توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با هارد سرور
immortal1389
February 22nd, 2014, 23:33
درود
دوستان ما یک سرور ex40 از هتزنر داریم که از اون به عنوان هاست دانلود استفاده میکنیم و کار کانفیگ و زحمت کانفیگ را هم آقای مهندس محممدزاده nginxweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/69972/) کشیدند ولی مشکلی که ما داریم این هست که هارد سرور هنوز 1.3 ترابایت فایل توش آپلود نکردیم که پرشد و دایرکت آدمین پیام پر شدن هارد را در 95 درصد برامون ارسال کرد
http://up.vbiran.ir/uploads/1pic43_31559139310234943779.png (http://up.worldup.ir/)
حالا دو تا مشکل وجود داره ، اول اینکه چطور هارد به این زودی پر شده ؟ و دوم اینکه چطوری فایل ها را روی سرور دوم آپلود کنیم ؟
البته روی هارد دوم یک vps ویندوز هم برای دانلود / آپلود ساختیم ولی اینکه چطور بعد از پر شدن هارد اول هارد دوم را به کار ببریم از اساتید درخواست راهنمایی دارم
با سپاس
Raid_10
February 22nd, 2014, 23:39
Raid :|
شما در کل از اول باید کانفیگ کنید از نظر بنده
شما درخواست kvm ip bedid و بعد از آن تو قسمت کانفیگش تنظیمات رو انجام بدید
( خیلی وقت پیش ها این کار رو انجام می دادم تا نبینم اطلاعاتم دقیق نیست )
به هر حال شاید کمکتون کنم توی
پ خ در ارتباط باشید
immortal1389
February 23rd, 2014, 00:00
دوستان من سرور را خاموش کردم تا هارد را از vmware افزایش بدم ولی حالا روشن نمیشه و خطای زیر را میده
Failed to power on VM.
Could not power on VM : No space left on device.
Failed to extend swap file from 0 KB to 26214400 KB.
SharedArea: Unable to find 'testSharedAreaPtr' in SHARED_PER_VM_VMX area.
iNicz.Com
February 23rd, 2014, 00:08
متاسفانه بعضی افراد موقع کانفیگ دقت نمیکنند . احتمالا بیشتر حجم هارد رو cach , log ها گرفته که با بررسی کوچکی میشه فهمید .
در مورد اینکه هارد ضافی کردیدو این خطا رو میده . اون هارد رو پاک کنید دوباره از vps و بعد ذخیره روشن کنید مشکلی نیست
immortal1389
February 23rd, 2014, 00:15
متاسفانه بعضی افراد موقع کانفیگ دقت نمیکنند . احتمالا بیشتر حجم هارد رو cach , log ها گرفته که با بررسی کوچکی میشه فهمید .
در مورد اینکه هارد ضافی کردیدو این خطا رو میده . اون هارد رو پاک کنید دوباره از vps و بعد ذخیره روشن کنید مشکلی نیست
من درست متوجه اینکه گفتید هارد را پاک کنم نشدم
من از این قسمت که تو عکس هست هارد را دیدم روی 1.69 هست اون را 1.79 کردم ولی حالا هر کاری میکنم نه کم میشه و نه زیاد و سرور خاموش هست
راهی کسی بلد هست که سرور را موقت روشن کنم ؟
http://up.vbiran.ir/uploads/0333_31903139310216926827.png
iNicz.Com
February 23rd, 2014, 00:18
من فکر کدم هارد دوم اضافی کردید ! منظور بنده یعنی به حال اول برگردون و سعی کنی مشکل vps رو برطرف کنی. اگه نمیتونی یاهوو pm بده کمی کمک میکنم
immortal1389
February 23rd, 2014, 00:21
با تشکر از اقای مهندس قنبری مشکل روشن نشدن سرور حل شد ولی مشکل اضافه کردن هارد همچنان باقی هست و منتظر راهنمایی دوستان هستم
immortal1389
February 23rd, 2014, 12:19
دوستان یعنی کسی نمیدانه چطور باید هارد دوم را اضافه کرد ؟ اصلا این امکان وجود داره یا نه باید روی هارد دوم یک پنل دیگه نصب کنم ؟
iNicz.Com
February 23rd, 2014, 12:38
دوستان یعنی کسی نمیدانه چطور باید هارد دوم را اضافه کرد ؟ اصلا این امکان وجود داره یا نه باید روی هارد دوم یک پنل دیگه نصب کنم ؟
من که دیشب چک کرم خوب شما فضا برای اضافی کردن هارد نداری اخه ! براحتی میشه
immortal1389
February 23rd, 2014, 12:57
من که دیشب چک کرم خوب شما فضا برای اضافی کردن هارد نداری اخه ! براحتی میشه
اول از همه مهندس واقعا دیشب بنده را شرمنده کردید و خیلی کمک کردید و ممنونم و انشاالله بتونم روزی جبران کنم
اما مهندس برای اضافه کردن هارد دوم میگم
الان سرور مگه دو تا هارد نداره ؟ من فقط یکی از هاردها را کار کردم و پر شده و منظورم اتصال هارد دوم به دایرکت آدمین هست
من حدود 170 گیگ از فایل های هارد اول را پاک کردم ولی الان برای اتصال هارد دوم نمیدانم چیکار باید کرد
سرور ex40 دو تا هارد داره دیگه
iNicz.Com
February 23rd, 2014, 13:08
اول از همه مهندس واقعا دیشب بنده را شرمنده کردید و خیلی کمک کردید و ممنونم و انشاالله بتونم روزی جبران کنم
اما مهندس برای اضافه کردن هارد دوم میگم
الان سرور مگه دو تا هارد نداره ؟ من فقط یکی از هاردها را کار کردم و پر شده و منظورم اتصال هارد دوم به دایرکت آدمین هست
من حدود 170 گیگ از فایل های هارد اول را پاک کردم ولی الان برای اتصال هارد دوم نمیدانم چیکار باید کرد
سرور ex40 دو تا هارد داره دیگه
از هارد دوم شما هم فقط 270 گیگ خالی هستش ! این رو میتونید اضاف ی کنید که بعد اضافی کردن هم نیاز به پارتیشن بندی داره
من دیشب هم عرض کردم شما مشکل پر شدن اضافی در هارد رو دارید ! چرا فایل های اضافی رو از همین سرور فعلی پاک نمیکنید ؟؟
immortal1389
February 23rd, 2014, 13:16
از هارد دوم شما هم فقط 270 گیگ خالی هستش ! این رو میتونید اضاف ی کنید که بعد اضافی کردن هم نیاز به پارتیشن بندی داره
من دیشب هم عرض کردم شما مشکل پر شدن اضافی در هارد رو دارید ! چرا فایل های اضافی رو از همین سرور فعلی پاک نمیکنید ؟؟
مهندس من روی هارد دوم فقط یک ویندوز نصب کردم و 180 گیگ فضا دادم بهش یک لینوکس هم با کولکسو نصب کردم که فضا نهاین 50 گیگ مصرف کرده
بر فرض روی هارد اول به هر دلیلی فضا پر شده ولی فضای هارد دوم براش چه اتفاقی افتاده ؟ یک هارد دو ترابایتی با 180 گیگ فضای مصرفی ویندوز برای بقیه فضاش چه اتفاقی افتاده ؟
اما در مورد حذف فایل ها واقعیتش من دیشب نگاه کردم ولی چیز زیادی برای حذف وجود نداشت و اکانت ها هم فضای کمی مصرف کردن و 1.3 ترابایت فایل به همراه 50 گیگ فایل سایت بود که البته به صو.رت بیشتر بکاب هستند
ولی الان اینکه هارد دوم فضاش چی شده سوال هست