ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کران جاب در cpanel

Iran Tech
February 20th, 2014, 19:37
سلام دوستان

من برای یک اسکریپت نیاز به cron job دارم ولی وقتی کران جاب رو تو cpanel تعریف میکنم
بازم اسکریپت ارور زیر رو میده

You have enabled cron support, but the system has not yet detected a cron job running

hamedmj
February 20th, 2014, 19:39
کرون جابز نه کران :|

rightserver
February 20th, 2014, 20:00
کورن جابز نه کران :|
!!!!!!!!!!!!!!!! کران که بیشتر به
cron میخوره تا کورن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hamedmj
February 20th, 2014, 21:25
!!!!!!!!!!!!!!!! کران که بیشتر به
cron میخوره تا کرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:112:

جک بسی باحالی بود :D
بعد صد سال نمی خواد شما تلفظ یاد ما بدی :|

جناب تو whm فعال کردید کرون جابز رو ؟

namesis R
February 20th, 2014, 22:48
You have enabled cron support, but the system has not yet detected a cron job running
این ارور به شما میگه که کرون جاب فعال شده ، ولی هیچ اسکریپتی برای اجرای کرون جاب تعریف نشده !

Mr.Te0
February 20th, 2014, 23:37
سلام دوستان

من برای یک اسکریپت نیاز به cron job دارم ولی وقتی کران جاب رو تو cpanel تعریف میکنم

ممکنه نوع اسکریپت رو بفرمایید؟

da6276
February 21st, 2014, 01:55
سلام دوستان

چک کنید ببینید مسیر cron job رو درست دادید.

tarenoco
February 22nd, 2014, 09:30
سلام ممنون از دوست عزیز که فرمودن مسیر برای اسکریپت تعریف نشده من هم همین مشکل رو داشتم
شما باید اسکریپتی که باهاش کار می کنید رو بگید تا براش راه حل بیاریم
چون اسکریپت ها باهم فرق دارن

Iran Tech
February 22nd, 2014, 14:27
سلام ممنون از دوست عزیز که فرمودن مسیر برای اسکریپت تعریف نشده من هم همین مشکل رو داشتم
شما باید اسکریپتی که باهاش کار می کنید رو بگید تا براش راه حل بیاریم
چون اسکریپت ها باهم فرق دارن
از اسکریپت interprise email marketing استفاده میکنم...

tarenoco
February 22nd, 2014, 16:33
از اسکریپت interprise email marketing استفاده میکنم...
یه عکس از قسمت cronjob بگیرید تا ببینم مشکلش از کجاست

tarenoco
February 22nd, 2014, 16:38
این هم شاید کمک کنه

توضیحات اولیه: Cron job به شما این امكان را می دهد كه برخی از كارهای مدیریتی وب سایتتان را بصورت خودكار برنامه ریزی نمائید تا كارهایی كه با یك دوره زمانی معین باید روی وب سایت شما اجرا شود و شما می بایست در هر بار این كار را بصورت دستی انجام دهید بصورت اتوماتیك برنامه ریزی كند . مثلا شما می خواهید در هر هفته temporary files خود را پاك كنید تا فضای وب شما اشغال نشود Cron job می تواند بصورت اتوماتیك این كارها را برای شما انجام دهد بدون اینكه نیازی به رجوع شما به سیستم مدیریت میزبانیتان باشد.
در این قسمت دو نوع روش برای مدیریت Cron jobs وجود دارد:
Standard
تهیه كردن یك range از ست هایی كه دارای مدت زمان اجرایی مشخصی دارند. این روش بسیار آسان و ساده است و قابلیت سفارشی دارد.
(Advanced (Unix Style
تهیه كردن یك برنامه منظم به حالت Unix Style. این قسمت برای كاربری كه می خواهد از این حالت استفاده كند قبلا آماده و سفارش داده شده است.
توجه داشته باششد از این حالت زمانی می توانید استفاده كنیئ كه اطلاعات كافی در زمینه كار با Linux داشته باشید.
» آموزش گام به گام
اضافه كردن Cron job در حال استاندارد
1- همانگونه كه وارد این قسمت شده اید در سیستم مدیریت میزبانی خود نیز با كلیك ژبر روی Cron jobs وارد این قسمت شوید .
2- برای دسترسی به حالت استاندارد روی گزینه Standard Cron Manager كلیك كنید.
3- ایمیل آدرس خود را برای فرستادن آخرین خبرهای مربوط به انجام Cron jobs كه روی وب سایت شما انجام گرفته است وارد كنید.
4- دستوراتی كه می خواهید در قالب cron jobs انجام بگیرند را در فیلد مربوط به Command to run وارد كنید.
5- از منوی كشویی زیر فیلد قبلی دوره زمانی كه باید دستور شما اجرا شود را انتخاب نمائید.
6- برای ذحیره شدن اطلاعات روی Save Crontab كلیك كنید
اضافه كردن cron jobes در حالت advanced
1- همانگونه كه وارد این قسمت شده اید در سیستم مدیریت میزبانی خود نیز با كلیك ژبر روی Cron jobs وارد این قسمت شوید .
2- برای دسترسی به این حالت روی گزینه (Advanced (Unix Style كلیك كنید.
3- ایمیل آدرس خود را برای فرستادن آخرین خبرهای مربوط به انجام Cron jobs كه روی وب سایت شما انجام گرفته است وارد كنید.
4- دستوراتی كه می خواهید در قالب cron jobs انجام بگیرند را در فیلد مربوط به Command to run وارد كنید.
5- دوره زمانی اجرای دستورات خود را با وارد كردن شماره یا حرف* در هر سطر از جعبه مربوطه مشخص كنید.
* مثلا قرار دادن حرف A نشانگر اجرای دستورات شما در هر ماه می باشد چنانچه اطلاعات بیشتری در این زمینه لازم داربرد در موتور جستجو گر Google راجع به crontab جستجو كنید.
6- برای ذحیره شدن اطلاعات روی Save Crontab كلیك كنید
» حذف کردن سرویس
پاك كردن Cron job در حال استاندارد
برای این كار روی گزینه Delete مقابل هر یك از Cron job هایی كه می خواهید پاك كنید كلیك كنید.
پاك كردن cron jobes در حالت advanced
برای این كار روی گزینه Delete مقابل هر یك از Cron job هایی كه می خواهید پاك كنید كلیك كنید.
» اشکال یابی و گره گشایی
دستورات شما زمانی قابلیت اجرایی پیدا خواهند كرد كه دوره زمانی صحیحی را وارد كرده باشید . قبل از Save كردن اطلاعات از درست بودن این قسمت اطمینان حاصل فرمائید.

sepidarchat
April 17th, 2015, 14:21
با سلام بله منم همین مشکل رو دارم راه حلش هم انگلیسیه دوستان لطفا مطالعه بفرمایین

http://www.viewkb.com/inlinehelp.php?searchOverride=15&tplHeader=Hairyspire%20Email%20Marketer&helpid=819

اینم تصویر درخواستی لطفا راهنمایی فرمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=25946&stc=1

نکته:
برای من تا چند روز پیش کار می کرد از امروز این ارور رو اورده که:

You have enabled cron support, but the system has not yet detected a cron job running. Learn how to fix it (http://www.sepidarchat.tk/admin/index.php?Page=Schedule&Action=Delete&job=1#) and this message will go away.

نکته دو:
از دو روش هم برای ادرس دهی استفاده کردم هم اونی که تو اسکریپت مشخصه هم فقط اونی که زیرش خط طولانی کشیدم.

- - - Updated - - -

راه حل انگلیسی

Interspire Email Marketer tells me that it has not yet detected a cron job runningApplies to: Grid System (http://support.modwest.com/tags/5/grid-system.html)
This FAQ only applies to those on the legacy Redhat-style environment.
You have enabled cron support, but the system has not yet detected a cron job running.
To fix this, manually update your account to PHP 5.2 before installing your new Interspire email marketer by executing these commands on your shell account. (If you need help accessing the shell server, go here (http://modwest.com/help/kb7-116.html)):

rm /sitebin/php
ln -s /usr/local/bin/php-5.2.0 /sitebin/php
rm /usr/local/bin/php
ln -s /usr/local/bin/php-5.2.0 /usr/local/bin/php
mkdir /etc/php5 in your grid account
cp /etc/php.ini /etc/php5/
vim /etc/php5/php.ini
Add the following values for specified php configuration options:
include_path = ".:/usr/local/lib/php-5.2.0"extension_dir = /usr/local/libexec/php-5.2.0zend_extension = /usr/local/libexec/php-5.2.0/ZendOptimizer.so

Now you can install the Interspire Email Marketer.