ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ضرورت خرید یا عدم خرید سرور مجازی

salehvasaleh
February 20th, 2014, 23:47
دوستان این طور که من فهمیدم اگر بخوام یک سری فایل رو از سایتهای دیگه به سایت خودم منتقل کنم می تونم با خرید یک هاست دانلود و نصب رپید لچ اونها رو به اونجا منتقل کنم و بعد خودم بعدا با قابلیت ریزیوم اونها رو دانلود کنم تا اینجا درست متوجه شدم؟ حالا سوالم اینه ضرورت خرید سرور مجازی کجاست و در چه صورتی لازمه که سرور مجازی هم بخرم؟ اگر بخوام اون فایلها رو از داخل کامپیوتر خودم آپلود کنم و حجمشون زیاده در این صورت بهتره که سرور مجازی بخرم؟ میشه راهنماییم کنید؟ ممنون

مهندس خوب
February 20th, 2014, 23:48
سلام 2 تا سوال داشتم .
تفاوت پنل با نرم افزار مدیریت محتوا چیه؟ یا دو تا شون یکی هستن؟
من میخاستم vps بخرم حالا نیاز به چی دارم پنل یا نرم افزار مدیریت محتوا؟ شرمنده اگه بنده مبتدی هستم#:-S

مهندس خوب
February 20th, 2014, 23:49
سلام 2 تا سوال داشتم .
من میخاستم vps بخرم حالا نیاز به چی دارم پنل یا نرم افزار مدیریت محتوا؟#:-S

salehvasaleh
February 20th, 2014, 23:53
سلام 2 تا سوال داشتم .
من میخاستم vps بخرم حالا نیاز به چی دارم پنل یا نرم افزار مدیریت محتوا؟ شرمنده اگه بنده مبتدی هستم#:-S
سلام نرم افزار مدیریت محتوا که برای مدیریت مطالبی هست که قصد دارید داخل سایت بگذارید وی پی اس برای قرار دادن فایلهای حجیم برای دانلود هست و دو تا مووضع جداست شما می تونید یک هاست معمولی بخرید و نرم افزار مدیریت محتوا مثل ورد پرس رو روی اون نصب کنید و مطالب مد نظرتون رو بنویسید شما که تازه می خواین کار رو شروع کنید اصلا نیازی به وی پی اس ندارید مگر خیلی با دانلود و اشتراک گذاری فایلها سر و کار داشته باشید.

مهندس خوب
February 20th, 2014, 23:55
پنل پس چیه؟( cpanel) همون نرم افزار مدیریت محتوا هست

sajjad65
February 20th, 2014, 23:55
پنل چی با سیستم محتوا فرق دارد؟
پنل vps ؟
Cpanel ?

مهندس خوب
February 20th, 2014, 23:57
:102:

sina sina
February 20th, 2014, 23:59
:102:

پنل vps ؟
Cpanel ?

CPanel برای دسترسی و Managing هاستی هست که در اختیارتون قرار میگیره.برای مثال از یک سرور با منابع مختلف و یک ترابایت هارد وقتی به شما 100 مگ هاست میدن از سی پنل برای مدیریت و استفاده از اون 100 مگ هاست استفاده می کنید.

salehvasaleh
February 21st, 2014, 00:01
پنل محیطیه که بشه قسمتهای مختلف هاست رو مدیریت کرد. نرم افزار مدیریت محتوا یک نرم افزاریه که بعدش روی هاست بشه سایتت رو راه انداخت. فرض کن وبلاگ داری و وقتی یوزر و پسورد رو می زنی می ری داخل وبلاگت که پست گذاری کنی، نرم افزار مدیریت محتوا هم اون طور شرایطی رو فراهم می کنه که بتونی پست گذاری کنی.

salehvasaleh
February 21st, 2014, 00:02
دوستان اون بحث اولی که گفتم رو راهنمایی بفرمایید. حالا این دوستمون اومده داخل سوال من سوال گذاشته بی زحمت هر دو رو جواب بدین.

مهندس خوب
February 21st, 2014, 00:02
پس یعنی وقتی هاست یا vps میخریم. به پنل و نرم افزار مدیریت محتوا به هر دو تاش نیاز داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iNicz.Com
February 21st, 2014, 00:03
پنل vps ؟
Cpanel ?

به زبان ساده عرض میکنم
مدیریت محتوا مثل wordpress که شما از طریق اون سایت خودتون رو طراحی و مطلب میزارید
Cpanel پنل مدیریتی برای کنترل و اپلود فایلهاتون به هاست مورد نظر هستش . مثلا wordpress رو اپلود و نصب میکنید
vps سرور مجازی هستش که روش cpanel رو نصب میکنید و از طریق اون هاست میسازید

مهندس خوب
February 21st, 2014, 00:08
پس یعنی وقتی هاست یا vps می خریم به پنل و نرم افزار مدیریت محتوا به هر دوتاش نیاز داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

مهندس خوب
February 21st, 2014, 00:09
من که هیچی نفهمیدم راستش

مهندس خوب
February 21st, 2014, 00:12
من از هاست ایران می خام vps بخرم پنل هم بهمرا هش بهم میدن؟ چه نرم افزار مدیریت محتوایی خوب هست؟ برای لینوکس

مهندس خوب
February 21st, 2014, 00:18
I-)

مهندس خوب
February 21st, 2014, 00:19
1.پس یعنی وقتی هاست یا vps می خریم به پنل و نرم افزار مدیریت محتوا به هر دوتاش نیاز داریم؟؟؟

2.من از هاست ایران می خام vps بخرم پنل هم بهمرا هش بهم میدن؟ چه نرم افزار مدیریت محتوایی خوب هست؟ برای لینوکس

Mr.Te0
February 21st, 2014, 00:27
1.پس یعنی وقتی هاست یا vps می خریم به پنل و نرم افزار مدیریت محتوا به هر دوتاش نیاز داریم؟؟؟

2.من از هاست ایران می خام vps بخرم پنل هم بهمرا هش بهم میدن؟ چه نرم افزار مدیریت محتوایی خوب هست؟ برای لینوکس

دوست عزیز :
بهتر شما در قسمت های اموزشی انجمن نگاهی به مطالب بیاندازید تا یک تعریف مناسب از مدیریت محتوا ، سرور مجازی ، و... به دست بیارید.
سپس مشکلی داشتید در تاپیک جداگانه مطرح کنید.

xaep
February 21st, 2014, 08:32
یه سرچ میکردید بد نبود :|

salehvasaleh
February 21st, 2014, 09:39
دوستان من اصلا سوال دیگه ای داشتم و این جناب مهندس خوب اومده سوالاتشو داخل سوال من مظرح کرده میشه لطف کنید سوال من رو جواب بدین. ممنون

salehvasaleh
February 21st, 2014, 11:57
از ذوستان کسی می تونه راهنماییم کنه؟ بحث اصلا جایی پیش رفت که من جوابی نگرفتم ! ممنون می شم راهنماییم کنید

esmaeil1
February 21st, 2014, 12:10
دوستان این طور که من فهمیدم اگر بخوام یک سری فایل رو از سایتهای دیگه به سایت خودم منتقل کنم می تونم با خرید یک هاست دانلود و نصب رپید لچ اونها رو به اونجا منتقل کنم و بعد خودم بعدا با قابلیت ریزیوم اونها رو دانلود کنم تا اینجا درست متوجه شدم؟ حالا سوالم اینه ضرورت خرید سرور مجازی کجاست و در چه صورتی لازمه که سرور مجازی هم بخرم؟ اگر بخوام اون فایلها رو از داخل کامپیوتر خودم آپلود کنم و حجمشون زیاده در این صورت بهتره که سرور مجازی بخرم؟ میشه راهنماییم کنید؟ ممنون

دوست عزیز شما یه سرور بخر و با همون فایلهاتو دانلود کن از همون سرور میتونی به هاست دانلود هم استفاده کنی نیازی نیست روی سیستم خودت داشته باشی :) ( نمیصرفه بخوای خودت دانلود و بعد باز آپلود کنی )

namesis R
February 21st, 2014, 14:23
سرورمجازی بهتر از لیچ کردن تو هاست هست..

rightserver
February 21st, 2014, 19:41
اگر حجم فایلهاتون زیاده و دانلود و آپلود براتون سخت میشه + دنبال کیفیت خوب هستید به شرطی که از برخی کارهای مدیریتی vps سردر بیارین قطعا سرور مجازی بهتره