توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای درمورد سرور مجازی لینوکس
alavi24
February 23rd, 2014, 14:39
سلام
من میخواهم یک سرور مجازی خریداری کنم جهت نصب اسکریپت ارسال ایمیل انبوه و اسکریپت پاپ آپ و اسکریپت خبر خوان(روی آن سه وب سایت ایمیل مارکتینگ و تبلیغات پاپ آپ و سایت جمع آوری اخبار ایجاد میشود) حال اول از کدام شرکت خریداری کنم و برای این منظور به چقدر فضا و پهنای باند ماهانه نیاز دارم و رم سرور انتخابی چقدر باشه.
درضمن سیستم عامل آن را کدام انتخاب کنم:
Centos6.4 64bit/32bit
Centos5.10 64bit/32bit
Ubuntu13 64bit/32bit
Debian7 64bit/32bit
و همچنین وب سرور لايت اسپيد و فايروال CSF هم نصب شود روی آن
باتشکر
ULTRAWEB
February 23rd, 2014, 14:43
دبیان 7 توصیه میشه چون روی رم 256 هم نصب میشه
سرور انگلیس واسه اینکار نمیتونی بگیری
در مورد افر هم باید در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنی تا بریزن سرت
facenama
February 23rd, 2014, 14:47
برای استفاده سرور به عنوان ارسال کننده ایمیل انبوه باید موقع خربد ذکر کنید چون بسیاری از دیتاسنترها ارسال ایمیل انبوه رو اسپم حساب میکنن و ابیوز میدن و میتونن به جای سرور مجازی کل سرور اصلی رو بلاک کنن.پس روی این قضیه کاملا حواستون باشه. معمولا دیتاسنترهای آمریکایی و بعضی از سرورهای leaseweb این امکان رو دارن.سیستم عامل هم cent os 5 و یا 6 نصب کنید یهتره چون توسعه یافته redhat هستند و برای سرور بسیار مناسب هستند. پهنای باند ماهیانه اتون هم بستگی به تعداد ایمیل ارسالی و حجم هر ایمیل داره دوست عزیز. دقیق نمیشه عددی رو گفت. اگه بتونید unmetered تهیه کنید خیلی بهتر هست.(اما فکر نمیکنم سرور مجازی unmetered بهتون بدن)
arc1o0
February 23rd, 2014, 14:48
اکثر دیتاسنتر ها با ایمیل مارکتینگ مشکل دارند
alavi24
February 23rd, 2014, 19:51
ممنون از همه دوستان، اگه دوستان دیگه نظری دارند خوشحال میشم بگن
safeith
February 23rd, 2014, 20:36
Debian Wheezy توصیه می شود به علت پایداری فوق العاده بالا، اما در صورتی که می خواهید از کنترل پنل cPanel استفاده کنید حتماً باید از CentOS استفاده کنید
DreamBox
February 23rd, 2014, 22:12
من هم مثل اغلب دوستان سیستم عامل دبیان 7x یا همون wheezy رو توصیه میکنم
برای نیاز شما حدود ۲ گیگ رم نیازه و پهنای باند نامحدود باید بگیری
پورت ۱۰۰ مگابیت هم جوابگو هست که طبیعاتا ۱ یا ۱۰ گیگابیت سرعت بیشتری میده ولی آنچنان نیازی نیست.
CPU خیلی مهمه چون بیشتری بار به پردازنده میآد و هرچه پردازنده قویتر باشه کارآیی هم بالاتر میره
فضای هارد دیسک هم، بنظر من ۲۰ گیگ جوابگو میشه ولی شما محض احتیاط ۴۰ گیگ بگیر
شرکت میزبان هم نمیشه معرفی کرد. شرکتهای زیادی فعالن و خیلی از دوستان فروشنده بدون شرکت هم با سابقه خوب توی انجمن هستند. اونو نمیشه در موردش نظری داد و با تحقیق خودت باید تهیه کنی
دیتاسنتر Hetzner و OVH مطمئن باش به مشکل میخوری چون سریع بخاطر ابیوز برخورد میکنند. در کل من اروپا رو برای این مورد زیاد توصیه نمیکنم و بنظرم سراغ دیتاسنترهای امریکایی یا آسیایی بری بهتره
ضمنا شاخه امریکایی OVH هم شما قاطی اروپاییها حساب کن ;)