جلوگیری حملات و هک توسط نفوذ به سایت ها و سیستم عامل هستند تا مشکل سریعتر حل بشه ولی خدانکنه حل نهایی بشه بستن آیپی هاستینگ اونوقت مثلا 50 تا مشتری روی اون آیپی بودند همه صداشون در میاد و شرکت باید بهترین تصمیم را بگیره یا اینکه صدای مشتریها رو تحمل کنه و تمام این ها نیاز به استخدام کارمند هست.
و هزاران موارد دیگر که برای راه اندازی یک هاستینگ مورد نیاز هست که این موارد در هاست های داخل کشور 100 برابر میشه و بیشتر موقع حملات و ... خودش رو نشون میده چون علاوه بر موارد قبلی باید سرکوفت مرکز داده و زیرساخت و مخابرات و ... را باید یک شرکت تحمل کند.
حالا شما باشید با قیمت های پائین که مشتریها انتظار دارند سرور میفروشید فقط بدون پشتیبانی نرم افزاری یا هاست ارائه میکنید ؟ هنوزم هاست زحمت زیادی نداره ؟ هاست در هر شرکتی یه نوع سرطان حساب میشه و بیشتر برای جوریه جنس هست و بدترین موارد هم شامل حالش میشه.
و نتیجه میگیریم دلیل همین که کسی دوست نداره هزینه مناسب بکنه برای هاستش همینه چون این موارد را در نظر نمیگیرند یا در جریان نیستند و خیلی شرکت ها هم که از عهدش بر نمیان هم میشه گفت حساب این موارد را دقیق نکردند و به مشکل خوردند موقع پاسخ گوئی به کاربراشون.
یا حق
Saati
May 12th, 2014, 17:24
در یک کلام بولشیته
sahar_shamsipor
May 12th, 2014, 18:42
شرکتی که بدون حساب کتاب دقیق میاد قیمتی رو روی یک سرویس میگذاره
.
.
.
.
.
و نتیجه میگیریم دلیل همین که کسی دوست نداره هزینه مناسب بکنه برای هاستش همینه چون این موارد را در نظر نمیگیرند یا در جریان نیستند و خیلی شرکت ها هم که از عهدش بر نمیان هم میشه گفت حساب این موارد را دقیق نکردند و به مشکل خوردند موقع پاسخ گوئی به کاربراشون.
من قصد کل کل ندارم ولی کار معده چیه ؟ هضم کردن غذا ؟ اگه نتونه غذا رو هضم کنه به چه دردی می خوره ؟
کار شرکت های هاستینگ هم همینه کارشون هاستینگه باید نفراتشو داشته باشن تخصصش رو داشته باشن نه این که همش بگن کش مرورگر رو خالی کن مثل این اینترنت پارس آنلاین که به فروشش زنگ میزنی خانوم احدی جواب میده به پشتیبانی زنگ می زنی باز خانوم احدی با خدمات زنگ میزنی خانوم احدی و هر موقع هم میگی اینترنت ندارم به ترتیب از چراغ مودم شروع میکنه تا خط تلفن دیگه حفظ شدم حرفاشو
الان این بچه ها که آفر مافر میدن هر کدومشون هم یه صفحه باز کردن و شرکت شرکت میکنن به تیکت هاشون نمی تونن جواب بدن چه برسه ازشون سوال فنی بپرسی
چهار تا سوال می پرسی دوتا جواب بهت میدن که به هیچ کدوم از سوالاتت ربطی نداره خود جوابها میشه برات یه سوال
شرکت هاست ایران و بقیه اون مثلا کنده ها هم هیچ رقمی نیستن مشکل اینه که هیچ کدومشون به کارشون ارزش قائل نیست واسه همینه که همه ازشون شاکی هستن چون هیچ پیشرفتی نمی کنن شده مثله ... ولش کن
مشتری هاست میخره ماهی 3 هزار تومان حالا در ماه 10 بار درخواست میزنه آقا این چه جوریه اون چه جوریه. امروز فول بکاب بدید - الان یکی حمله کرده به من - امنیت سرور چه طوره یکی تهدید کرده - بکاب گیری به چه صورته - بکاب رستور کنید - چرا سایتم و
شرکت هاست میفروشه ماهی 3 هزار تومن
خدماتش رو نمیتونه درست برسونه
آرشیوی از سوالات رو توی سایتش نداره و همه هی سوالای تکراری رو می پرسن
پولی که در میاره به زور هزینه هاست رو پر میکنه واسه پرسنل چیزی نمیمونه کم بود نیرو دارن کم بود تخصص دارن کلا کمبود دارن
tikweb.ir
May 12th, 2014, 19:12
من قصد کل کل ندارم ولی کار معده چیه ؟ هضم کردن غذا ؟ اگه نتونه غذا رو هضم کنه به چه دردی می خوره ؟
کار شرکت های هاستینگ هم همینه کارشون هاستینگه باید نفراتشو داشته باشن تخصصش رو داشته باشن نه این که همش بگن کش مرورگر رو خالی کن مثل این اینترنت پارس آنلاین که به فروشش زنگ میزنی خانوم احدی جواب میده به پشتیبانی زنگ می زنی باز خانوم احدی با خدمات زنگ میزنی خانوم احدی و هر موقع هم میگی اینترنت ندارم به ترتیب از چراغ مودم شروع میکنه تا خط تلفن دیگه حفظ شدم حرفاشو
الان این بچه ها که آفر مافر میدن هر کدومشون هم یه صفحه باز کردن و شرکت شرکت میکنن به تیکت هاشون نمی تونن جواب بدن چه برسه ازشون سوال فنی بپرسی
چهار تا سوال می پرسی دوتا جواب بهت میدن که به هیچ کدوم از سوالاتت ربطی نداره خود جوابها میشه برات یه سوال
شرکت هاست ایران و بقیه اون مثلا کنده ها هم هیچ رقمی نیستن مشکل اینه که هیچ کدومشون به کارشون ارزش قائل نیست واسه همینه که همه ازشون شاکی هستن چون هیچ پیشرفتی نمی کنن شده مثله ... ولش کن
شرکت هاست میفروشه ماهی 3 هزار تومن
خدماتش رو نمیتونه درست برسونه
آرشیوی از سوالات رو توی سایتش نداره و همه هی سوالای تکراری رو می پرسن
پولی که در میاره به زور هزینه هاست رو پر میکنه واسه پرسنل چیزی نمیمونه کم بود نیرو دارن کم بود تخصص دارن کلا کمبود دارن
خب همینه!
همه هاستینگ ها که خوب نیستن ! همه که متعهد نیستن !
مشکل شما اینه فکر میکنید هر کسی که اینجا افر میده باید همه چیش خوب باشه !
توی هر شغلی تقریبا همینطوریه ، شما حتی اداره های دولتی هم در نظر بگیرید به این شکل هستند
sahar_shamsipor
May 12th, 2014, 19:24
خب همینه!
همه هاستینگ ها که خوب نیستن ! همه که متعهد نیستن !
مشکل شما اینه فکر میکنید هر کسی که اینجا افر میده باید همه چیش خوب باشه !
توی هر شغلی تقریبا همینطوریه ، شما حتی اداره های دولتی هم در نظر بگیرید به این شکل هستند
خب شما یه راه معرفی کنید که بشه شرکت های خوب رو از شرکت های کاذب تشخیص داد
وقتی همشون میگن شرکتیم الان توی بیشتر اینهایی که آفر میدن برو سایتشون رو نگاه کن آدرس ندارن تل ثابت ندارن یا ایرانسله یا آی دی یاهو
بعد تا پست میزنی که هاست داخلی خوب میخوام اینا سرو کلشون پیدا میشه اینقدر کامنت میزارن که میمونی چی کار کنی
من الان چند ماه هستش که هی میخوام سایت رو بیارم روی هاست داخلی اونم فقط و فقط به خاطر زمان پاسخ گویی ولی هنوز نتونستم انتخاب مناسبی داشته باشم انتظاراتم هم زیاد نیست فضا 1 گیگ و پهنای باند 10 گیگ در حال حاضر کفایت میده پشتیبانیش جدی باشه سوال که می پرسی عمومیهاش رو که نه مثلا برای فعال کردن گزینه ای دیگه آدمو علاف نکنن
ایران هاست رو از نمایشگاه 90 کلا بیخیال شدم
از بقیشون هم حرف و حدیث زیاد شنیدم و کلا موندم که یه سرور مجازی اگه بخوام داشته باشم باید نفر متخصص در اون زمینه رو هم داشته باشم و دردسرهای خودش رو هم که داره واسه همین هاست جواب گوی نیازم هستش اونم که اینهایی که باید تخصصش رو داشته باشن ندارن
RoobinaServer
May 12th, 2014, 20:07
من قصد کل کل ندارم
موضوع کل کل نیست اگر واقعا فکر میکنید اینقدر وقت داریم که بنده یا همکاران داریم با شما کل کل میکنیم بگید کلا پاسخ ندیم. این ها کل کل نیست صحبت عادی و مثال هست و صحبت های چه شما چه همکاران و ما باید در تاپیک قابل احترام باشه اینجا یک انجمن تخصصیه و این صحبت ها هرچی بیشتر باشه بهتره و کسایی هم که بعدا تاپیک را میبینند به جوابشون میرسند.
در مورد بقیه صحبت ها که همکارمون جوابتون را دادند . tikweb.ir
خب شما یه راه معرفی کنید که بشه شرکت های خوب رو از شرکت های کاذب تشخیص داد
وقتی همشون میگن شرکتیم الان توی بیشتر اینهایی که آفر میدن برو سایتشون رو نگاه کن آدرس ندارن تل ثابت ندارن یا ایرانسله یا آی دی یاهو
بعد تا پست میزنی که هاست داخلی خوب میخوام اینا سرو کلشون پیدا میشه اینقدر کامنت میزارن که میمونی چی کار کنی
من الان چند ماه هستش که هی میخوام سایت رو بیارم روی هاست داخلی اونم فقط و فقط به خاطر زمان پاسخ گویی ولی هنوز نتونستم انتخاب مناسبی داشته باشم انتظاراتم هم زیاد نیست فضا 1 گیگ و پهنای باند 10 گیگ در حال حاضر کفایت میده پشتیبانیش جدی باشه سوال که می پرسی عمومیهاش رو که نه مثلا برای فعال کردن گزینه ای دیگه آدمو علاف نکنن
ایران هاست رو از نمایشگاه 90 کلا بیخیال شدم
از بقیشون هم حرف و حدیث زیاد شنیدم و کلا موندم که یه سرور مجازی اگه بخوام داشته باشم باید نفر متخصص در اون زمینه رو هم داشته باشم و دردسرهای خودش رو هم که داره واسه همین هاست جواب گوی نیازم هستش اونم که اینهایی که باید تخصصش رو داشته باشن ندارن
راه زیاد هست اول اینکه خونسرد باشید.
بعد به قول شما شرکت هایی که همش میگن شرکتیم بعد یه مکان یا تلفن ثابت هم ندارند کلا بیخیال بشید (البته بارها دیده شده کار همین ها که تلفن ثابت ندارند خیلی وقت ها بهتر بوده ولی برای کمتر کردن فهرست جستجو بین هاست ها این هاستینگ ها را بیخیال بشید)
بر اساس گفته قبل کسایی که نماد اعتماد هم ندارند کلا بیخیال بشید.
بعد هر هاستینگی میخواهید خرید کنید را لیست کنید و هم در همین انجمن یا جاهای دیگر تاپیک بزنید و نظر بپرسید هم تک تک اسمشون را در گوگل سرچ کنید و نظرات قبلی که توی نت هست هم ببینید.
از هر کدام نمونه مشتری بخواهید و از نمونه مشتریانی که ارائه کرده اند نظر بخواهید.
توقع نداشته باشید هاستینگی که هاست ارائه کرده مشکلات فنی اسکریپتتون را حل کند. در موارد هاست و سروری سوالات مختلف از شرکت مورد نظر بپرسید (حتما قبلش خودتان کامل در مورد پاسخ سوالات صحیح اطمینان حاصل فرمائید) و ببینید چه قدر فنی بلد هستند.
سوابق کاری هم در نظر بگیرید.
میبینید که راه زیاد هست فقط کمی همت میخواهد و البته واقعا اعصاب .
یا حق
sahar_shamsipor
May 12th, 2014, 20:24
راه زیاد هست اول اینکه خونسرد باشید.
بعد به قول شما شرکت هایی که همش میگن شرکتیم بعد یه مکان یا تلفن ثابت هم ندارند کلا بیخیال بشید (البته بارها دیده شده کار همین ها که تلفن ثابت ندارند خیلی وقت ها بهتر بوده ولی برای کمتر کردن فهرست جستجو بین هاست ها این هاستینگ ها را بیخیال بشید)
بر اساس گفته قبل کسایی که نماد اعتماد هم ندارند کلا بیخیال بشید.
بعد هر هاستینگی میخواهید خرید کنید را لیست کنید و هم در همین انجمن یا جاهای دیگر تاپیک بزنید و نظر بپرسید هم تک تک اسمشون را در گوگل سرچ کنید و نظرات قبلی که توی نت هست هم ببینید.
سوابق کاری هم در نظر بگیرید.
با توجه به حرفهای شما بیش از 99 درصد(درصد آبتایم هاستها) آفر دهنده های اینجا که کلا از لیست حذف میشن
میمونه هاست ایران و ایران هاست و انلاین هاست و میهن هاست و بقیه که اونها رو هم تک تکشون رو میشه راحت حذف کرد با توجه به مستندهایی که حداقل بچه ها از نحویه پشتیبانی این شرکت ها ارائه دادن
من اطلاعاتم نسبت که افرادی که در زمینه هاست کار میکنن خیلی کمه واسه همین زیاد نمی دونم قضیه این دوستانی که هاست با ماهی 1500 تومن میدن چیه مثلا نوشته
تیم میزبانی ****** با بیش از 3 سال سابقه فعالیت در زمینه هاستینگ با کسب افتخارات فراوان توانسته توسط متخصصان مجرب جوان خدماتی بینظیر را ارائه دهد و جزو بهترین ها باشد.از ویژگی های برتر دیگر تیم میزبانی ****** با کیفیت و منسجم ، سرعت بی نظیر سرویس ها ، امنیت بی نظیر و پشتیبانی 24 ساعته میباشد. لیست گسترده مشتریان ما اطمینان خاطری است برای شما که ما می توانیم بهترین میزبان برای شما باشیم.
خوب این دوستمون کارش هاست و مسائل مربوط به این چیزها هستش سوالم اینه چرا اینها قوی نیستن تو کارشون ؟
چرا نمی تونن خدماتی رو ارائه بدن و راحت بتونن اسمشون رو بیارن بالا و پول زحمتشون رو بگیرن ؟
حتما باید با ماهی 2000 هزار تومن هاست بفروشن و نتونن پشتیبانیش کننن مشکلاتش رو حل کنن و آخر سر این کار رو هم به جزیره بفرستن؟
از هر کدام نمونه مشتری بخواهید و از نمونه مشتریانی که ارائه کرده اند نظر بخواهید.
بیشترشون میگن مشتریاشون شرکت های خصوصی هستن و نمیتونن آدرس و یا مشخصاتشون رو بدن
توقع نداشته باشید هاستینگی که هاست ارائه کرده مشکلات فنی اسکریپتتون را حل کند. در موارد هاست و سروری سوالات مختلف از شرکت مورد نظر بپرسید (حتما قبلش خودتان کامل در مورد پاسخ سوالات صحیح اطمینان حاصل فرمائید) و ببینید چه قدر فنی بلد هستند.
من کدم رو می نویسم و روی لوکال درست کار میکنه روی سایت تست میکنم خطا می ده با هزار بدبختی مثلا تازه می فهمم soap بسته بوده حالا وقتی تیکت میزنی اگه اینو زودتر فعالش کنن بهتر جواب میده تا این که بعد از دوروز تازه یکی بیاد با ناز بگه مشکل از ما نیست کدتون رو بررسی کنید و ...
میبینید که راه زیاد هست فقط کمی همت میخواهد و البته واقعا اعصاب .
گزینه عطر آن است که خود ببوید اینجا صدق نمیکنه دیگه نه ؟
HiradHost
May 12th, 2014, 21:13
آیا "هاست ایران" رو توصیه میکنید یا گزینه بهتری سراغ دارید (البته از سرویس دهندگان شناخته شده)
(کار هاست شبیه به یک بلاگ با حدود 500 مخاطب که در ماه حداقل 10 دفعه از سایت بازدید دارند و ممکنه هر کدوم در ماه بطور متوسط 5mb فایل دانلود کنه)
بنده خودم وب سایت ارائه ی هاست دارم و درسته که رقیب بنده به حساب می آید اما شرکت هاست ایران را تایید میکنم.
Saati
May 12th, 2014, 22:02
سحر جون شوما کارمند هاست ایرانی؟ http://troli.ir/smilies/sadtrollface.png
viva
May 13th, 2014, 00:08
پشتیبانی صفر هست بهتر هست از هاست ایران و آبتین خرید نکنی
rezahesami
May 13th, 2014, 03:12
من کار نکردم خوشبختانه باهاشون ولی یکی از دوستان یکی دامین ازشون داره تیکت میزنی برای تغییر دی ان اس خیلی دیر جواب میدن ، به بنده خدا گفتم پنل دامینت رو بگیر خودمون ست کنیم اونم یا نمی دونن چیه یا نخواستن که بدن و ندادن!
sahar_shamsipor
May 13th, 2014, 09:29
سحر جون شوما کارمند هاست ایرانی؟ http://troli.ir/smilies/sadtrollface.png
شما چطوری به این نتیجه رسیدی که گفتید من کارمند هاست ایرانم ؟
مشکل من اینه که الان بیش از 7 ماه هستش که میخوام سایتم رو بیارم روی هاست های داخلی ولی هنوز یک شرکت مناسب پیدا نکردم
اونهایی که بچه ها معرفی کردن (آفر میدن ) نمیشه بهشون اعتماد کرد
و شرکت های رسمی هم که توی کارشون می لنگن یا پشتیبانیشون ضعیفه یا خدماتشون ضعیفه یا ...
من الان از نت افراز هاست دارم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و هر زمان هم که مشکلی بوده تیکت که زدم جواب دادن
نه ازشون پشتیبانی خواستم نه بکاپ نه ریستور نه ...
الان هم دنبال یه شرکتی هستم که فقط سایتم رو آنلاین نگه داره و سرعتی که میخوام رو بهم بده امنیتش و سطح دسترسی نفراتش کنترل شده باشه و اگر زمانی مشکلی پیش اومد سریع جواب بدن همین یعنی برای یک هاست چیزه زیادتر از این لازم نیست بخوایی
قضیه اون سایتهایی که از cms و یا چیزهای دیگه استفاده میکنن کلا فرق داره اونها واقعا بعضی سولاتو می پرسن که به هاست اصلا ربطی نداره
aligoli
May 13th, 2014, 10:18
و شرکت های رسمی هم که توی کارشون می لنگن یا پشتیبانیشون ضعیفه یا خدماتشون ضعیفه یا ...
دقت فرمایید.
مثال برای آنچه بهتر درک نمایید :
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید تمام غذاهای رستوران های تهران را نوش جان نموده اید.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید تمام فیلم های اکران شده را مشاهده نموده اید.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید با تمام دختران ایران رابطه دوستی داشته اید و همگی بد یا خوب هستند.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید با تمام پسران ایران رابطه دوستی داشته اید و همگی بد یا خوب هستند.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید تمام شرکت های (ثبت شده) و دارای نماد اعتماد الکترونیک و سایر مجوزهای لازم " هاستینگ " دارای تیم پشتیبانی یا خدمات ضعیف هستند.
زیرا شما حتی وقت نمی نمایید تمامی موارد در هر یک از حوزه را تست (آزمایش) نمایید چه برسد به استفاده از خدمات و سرویس ها که بعد از آن شناختی از هر یک از موارد حاصل شود که منجر به قضاوت صحیح یا ناصحیح شود.
مگر ناآگاهانه نسبت به شرکت های (ثبت شده) و دارای نماد اعتماد الکترونیک و سایر مجوزهای لازم قضاوت نمایید که آن دور از عقل و بلوغ است.
HiradHost
May 13th, 2014, 10:47
مشکل من اینه که الان بیش از 7 ماه هستش که میخوام سایتم رو بیارم روی هاست های داخلی ولی هنوز یک شرکت مناسب پیدا نکردم
من الان از نت افراز هاست دارم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و هر زمان هم که مشکلی بوده تیکت که زدم جواب دادن
الان هم دنبال یه شرکتی هستم که فقط سایتم رو آنلاین نگه داره و سرعتی که میخوام رو بهم بده امنیتش و سطح دسترسی نفراتش کنترل شده باشه و اگر زمانی مشکلی پیش اومد سریع جواب بدن همین یعنی برای یک هاست چیزه زیادتر از این لازم نیست بخوایی
قضیه اون سایتهایی که از cms و یا چیزهای دیگه استفاده میکنن کلا فرق داره اونها واقعا بعضی سولاتو می پرسن که به هاست اصلا ربطی نداره
با سلام و عرض ادب
دوست عزیز شما معمولا با شرکت ها با سابقه کار کردید و با شرکت های تازه تاسیس با مجوز فکر نمیکنم کار کرده باشید
وب سایت ما اواخر 92 تاسیس شده است و دارای تمامی مجوز های لازم می باشد و زیر نظر بزرگترین کانون تبلیغاتی شیراز می باشد.
در صورت تمایل میتوانیم میزبانی سایت شما را به عهده بگیریم با پشتیبانی 24 ساعته
موفق و پیروز باشید/
sahar_shamsipor
May 13th, 2014, 10:48
دقت فرمایید.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید تمام غذاهای رستوران های تهران را نوش جان نموده اید.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید با تمام دختران ایران رابطه دوستی داشته اید و همگی بد یا خوب هستند.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید با تمام پسران ایران رابطه دوستی داشته اید و همگی بد یا خوب هستند.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید تمام شرکت های (ثبت شده) و دارای نماد اعتماد الکترونیک و سایر مجوزهای لازم " هاستینگ " دارای تیم پشتیبانی یا خدمات ضعیف هستند.
زیرا شما حتی وقت نمی نمایید تمامی موارد در هر یک از حوزه را تست (آزمایش) نمایید چه برسد به استفاده از خدمات و سرویس ها که بعد از آن شناختی از هر یک از موارد حاصل شود که منجر به قضاوت صحیح یا ناصحیح شود.
مگر ناآگاهانه نسبت به شرکت های (ثبت شده) و دارای نماد اعتماد الکترونیک و سایر مجوزهای لازم قضاوت نمایید که آن دور از عقل و بلوغ است.
الان اینهایی که گفتید دقیقا چه ربطی به مطالب گفته شده داشت ؟
شما که این کامنت رو گذاشتید کامنتهای قبلیش رو هم حداقل یه نگاه میکردی می دیدی علت این که گفته شده بیشتر آفر دهنده ها قابل اعتماد نیستن چیه اصلا اعتماد از کجا میاد ؟ نه اسم شرکت دارن نه آدرس شرکت دارن نه شماره ثابت دارن نه شماره همراه ثابت دارن یدونه آی دی یاهو گذاشتن فوق فوقش یدونه هم شماره ایرانسل به نظرتون میشه به همچین کسایی اعتماد کرد ؟ قضیه ریسک و اینچیزها هم نیست چون اگه این دوستان به کارشون ارزش میزاشتن هیچ وقت بی در و پیکر کار نمیکردن نمی خوام اسم بدم ولی مثلا همین artadata.ir رو نگاه کن هر جا تا کامنت میزاری کامنتی از ایشون میبینی ولی نه آدرسی نه شماره تماسی نه اسمی نه هیچی خوب بقیه دوستان هم کمتر از ایشون نباشن بیشتر نیستن مطمئن باشید
من نه وقتش رو دارم و نه تخصصش رو که برم دنبال سرور مجازی و این چیزها برای من همون هاست کفایت میده و سوالی که اینجا مطرحه اینه که دوستانی که تو کار هاست هستن چرا اینجوری دارن می لنگن ؟
تخصصشون ضعیف
ارتباطشون ضعیف
یه تیک میزاری دو روز بعد اون مثلا ساعت 2 شب جواب میدن ذهنیتی که میسازن از خودشون اینه که از صبح دنبال کارهاو زندگیشون هستن و این وسط هم یه سایت زدن دارن خدمات هاست میدن اونم هر موقع که وقت کردن میان به سایتشون سر میزنن ببینن که چه خبره
یا بعضی از دوستان رو اسم نمی برم اون وقتی که می زارن توی این انجمن و تا یه تایپیک ایجاد میشه سریع آفر مافر میدن اگه یه ذرش رو میزاشتن روی سایت خودشون بهتر جواب میداد
وقتی تیکت زدم توی سایت خودشون خبری ازشون نبود اینجا پیغام گذاشتم سریع جواب دادن
من باز هم میگم اگه شرکت های خوبی سراغ دارید خوشحال میشم معرفیش کنید اصلا برای هر شرکت یک تایپیک باز کنید و از مشکلات و امکانات و خدماتش حرف بزنید اگه یکی از بچه های همون شرکت هم تونست میاد اونجا به همه جواب میده اگه نشد حداقل اون وقتی که هر کسی برای آزمایش یک هاست میزاره تا ببینه به کارش میاد یا نه الکی حروم نشه
این لینک رو هم نگاه کنید نمی دونم معیارشون چی بوده
Web Hosting Iran (http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR)
- - - Updated - - -
دقت فرمایید.
شما که این کامنت رو گذاشتید کامنتهای قبلیش رو هم حداقل یه نگاه میکردی می دیدی علت این که گفته شده بیشتر آفر دهنده ها قابل اعتماد نیستن چیه اصلا اعتماد از کجا میاد ؟ نه اسم شرکت دارن نه آدرس شرکت دارن نه شماره ثابت دارن نه شماره همراه ثابت دارن یدونه آی دی یاهو گذاشتن فوق فوقش یدونه هم شماره ایرانسل به نظرتون میشه به همچین کسایی اعتماد کرد ؟ قضیه ریسک و اینچیزها هم نیست چون اگه این دوستان به کارشون ارزش میزاشتن هیچ وقت بی در و پیکر کار نمیکردن نمی خوام اسم بدم ولی مثلا همین artadata.ir رو نگاه کن هر جا تا کامنت میزاری کامنتی از ایشون میبینی ولی نه آدرسی نه شماره تماسی نه اسمی نه هیچی خوب بقیه دوستان هم کمتر از ایشون نباشن بیشتر نیستن مطمئن باشید
من نه وقتش رو دارم و نه تخصصش رو که برم دنبال سرور مجازی و این چیزها برای من همون هاست کفایت میده و سوالی که اینجا مطرحه اینه که دوستانی که تو کار هاست هستن چرا اینجوری دارن می لنگن ؟
تخصصشون ضعیف
ارتباطشون ضعیف
یه تیک میزاری دو روز بعد اون مثلا ساعت 2 شب جواب میدن ذهنیتی که میسازن از خودشون اینه که از صبح دنبال کارهاو زندگیشون هستن و این وسط هم یه سایت زدن دارن خدمات هاست میدن اونم هر موقع که وقت کردن میان به سایتشون سر میزنن ببینن که چه خبره
یا بعضی از دوستان رو اسم نمی برم اون وقتی که می زارن توی این انجمن و تا یه تایپیک ایجاد میشه سریع آفر مافر میدن اگه یه ذرش رو میزاشتن روی سایت خودشون بهتر جواب میداد
من باز هم میگم اگه شرکت های خوبی سراغ دارید خوشحال میشم معرفیش کنید اصلا برای هر شرکت یک تایپیک باز کنید و از مشکلات و امکانات و خدماتش حرف بزنید اگه یکی از بچه های همون شرکت هم تونست میاد اونجا به همه جواب میده اگه نشد حداقل اون وقتی که هر کسی برای آزمایش یک هاست میزاره تا ببینه به کارش میاد یا نه الکی حروم نشه
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR
aligoli
May 13th, 2014, 11:24
تخصصشون ضعیف
ارتباطشون ضعیف
همانطور که به صورت شفاف نگاشته شد " مثال برای آنچه بهتر درک نمایید : " درج گردیده است، فکر نمیکنم غیر قابل مشاهده باشد مگر نیرویی برای مشاهده و درک آن مقاومت ورزد.
قطعا شما اشتباهی که در درج قضاوت ناصحیح در مورد شرکت ها نموده اید قصد دارید دوباره تکرار نمایید، کاربر گرامی، هیچگاه در مورد آنچه آگاهی کامل ندارید قضاوت نفرمایید.
[ نباید بر اساس مستنداتی که ندارید نسبت به اشخاص فکر، گمان، حدس و یا احتمالی نسبت دهید ]
(لطفا مستندات خود را برای عدم مشاهده صفحات قبل توسط بنده پیوست نمایید.)
اگر دقت فرمایید و تمایل نداشته باشد زیر آنچه نگاشته اید بزنید، شما عنوان نمودید : " شرکت های رسمی هم که توی کارشون می لنگن یا پشتیبانیشون ضعیفه یا خدماتشون ضعیفه یا ... " و " اونهایی که بچه ها معرفی کردن (آفر میدن ) نمیشه بهشون اعتماد کرد "
نکته : اگر شما به فردی که دارای یک شماره تماس ایرانسل، همراه اول، تالیا، رایتل و سایت او بدون نماد اعتماد الکترونیکی می باشد، واژه " شرکت " را نسبت می دهید قطعا مشکل از جانب و سطح نگرش شما می باشد که می بایست نسبت به اصلاح آن اقدام فرمایید.
[ شخصا مشاورانی را می شناسم که می توانم به شما معرفی نمایم ]
بنده نسبت به کاربر " artadata.ir " شناختی ندارم و قطعا نمی توانم راجع به ایشان قضاوت نمایم، پس سکوت می کنم، عملکرد سختی نیست و قطعا یقین پیدا نمایید شما در سطحی نیستید که نسبت به افرادی که در این تالار گفتگو فعالیت دارند حتی یک اخم بر پیشانی بیاورید چه برسد به قضاوت هایی که پیش نیاز آن رسیدن به سن بلوغ است.
نکته : متن درج شده از جانب شما " دوستان هم کمتر از ایشون نباشن بیشتر نیستن مطمئن باشید "
معرفی شرکت های برجسته :
قطعا شما دارای سن 18 سال تمام هستید، پس قطعا می توانید آنچه در اطراف خود مشاهده می نمایید تحلیل و بررسی نمایید. بنده و دیگر کاربران نمی توانند لقمه را در دهان شما بگذارند، شما با جستجو، مشاهده :
شماره ثبت شرکت و روزنامه رسمی
آدرس ثابت
شماره تماس ثابت
شماره فکس
شماره همراه مدیریت و یا سایر کارمندان
مشاهده تایپک های فروش
پرس و جو از مدیران و معاونین تالار گفتگو
جستجو در " گوگل "
ایجاد تایپک و نظرخواهی
و ...
می توانید نسبت به بررسی و رسیدن به شرکت ایده آل خود قدم برداشته و بهترین را انتخاب نمایید.
آنچه Web Hosting Iran (http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR) بر چه اساسی است، می توانید با سایت اصلی مکاتبه نمایید و نسبت به معیار ها و اولویت ها آگاهی پیدا نمایید.
با درج موارد بالا و راهنمایی های لازم، وقت بنده برای شما به پایان رسیده است و افتخار گفتگوی بیشتر را از دست داده اید، در صورتی که تمایل داشتید پاسخ های شما را مشاهده و یا نسبت به آن ها آگاهی پیدا نمایم می توانید با ایمیل : aligoli [at] hezarnevis [dot] com مکاتبه نمایید.
در غیر اینصورت وقت لازم برای مشاهده پاسخ های شما وجود ندارد.
شاد و پایدار باشید.
sahar_shamsipor
May 13th, 2014, 11:58
[QUOTE=sahar_shamsipor;1076199]الان اینهایی که گفتید دقیقا چه ربطی به مطالب گفته شده داشت ؟
تخصصشون ضعیف
ارتباطشون ضعیف
Saati
May 13th, 2014, 12:37
یک مورد مناسب پ.خ میکنم.
معیارشون بر اساس هاست کردن دامنست. در کل بولشیته
sahar_shamsipor
May 13th, 2014, 13:16
یک مورد مناسب پ.خ میکنم.
معیارشون بر اساس هاست کردن دامنست. در کل بولشیته
آره دقیقا مسائله همینه هیچ آمار رسمی ای نمیشه در آورد
تنها کاری که میشد کرد این بود که اینجا عضو شد و نظرات و تجربیات دوستان رو در این باره جویا شود که اونم مثل این که بعضی ها کلا مشکل دارن
sahar_shamsipor
May 13th, 2014, 13:30
بابت وقتی که برای نوشتن مطالبتون به صورت رنگی و این که مثل معلم های ادبیات از نگارش اداری و ... استفاده کردید ممنون هستم (یاد بستن قرارداد ها افتادم که میگه اگه میخوای قرارداد ببندی از کلماتی استفاده کن که چند معنی میده تا به وقتش بتونی اون کلمه رو هر جور که دوست داری تفسیر کنی )
کاربر گرامی، هیچگاه در مورد آنچه آگاهی کامل ندارید قضاوت نفرماییدچشم من توی عمرم درباره مسئله ای که اطلاعاتم توش کم باشه نظری نمی دم ولی بعضی چیزها قضیشون فرق داره اینجا بیشتر حرفم سر عدم پیشرفت هاستیگها هستش انگار یه سرور اجاره میکنن و 100 مگ 100 مگ شروع میکنن هاردشو اونم با ماهی 2هزار تومن اجاره میدن خوب اگه صرف نمیکنه خوب قیمت رو ببر بالا اگه تخصصش رو نداری اینجا حرف نباید بزنی
نکته : اگر شما به فردی که دارای یک شماره تماس ایرانسل، همراه اول، تالیا، رایتل و سایت او بدون نماد اعتماد الکترونیکی می باشد، واژه " شرکت " را نسبت می دهید قطعا مشکل از جانب و سطح نگرش شما می باشد که می بایست نسبت به اصلاح آن اقدام فرمایید. [ شخصا مشاورانی را می شناسم که می توانم به شما معرفی نمایم ]من هیچ وقت همچین نفراتی رو به صورت شرکت ندیدم اگه به آفرهایی که دادن دقت کنید میبینید که همشون میگن شرکت ما وضع هاستیگ جوری شده که یکی که توی سوپرمارکت کار میکنه و به کامپیوتر دسترسی داره شروع میکنه به خدمات هاستینگ دادن خودتون هم اگه نگاه کنید می تونید چند مورد رو توی همین انجمن پیدا کنیداگه نتونستید بگید اسمشون رو براتون بفرستم
قطعا شما اشتباهی که در درج قضاوت ناصحیح در مورد شرکت ها نموده اید قصد دارید دوباره تکرار نمایید، .[ نباید بر اساس مستنداتی که ندارید نسبت به اشخاص فکر، گمان، حدس و یا احتمالی نسبت دهید ] (لطفا مستندات خود را برای عدم مشاهده صفحات قبل توسط بنده پیوست نمایید.)قضیه پروازه دیگه نه ؟ هر چقدر اوج بگیری همه کوچیک میبیننت شما اگه خواستی خودتون این تایپیک الان 5 صفحه شده که صفحه اول و دومش دقیقا درباره شرکت رسمی بحث شده
اگر دقت فرمایید و تمایل نداشته باشد زیر آنچه نگاشته اید بزنید، شما عنوان نمودید : " شرکت های رسمی هم که توی کارشون می لنگن یا پشتیبانیشون ضعیفه یا خدماتشون ضعیفه یا ... " و " اونهایی که بچه ها معرفی کردن (آفر میدن ) نمیشه بهشون اعتماد کرد " برای نمونه میتونید به تایپیکی که درباره درخواست هاست شده مراجعه کنید و تک تک آفر دهنده ها رو بررسی کنید و مشاهده میکنید بیشتر اونهایی که آفر دادن هیچ کدومشون تو کارشون درست حسابی قوی نیستن یکیشون سبزی فروشه یکیشون سوپری داره یکیشون خدمات کامپیوتری داره شرکت رسمی نیستنشرکت های رسمی هم که با توجه به عکسهایی که دوستا از وضعیت تیکت هاشون گذاشتن نیازی به گفتن نداره من نمیگم همه چی باید عالی باشه ولی حداقل نیازهای اولیه یه سایت رو باید بتونن فراهم بکنن نه این که فقط به فروش نگاه تمرکز کنن و هیچ گونه تعهدی برای بعد از فروش نداشته باشن
بنده نسبت به کاربر " artadata.ir " شناختی ندارم و قطعا نمی توانم راجع به ایشان قضاوت نمایم، پس سکوت می کنم، عملکرد سختی نیست و قطعا یقین پیدا نمایید شما در سطحی نیستید که نسبت به افرادی که در این تالار گفتگو فعالیت دارند حتی یک اخم بر پیشانی بیاورید چه برسد به قضاوت هایی که پیش نیاز آن رسیدن به سن بلوغ است. ایشون یک مثال ساده بودن که حتی جواب ایمیل ها رو هم نمی تونن بدن تلفن هم که ندارن به آیدیشون هم که تو یاهومسنجر هستش جواب نمیده یعنی شده مثل آذرهاست که یهو می بنده می ره پی کارشقصد جسارت یا تخریب شخصی یا شرکتی رو ندارم ولی مسئله اینه که من توی این انجمن به این خاطر عضو شدم که حداقل بتونم شرکت هایی که تو کار ارائه خدمات هاست دامین sms و اون چیزهایی که تحت وب هستن رو بهترینهاش رو بتونم پیدا کنم و از خدماتشون استفاده کنم
نکته : متن درج شده از جانب شما " دوستان هم کمتر از ایشون نباشن بیشتر نیستن مطمئن باشید "منظورم بیشتر اون دوستانی بودن که فقط عضو شدن برای آفر دادن و بیشتر از این که توی سایت خودشون باشن و به مشتریانی که دارن برسن اینجا فعال هستن
با درج موارد بالا و راهنمایی های لازم، وقت بنده برای شما به پایان رسیده است و افتخار گفتگوی بیشتر را از دست داده اید، یه جوک بود که میگفت دختره زنگ میزنه به پسره میگه الو سلام بعد قطع میکنه پسره اس میده بفرمایید دختره جواب میده شما میدونید افتخار حرف زدن با چه کسی رو داری بعد پسره میگه نه نشناختم دختره میگه یه شارژ بفرست تا بگم حالا شما هم شرکت ثبت کردید رسمی کار میکنید هاست داخلی ارائه میدید ولی سایت خودتون معلوم نیست کجاست سرعتش خیلی کمه (اینترنتم مبین نت یک مگ هستش ) اینم وضعیت سایت شما با برنامه PingPlotterhttp://axgig.com/images/48079264677489250808_thumb.png (http://axgig.com/viewer.php?file=48079264677489250808.png)فقط حرف کافی نیست عمله که مشخص میکنه کی باید کجا باشه
RoobinaServer
May 13th, 2014, 17:46
بیشترشون میگن مشتریاشون شرکت های خصوصی هستن و نمیتونن آدرس و یا مشخصاتشون رو بدن
من کدم رو می نویسم و روی لوکال درست کار میکنه روی سایت تست میکنم خطا می ده با هزار بدبختی مثلا تازه می فهمم soap بسته بوده حالا وقتی تیکت میزنی اگه اینو زودتر فعالش کنن بهتر جواب میده تا این که بعد از دوروز تازه یکی بیاد با ناز بگه مشکل از ما نیست کدتون رو بررسی کنید و ...
گزینه عطر آن است که خود ببوید اینجا صدق نمیکنه دیگه نه ؟
امکان نداره شرکتی نمونه مشتری نداشته باشه و باید حتما نمونه مشتری بخواهید اگر ذکر کردند امکان ارائه نیست دروغ هست چون مثلا هزار تا مشتری دارند به نظر شما اجازه ندارند 1 مشتری خصوصیشون را اعلام کنند ؟ اکثر مشتریان از خداشونه هاستینگشن به عنوان نمونه مشتری تو سایت هاستینگ اسمشون را درج بکنه چون این خودش یه تبلیغ دو طرفه حساب میشه.
نه متاسفانه شما باید دنبال اون عطر بگردید چون بوئیدن عطر اینجا میشه هرکی بهتر و بیشتر تبلیغ بکنه ولی برای کیفیت شما باید جنس عطر و مواد سازندش را پیدا کنید.
رسمی کار میکنید هاست داخلی ارائه میدید ولی سایت خودتون معلوم نیست کجاست سرعتش خیلی کمه (اینترنتم مبین نت یک مگ هستش ) اینم وضعیت سایت شما با برنامه PingPlotterhttp://axgig.com/images/48079264677489250808_thumb.png (http://axgig.com/viewer.php?file=48079264677489250808.png)فقط حرف کافی نیست عمله که مشخص میکنه کی باید کجا باشه
با سلام
در مورد سرعت لود و این که چرا خارج هستند یا داخل نظری نمیدم خودشون باید پاسخ بدهند.
اما در مورد نرم افزاری که از آن چنین تستی گرفتید بگم خدمتتون که این نرم افزار تریس میگیره و کاملا در برنامه مشخصه که پینگ بستست و خود دومینشون در سیستم خودتون هم تست کنید پینگ نداره.
برای مثال شما سایت روبینا سرور هم بزنید آخرش باید کاملا قرمز بشه در نرم افزار ذکر شده اما میتوانید آدرس 94.232.172.120 را در برنامه تست کنید و فرقشون را ببینید. چون این آیپی پینگ دارد.
صندوق پیغام خصوصیتون هم خالی نبود نشد اونجا جواب بدم.
:
بله پکیج هایی هست که تازه به سایت اضافه شدند و تغییر قیمت داشتند برخیشون و چون کپی شدند از هم هنوز کامل اصلاح نشده به جناب سجادیه گفتم دارند بررسی میکنند خودشون درست میکنند.
ممنون که اطلاع دادید.
با تشکر
با تشکر
sahar_shamsipor
May 13th, 2014, 18:03
امکان نداره شرکتی نمونه مشتری نداشته باشه و باید حتما نمونه مشتری بخواهید اگر ذکر کردند امکان ارائه نیست دروغ هست چون مثلا هزار تا مشتری دارند به نظر شما اجازه ندارند 1 مشتری خصوصیشون را اعلام کنند ؟ اکثر مشتریان از خداشونه هاستینگشن به عنوان نمونه مشتری تو سایت هاستینگ اسمشون را درج بکنه چون این خودش یه تبلیغ دو طرفه حساب میشه.
جای زیاد دوری نمیرم همین انجمن همین دوستان همین پیغام خصوصی که فرستادن
http://axgig.com/images/18079657290656676424_thumb.png (http://axgig.com/viewer.php?file=18079657290656676424.png)
در مورد سرعت لود و این که چرا خارج هستند یا داخل نظری نمیدم خودشون باید پاسخ بدهند.
اما در مورد نرم افزاری که از آن چنین تستی گرفتید بگم خدمتتون که این نرم افزار تریس میگیره و کاملا در برنامه مشخصه که پینگ بستست و خود دومینشون در سیستم خودتون هم تست کنید پینگ نداره.
برای مثال شما سایت روبینا سرور هم بزنید آخرش باید کاملا قرمز بشه در نرم افزار ذکر شده اما میتوانید آدرس 94.232.172.120 را در برنامه تست کنید و فرقشون را ببینید. چون این آیپی پینگ دارد.
صندوق پیغام خصوصیتون هم خالی نبود نشد اونجا جواب بدم.
با تشکر
من اولش هم مشخص کردم که اطلاعات تخصصی ای در زمینه هاستینگ ندارم
ولی انتظاری که از دوستانی که در زمینه هاستینگ فعالیت میکنن بیشتر از اینها هستش توی پیغام های خصوصی که اکثرا زیادی بزرگ حرف میزنن انگار خود ماکروسافت هستن ولی توی عمل هیچی ندارن
پیغام ها رو هم خالی میکنم ببینم چی میشه این انجمن هم بعضی از کامنتهامو قاطی پاطی می زنه مثلا یه کامنت میزارم بعد که دوباره میام نگاش کنم می بینم یه متن رو دوبار ارسال کرده و چسبونده به هم نوشته Update.......
RoobinaServer
May 13th, 2014, 18:28
جای زیاد دوری نمیرم همین انجمن همین دوستان همین پیغام خصوصی که فرستادن
http://axgig.com/images/18079657290656676424_thumb.png (http://axgig.com/viewer.php?file=18079657290656676424.png)
من اولش هم مشخص کردم که اطلاعات تخصصی ای در زمینه هاستینگ ندارم
ولی انتظاری که از دوستانی که در زمینه هاستینگ فعالیت میکنن بیشتر از اینها هستش توی پیغام های خصوصی که اکثرا زیادی بزرگ حرف میزنن انگار خود ماکروسافت هستن ولی توی عمل هیچی ندارن
پیغام ها رو هم خالی میکنم ببینم چی میشه این انجمن هم بعضی از کامنتهامو قاطی پاطی می زنه مثلا یه کامنت میزارم بعد که دوباره میام نگاش کنم می بینم یه متن رو دوبار ارسال کرده و چسبونده به هم نوشته Update.......
خب نمیشه در مورد تایید یا عدم تایید همکاران نظری بدم چون در این حد نیستیم و نمیتوانیم بگیم کسی خوبه یا بد. ولی میشه گفت اکثر کسایی که چه در همین انجمن یه انجمن های دیگر یا زندگی واقعی چنین پیشنهاداتی بدهند مطمئنا کارشون نباید اطمینان داشته باشید که 100% درسته.
نمیدونم تا الان نتیجه خاصی گرفتید یا نه اما در کل هر کاری کنید بستگی به تحقیقات خودتون داره (یک مورد جهت اطلاع و راحتی شما : یک نمونه سایت وقتی دادند که روی آن هاست ارائه میکنند با پیدا کردن آیپی اون دومین راحت میتوانید لیست سایت هایی که توسط اون آیپی هاست شدند را به دست بیارید (البته دقیق و به صورت ریل تایم نیست) سایت : yougetsignal.com )