PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سایت راهنمایی لطفا

ahmad_reza
February 18th, 2014, 21:40
سلام دوستان من میخوام سایتی راه اندازی کنم و میخوام برای دانلود کار کنم تو سایت یعنی دانلود فایل سرعت دانلود چطوری هست؟
اصلا به صورت کلی راهنمایی کنید چه چیزایی باید تهیه کنم؟؟ البته قبلا با سی پنل 3 سالی کار کردم و سایت داشتم حالا بعد 3 سال
میخوام که یه سایت جدید با سرعت خود راه بندازم

rightserver
February 18th, 2014, 22:26
یه هاست دانلود یا vps تهیه کن سرعت دانلود بستگی به سرویسی داره که تهیه میکنی

Mr.Te0
February 19th, 2014, 10:43
سلام دوستان من میخوام سایتی راه اندازی کنم و میخوام برای دانلود کار کنم تو سایت یعنی دانلود فایل سرعت دانلود چطوری هست؟
اصلا به صورت کلی راهنمایی کنید چه چیزایی باید تهیه کنم؟؟ البته قبلا با سی پنل 3 سالی کار کردم و سایت داشتم حالا بعد 3 سال

میتونید هم از سرور مجازی و هم از هاست دانلود استفاده کنید.
پیشنهاد بنده سرور مجازی است که با نصی یک وب سرویس مانند IIS یا Xampp
یا هر وب سرویس دیگر سرور مجازی رو به هاست دانلود تبدیل کنید.

namesis R
February 19th, 2014, 11:16
بهتر هست هاست بصورت کلود تهیه کنید و یا یک سرور مجازی با پورت قوی و کانفیگ بهینه و خوب

alimo203
February 19th, 2014, 11:22
سلام
پیشنهاد بنده سرور مجازی یا فایل هاستینگ است

saeidm
February 19th, 2014, 13:07
یه هاست پرسرعت بگیر بره سایتت که زود لود بشه یه وی پی اسم بگیر فایلاتو بریز داخلش با سرعت بالا

big man
February 19th, 2014, 14:15
دسوت عزیز بستگی به کارتون داره مشخص کنید سایتون در چه حدی هست ؟ و پیشرفت و توسعه سایت چطوریه؟

mashadp30
February 19th, 2014, 17:51
پيشنهاد ميكنم يك vps داخل ايران با يك هاست تهيه كنيد

vps براي دانلود و سايت اصلي روي هاست

يك ساب دامين به عنوان مثال dl درست كنيد و به vps متصل كنيد هم سرعت سايتتون كم نميشه هم با سرعت بالاتري فايل ها دانلود ميشن

SoltanHost.Net
February 19th, 2014, 18:08
یا هاست دانلود تهیه فرمایید یا هم یه vps با سرعت خوب که کاربراتون بتونن راحت فایل هاشون رو دانلود کنن ! با سرعت بالا

هزینه سرور نسبت به هاست دانلود بیشتر می باشد و امکانات سرور خیلی بیشتر از هاست دانلود می باشد

HostIranWeb
February 28th, 2014, 23:51
با سلام؛

هاست لینوکس + دامین + هاست دانلود تهیه فرمایید (بهتر است هر سه از یک مکان تهیه شود که شرکت هاستینگ بهتر راهنماییتون بکنند.)
به نظر بهتر است ابتدا با هاست دانلود پر حجم کار کنید و پس از گرفتن کار تون سرور مجازی تهیه فرمایید.

موفق باشید.

Edwin
March 1st, 2014, 13:13
هاست و دامنه که بدیهی است باید تهیه کنید .

برای میزبانی فایل هاتون از یک سرور مجازی پر سرعت ( پینگ به ایران کم باشه مثلا کشور فرانسه ) استفاده کنید .