PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرخواهی : به نظرتون با این همه اسکریپت باید چیکار کنم؟

H@CK3R $2H
February 20th, 2014, 12:17
Edited

rezaonline.net
February 20th, 2014, 12:45
اگه شما برنامه نویسید اسم و آدرس و رزمه تون رو برای ما بفرستید .

parsian2host
February 20th, 2014, 12:51
داداش حالت خوبه ؟؟؟!؟!؟!

xaep
February 20th, 2014, 13:11
من که نفهمیدم هر کی فهمید به منم بگه :|

H@CK3R $2H
February 20th, 2014, 13:15
چرا مگه چطور؟من که استفاده ی غیر مجاز ازشون انجام ندادم؟؟

H@CK3R $2H
February 20th, 2014, 13:16
منظورم اینه که از این اسکریپتها چه اسفاده هایی کنم خوبه؟؟شما بودید چیکار انجام می دادید باهاشون؟

AriyaDownload
February 20th, 2014, 13:35
منظورم اینه که از این اسکریپتها چه اسفاده هایی کنم خوبه؟؟شما بودید چیکار انجام می دادید باهاشون؟

بهترین کار Shift + Del هست.
اسکریپت هایی که شما نال کردید چه ایرانی و چه خارجی، حاصل زحمات چند ماهه یا چند ساله یک تیم و شرکت هست. بهتر هست برای زحمات دیگران کمی ارزش قائل بشیم، همونطور که برای زحمات خودمون ارزش قائل می شیم.

H@CK3R $2H
February 20th, 2014, 14:31
اگه ارزش قائل نشده بودم تا حالا همشون رو نت پر شده بود

namesis R
February 20th, 2014, 15:11
بهتره به صورت پک فروش ، برای فروش بزارید با قیمت مناسب.

MEHDI KARAMI
February 20th, 2014, 17:42
خب سوال بی معنی کردید! یا باید ازشون استفاده کنید که میگید نمیتونید و یا بفروشید یا رایگان پخشش کنید که میگید این کار رو نمیکنید ( البته کار خوبی میکنید )و یا کلا حذف شون کنیدکار دیگه ای هم میشه کرد؟ من که فکر نمیکنم!

kamandar
February 20th, 2014, 21:29
اول یه سرچ بزنید ببینید کدوماش تا حالا پابلیک نشده !!!
اگر هنوز تو نت پخش نشده یه ایمیل به اون سایتی که اسکریپتش رو نال و کرک کردید بفرستید ببینید اونا چی می گند اجازه دادند بفروشید یه چیزی هم به اونا بدید یا رایگان بزارید تو نت
بقیه رو هم پاک کنید تا به خودتون احترام گزاشته باشید هم به صاحبان اون اثر
موفق باشید

a3aish
February 20th, 2014, 21:59
همه رو بزار رایگان دانلود کنن.تو نزاری اینجا دانلود کنن فردا میان با پول زیادی به چهارتا بدبخت می فروشنشون.

hamedmj
February 21st, 2014, 00:29
بده به من تا استفاده وبمستری بکنم :)
والا!

nasrsd98
February 21st, 2014, 01:31
یه چیزای ادم میشنوه هاا خو بدش به من عزیزم اگه راس میگی باوجدان

alireza.076
February 21st, 2014, 13:15
عزیز به جای این کار ها، میتونی به نویسنده گزارش کنی که چجوری نال کردی، تا در ازای این کار پسندیده مبلغی هم دریافت کنی!
من خودم طرف دار کپی لفت هستم اما باید به اعقاید دیگران احترام گذاشت (از سرطان متنفرم اما افرادی که سرطان دارند مورد احترام منند)
با پخش کردن این اسکریپت ها هیچ چیزی برات نمی افته، فقط یه عده رو از نون خوردن میندازه، به هر حال قطع کردن نون سفره دیگران ...
همون کاری رو که پیشنهاد دادم رو یه بار تست کن کار دست میاد!

H@CK3R $2H
February 21st, 2014, 13:39
اول یه سرچ بزنید ببینید کدوماش تا حالا پابلیک نشده !!!
اگر هنوز تو نت پخش نشده یه ایمیل به اون سایتی که اسکریپتش رو نال و کرک کردید بفرستید ببینید اونا چی می گند اجازه دادند بفروشید یه چیزی هم به اونا بدید یا رایگان بزارید تو نت
بقیه رو هم پاک کنید تا به خودتون احترام گزاشته باشید هم به صاحبان اون اثر
موفق باشید
آفرین به ادبت

همه رو بزار رایگان دانلود کنن.تو نزاری اینجا دانلود کنن فردا میان با پول زیادی به چهارتا بدبخت می فروشنشون.
به خدا قسم دلم میخواد اینکارو کنم ولی حوصله ی دردسر و نفرین ندارم

بده به من تا استفاده وبمستری بکنم :)
والا!
آره دیگه درآمدش ماله شما نفرین و دردسرش ماله من ولی هر کدومشون که کپی رایت و نداشته باشن و هسته ی اصلیشون از اسکریپت های رایگان باشه میزارم ولی هر کدوم که از صفر کاره خوده برنامه نویس باشه به هیچ وجه.مثلا همین پی وار هسته ی اصلیش همون سبد خرید هست ولی حامد نه همشون اصولا کاره خودشه و تو همه ی اسکریپتاش از یه هسته که کاره خودش و م داوری هست استفاده می کنه.البته بیشترش کاره داوری هست

یه چیزای ادم میشنوه هاا خو بدش به من عزیزم اگه راس میگی باوجدان

عزیز به جای این کار ها، میتونی به نویسنده گزارش کنی که چجوری نال کردی، تا در ازای این کار پسندیده مبلغی هم دریافت کنی!
من خودم طرف دار کپی لفت هستم اما باید به اعقاید دیگران احترام گذاشت (از سرطان متنفرم اما افرادی که سرطان دارند مورد احترام منند)
با پخش کردن این اسکریپت ها هیچ چیزی برات نمی افته، فقط یه عده رو از نون خوردن میندازه، به هر حال قطع کردن نون سفره دیگران ...
همون کاری رو که پیشنهاد دادم رو یه بار تست کن کار دست میاد!
نه امتحان کردم اینا پول پای این چیزا نمیدن . جز این که خودما ضایع و کوچیک کنم کاره دیگه ای انجام ندادم

H@CK3R $2H
February 21st, 2014, 13:41
خب سوال بی معنی کردید! یا باید ازشون استفاده کنید که میگید نمیتونید و یا بفروشید یا رایگان پخشش کنید که میگید این کار رو نمیکنید ( البته کار خوبی میکنید )و یا کلا حذف شون کنیدکار دیگه ای هم میشه کرد؟ من که فکر نمیکنم!

آی کیو صد دفعه گفتم که اگه شما جای من بودید چیکار می کردید.بعدم لازم نمیبینم کسایی که درک گفته هام رو ندارن و علمشون در حده چت کردن و گوگل رفتنه بیان جواب سوالای ...... رو بدن.به خدا یه سری ها حرف نزن هیچکس نمیگه لالن.

H@CK3R $2H
February 21st, 2014, 13:46
دوستان عزیز خواهش می کنم لطفا همتون تو نظر سنجی که گذاشتم بالای تاپیک شرکت کنید.خیلی واجبه

nasrsd98
February 21st, 2014, 13:53
اگه یه اسکریپت اگهی فارسی پی اچ پی داری به من بدی ممنون میشم بد جور لنگشم

H@CK3R $2H
February 21st, 2014, 14:24
برات میل می کنم فول آژاکس - ایمیلت رو برام پ خصوصی کن

MEHDI KARAMI
February 21st, 2014, 14:50
آی کیو صد دفعه گفتم که اگه شما جای من بودید چیکار می کردید.بعدم لازم نمیبینم کسایی که درک گفته هام رو ندارن و علمشون در حده چت کردن و گوگل رفتنه بیان جواب سوالای ...... رو بدن.به خدا یه سری ها حرف نزن هیچکس نمیگه لالن.
بنده درکم از شما خیلی بالاتره حداقل شعورم بیشتر از شماست
شما از من چی میدونید؟ چت کردن و گوگل!!

پ.ن با خوندن دوباره تاپیک متوجه شدم اشتباه از من بوده اما یاد بگیرید که به دیگران توهین نکنید، دلیل حرف های من برای پست اولم :
رایگان برای دانلود = نفرینش برای من استفادش برای شما
گزارش باگ به سازنده و دریافت وجه= اینا به ادم پول نمیدن
استفاده ی شخصی برای وبمستری = نمیتونم ازشون استفاده کنم

alaviyoon
February 21st, 2014, 14:55
سلام
خسته نباشید .
به نظر من به تک تک سازنده ها و برنامه نویس ها اطلاع بدید اگر باهاتون کنار اومدند که چه بهتر وگرنه بذارید برای فروش .
ولی بازم به نظرم حذف نکنید ، یه وقتایی لازم میشه .

parsian2host
February 22nd, 2014, 10:15
سلام اسکریپت مشاور املاک دارین یا یک قالب فارسی املاک برای وردپرس

H@CK3R $2H
February 22nd, 2014, 19:01
آره دارم

H@CK3R $2H
February 28th, 2014, 11:50
دوستان نظرسنجی ردیف نیست لطف کنن بچه ها نظرشون را بگن

nasrsd98
February 28th, 2014, 13:33
ایمیلمو پ خ کردم برات دوس عزیزم بفرستی ممنون میشم بدجووری لنگشم اسکریپتای دیگه مث ایستگاه و ... واقعا مضخرفن

mizbanpars.com
February 28th, 2014, 14:04
رایگان قرار بده یا اگه خیلی براشون وقت صرف کردی به اندازه کاری که کردی یه قیمتی بذار

H@CK3R $2H
March 4th, 2014, 14:46
edited