PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در phpmyadmin دایرکت ادمین

a67
February 20th, 2014, 09:17
با سلام
دوستان حرفه ای من داخل دایرکت ادمین وقتی میخوام برم داخل PHPMYADMIN این ارور رو دریافت میکنم

Fatal error: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Failed to initialize storage module: files (path: ) in /var/www/html/phpMyAdmin-3.5.8.2-all-languages/libraries/session.inc.php on line 78
لطفا کمکم کنید.

nginxweb
February 20th, 2014, 09:28
درود
دوست گرامی مشکل فوق مربوط به تنظیمات سرور php شما میباشد و مرتبط با open_basedir restriction هستش که روی سرور بدرستی تنظیم نیست

همچنین باید در php.ini مسیر session.save_path را چک کنید که روی پوشه /tmp تنظیم شده باشد و سپس آپاچی را ریستارت کنید تا مشکلتون حل گردد

ارادتمند شما
محمدزاده
:53:

a67
February 20th, 2014, 10:23
درود
دوست گرامی مشکل فوق مربوط به تنظیمات سرور php شما میباشد و مرتبط با open_basedir restriction هستش که روی سرور بدرستی تنظیم نیست

همچنین باید در php.ini مسیر session.save_path را چک کنید که روی پوشه /tmp تنظیم شده باشد و سپس آپاچی را ریستارت کنید تا مشکلتون حل گردد

ارادتمند شما
محمدزاده
:53:
دوست عزیز میشه واضح تر بگید آیا باید داخل ssh دستوری بدم
اگر دستوری هست میشه بگید تا من وارد ssh کنم
ممنون