توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی جهت راه اندازی هاستینگ
pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 13:14
به نام خدا
سلام و وقت بخیر
من سوالاتی دارم که قبل از راه اندازی هاستینگ باید از یکی می پرسیدم
اول کمی در باره اطلاعات من
من سال اول دانشگاه هستم رشته نرم افزار
حدود سه سالی میشه که تو اینترنت فعالیت جدی ام رو اغاز کردم
و الان به html5 و css3 و وردپرس اشنایی کامل دارم
و نیز به cpanel
و به whm , whmcs , مدیریت و کانفینگ سرور های لینوکس و php اشنایی نسبی دارم
یعنی تا حدودی بلدم
مشکل اصلی ام اینه که
سوال اصلی من اینه که الان امادگی لازم برای راه اندازی هاستینگ دارم ولی سرمایه ندارم
مثلا چیزی که من حساب کردم
میشه ماهی 350 تومن
از هتزنر
و مثلا باید حداقل هزینه ی 6 ماه رو حل کنم که شروع کنم
به نظرتون چطور می تونم 2.5 تومن درست کنم تا کارو شروع کنم؟
راستش از طراحی وب چیزی در نمیاد
مشتری پیدا کردن سخته
و اینکه مثلا یارو میاد میگه به من 100 تومن قالب وردپرس بزن
یه سال کار کنی
میشه 1.5 تومن
چیکار کنم به نظرتون؟
خواشا نفرمایید که تو کار هاستینگ نیا دردسره و... که اسپم حساب میشه. می گویید حیفه اسیر میشی؟ باید تا 2 شب بیدار پشتیبانی بمونی؟ از زندگی می افتی؟ من همه این کار هارو دوست دارم. اصلا دلیل ام واسه زندگی علاقه به هاستینگه :D
ای دی یاهوی منو اد کنید بیشتر باهم حرف بزنیم
pouyajabbari1
با احترام
Mr.Te0
February 23rd, 2014, 14:25
ممنون
pouyajabbari1
الان این تاپیک سوالی بود یا درخواست؟
pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 14:52
الان این تاپیک سوالی بود یا درخواست؟
مگه اینجا انجمن سوالات و مشکلات نیست؟ خب منم مشکل دارم می خواهم از چند نفر به صورت خصوصی بپرسم :)
facenama
February 23rd, 2014, 14:52
دوستان الان این تاپیک یعنی چی؟ من الان خاموشم. یکی منو روشن کنه.8-|
pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 14:54
دوستان الان این تاپیک یعنی چی؟ من الان خاموشم. یکی منو روشن کنه.8-|
تایپیک اول اصلاح شد
facenama
February 23rd, 2014, 14:58
شما سوالتون راجع به راه اندازی هاستینگ و بدست آوردن سرمایه اولیه اش هست. بعد توی امضاتون نوشتید میزبانی وب لینوکس با کیفیت و پشتیبانی عالی؟ این تناقض دلیلش چی هست؟
pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 14:59
شما سوالتون راجع به راه اندازی هاستینگ و بدست آوردن سرمایه اولیه اش هست. بعد توی امضاتون نوشتید میزبانی وب لینوکس با کیفیت و پشتیبانی عالی؟ این تناقض دلیلش چی هست؟
راستش الان کار اصلی بنده طراحی وب است که در کنارش به ممشتریام به صورت محدود و کم هاست هم می دهم ولی هدف من الان ایجاد یه هاسیتنگ پیشرفته است. :)
با احترام.
| KVM - SERVER |
February 23rd, 2014, 15:11
سلام
برای شروع از سرور مجازی برای هاستینگ میتونید استفاده کنید.
pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 15:14
سلام
برای شروع از سرور مجازی برای هاستینگ میتونید استفاده کنید.
با لایسنس ها و... در میاد حدود 200 تومن... که باید حد اقل مال 6 ماه رو داشته باشم که فردا اگه پول کم اوردم مشتریام نگن سایت چی شد؟! و... که میشه 1.2 میلیون. در ضمن اگه هاستینگی سرور مجازی ارائه نده اعتبار پیدا می کنه؟ همه می گن بابا یارو یه سرور مجازی خریده هاست اشتراکی میده کارش نیست که و کلی مسائل دیگر.
بحرحال ممنون از راهنماییتون.
با احترام
kayako
February 23rd, 2014, 15:25
به نام خدا
سلام و وقت بخیر
من سوالاتی دارم که قبل از راه اندازی هاستینگ باید از یکی می پرسیدم
اول کمی در باره اطلاعات من
من سال اول دانشگاه هستم رشته نرم افزار
حدود سه سالی میشه که تو اینترنت فعالیت جدی ام رو اغاز کردم
و الان به html5 و css3 و وردپرس اشنایی کامل دارم
و نیز به cpanel
و به whm , whmcs , مدیریت و کانفینگ سرور های لینوکس و php اشنایی نسبی دارم
یعنی تا حدودی بلدم
مشکل اصلی ام اینه که
سوال اصلی من اینه که الان امادگی لازم برای راه اندازی هاستینگ دارم ولی سرمایه ندارم
مثلا چیزی که من حساب کردم
میشه ماهی 350 تومن
از هتزنر
و مثلا باید حداقل هزینه ی 6 ماه رو حل کنم که شروع کنم
به نظرتون چطور می تونم 2.5 تومن درست کنم تا کارو شروع کنم؟
راستش از طراحی وب چیزی در نمیاد
مشتری پیدا کردن سخته
و اینکه مثلا یارو میاد میگه به من 100 تومن قالب وردپرس بزن
یه سال کار کنی
میشه 1.5 تومن
چیکار کنم به نظرتون؟
خواشا نفرمایید که تو کار هاستینگ نیا دردسره و... که اسپم حساب میشه. می گویید حیفه اسیر میشی؟ باید تا 2 شب بیدار پشتیبانی بمونی؟ از زندگی می افتی؟ من همه این کار هارو دوست دارم. اصلا دلیل ام واسه زندگی علاقه به هاستینگه :D
pouyajabbari1
با احترام
با سلام به شما دوست عزیز
اگر نظر بنده رویمخوای اون پولی که میخوای بدی سرور اختصاصی بگیری بده برای تبلیغات توی وب بعد هم یه ریسیلر بگیر که ماهی 5 الی 10 تومن هست وقتی که یوزرهات زیاد شدن بعد اون موقع با خیال راحت یه سرور بگیر یوزرهات رو انتقال بده به سرور خودت
pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 15:28
با سلام به شما دوست عزیز
اگر نظر بنده رویمخوای اون پولی که میخوای بدی سرور اختصاصی بگیری بده برای تبلیغات توی وب بعد هم یه ریسیلر بگیر که ماهی 5 الی 10 تومن هست وقتی که یوزرهات زیاد شدن بعد اون موقع با خیال راحت یه سرور بگیر یوزرهات رو انتقال بده به سرور خودت
حرف شما درست ولی من درباره نوع سرور حرف نزدم شما که می گویید اون پولو صرف تبلیغ کن مسئله اینه که پولو ندارم هدف تایپیک راهنمایی شما عزیزان برای نحوه بدست اورن سرمایه اولیه است. هر راهی به نظرتون میرسه رو پیشنهاد کنید. ممنون
| KVM - SERVER |
February 23rd, 2014, 16:16
با لایسنس ها و... در میاد حدود 200 تومن... که باید حد اقل مال 6 ماه رو داشته باشم که فردا اگه پول کم اوردم مشتریام نگن سایت چی شد؟! و... که میشه 1.2 میلیون. در ضمن اگه هاستینگی سرور مجازی ارائه نده اعتبار پیدا می کنه؟ همه می گن بابا یارو یه سرور مجازی خریده هاست اشتراکی میده کارش نیست که و کلی مسائل دیگر.
بحرحال ممنون از راهنماییتون.
با احترام
این قوانینو براتون کی تعیین کرده؟
هزینه حداقل 6 ماه داشته باشید؟
اگر 1-2 میلیون دارید ، خب سرور کلو کنید دیگه ، هزینه ای لازم نیست بدید.
با سی پنل چرا شروع کنید؟
با دایرکت ادمین استارت بزنید.
kourosh_it
February 23rd, 2014, 16:46
درود خسته نباشید بهترین کار ! نمایندگی هست !
اگر هم میتونید پول جور کنید ! اول دوره های آموزشی رو بدید بعد سرور اختصاصی تهیه کنید و تبلیغ بدید در سایت ها
OmidX
February 23rd, 2014, 17:32
از سرور مجازی شروع کنید ... بعد برید سراغ سرور اختصاصی ...
joomla2
February 23rd, 2014, 17:42
سلام،
من منظورت را فهمیدم از این تاپیک. این است که میخوای یه کاری را راه اندازی کنی (مثلا همین هاستینگ) اما پول نداری واسه استارت کار.
خب: وقتی سرمایه نداری واسه بدست آوردن سرمایه اولیه تو مملکت ما به نظر من دو راه است که میتونی اقدام کنی:
1- اولین راه: گرفتن سرمایه از خانواده- فامیل و یا دوست و اشنا که بتونه به شما اعتماد کنه و سرمایه اولیه واسه راه اندازی کار مد نظرت را بهت بده
2- دومین راه: گرفتن وام است، مثل وام های خود اشتغالی، طرح کارآفرینی و کسب تسهیلات از بانک ها و امثال اینا...
یا علی
Dr.Oxygen
February 23rd, 2014, 17:52
درود.
شما فعلا پشتوانه ی مالی ندارین و می خواهید وارد یه یک شغل ( در نظر شما میزبانی وب ) بشید .
برای ارائه میزبانی وب حرفه ای بله شما باید پشتوانه ی مالی قوی داشته باشید تا با رکود بازار یا مواردی از این قبیل بتونین شرکت و شغلتون را سرپا نگه دارین .
مخصوصا در تعطیلات نوروز و ایام تابستان هم که شرکت نماهای هاستینگ وارد بازار می شوند و بهم ریختن قیمتا ها و ...
اگر پشتوانه ی مالی ندارین میتونین پله پله شروع کنین و اگه اصول استاندارد هاستینگ را مد نظر قرار بدید به احتمال زیاد روند روبه رشدی را شروع میکنین و میتونین به چیزی که می خواهید برسید .
با احترام .
zarinnets
February 24th, 2014, 13:12
شما بایستی نمایندگی حتما تهیه کنید و بعدا که کارتون روی روال عادی افتاد سرور تهیه کنید
Tasnim.co
February 24th, 2014, 18:33
با سلام
باید بدونید ورود به بازار هاستینگ نیاز به برنامه ریزی دقیق و حساب شده داره و باید بلند مدت برنامه ریزی کنید.
اینکه بدون سرمایه وارد این کار بشید چندان معقول نیست اگر کاربخواد درست و حساب شده باشه شما نیاز به دفتر فیزیکی هم دارید چرا که جلب رضایت مشتری توسط پشتیبانی یک نفره شما ممکن نیست شما قطعا سفر میرید و... باید شخص و یا اشخاص دیگه ای هم باشند برای ارائه پشتیبانی.
به نظر من با توجه به اینکه قطعا بودجه پرداخت حقوق و اجاره هم ندارید دنبال شریک بگردید.
اما برای شروع اگر قصد دارید شغل چندم شما باشه و محدود کار کنید تهیه نمایندگی مطمئن بهترین راه هست برای شروع و صرفه جویی در هزینه.
pouyajabbarisani
February 24th, 2014, 18:39
این قوانینو براتون کی تعیین کرده؟
هزینه حداقل 6 ماه داشته باشید؟
اگر 1-2 میلیون دارید ، خب سرور کلو کنید دیگه ، هزینه ای لازم نیست بدید.
با سی پنل چرا شروع کنید؟
با دایرکت ادمین استارت بزنید.