PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حرفه ای های لینوکس چک کنن

tizparvaz
February 24th, 2014, 00:49
سلام
دوستان نیاز دارم یک فایل sh زمانی که لود سرور بالاتر از 3 میره ران بشه و اوت پوت رو در فایل تکست ذخیره کنه اگر بشه فرمت فایل به شکل ساعت و تاریخ بشه که دیگه عالیه کسی کمکی میتونه بکنه ؟

ULTRAWEB
February 24th, 2014, 00:58
چرا از سیستم مونیتورینگ ناجییوس یا ناگیوووس یا ..... استفاده نمیکنی میشه تا زمان لود بالای سرورت رو بدست بیاری توی اون زمان خاص؟!
موفق باشی البته کاکت ی هم میشه اسکریپت هم میشه اگر خواستی اسکریپت رو بگو واست بنویسم بدمت بهت

alireza.076
February 24th, 2014, 01:00
یه کرن جاب اوکی کنید که هر چند دقیقه یه بار شل اسکریپت دستور لود رو اجرا کنه که خروجی از مقدار خاص بالا تر بره سیو کنه
خروجی با دستورات رو بزارید وقت کنم براتون مینویسم

tizparvaz
February 24th, 2014, 01:23
یه کرن جاب اوکی کنید که هر چند دقیقه یه بار شل اسکریپت دستور لود رو اجرا کنه که خروجی از مقدار خاص بالا تر بره سیو کنه
خروجی با دستورات رو بزارید وقت کنم براتون مینویسم
اینی که شما گفتید یه جورایی شدنیه اما به شرط اینکه اگر عدد بالای 3 بود بره یه شل دیگرو اجرا کنه اگر این شرط برقراره ممنون میشم برام بنویسیدش ، در مورد ذخیره خروجی خودم یه کاریش میکنم

tizparvaz
February 24th, 2014, 01:25
چرا از سیستم مونیتورینگ ناجییوس یا ناگیوووس یا ..... استفاده نمیکنی میشه تا زمان لود بالای سرورت رو بدست بیاری توی اون زمان خاص؟!
موفق باشی البته کاکت ی هم میشه اسکریپت هم میشه اگر خواستی اسکریپت رو بگو واست بنویسم بدمت بهت
من میخوام داخل لینوکس شل اجرا بشه برای مانیتور کردن نمیخوامش

Yas-Host
February 24th, 2014, 06:24
How to set up a shell script to monitor load averages : swoops (http://www.swoops.co.uk/how-to-set-up-a-shell-script-to-monitor-load-averages/)

با کمی دستکاری و ادیت فکر کنم بتونید اون چیزی که میخواین رو ازش در بیارین.

با این اسکریپت میتوان هر وقت لود مثلا از 3 بالاتر رفت برای شما ایمیل سند کند...... ولی با ادیت کردنش فکر میکنم بشه اون کار مورد نظر شما رو هم انجام داد / ورودی های script رو تغییر بدید

nginxweb
February 24th, 2014, 07:27
درود
قابلیت کنترل load average در CSF موجود است که میتوانید load limit را تنظیم نمایید با توجه به قدرت پردازنده سرور high load را میتوان مشخص کرد

secure_host
February 24th, 2014, 21:48
باسلام
در تماس باشید تا براتون انجام بشه.
با تشکر

tizparvaz
February 24th, 2014, 22:08
درود
قابلیت کنترل load average در CSF موجود است که میتوانید load limit را تنظیم نمایید با توجه به قدرت پردازنده سرور high load را میتوان مشخص کرد
فکر میکنم من موضوع رو بد مطرح کردم من اصلا این اسکریپت رو برای کنترل لود نمیخوام کار دیگه ای دارم
باید زمانی که لود رفت بالا یه شل رو ران کنه و اون شل یک خروجی داره که به صورت تکست ذخیره میشه

tizparvaz
April 28th, 2014, 23:14
این اسکریپت رو خودم نوشتم بالاخره
اسکریپتی که تهیه شده برای یک هاستینگ یا وب مستری که از سرور مجازی استفاده میکنه حکم طلا داره :)
قابلیت هاش رو نمیگم چون قصد داریم روی سرور های مجازی که از ما خرید میشه این اسکریپت رو نصب کنیم کاربرا متوجه قابلیت های فوق العاده این اسکریپت خواهند شد .
یک سیستم مونیتورینگ تمام عیار روی سرور خود کاربر .