PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری بیشتری دارد؟

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 12:03
به نام خدا

سلام و وقت بخیر

دوستان برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری و طرفدار بیشتری تو ایران دارد؟ کدوم گیر کمتری به ایرانی ها می دهند؟ کدوم پشتیبانیشون قوی هست و اینکه کدوم کمتر به کپی رایت گیر می دهند؟
راستش اول می خواستم از هتزنر بگیرم ولی مثل اینکه رد استیشن هم هزینه هاش مناسبتره و هم کار باهاش راحت تره (مثلا هنگام خرید سرور میگه اگه می خواهی سی پنل هم بهت ارزون تر بدم و یا اینکه می تونی تعداد ای پی مورد نیاز رو تعیین کنی و...)
دوستان اگه اسکرین شاتی از پنل های هر کدوم دارن اگه بزارن هم ممنون می شوم.

با احترام

OmidX
February 23rd, 2014, 12:19
این دو دیتاسنتر اصلا قابل مقایسه نیستن ! ، خب معلومه ک Redstation سر تره ...

راستش اول می خواستم از هتزنر بگیرم ولی مثل اینکه رد استیشن هم هزینه هاش مناسبتره و هم کار باهاش راحت تره (مثلا هنگام خرید سرور میگه اگه می خواهی سی پنل هم بهت ارزون تر بدم و یا اینکه می تونی تعداد ای پی مورد نیاز رو تعیین کنی و...)

درباره آفر CPanel ک فرمودید :

CPanel/WHM (Linux) (+ £14.99 + £7.50 per month for 3 months)

درباره آی پی هم ، بله ، رد استیشن محدودیت آي پی نداره و تا ۲۵۷ آی پی رو راحت میتونید بگیرید ...

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 12:21
این دو دیتاسنتر اصلا قابل مقایسه نیستن ! ، خب معلومه ک Redstation سر تره ...

درباره آفر CPanel ک فرمودید :

CPanel/WHM (Linux) (+ £14.99 + £7.50 per month for 3 months)

درباره آی پی هم ، بله ، رد استیشن محدودیت آي پی نداره و تا ۲۵۷ آی پی رو راحت میتونید بگیرید ...

شما با هردوتاش کار کردید؟ ممکنه بیشتر تجربیاتتون رو با من و دیگران به اشتراک بگزارید و اینکه بفرمایید دلیل اینکه می گویید رداستیشن بهتره چیه؟

ممنون :)

OmidX
February 23rd, 2014, 12:30
شما با هردوتاش کار کردید؟ ممکنه بیشتر تجربیاتتون رو با من و دیگران به اشتراک بگزارید و اینکه بفرمایید دلیل اینکه می گویید رداستیشن بهتره چیه؟

ممنون :)

ببین ، من وقتی رو hetzner بودم ، یکبار ب دلیل سوختن هارد ، همه ی زندگیم (بیش از ۱ ترا نرم افزار مکینتاش و IOS) رفت بر باد (و از صفر شروع کردم) ، برای همین زیاد نمیتونم درباره hetzner بدون در نظر گرفتن این داستان نظر بدم :D

البته هارد های جدید hetzner کلاس اینترپرایزن ... (اما از نظر من ، این فقط یک اسم برای فروش بیشتره)

hetzner پورت یک گیگ اشتراکی (با ۲۰۰ مگ گارانتی) با محدودیت پهنای باند 20TB رو داره ، در صورتیکه در رد استیشن در پایین ترین شرایط پورت یک گیگ (با ۳۰۰ مگ گارانتی) با پهنای باند نامحدود ه ...

رد استیشن محدودیت ارسال ایمیل داره و از اسمارت هاست میل ریلی استفاده میکنه ک هم خوبه ، هم بد ... خوبیش اینه ک (چون IP میل سرور پرمیوم هست) همه ی ایمیل های شما ۱۰۰ درصد ب inbox ارسال میشن !!! ، بدیش هم محدودیتش ه ! (ک البته میشه ریلی جدید تعریف کرد تا این محدودیت برداشته شه.)

هر دو دیتاسنتر کشور IRAN رو در لیست کشور ها دارند و مشکلی با ایرانیا ندارن ...

و در آخر ، رد استیشن ب هیچ وجه دیتاسنتر ارزونی نیست !

پیشنهاد میکنم OVH رو هم مورد مطالعه قرار بدید ، ب نظر من از hetzner سرتره ! (ب دلیل فایروال سخت افزاری ، پهنای باند نامحدود ، کیفیت پورت بهتر)

با تشکر ...

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 12:34
ببین ، من وقتی رو hetzner بودم ، یکبار ب دلیل سوختن هارد ، همه ی زندگیم (بیش از ۱ ترا نرم افزار مکینتاش و IOS) رفت بر باد (و از صفر شروع کردم) ، برای همین زیاد نمیتونم درباره hetzner بدون در نظر گرفتن این داستان نظر بدم :D

البته هارد های جدید hetzner کلاس اینترپرایزن ... (اما از نظر من ، این فقط یک اسم برای فروش بیشتره)

hetzner پورت یک گیگ اشتراکی (با ۲۰۰ مگ گارانتی) با محدودیت پهنای باند 20TB رو داره ، در صورتیکه در رد استیشن در پایین ترین شرایط پورت یک گیگ (با ۳۰۰ مگ گارانتی) با پهنای باند نامحدود ه ...

رد استیشن محدودیت ارسال ایمیل داره و از اسمارت هاست میل ریلی استفاده میکنه ک هم خوبه ، هم بد ... خوبیش اینه ک همه ی ایمیل های شما ۱۰۰ درصد ب inbox ارسال میشن !!! ، بدیش هم محدودیتش ه ! (ک البته میشه ریلی جدید تعریف کرد تا این محدودیت برداشته شه.)

هر دو دیتاسنتر کشور IRAN رو در لیست کشور ها دارند و مشکلی با ایرانیا ندارن ...

و در آخر ، رد استیشن ب هیچ وجه دیتاسنتر ارزونی نیست !

پیشنهاد میکنم OVH رو هم مورد مطالعه قرار بدید ، ب نظر من از hetzner سرتره ! (ب دلیل فایروال سخت افزاری ، پهنای باند نامحدود ، کیفیت پورت بهتر)

با تشکر ...

ممنون از وقتی که گذاشتید :x

persianmagic
February 23rd, 2014, 12:37
کیفیت سخت افزار هتزنر قابل مقایسه با رداستیشن نیست.رداستیشن جزو معدود دیتاسنتر هایی هست که فقط ار سرورهای دل که بالاترین قیمت و کیفیت رو در برند های سرور داره استفاده میکنه.نتیجش هم این میشه در طول 6-7 سالی که کاربران ایرانی از رداستیشن سرور داشتند یک مورد سوختن هارد یا نارضایتی از سخت افزار نبوده بر عکس هتزنر

پورت تمامی سرویس ها رداستیشن قویتر و نامحدود هست (321 ترابایت در ماه برای سرور های 1 گیگ)

تیکیت ها زیر 5 دقیقه پاسخ داده میشند

ایپی هار رداستیشن به دلیل حساسیت و محدودیتی که دارند پرمیوم هستند.هر ایمیلی که با این ایپی ها ارسال بشه در .99.99% سرویس دهنده ها مستقیم به اینابکس میره

معایت : قیمت چندین برابری نسبت به هتزنر

kayako
February 23rd, 2014, 12:38
من از همه چی رد استیشن راضی هستم ولی یه اشکالی داره این دیتاسنتر که برای ارسال ایمیل از سرور مکافاتی دارهبرای سرور اصلی فک کنم در روز 500 ایمیل و برای بقیه سرور های مجازی روی این سرور روزانه 100 ایمیل هست (اگه اشتباه میکنم دوستان بگن)

namesis R
February 23rd, 2014, 12:39
به نام خدا

سلام و وقت بخیر

دوستان برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری و طرفدار بیشتری تو ایران دارد؟ کدوم گیر کمتری به ایرانی ها می دهند؟ کدوم پشتیبانیشون قوی هست و اینکه کدوم کمتر به کپی رایت گیر می دهند؟
دوستان اگه اسکرین شاتی از پنل های هر کدوم دارن اگه بزارن هم ممنون می شوم.

با احترام
کیفیت رداستیشن با هترنز قابل مقایسه نیست ، ولی از لحاظ قیمت هتزنر خیلی بهتر هست از طرفی هم فروش رداستیشن بهتر از هتزنر هست.
موفق باشید

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 12:39
کیفیت سخت افزار هتزنر قابل مقایسه با رداستیشن نیست.رداستیشن جزو معدود دیتاسنتر هایی هست که فقط ار سرورهای دل که بالاترین قیمت و کیفیت رو در برند های سرور داره استفاده میکنه.نتیجش هم این میشه در طول 6-7 سالی که کاربران ایرانی از رداستیشن سرور داشتند یک مورد سوختن هارد یا نارضایتی از سخت افزار نبوده بر عکس هتزنر

پورت تمامی سرویس ها رداستیشن قویتر و نامحدود هست (321 ترابایت در ماه برای سرور های 1 گیگ)

تیکیت ها زیر 5 دقیقه پاسخ داده میشند

ایپی هار رداستیشن به دلیل حساسیت و محدودیتی که دارند پرمیوم هستند.هر ایمیلی که با این ایپی ها ارسال بشه در .99.99% سرویس دهنده ها مستقیم به اینابکس میره

معایت : قیمت چندین برابری نسبت به هتزنر

ممنون بابت پاسختون
راستش من می خواهم سرور با هارد اس اس دی با حجم بالا بگیرم وقتی نگاه کردم دیدم جمعا این خیلی ارزون تر در میاد حالا نمیدونم چرا می گویید رد استیشن گرونه...

persianmagic
February 23rd, 2014, 12:40
من از همه چی رد استیشن راضی هستم ولی یه اشکالی داره این دیتاسنتر که برای ارسال ایمیل از سرور مکافاتی دارهبرای سرور اصلی فک کنم در روز 500 ایمیل و برای بقیه سرور های مجازی روی این سرور روزانه 100 ایمیل هست (اگه اشتباه میکنم دوستان بگن)

دقیقا همینطور هست 4 ایپی اصلی سرور هر روز حداکثر 500 میل پرمیون میتونند ارسال کنند.ایپی های اضافه 100 میل

البته با خرید یک سرور مجازی 512 مگابایت و تبدیل اون به ریلی سرور میشه به صورت نامحدود میل ارسال کرد

موفق و موید باشید

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 12:40
کیفیت رداستیشن با هترنز قابل مقایسه نیست ، ولی از لحاظ قیمت هتزنر خیلی بهتر هست از طرفی هم فروش رداستیشن بهتر از هتزنر هست.
موفق باشید

ممنون بابت پاسختون
راستش من می خواهم سرور با هارد اس اس دی با حجم بالا بگیرم وقتی نگاه کردم دیدم جمعا این خیلی ارزون تر در میاد حالا نمیدونم چرا می گویید رد استیشن گرونه...

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 12:41
دقیقا همینطور هست 4 ایپی اصلی سرور هر روز حداکثر 500 میل پرمیون میتونند ارسال کنند.ایپی های اضافه 100 میل

البته با خرید یک سرور مجازی 512 مگابایت و تبدیل اون به ریلی سرور میشه به صورت نامحدود میل ارسال کرد

موفق و موید باشید

ریلی سرور
چیه ماجراش؟

persianmagic
February 23rd, 2014, 12:46
ممنون بابت پاسختون

شما چطور حساب کردید که رداستیشن ارزونتر درومده؟ :)

دقت کنید که قیمت ها در رداستیشن به پوند انگلیس هست (هر پوند ویزا 5300 تومان )همچنین الان تخفیف 50% تا 3 ماه روی سرور ها اعمال میشه- قیمت اصلی یکی سرور 32 گیگ رم با 4 ترابایت هارد 530 هزار تومان هست که تقریبا 2.5 برابر هتزنر هست

servervds.com
February 23rd, 2014, 12:50
سلام

1 دلیل فقط میگم که کافی هست از رید استیشن خرید نکنید
طی 5 سال گذشته با بیش از 12 دیتاس نتر کار کردیم برای هاست

کاری به سخت افزار یا .. ندارم

در رید استیشن محدودیت ارسال ایمیل دارید که برای هاستینگ یک امر نیازی هست

بحث سخت افزار بخواهیم

هتزنر ه م از برند های دل
Hetzner Online AG: Productmatrix DELL Line (http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/dell)

استفاده میکند

اما مهمتر از ان بحث ایمیل هست

شاید شما 1 سایت نیاز داشته باشید که یک هاست برای ان ایجاد کنید پس نیاز به سخت افزار با کیفیت و گران نیازی نیست

فروشنده سرورهای هتزنر هستیم برای بیش از 3 سال و
نمایند رسمی لیزوب هستیم

اما اگر میتوانید هزینه کنید فقط و فقط لیزوب پیشنهاد میدهم برای هاستینگ

موفق باشید

پیشنهاد بنده

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 12:50
شما چطور حساب کردید که رداستیشن ارزونتر درومده؟ :)

دقت کنید که قیمت ها در رداستیشن به پوند انگلیس هست (هر پوند ویزا 5300 تومان )همچنین الان تخفیف 50% تا 3 ماه روی سرور ها اعمال میشه- قیمت اصلی یکی سرور 32 گیگ رم با 4 ترابایت هارد 530 هزار تومان هست که تقریبا 2.5 برابر هتزنر هست

پوند بودنش رو می دونم... اون تخفیف یعنی اینکه بعد از سه ماه هزینه ها 2 برابر میشه ؟

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 12:52
سلام

بحث سخت افزار بخواهیم

هتزنر ه م از برند های دل
Hetzner Online AG: Productmatrix DELL Line (http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/dell)

استفاده میکند

اما مهمتر از ان بحث ایمیل هست

شاید شما 1 سایت نیاز داشته باشید که یک هاست برای ان ایجاد کنید پس نیاز به سخت افزار با کیفیت و گران نیازی نیست

فروشنده سرورهای هتزنر هستیم برای بیش از 3 سال و
نمایند رسمی لیزوب هستیم

اما اگر میتوانید هزینه کنید فقط و فقط لیزوب پیشنهاد میدهم برای هاستینگ

موفق باشید

پیشنهاد بنده

چرا می فرمایید رداستیشن بده؟

OmidX
February 23rd, 2014, 12:52
سلام

دوست عزیز ، انجمن بنده ب تنهایی روزانه ۲۰۰۰ ایمیل ارسال میکنه :113:

محدودیت در ریلی خود رد استیشن هست ، اما شما میتونید ریلی کاستوم تعریف کنید از یه دیتاسنتر دیگه ...

پوند بودنش رو می دونم... اون تخفیف یعنی اینکه بعد از سه ماه هزینه ها 2 برابر میشه ؟

بله ، دقیقا ...

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 12:53
دوست عزیز ، انجمن بنده ب تنهایی روزانه ۲۰۰۰ ایمیل ارسال میکنه :113:

محدودیت در ریلی خود رد استیشن هست ، اما شما میتونید ریلی کاستوم تعریف کنید از یه دیتاسنتر دیگه ...

بابا یکی این ماجرای ریلی و ایمیل رو برام توضیح بده ببینم چی می گویید؟

OmidX
February 23rd, 2014, 12:55
بابا یکی این ماجرای ریلی و ایمیل رو برام توضیح بده ببینم چی می گویید؟

رد استیشن محدودیت ارسال ایمیل داره و از اسمارت هاست میل ریلی استفاده میکنه ک هم خوبه ، هم بد ... خوبیش اینه ک (چون IP میل سرور پرمیوم هست) همه ی ایمیل های شما ۱۰۰ درصد ب inbox ارسال میشن !!! ، بدیش هم محدودیتش ه ! (ک البته میشه ریلی جدید تعریف کرد تا این محدودیت برداشته شه.)

از آی پی های اصلی سرور روزانه ۵۰۰ ایمیل و از هر آی پی اضافه روزانه ۱۰۰ ایمیل میتونید از ریلی رد استیشن ارسال کنید ...

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 12:57

از آی پی های اصلی سرور روزانه ۵۰۰ ایمیل و از هر آی پی اضافه روزانه ۱۰۰ ایمیل میتونید از ریلی رد استیشن ارسال کنید ...

منظورم این بوده که خود "ریلی " چیه؟ یه سرویسیه چیزیه؟

kourosh_it
February 23rd, 2014, 12:59
درود خسته نباشید ما با هردو دیتاسنتر کار کردیم و هم اکنون هم سروری از هتزنر برای مجازی سازی داریم ولی هیچی رداستیشن نمیشه ! و طرف دار بیشتری هم داره! به خاطر کیفیت بهتر

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 13:01
اوه اوه اوه....

اقا من حساب کردم سه ماه اول ماهی میشه 500 هزار تومن اون چیزی که من می خواهم بعد ماهی میشه حدودا 900 تومن o_o کمرم شکست...

OmidX
February 23rd, 2014, 13:02
اوه اوه اوه....

اقا من حساب کردم سه ماه اول ماهی میشه 500 هزار تومن اون چیزی که من می خواهم بعد ماهی میشه حدودا 900 تومن o_o کمرم شکست...

گغتم ک ب هیچ وجه دیتاسنتر ارزونی نیست :d

sajjad65
February 23rd, 2014, 13:03
هاستینگ به خاطر پینگ پایین المان
برای فروش vps انگلیس
کیفیت پورتها عالی است 10 گیگ هم میده انگلیس

pouyajabbarisani
February 23rd, 2014, 13:04
گغتم ک ب هیچ وجه دیتاسنتر ارزونی نیست :d

اقا این ای دی یاهو ی منه ممکنه اد کنید یکم راهنمایی کنید منو
pouyajabbari1
ممنون

servervds.com
February 23rd, 2014, 13:18
درود خسته نباشید ما با هردو دیتاسنتر کار کردیم و هم اکنون هم سروری از هتزنر برای مجازی سازی داریم ولی هیچی رداستیشن نمیشه ! و طرف دار بیشتری هم داره! به خاطر کیفیت بهتر

از کدام سری استفداه میکنید و مشکل دارید ؟

«احمد»
February 23rd, 2014, 13:40
سلام
من در وبهاستینگ تاک انگلیسی خوندم که رد استیشن هزینه های پنهان داره ... و یکی از کاربرهای اونجا شکایت کرده بود که مثلا دیتاسنتر نگذاشته سرور ایشون بیشتر از 500 ایمیل در روز بفرسته مگر اینکه 25 پوند اضافه بده.
دوستانی که از این دیتاسنتر سرور دارن، آیا این صحیحه ؟
اگر صحیحه که باید مواظب باشید.

آها ... صفحۀ 2 رو نخونده بودم :d

OmidX
February 23rd, 2014, 14:18
سلام
من در وبهاستینگ تاک انگلیسی خوندم که رد استیشن هزینه های پنهان داره ... و یکی از کاربرهای اونجا شکایت کرده بود که مثلا دیتاسنتر نگذاشته سرور ایشون بیشتر از 500 ایمیل در روز بفرسته مگر اینکه 25 پوند اضافه بده.
دوستانی که از این دیتاسنتر سرور دارن، آیا این صحیحه ؟
اگر صحیحه که باید مواظب باشید.

آها ... صفحۀ 2 رو نخونده بودم :d

پهنای باند چه ارتباطی با ارسال ایمیل داره ؟؟؟ !!!

- خیر دوست عزیز ، پهنای باند سرور ها در این دیتاسنتر نامحدود ه ... (۳۲۱ ترابایت)

درباره ایمیل ها (میل ریلی و آی پی پرمیوم) هم ب انداره کافی ، در دو صفحه قبل بحث شده ... مطالعه بفرمایید .

«احمد»
February 23rd, 2014, 14:29
پهنای باند چه ارتباطی با ارسال ایمیل داره ؟؟؟ !!!

- خیر دوست عزیز ، پهنای باند سرور ها در این دیتاسنتر نامحدود ه ... (۳۲۱ ترابایت)

درباره ایمیل ها (میل ریلی و آی پی پرمیوم) هم ب انداره کافی ، در دو صفحه قبل بحث شده ... مطالعه بفرمایید .

بنده از پهنای باند چیزی نگفتم ! ؟؟؟
اما خوب 500 تا ایمیل خرج نیم ساعت هست توی یک سرور اشتراکی . شما یک (فوروم) مثل وبهاستینگ تاک روی سرورتون داشته باشید 500 تا ایمیل رو باید برای ده دقیقه بگذارید. نه 24 ساعت...

OmidX
February 23rd, 2014, 15:07
بنده از پهنای باند چیزی نگفتم ! ؟؟؟
اما خوب 500 تا ایمیل خرج نیم ساعت هست توی یک سرور اشتراکی . شما یک (فوروم) مثل وبهاستینگ تاک روی سرورتون داشته باشید 500 تا ایمیل رو باید برای ده دقیقه بگذارید. نه 24 ساعت...

ببخشید من اشتباه خوندم ، sry .

نه اینطوریا هم نیست ، شما یک سرور مجازی با ۵۱۲ مگ رم بخرید ، ب عنوان ریلی کل سرور رد استیشن تون استفاده کنید !

faryspeed
February 23rd, 2014, 21:14
ببخشید من اشتباه خوندم ، sry .

نه اینطوریا هم نیست ، شما یک سرور مجازی با ۵۱۲ مگ رم بخرید ، ب عنوان ریلی کل سرور رد استیشن تون استفاده کنید !
در مورد این ریلی میتونید یکم توضیح بدید ؟
لطفا اسم خارجیش رو هم بنویسید

با تشکر

OmidX
February 23rd, 2014, 21:22
در مورد این ریلی میتونید یکم توضیح بدید ؟
لطفا اسم خارجیش رو هم بنویسید

با تشکر

Dedicated Server FAQs (http://www.redstation.com/dedicated-server/dedicated-server-faqs#mailrelay)

Relay

Dr.Oxygen
February 23rd, 2014, 21:31
درود.
برای هاستینگ هتزنر و لیزوب رو پیشنهاد میکنم ...
اگر بکاپ گیری مداوم داشته باشین به هیچ .جه از بابت سوختن هارد و مشکلاتی از این قبیل نگرانی نخواهید داشت ...
رداستیشن کمی از دوران اوجش فاصله گرفته و در کل مثل قدیم نیست ! قبلا خیلی سرور ازشون داشتیم اما در حال حاضر هیچ سروری ازشون نداریم ...
دلیل خاصی هم نداره اما خب لیزوب ، ایکس ال هاست را ترجیح میدم !
در کل برای هاستینگ پیشنهاد بنده : هتزنر ، لیزوب
سرور مجازی : ایکس ال هاست ، رداستیشن
باتشکر.

Ashkankamangar.ir
February 23rd, 2014, 21:34
سلام هتزنر داشتیم سه سال پیش هارد سرور خراب بود زیر بار نرفتند تا سرورو با کلی هزینه ی ستاپ انداختیم دور
در مورد هاستینگ اگر قانونی کار میکنید xlhost خوبه لیزوب خوبه،او وی اچ هم تعریف زیاد شنیدم