ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فشار دولتی برای آزادسازی دامین آی آر

Asan
February 23rd, 2014, 07:29
سلام خدمت دوستان

ممنون میشم در این مورد دوستانی که تجربه داشتن راهنمایی کنن

سه سال پیش دامین HOR.ir را بنده ثبت کردم و بدون مشکل تایید شد، اما چند روزیست شهرداری شهر بسیار کوچکی به نام حرّ ریاحی با نامه نگاری نیک آی آر را تحت فشار گذاشته این دامین آزاد بشه و اونها هم با من تماس گرفتن.
با یک سرچ ساده و همچنین گویش عربی ساکنان منطقه متوجه شدم که حر ریاحی در اینترنت به صورت نوشتاری horr متداول هست اما اونها بر روی هر دو دامنه با هم دست گذاشتند. حالا شهرداری شهری که جمعیتش زیر ده هزار نفره دو تا دامین را میخواد!!

نیک از من خواست خودم دامین را لغو کنم که این منطقی به نظر نمیرسه. به نظر شما دوستان راهی برای اثبات عام بودن نام این دامین و حفظ آن وجود دارد؟ عواقب لغو نکردن دامین چیه؟

پبشاپیش از هر گونه اشتراک گذاری تجربه شما سپاسگذارم:((

Kian
February 23rd, 2014, 09:31
اگه تسلیم فشارها نشوید از لحاظ قانونی هیچ کاری نمی توانند انجام بدهند و اگر نیک هم فشار آورد آنها را تهدید به شکایت به دادگاه و همچنین موسسه بین المللی آیکان کنید تا حساب کار دست شان بیاید، ضمنا می توانید دامنه را اگر نیاز دارید به آنها بفروشید و اگر هم نفروختید حتما در قسمتی از صفحه اول سایت بنویسید که این سایت با شهرداری شهر حر هیچ ارتباطی ندارد

hoka
February 23rd, 2014, 09:44
اگه تسلیم فشارها نشوید از لحاظ قانونی هیچ کاری نمی توانند انجام بدهند و اگر نیک هم فشار آورد آنها را تهدید به شکایت به دادگاه و همچنین موسسه بین المللی آیکان کنید تا حساب کار دست شان بیاید، ضمنا می توانید دامنه را اگر نیاز دارید به آنها بفروشید و اگر هم نفروختید حتما در قسمتی از صفحه اول سایت بنویسید که این سایت با شهرداری شهر حر هیچ ارتباطی ندارد

اولا وقتی میگن خودت آزاد کن یعنی دستشون به هیچ جایی بند نیست که بخوان ازت دامنرو بگیرن . شما هم بهترین راه اینه که دامنه رو اگه نیاز نداری بفروشی به این شهرداری . نگاه نکن جمعیت اون شهر چقدره کلا شهرداری های پول میگیرن از مردم و پول خوبی هم میشه ازشون گرفت

mosi_sh
February 23rd, 2014, 09:50
در اولین فرصت از وجود دامنه در پنل کاربریت و امکاناتی که ثابت میکنه که مالک دامنه هستید تصویر برداری کنید و در صورتی نیک به شما اجبار کرد تهدید کنید که شکایت میکنید بصورت مستقیم از nic.ir مطمئنن این بازی مسخره کار دست نیک میده بعضی از همکاران وضعیت بدتری دارن و اعلام کردن بدون اطلاعیه و بصورت بکطرفه دامین در پنلشون لغو و امتیاز به سازمان یا ارگان دیگری واگذار شده !!!!!! که واقعاً جای تأسف داره
در نهایت اگه حوصله بحث و جدل و پیگیری و وقت گذاشتن ندارید کاملاً واضح اعلام کنید دامنه واگذار میشه بطور مثال قیمت 500 تومن یا 1 تومن برای شهرداری هم حتی با جمعیت محلی 1000 نفر این پولا عددی بحساب نمیاد

joomla2
February 23rd, 2014, 09:52
سلام دوست عزیز
طبق قانون حق مالکیت معنوی دامنه ثبت شده با شما است.

اما از یک طرف دیگه بازم طبق قوانین: ثبت دامنه با نامهای ایران ، اسامی استان ها ، شهرستان ها و شهرها و کد آنها ممنوع می باشد.

در کل با توجه به اینکه سه سال است دامنه به نام شما ثبت شده و مالک این دامنه هستید، شما میتونید از این کار امتناع کنید و به هیچ وجه دامین را آزاد نکنید.

و یک مورد دیگه که میتونید رو اون انگشت بزارید اینه که اگه اسم اون شهر در تقسیمات وزارت کشور به صورت "حر ریاحی" است پس دامنه hor هیچ ربطی با نام اون شهر نداره و باید از نام شهر به صورت کامل در دامنه ای که میخوان ثبت کنن استفاده کنند.

یا علی

pc-narmak
February 23rd, 2014, 10:14
چند نکته اینجاست که اگر شما ازادم نکنید کار به شکایت هم بکشه قاضی حق میده به شما
1- اگر دامین برای شهرداری هست خوب چرا زودتر ثبت نکرده؟
2- اگر از نظر قانونی مشکل ثبت داره پس چرا تایید شده؟(نیک زیر سوال است)
3- وقتی دامین به مالکیت شما دراومده کسی حق تصرف اونو نداره مگر اینکه از شما بخرند و با رضایت خودتون

Saati
February 23rd, 2014, 10:51
برای منم تقریبا یه همچین موردی پیش اومد که خوده ایرنیک دامنه رو حذف کرد از پنل من.
یا به قیمت خوب بفروش وگرنه کوتاه نیا.

ULTRAWEB
February 23rd, 2014, 11:24
کار نمیتوننن کننن
حتی لازم هست نیک رو هم تهدید کنی که شکایت میکنی
ازشون که اگر حتی دامنه رو از دستت در بیارن چرا که اسم شهر شما با اسم شهری که میخواد ثبت شه صددرصد متفاوت
هست ولی حتما یک نیک یک نامه بزن که این موضوع رو گفته باشی و به هیچ عنوان حق اازد کرد و ثبت کردن بنام جای دیگه رو ندارن
و در صورت بروز مشکل شکایت میکنی اگر شهرداری هم شکایتی داره بره شکایت کنه تا شما پاسخ گو باشی

sahar_shamsipor
February 23rd, 2014, 12:27
این شکایت که میگید رو کجا باید بریم ؟ کسی تا حالا خودش شکایت کرده یا ازش شکایت شده ؟ ممنون میشم روندش رو هم بگید

arc1o0
February 23rd, 2014, 12:41
سلام

1- دامنه رو لغو نکنید

2- برای پایان خوش و مسالمت آمیز دامنه رو با قیمت مناسب بفروشید

3- اگر می خواید نگه دارید، کسی نمی تونه به زود دامنه رو از شما بگیره ، مدارک و اسناد تهیه کنید که در صورت لزوم به مرکز ثبت دامنه جهانی ارائه کنید! ( اسکرین شات)

4- با توجه به این که طرف مقابل نیز شخص حقوقی و دولتی است ممکنه با سختی بتونید حقانیت خودتون رو اثبات کنید.

5- اگر غیر ایرانی بود که هیچ کاری نمی توانست بکند.

6- ولی در کل حق با شماست و در صوتی که به توافق نرسیدید می توانید امتناع کنید - دادگاه هم حق را به شما خواهد داد.

ULTRAWEB
February 23rd, 2014, 12:55
این شکایت که میگید رو کجا باید بریم ؟ کسی تا حالا خودش شکایت کرده یا ازش شکایت شده ؟ ممنون میشم روندش رو هم بگید

برای شروع میتونی با فتا مشورت کنی بگی سازمان فیزیک نظری میخواد دامنه ای رو ب زور ازم بگیره
درصورتی بنام من ثبت هست و البته با قوانین هم سازگاره

kourosh_it
February 23rd, 2014, 12:57
درود خسته نباشید اصلا دامین رو نمیتونن از شما بگیرین ! مگر این که خود شما به ایشون بفروشید این دامین رو !
به طور قانونی نمیتونند کار کنند ! پس بنده الان برم یه دامین بگیرم ده سال روش کار کنم بعد یکی بیاد با یه نامه از من بگیره !؟ !!!!
یا بهشون بفروشید یا هم اگر قصد فروش ندارید لغو نکنید و استفاده کنید هیچ کاری نمیتونن بکنند

sina_67_85
February 23rd, 2014, 13:00
سلام

1- دامنه رو لغو نکنید

2- برای پایان خوش و مسالمت آمیز دامنه رو با قیمت مناسب بفروشید

3- اگر می خواید نگه دارید، کسی نمی تونه به زود دامنه رو از شما بگیره ، مدارک و اسناد تهیه کنید که در صورت لزوم به مرکز ثبت دامنه جهانی ارائه کنید! ( اسکرین شات)

4- با توجه به این که طرف مقابل نیز شخص حقوقی و دولتی است ممکنه با سختی بتونید حقانیت خودتون رو اثبات کنید.

5- اگر غیر ایرانی بود که هیچ کاری نمی توانست بکند.

6- ولی در کل حق با شماست و در صوتی که به توافق نرسیدید می توانید امتناع کنید - دادگاه هم حق را به شما خواهد داد.
تمام ارتباط رو با نیک مکتوب انجتم بدین که مدرک داشته باشید به آزاد کردن.
در کل مکالمه تلفنی نداشته باشید و یا فکس کنن یا ایمیل بدن که مدارک دست شما باشه.
از مسنتدات پرداخت 3 ساله هم نمونه تهیه کنید حتی ایمیل های تایید دامنه در پنل شما.

alaviyoon
February 23rd, 2014, 13:01
تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه که به هیچ وجه کوتاه نیایید !
یا فوقش بگید که دامین را به فلان مبلغ میفروشم در غیر اینصورت تهدید به شکایت کنید !
در ضمن حر تشدید داره یعنی حرف (ر) دوبرا تکرار میشه .
در ضمن ببینید اون موقع که شما دامین رو ثبت کردید اون خراب شده ، شهر شده بوده یا نه ! اگر نه که خب شما قبل از وجود اون شهر دامین رو ثبت کردید .
داداش رک و پوست کنده اینکه دامین قشنگ و کوتاه و رندی هست میخوان از دستت در بیارند .
یا حق

da6276
February 23rd, 2014, 13:20
به اندازه کافی مدرک جمع کنید و کوتاه نیاید ! هیچ کاری نمیتونن بکنن

«احمد»
February 23rd, 2014, 13:32
اسم اون شهر اصلا (حر) نیست، حر ریاحی هست ... دامنه ای که می تونن ادعاش رو بکنن (horreryahi) یا یک چیز شبیه به این هست. مثل اینکه اسم شهر من کرج باشه ، گیر بدم به دامنــــــــۀ kar!

نترس ، بایست حقت رو بگیر ...

ali2k
February 23rd, 2014, 14:04
مدارک جمع کنید :) نمی توانند دامین رو بدون رضایت شما بگیرند درصورت انجام این کار میتوانید با مدارک شکایت کنید.
من جای شما بودم دامنه را با 50 میلیون هزینه پیشنهاد فروش میدادم.

اسم شهر هم حرریاحی هست نه حر.

facenama
February 23rd, 2014, 14:21
بدون رضایت شما نیک حق هیچ دخل و تصرفی نداره. در صورت فشار آوردن زیاد باید موضوع رو به دیوان عدالت اداری و موسسه بین المللی آیکان ببرید که تمام کمپانی های ثبت دامین به موسسه آیکان تعهد دادند در قبال مشتری و حفظ حقوق و حریم شخصی مشترکین خودشون. فقط یه تصویر از اطلاعات کامل دامین در نیک و چند سایت دیگه که whois دامین میگیرند داشته باشید که بعدا بتونید کاملا اثبات کنید

Asan
February 23rd, 2014, 15:35
عرض ادب و سپاس از تمامی عزیزانی که در این مبحث راهنمایی فرمودند:x

گویا نیک اسم hor را در لیست اسامی "نام‌های ممنوعه مربوط به ایران (https://www.nic.ir/Restricted_Iran-Related_Names)" وارد کرده. خودشون تلفنی گفتند که جدیدا این لیست بهشون داده شده و زمان ثبت دامین شما اسم hor در این لیست نبوده!. برای مثال و دست آویز کردن در شکایت مدعی هم اسامی چون ahvaz و ahvazz !! هم در این لیست آوردند.

اینجور که متوجه شدم پس از شکایت مدعی و ده روز پس از صدور حکم و عدم دریافت شکایت از مالک، نیک می تواند دامین را حذف نماید. از کجا میشه فهمید که این ده روز شروع نشده؟ چون هم اکنون انتقال و یا تمدید دامین در پانل بسته شده است.

باز هم از راهنمایی شما عزیزان سپاسگذارم

N E T
February 23rd, 2014, 17:07
متاسفانه هرکی به هرکیه
از طرفی بخوای ثبت کنی باید تعهد بدی ،بخوای انتقال بدی باید نامه کتبی بدی، تا حالا n تا دامین رو از من بستن اونم چه دامینایی!

شما انتقال بده به یکی دیگه بعد بگو فروختمش رفت.

facenama
February 23rd, 2014, 17:14
شما هرچه سریع تر با موسسه آیکان ارتباط برقرار کنید و مدارک رو بهشون ارائه بدید. بدون هیچ شکی طبق گفته هایی که اینجا داشتید به نتیجه میرسید.

N E T
February 23rd, 2014, 17:18
اینکه نذارن دامین تایید شه احتمالش هست ولی اینکه بعد از تایید وقتی شما هزینش رو پرداختید بخوان ازتون بگیرن دیگه ندیده بودیم.
شما قبل از اینکه حذف بشه مدارکی که ثابت کنه از شماست رو تهیه کنید (اگه از طریق واسطه پرداخت کرده باشید خودش یه مدرکه) و هر چه زودتر مشکلتون رو مطرح کنید.

zakerweb
February 23rd, 2014, 17:35
کوتاه نیا!
از نامه ها و گفتگو ها اسکرین شات بگیر!
هم به موسسه ایکان شکایت کن هم به فتا !!!
یا به قول دوستانمون بشون پیشنهاد فروش دامین رو بده!

| KVM - SERVER |
February 23rd, 2014, 17:54
سلام
متاسفانه hor.ir جزء دامنه های ممنوعه هست.
https://www.nic.ir/Restricted_Iran-Related_Names

mibfa
February 23rd, 2014, 17:59
سلام

در بهترین حالت دامنه در لیست ممنوعه قرار میگیره . و اجازه تمدید به شما داده نمیشود تا دامنه ازاد و ***** گردد

خودتان را خسته نکنید . دامنه را با رضایت خودتان به شهرداری هدیه دهید و منتی هم سرشان بگذارید

با شکایت و ... هم دستتان به جایی نمیرسد

موفق باشید

alaviyoon
February 23rd, 2014, 18:25
دوست عزیز یه مورد جالب
این دامنه hor.ir قبلا ممنوع نبوده و احتمالا چند روز پیش ممنوع شده ! اون هم بعد از اینکه شما گفتید دامنه رو نمیدید ! اون ها هم خواستند قانونش کنند که نتونید کاری بکنید !
شما اگر سابقه و آرشیو سایت رو در تاریخ 30اکتبر 2013 ببینید میفیهمید که این دامنه ممنوع نبوده . یعنی جدیدا بعد از حرف های شما ممنوع شده
Restricted Iran-Related Names – ایرنیک (http://web.archive.org/web/20131030075645/http://www.nic.ir/Restricted_Iran-Related_Names)
متاسفانه آخرین تاریخ همین است و بعد آن چیزی ذخیره نشده است .
باز هم تاکید میکنم زرنگ باشید و کوتاه نیایید ، دامنه شما ارزش بالایی داره .
هر موردی پیش اومد بگید با کمک دوستان حل خواهیم کرد.

یا حق

GateFa
February 23rd, 2014, 18:33
سلام
برخلاف نظر 99% دوستان، پیشنهاد میکنم دامنه رو بهشون بدید. اگر پولی دادند بگیرید، اگر هم ندادند فقط خدا رو شکر کنید!
نمیشه اینجا بحث های .... کرد!
ولی مطمئنا میدونید که حق های خیلی بزرگتری خورده شده و هیچ کسی هم نمیتونه کاری انجام بده.

kayako
February 23rd, 2014, 20:13
ولی توی این کشور ما هر کاری بخوان میکنند ولی موقع تمدید دامنه احتمالا دامنه رو تمدید نمیکنند و یه بهانه ای میارن به نظر من از همین الان باید مدرک جمع کنی و تهدید به شکایت کنی

N E T
February 23rd, 2014, 21:08
سعی خودت رو بکن ضرر نداره

faryspeed
February 23rd, 2014, 21:31
اصلا کوتاه نیا به هیچ وجه
مخصوصا اینکه نیک الان دامنه رو گزاشته توی لیست قوانینش
همین فردا صبح برو شکایت بکن هم دادگاه ایران هم اسناد و مدارک رو بفرست برای ثبت دامنه جهانی.
مخصوصا مدرک اینکه نیک جدیدا توی قوانینش این مورد اضافه کرده و میخواد بر الیه شما زوری استفاده بکنه

«احمد»
February 23rd, 2014, 21:54
به نظر من اگر توان و وقت شکایت دارید حتما از nic.ir شکایت کنید ... هم به مراجع قضائی داخل هم به icann ...

خیلی اوقات هم به نتیجه میرسه ...

Asan
February 23rd, 2014, 22:18
از تک تک دوستانی که وقت گذاشتن راهنمایی و دلگرمی میدن ممنونم بیشتر از ارزش این دامین، همدلی و همکاری دوستان در این انجمن بنده را تحت تاثیر قرار داد.:x

یک نکته که در لیست اسامی ممنوعه جالبه قرار نگرفتن شیوه صحیح نام حرّ horr یا hurr در این لیست هست وقتی که ahvazz هم وجود داره
(از دوستی که وقت گذاشته و در سایت archive.org جستجو کرده بینهایت سپاسگذارم.)

نکته دیگه اینکه امکان تمدید و انتقال دامین بسته شده. البته دامین تا سال 2016 تمدید شده و مسلما تا آن موقع صبر نخواهند کرد!

دقیقا چه مدارکی و به کدام نهاد قضایی میشه ارائه داد. اگر آدرس پستی یا اینترنتی دارین ممنون میشم اطلاع رسانی کنین.
صفحه اصلی مشخصات دامین و شماره سفارش اسکرین شات شده.

گویا نهاد بین المللی رفع اختلاف دامین آی آر WIPO هستش که خوب بد نیست دوستان نظری به این لینک بندازن:
WiPO (http://www.wipo.int/amc/en/domains/fees/index.html)

کسی تا به حال به ICANN شکایت کرده؟

باز هم از عنایت شما بزرگواران سپاسگذارم

mibfa
February 24th, 2014, 00:08
خیلی جالب است . ظاهرا دوستان اطلاع ندارند ثبت شکایت در سازمانی های مانند ایکان و ... نیاز به هزینه کردن دلاری دارد . دوستان بررسی کنند خودشان مقدار را متوجه میشوند و همچنین هزینه وکیل و رفتن به دادگاه و ... هم هزینه اور است

حالا کلا دامنه چند ارزش داره ؟ 1 میلیون یا 2 میلیون درصورتی که هزینه ثبت شکایت در خارج از کشور چتد برابر ان میشود و .................

اخر کار : بعد از چند ماه دویدن و هزینه کردن رای به نفع ایرنیک صادر میشه چون دامنه ملی بیشتر بر اساس قوانین داخلی مدیریت میشه و فقط قوانین کلی از ایکان و ... است و این دوستمون با کلی هزینه و زمان از دست رفته خودشان دامنه را دو دستی تقدیم میکنه

یکی از دوستان نزدیک خودم همین مسیر را طی کرد البته اون به اینجا نکشید و بعد از بررسی متوجه موضوع شد و خیلی راحت دامنه را به شهرداری ................ تحویل داد

همین

دوست عزیز بعد از چند سال همکاری نزدیک با ایرنیک پیشنهاد میکنم خودت را اذیت نکنی چون در زمان ثبت دامنه نام شهر ها ممنوعه است چه در لیست باشد چه در لیست نباشد چه امروز یک شهر را نامگذاری کنند چه از قبل نامگذاری کرده باشند

faryspeed
February 24th, 2014, 00:12
آقا حداقل حق قیمت گزاری روی دامنه را داری
حداقل یه قیمت بالا بزار روش
دامنه ۳ حرفی هست و اسمش هم بد نیست یه قیمت بالا بده ببین میگیره یا نه مثلا ۱۰ میلیون
مال خودته نمیتونن بگیرنش

Asan
February 24th, 2014, 01:10
کسی می دونه لیست شهرها با این اسپل جالب توجه را چه نهادی به نیک میده؟
منظورم لینک https://www.nic.ir/Restricted_Iran-Related_Names هستش.

فقط سه شهر با اسم سه حرفی در این لیست وجود داره:
qum
bam
hor
قم و بم که قدمت و تاریخش معلومه

اما چرا شهری مثل بازرگان تبریز باید فقط با اسپل دقیق baazargaan در این لیست معرفی بشه
اما شهر تازه تاسیس 8 هزار نفره حرّ ریاحی باید به صورت سه حرفی عام معرفی بشه و نه horr یا horre-riahi ؟
کاملا مشخصه که زد و بندی در استانداری خوزستان صورت گرفته.

فکر کنم تنها راه، درخواست تصحیح این لیست در نهاد ارجاع دهنده به نیک هستش.

pc-narmak
February 24th, 2014, 01:16
اگر دقت کنیم الان اسمی ممنوع باشه اجازه ثبت نمیدن و وقتی ثبت شد یعنی مشکلی نداشته و شده برای اون شخص اگر این اسم مشکل داشته اصلا" نیک نباید تایید میکرد حالا که تایید کرده باید رضایت شخص را برای پس گرفتن آن جلب کنه حالا میخواد با تهدید باشه - مالی باشه یا هرچیز دیگه یا درنهایت اخر اخرش باید هزینه وقت زمانی که این شخص بابت این اسم کشیدند را پرداخت کنند که اگر کار به مراجع قضایی بکشه فکر کنم همچین حکمی هم صادر بشه مطمعن هم باشید نیک اگر حق داشت دامین رو پس میگرفت و به ایشون میگفت شما اعتراضتونو از مراجع قانونی پیگیری کنید

خیلی جالب است . ظاهرا دوستان اطلاع ندارند ثبت شکایت در سازمانی های مانند ایکان و ... نیاز به هزینه کردن دلاری دارد . دوستان بررسی کنند خودشان مقدار را متوجه میشوند و همچنین هزینه وکیل و رفتن به دادگاه و ... هم هزینه اور است

حالا کلا دامنه چند ارزش داره ؟ 1 میلیون یا 2 میلیون درصورتی که هزینه ثبت شکایت در خارج از کشور چتد برابر ان میشود و .................

اخر کار : بعد از چند ماه دویدن و هزینه کردن رای به نفع ایرنیک صادر میشه چون دامنه ملی بیشتر بر اساس قوانین داخلی مدیریت میشه و فقط قوانین کلی از ایکان و ... است و این دوستمون با کلی هزینه و زمان از دست رفته خودشان دامنه را دو دستی تقدیم میکنه

یکی از دوستان نزدیک خودم همین مسیر را طی کرد البته اون به اینجا نکشید و بعد از بررسی متوجه موضوع شد و خیلی راحت دامنه را به شهرداری ................ تحویل داد

همین

دوست عزیز بعد از چند سال همکاری نزدیک با ایرنیک پیشنهاد میکنم خودت را اذیت نکنی چون در زمان ثبت دامنه نام شهر ها ممنوعه است چه در لیست باشد چه در لیست نباشد چه امروز یک شهر را نامگذاری کنند چه از قبل نامگذاری کرده باشند

arc1o0
February 24th, 2014, 09:38
2016-02-11

تا 2 سال دیگر نمی توانند کاری کنند

اما مطمئننا برای شما تمدید نخواهند کرد.

بهتره یک مزایده بزارید داخل سایت، تا خودشون بیان و به بالاترین قیمت بخرند.

درغیر این صورت بعد از 2 سال دامنه رو مفت و مجانی از شما پس خواهند گرفت.

میگن: قبلا در بلک لیست نبود، جلسه ( :71:) گذاشتیم، تصمیم گرفتیم این دامنه رو بزاریم تو لیست سیاه، پس نمی توانیم برای شما تمدید کنیم!

به همین راحتی!

برای این که به بالاترین قیمت ممکن بفروشید یک مزایده ترتیب بدید و کف قیمت رو بالا در نظر بگیرید.

موفق باشید.

s_dastjani
February 24th, 2014, 13:27
فاتحشو بخون
nic ید طولایی در د-ز-د-ی داره
30 تا دامنه فقط از منو تایید نکرده پولشم کشیده بالا پس هم نمیده 8-|

ULTRAWEB
February 24th, 2014, 13:48
تا سال 2016 این بادها میخوابه و شما میتونی به کارت بررسی :) دوباره چون اون شهر بی صاحب نمیتونه دوسال صبر کنه تا دامنه شما اکسپایر شه
و باید برای خودش ادرسی دست و پا کنه فقط کاش شما وضع تجاری سایتتت رو به سایت فرهنگی مذهبی تغییر میدادی و از ارجاعش به سایت تجاریت
irw3خودددداری میکردی اونها هم از همین دارن می سوزن عزیز دلم ما هم یک اسم ثبت کرده بودم که نیک خواست ازما بگیره ماهم رفتیم یک میلیون
خرج کردیم موسسه ی فرهنگی هنری ثبت کردیم ومدارک ثبت موسسه رو و با یک تهدیدی از انجمن صنفی رایانه و باکمک یک مشاور فناوری فرستادیم براشون
دیگه خودشون بیخیال شدن در حالی که ثبت مجدد رو قفل کرده بودن و اسمممم توی لیست اسم های ثوی لیست اسم های محدود شده بود
و بعدش خودشون اضافه کردو و سپسسس کم کردن هرموقع دلشون بخواد هرچیزی رو اضافه و کم میکنن به این لیست مسخره
ولی شما فعلا بلند شو برو با پلیس فتای شهرت مشورت کن لاااقل و نشین گوشه خون ه و حرفهای مارو بخون لااقل یک جایی شکایتی بکن
نمونه ای برای باشه

arc1o0
February 24th, 2014, 14:01
تا سال 2016 این بادها میخوابه و شما میتونی به کارت بررسی :) دوباره چون اون شهر بی صاحب نمیتونه دوسال صبر کنه تا دامنه شما اکسپایر شه
و باید برای خودش ادرسی دست و پا کنه فقط کاش شما وضع تجاری سایتتت رو به سایت فرهنگی مذهبی تغییر میدادی و از ارجاعش به سایت تجاریت
irw3خودددداری میکردی اونها هم از همین دارن می سوزن عزیز دلم ما هم یک اسم ثبت کرده بودم که نیک خواست ازما بگیره ماهم رفتیم یک میلیون
خرج کردیم موسسه ی فرهنگی هنری ثبت کردیم ومدارک ثبت موسسه رو و با یک تهدیدی از انجمن صنفی رایانه و باکمک یک مشاور فناوری فرستادیم براشون
دیگه خودشون بیخیال شدن در حالی که ثبت مجدد رو قفل کرده بودن و اسمممم توی لیست اسم های ثوی لیست اسم های محدود شده بود
و بعدش خودشون اضافه کردو و سپسسس کم کردن هرموقع دلشون بخواد هرچیزی رو اضافه و کم میکنن به این لیست مسخره
ولی شما فعلا بلند شو برو با پلیس فتای شهرت مشورت کن لاااقل و نشین گوشه خون ه و حرفهای مارو بخون لااقل یک جایی شکایتی بکن
نمونه ای برای باشه

بعد از 2 سال تمدید نمی کنند براشون

تا تنور داغه بهتره بچسبونه :d

faryspeed
February 24th, 2014, 14:09
عجب گیری افتادیم از دست این قوانین
اون دوستی که گفت ۳۰ دامین از من گرفته و ثبت نکرده و پولشم نداده <<<<<<<<<
بنده ۲ تا دامین ثبت کردم به خاطر وجود اسم آمریکا در اون بهم گفت مجوز از وزارت فرهنگ و ..... بیار تا ثبت بشه که من بیخیالش شدم و خیلی راحت ۲ تا دامین دیگه برام جایگزین کردن

sina_67_85
February 24th, 2014, 14:23
بعد از 2 سال تمدید نمی کنند براشون

تا تنور داغه بهتره بچسبونه :d

موافق این موضوع هستم.
به بالاترین قیمت بفروشید.

sinakhan
February 24th, 2014, 14:25
سلام
دوست عزیز ، مرحله ای در ثبت دامنه ir وجود دارد که کارشناسان nic.ir به بررسی اسم دامنه می پردازند که مشابه اسامی خاص مثل شهر ها، کوه ها و دریا ها و ... نباشد! بنده هم قبلا در گیر این مرحله بوده ام!

شما این دامنه را ثبت کرده اید ، پس این مرحله را گذرانده اید و انتخاب اسم دامنه شما مشکلی ندارد و هیچ کس جز شما مالک این دامنه نیست.

پس نگران نباشید ! حتی می توانید شکایت هم بکنید!

s_dastjani
February 24th, 2014, 15:06
عجب گیری افتادیم از دست این قوانین
اون دوستی که گفت ۳۰ دامین از من گرفته و ثبت نکرده و پولشم نداده <<<<<<<<<
بنده ۲ تا دامین ثبت کردم به خاطر وجود اسم آمریکا در اون بهم گفت مجوز از وزارت فرهنگ و ..... بیار تا ثبت بشه که من بیخیالش شدم و خیلی راحت ۲ تا دامین دیگه برام جایگزین کردن

بهشون گفتم پول دامنه هایی که تایید نشده رو بدید گفتن توی سایت براتون موجودی میکنیم هر بار هم بهشون گفتم گفتن باشه بعدم هیچی به هیچی
چیکار کردید که بهتون 2 تا دیگه دادن؟ بگید بلکه ماهم تونستیم از اینا بگیریم :d

Yas-Host
February 24th, 2014, 16:10
با سلام

دوست عزیز باهاشون راه بیاین و با دریافت هزینه دامین رو بهشون بفروشید

اینجوری میتونید راحت هم مشکل اونا حل بشه و هم خودتون پولی به جیب بزنید(ولی حیف است که دامین به این خوبی رو از دست بدید)

در ضمن اگر اسم شهر بود و در لیست قرار گرفته بود nic دامین رو تایید نمیکرد....

روز خوش

aliarkhodi
February 24th, 2014, 18:15
یکی از دوستان یه دامنه ثبت کرده که اسم شهر هست و شهرداری اینجا خوشبختانه عقلشون به این چیزا نمی کشید و اصلا به فکر صحبت کردن با نیک و شکایت نیافتادن
به همین خاطر بنده خدا دامنه رو بهشون اجاره داده !
توجه کردین نفروخته فقط اجاره داده قیمتش رو یادم نیست فکر کنم سالی یک تومن !

sina_67_85
February 24th, 2014, 18:23
یکی از دوستان یه دامنه ثبت کرده که اسم شهر هست و شهرداری اینجا خوشبختانه عقلشون به این چیزا نمی کشید و اصلا به فکر صحبت کردن با نیک و شکایت نیافتادن
به همین خاطر بنده خدا دامنه رو بهشون اجاره داده !
توجه کردین نفروخته فقط اجاره داده قیمتش رو یادم نیست فکر کنم سالی یک تومن !

بله این هم میشه
اما الان نیک هم داره با اون اورگان همکاری میکنه و قابلیت تمیدی این دامنه رو بسته.
پس ایشون تا مدت زمان محدود (2 سال ) میتونه اجاره بده.به بعدش خودشون ثبت میکنن!

sina_67_85
February 24th, 2014, 18:24
بهترین روش سود دار و کم دردسر فروش دامنه است با قیمت بالا.

dr.host
February 24th, 2014, 18:37
بفروشی بهتر هست چون بعد از دو سال برات تمدید نمیکنن و هیچی هم دستت نمیگیره وقتی دامنه ثبت میکنی تعهد میدی که هر وقت خواستن ازت بگیرن :114:

alaviyoon
February 24th, 2014, 18:42
اگر سایت راه انداختن حتما عقلشون میکشیده شما هم اینجا حرف بیخود نزن

این چند روزه توی انجمن فقط شما داری حرف بیخود میزنی و به بقیه توهین میکنی .
از پدر مادر اجازه گرفتی اومدی اینترنت ؟
خوش باشی

Dr.Oxygen
February 24th, 2014, 18:44
درود.
در یک صفحه ای که از نظرات اینجا خوندم دوستان گفته بودن بهشون ندید و اینجور مسائل ...
اما من بر خلاف دوستاننظرم اینه دامین رو بهشون بدید هزینه ای اگر دادن که چه بهتر ندادن هم بهشون هدیه بدید .
دلیلش هم یک سری مسائل هست که بهتره خودتون دامین را بهشون بدید.
بااحترام.

MihanV
February 24th, 2014, 19:54
جالبه هر كي هر چي به ذهنش ميرسه ميگه ... از پنل عكس بگير و برو ايكن شكايت كن و .... :-|
براي من مورد مشابه اي پيش اومده بود ولي طرف من ارگان نظامي بود
بدون هيچ جنگ و خونريزي و دادگاهي گفتم نميدم دامنه رو ...
نه تهديد كردن نه دامنه رو قفل كردن و نه جلوي تمديد رو گرفتن . از خود ارگان هم هيچ تماسي با من نگرفتن و تنها نيك با ايميل قضيه رو دنبال كرد ...
الان هم دامنه توي پنلم هست
دامنه تا قبل از تاييد شدن ميتونه از شما گرفته بشه ولي بعد از اينكه تاييد شد به اين سادگي ها نميتونن دامنه رو از پنلتون خارج كنن

Raid_10
February 24th, 2014, 20:22
من جای شما بودم به جای تهدید و فشار نیک ازشون پول کلانی می گرفتم
به خاطر اینکه اینا به مجموعه ثبت دامین بین المللی تهعد دارن و هر گونه شکایتی مبنا بر تهدید کل مجموعه رو زیر سوال می بره در کل
حق با شماست کل سازمان نیک رو زیر سوال ببرید
و در مقابل اینکه شکایت نکنید پول رضایت بگیرید
در ضمن دامین هم تمدید کتید و دامین رو بهشون ندید
در کل دستشون به هیج جایی بند نیست
مشکلی تو بخش دولتی هم برات پیش اومد با من در ارتباط باش برات درست می کنم
نگران نباش هر جا کارت گیر افتاد یه زنگ بزن بگو درستش می کنم

!@$#)_+%^"<*&%^$
February 28th, 2014, 20:50
دامنه رو بشون بده و ازشون خواهش و التماس بکن که ازت نرن شکایت کنن یکی دو سالی هم به خاطر ثبت دامنه بیوفتی هولوفدونی

par30club
March 1st, 2014, 01:44
سلام خدمت دوستان

ممنون میشم در این مورد دوستانی که تجربه داشتن راهنمایی کنن

سه سال پیش دامین HOR.ir را بنده ثبت کردم و بدون مشکل تایید شد، اما چند روزیست شهرداری شهر بسیار کوچکی به نام حرّ ریاحی با نامه نگاری نیک آی آر را تحت فشار گذاشته این دامین آزاد بشه و اونها هم با من تماس گرفتن.
با یک سرچ ساده و همچنین گویش عربی ساکنان منطقه متوجه شدم که حر ریاحی در اینترنت به صورت نوشتاری horr متداول هست اما اونها بر روی هر دو دامنه با هم دست گذاشتند. حالا شهرداری شهری که جمعیتش زیر ده هزار نفره دو تا دامین را میخواد!!

نیک از من خواست خودم دامین را لغو کنم که این منطقی به نظر نمیرسه. به نظر شما دوستان راهی برای اثبات عام بودن نام این دامین و حفظ آن وجود دارد؟ عواقب لغو نکردن دامین چیه؟

پبشاپیش از هر گونه اشتراک گذاری تجربه شما سپاسگذارم:((

[QUOTE=Asan;1015790]سلام خدمت دوستان

شما خیلی راحت میتونی دامنه خودتو حدود یک میلیون تومان بفروشی بهشون.
هیچ کاری هم نمیتونن بکنند.
قکر کنم بفروشی بهتر باشه.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

«احمد»
March 1st, 2014, 08:30
درسته که ممکنه به نتیجه نرسه ، اما حداکثرش به نتیجه نرسیدن هست ... دیگه اینکه بلائی سرتون میارن و اینا اغراق هست.
بالاخره (آسه رفتن و آسه اومدن) ها باعث شده که کار جامعه ما به جائی برسه که امید به رسیدگی نداشته باشیم. و این رفتار کاملا مسمومه.
در بهترین شرایط حق ما خورده میشه و در شرایط عادی ما هم یک متوحش متجاوز از آب در میایم که رفتار مسموم خودمون رو تلافی رفتار دیگران تلقی می کنیم اون میشه که کشور ما عقب افتاده میمونه.
باید افرادی وجود داشته باشن که وقت بگذارن و وظیفه ما بعنوان کسی که داره در این جامعه زندگی میکنه و از زورگوئی آسیب دیده این هست که پیگیری کنه. و من از صاحب این دامنه خواهش می کنم اگر وقت و حوصله داره حتما پیگیری کنه و کوتاه نیاد.
اگر سیستم قضائی درست جواب نداد اونوقت حداقل در اون مورد حجت تمامه. بسیاری از مواقع هم جواب می‌ده.
من صاحب این دامنه نیستم اما اگر بودم هم از nic و هم از شهرداری اون شهر شکایت می کردم.
نمیشه نشست و نگاه کرد و بدترین کار نشستن و نگاه کردن و تحمل این وضعیت هست.
من دارم با دو سه سایت صحبت می کنم که این موضوع رو رسانه ای کنم ، اگر قبول کنن و ریسک چاپ کردنش رو بپذیرن...

Ramin
March 1st, 2014, 10:26
سلام
به اندازه کافی در خصوص این موضوع بحث شد. از آنجا که تاپیک در حال انحراف است و برخی از دوستان پستهایی در مورد مسائل دیگر ارسال می کنند و .... تاپیک بسته می شود !
استارتر محترم در صورت لزوم در خصوص تاپیک در تماس باشید