PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : internet.bs ثبت کننده بدون تحریم با وبمانی و قیمت 8.99

ping
February 17th, 2014, 00:41
کسی با اینجا کار میکنه؟
internet.bs
مال کشور باهاماس است(یک کشور کوچیک بین کوبا و آمریکا)
تو لیست اسم ایران را داره و ساپورت گفت مشکلی با هیچ کشوری نداریم حتی کره شمالی:d
قیمتش 8.99 برای com

Private WHOIS
رایگان داره

api و پلاگین whmcs داره
از 2003 فعاله(به گفته خودشون) و الکساش نشون میده بیشتر مشتری هاش از فرانسه و آمریکا و بعد هند و روسیه و تایلند و انگلستان و... هستند
لیست قیمتهاش
https://internetbs.net/en/domain-name-registrations/price.html
اینارو قبول میکنه
G2S - Credit card
MasterCardVisa
Skrill (Moneybookers)
Payza (AlertPay)
WebMoney
PAYPAL
به نظر گزینه خوبی میرسه نظر شما چیست؟:39:

ping
February 18th, 2014, 00:57
کسی با اینا کار نکرده؟

iNicz.Com
February 18th, 2014, 10:51
کسی با اینا کار نکرده؟

بله بنده 3 سالی میشه با این شرکت کار میکنم ولی یک بدی که داره پنل برای کاربران نمیشه داد . هیچ مشکلی هم با تحریم نخواهید داشت
و کمی قیمت هاشون ثبات نداره و هر چند گاهی تغییر میدن . با حداقل 65 $ میتونید شروع کنید و ماژول whmcs هم داره

sarv-it
February 18th, 2014, 10:57
بله بنده 3 سالی میشه با این شرکت کار میکنم ولی یک بدی که داره پنل برای کاربران نمیشه داد . هیچ مشکلی هم با تحریم نخواهید داشت
و کمی قیمت هاشون ثبات نداره و هر چند گاهی تغییر میدن . با حداقل 65 $ میتونید شروع کنید و ماژول whmcs هم داره
پنل کاربر نباشه که خیلی دردسر ساز خواهد بود
مگر برای دامنه های شخصی خودتون استفاده کنید

rightserver
February 24th, 2014, 21:54
اکثر کابرا کاملا هدفدار حرکت می کنن ، از همه چیز آگاه هستند و میدونن عدم دسترسی به کنتر پنل دامنه دردسر داره پس برای نماینده هم زیاد مطلوب نیست. ولی اگر برای دامنه های شخصی خودتون بخوایین به درد میخوره

baranblog
March 6th, 2014, 16:24
اگه نتونیم اکانت بدیم به کاربر که دیگه نمایندگی نمیشه میریم تو نیم ثبت میکنیم بهش میگیم جاش امنه

Saati
March 6th, 2014, 17:44
یکی هست کار میکنه با این رجیسترار. یوزرشون اینجا MOHAMMAD MOHSEN هست. سایتشونم فکر کنم iraniannic.com و karbaran.com باشه!

speednet
March 6th, 2014, 20:01
بنده باهاشون کار میکنم و پنل مستقیم نداره