ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم dns برای دو دامنه ی .com و .ir

a67
February 20th, 2014, 13:16
با سلام
دوستان من یک سایت هاستینگ دارم با دو دامنه ی .com و .ir الان میخواهم کاری کنم که چه با دامنه ی .com دی ان اس مشتری ست کنه و چه با دامنه ی .ir اما مسئله اینه که من سایت اصلیمو داخل admin دایرکت ادمین درست نکردم و برای سایت خودم یک هاست ساختم و دوتا دامنه کنار هم کار میکنند اما سرور روی دامنه ی .ir هست و دی ان اس .com من کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم

a67
February 20th, 2014, 20:58
با سلام
دوستان من یک سایت هاستینگ دارم با دو دامنه ی .com و .ir الان میخواهم کاری کنم که چه با دامنه ی .com دی ان اس مشتری ست کنه و چه با دامنه ی .ir اما مسئله اینه که من سایت اصلیمو داخل admin دایرکت ادمین درست نکردم و برای سایت خودم یک هاست ساختم و دوتا دامنه کنار هم کار میکنند اما سرور روی دامنه ی .ir هست و دی ان اس .com من کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم

یعنی کسی نیست که کمک من کنه؟

mr.ahmad
February 22nd, 2014, 01:48
سلام
برای دامنه ای که میخواهید دی ان اس بدید رکورد جدید بسازید

a67
February 22nd, 2014, 23:01
سلام
برای دامنه ای که میخواهید دی ان اس بدید رکورد جدید بسازید

دوست عزیز میشه راهنمایی کنید که چطور داخل دایرکت ادمین رکورد بسازم
ممنونم

HiradHost
February 27th, 2014, 17:17
دوست عزیز میشه راهنمایی کنید که چطور داخل دایرکت ادمین رکورد بسازم
ممنونم

وارد admin level دایرکت ادمین بشید و در قسمت DNS Administration و در قسمت Add Zone دامنه ی خود را به همراه آی پی سرور و دی ان اس های آن وارد نمایید

HiradHost.Com (http://hiradhost.com)