PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : >>> {| درخواست سرور |} <<<

emimen222
February 16th, 2014, 22:57
؟

سلام و خسته نباشید

بنده سرور ی رو نیاز دارم که بتونم باهاش فقط پیچ بیارم. ( تنظیمات قوی نیاز نداره ) ولی تعداد 500 ای پی داشته باشه و تعداد 500 تا هم سرور که فقط برنامه مرورگر بیارم و پیچ لود کنم.

ممنون میشم راهنمایی و قیمت های پیشنهادیتون رو ذکر کنید.

arDEmbOt
February 16th, 2014, 23:17
فقط این امکان با آی پی نسخه ۶ می تونه میسر شه چون تعداد ۵۰۰ تا آی پی هزینه سالیانه اش حدود ۱۰ میلیون تومان می شود

mahdiazarnia
February 16th, 2014, 23:27
در ابتدا توضیح بدید که میخواید چیکار کنید
احتمالاً راه های بهتری هم هست
تو خصوصی می تونید بگید

tizparvaz
February 16th, 2014, 23:31
سلام
در صورت پرداخت سالانه هزینه ای پی میتونم سرویس بدم بهتون
ماهانه ۳۰۰ دلار هزینه ای پی است

P-CO
February 16th, 2014, 23:32
با 530 دلار در ماه میتونم سرور با پورت 1گیگابیت و 24گیگابایت رم و 500 عدد آی پی (http://ded24.com) تقدیمتون کنیم...

با ما تماس بگیرید : ارسال تیکت - PARNAK LTD. (http://www.ded24.com/clients/submitticket.php?step=2&deptid=2)
ارادت.

arc1o0
February 16th, 2014, 23:46
؟

سلام و خسته نباشید

بنده سرور ی رو نیاز دارم که بتونم باهاش فقط پیچ بیارم. ( تنظیمات قوی نیاز نداره ) ولی تعداد 500 ای پی داشته باشه و تعداد 500 تا هم سرور که فقط برنامه مرورگر بیارم و پیچ لود کنم.

سلام

500 عدد وی پی اس می خواید روی یک سرور بالا بیارید؟!

فکر می کنید بشه؟!

hostfire
February 16th, 2014, 23:49
سلام

500 عدد وی پی اس می خواید روی یک سرور بالا بیارید؟!

فکر می کنید بشه؟!

خدا پدرتو بیامرزه!

هیچ هاردی پیدا نمیشه این مقدار رو جواب گو باشه شما باید چند سرور تهیه کنید

www.denaserver.com
February 17th, 2014, 01:55
؟

سلام و خسته نباشید

سلام
ما می توانیم سرور با 500 آی پی ارائه کنیم
اما روی یک سرور نمیشه 500 وی پی اس ساخت
چندین سرور نیاز دارید
اونم روی سرور با 2 تا هارد نمیشه و حتما باید تعداد هارد بالا باشه

emimen222
February 17th, 2014, 10:04
خدا پدرتو بیامرزه!

هیچ هاردی پیدا نمیشه این مقدار رو جواب گو باشه شما باید چند سرور تهیه کنید

سلام

>>> اگر ممکن هست دقیق تعداد سرور هایی که برای راه کردن 500تا وی پی اس نیاز هست رو ذکر کنند حتما <<<

>>> در صورت امکان این تعداد (500) تا وی پی اس برام اماده کنند و فورا ازشون خریداری کنم . قیمت ماهیانه زیر 1.5 <<<

>>> تشکر <<<

کرمان هاست
February 17th, 2014, 10:27
شما این تعداد ای پی رو برای افزایش بازدید میخوای یا کار دیگه ای انجام بدین
اگر برای افزایش بازدید میخوای روی یک وی پی اس میشه هم ی ای پی ها رو گذاشت و یک اسکرپیت برای بازدید نوشت
که طبق یک الگو برن و از سایتی میگی دیدن کنن و هزینتم همون یک میلیون درماه در میاد---
اگر بخوای با این ای پی ها وی پی اس بدی دست مشتری البته سرورها باید هاردهای درست حسابی داشته باشن و بین 5 تا 10 سرور هم نیازداری

emimen222
February 17th, 2014, 10:38
شما این تعداد ای پی رو برای افزایش بازدید میخوای یا کار دیگه ای انجام بدین
اگر برای افزایش بازدید میخوای روی یک وی پی اس میشه هم ی ای پی ها رو گذاشت و یک اسکرپیت برای بازدید نوشت
که طبق یک الگو برن و از سایتی میگی دیدن کنن و هزینتم همون یک میلیون درماه در میاد---
اگر بخوای با این ای پی ها وی پی اس بدی دست مشتری البته سرورها باید هاردهای درست حسابی داشته باشن و بین 5 تا 10 سرور هم نیازداری

سلام

بله برای بازدید هست. ( اگر راهی مدنظر دارید هم ذکر کنید ممنون میشم.)
خیر برای فروش نیست.

​>>> اگر ممکن هست دقیق تعداد سرور هایی که برای راه کردن 500تا وی پی اس نیاز هست رو ذکر کنند حتما <<<

>>> در صورت امکان این تعداد (500) تا وی پی اس برام اماده کنند و فورا ازشون خریداری کنم . قیمت ماهیانه زیر 1.5 <<<

>>> تشکر <<<

کرمان هاست
February 17th, 2014, 10:44
شما یک سرور معمولی وتعدای مدنظرت ای پی ورژن6 نیازت رو برطرف میکنه
نیازی به هزینه ی میلیونی نیست خواستی میتونم بهت بگم چکار کنی یک تستم
روی سایت مدنظرت برات انجام میدم ببینی

emimen222
February 17th, 2014, 11:08
شما یک سرور معمولی وتعدای مدنظرت ای پی ورژن6 نیازت رو برطرف میکنه
نیازی به هزینه ی میلیونی نیست خواستی میتونم بهت بگم چکار کنی یک تستم
روی سایت مدنظرت برات انجام میدم ببینی

سلام.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

​>>> اگر ممکن هست دقیق تعداد سرور هایی که برای راه کردن 500تا وی پی اس نیاز هست رو ذکر کنند حتما <<<

>>> تشکر <<<