توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارور functions php در پنل دایرکت ادمین
Ali-TaySoN
February 24th, 2014, 12:11
سلام
من وارد پنل دایرکت ادمین میشم از ارور میده قالب هم لایسنس داره
Notice: Undefined index: DOCUMENT_ROOT in /usr/local/directadmin/data/skins/Capri/inc/functions.php on line 1 Notice: Undefined index: DOCUMENT_ROOT in /usr/local/directadmin/data/skins/Capri/inc/functions.php on line 1 Notice: Undefined index: SCRIPT_NAME in /usr/local/directadmin/data/skins/Capri/inc/functions.php on line 1
faryspeed
February 24th, 2014, 14:11
فکر کنم باید اررور ها رو غیر فعال کنید
برای خیلی ها این خطا هارو میده ولی پشت صحنه است و نمیبینند.
اگه سیستم مشکلی نداره بگو تا بهت بگم چی کار بکنی
Ali-TaySoN
February 24th, 2014, 15:20
این عکس پنل اینطور هست قالب لایسنس هم داره
18854
facenama
February 24th, 2014, 15:26
فایل قالب ایراد داره. اما خیلی مهم نیست از فایل php.ini قسمت show php errorرا disableکنید ارور ها محو میشن.
Ali-TaySoN
February 24th, 2014, 15:51
سلام
off کردم ارورها رفت اما قالب خیلی دیر لود میشه چه کار باید کرد برای ارورها و دیر لود شدن قالب ؟؟؟
قبلش اون اروررها نبود سریع قالب میومد
Yas-Host
February 24th, 2014, 16:06
به کسی که قالب رو داده بهتون بگید
مجددا نصب کنید.
Ali-TaySoN
February 24th, 2014, 16:18
ممنون با نصب مجددا قالب مشکل حل شد
HiradHost
February 27th, 2014, 17:21
سلام
من وارد پنل دایرکت ادمین میشم از ارور میده قالب هم لایسنس داره
Notice: Undefined index: DOCUMENT_ROOT in /usr/local/directadmin/data/skins/Capri/inc/functions.php on line 1 Notice: Undefined index: DOCUMENT_ROOT in /usr/local/directadmin/data/skins/Capri/inc/functions.php on line 1 Notice: Undefined index: SCRIPT_NAME in /usr/local/directadmin/data/skins/Capri/inc/functions.php on line 1
دوست هزیز Safe Mode سرور خود را غیر قعال کنید اگر نشد قالب را پاک کنید و از اول نصب کنید.