ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Suhosin در Easy Apach چیه ؟

amirhoseyn
February 15th, 2014, 21:57
دوستان تو Easy apach یه تابع است به نام Suhosin آیا فعال بشه یا نه ؟ کارش چیه ؟ چه کمکی میکنه ؟

nginxweb
February 15th, 2014, 22:17
درود
برادر عزیز تابع نمیباشد یک extension هستش. ساهسین یک ابزار امنیتی حرفه ای و پیچیده برای سیستم هایی است که از تکنولوژی Php استفاده می کنند و باعث ایجاد امنیت برای حملات شناخته شده یا ناشناخته کد ها یا هسته ی php است . این ابزار به صورت 2 وجهی منتشر شده است که می توان هر دوی انها را در کنار یکدیگر یا به تنهایی نصب و اجرا کرد. در قسمت اول یک بسته ی امنیتی کوچک ارائه شده است که این بسته هسته ی php را از یک حملاتی مانند bufferoverflow حفاظت می کند , و قسمت دوم تشکیل شده از یک اکتنشن تخصصی برای حرفه ای ها که می توان بسیاری از حملات خطرناک را با آن دفع کرد.

amirhoseyn
February 15th, 2014, 22:19
درود
برادر عزیز تابع نمیباشد یک extension هستش. ساهسین یک ابزار امنیتی حرفه ای و پیچیده برای سیستم هایی است که از تکنولوژی Php استفاده می کنند و باعث ایجاد امنیت برای حملات شناخته شده یا ناشناخته کد ها یا هسته ی php است . این ابزار به صورت 2 وجهی منتشر شده است که می توان هر دوی انها را در کنار یکدیگر یا به تنهایی نصب و اجرا کرد. در قسمت اول یک بسته ی امنیتی کوچک ارائه شده است که این بسته هسته ی php را از یک حملاتی مانند bufferoverflow حفاظت می کند , و قسمت دوم تشکیل شده از یک اکتنشن تخصصی برای حرفه ای ها که می توان بسیاری از حملات خطرناک را با آن دفع کرد.
ممنون یعنی الان فعالش کنم و بزنم buid بشه تمامه ؟ کار دیگه ای نیاز نیست انجام بدم ؟ درضمن الان برای هاستینگ کدام ورژن php مناسب تر است ؟

Kian
February 15th, 2014, 23:20
نصب نکن، خیلی از اسکریپتها باهاش ناسازگارند !

Yas-Host
February 16th, 2014, 00:23
به قول آقا آرش فعال کردن این extension یعنی نابود سازی PHP سرور برای اسکریپت ها ..!

amirhoseyn
February 19th, 2014, 11:38
یعنی فعال نکنیم ؟
چه اسکریپت هایی ناسازگارند باهاش ؟
من شنیدم تاثیر خوبی در امنیت داره

namesis R
February 19th, 2014, 11:42
برای بنده هم جای سوال بود ، چه اسکریپت هایی رو از کار میندازه اگر فعال کنیمش ؟

nginxweb
February 19th, 2014, 11:54
درود
در صورت کانفیگ صحیح این extension هیچ موردی نخواهد بود
دوستانی که میفرمایند باعث ناسازگاری میگردد بدلیل عدم آگاهی از کانفیگ صحیح class ها و function ها و session encrypt های این extension میباشد

«احمد»
February 19th, 2014, 12:18
سلام
من حتی بدون کانفیگ خاصی همیشه این اکستنشن رو نصب کردم و مشکلی با اسکریپتهای معمول سی ام اسهای آماده نداشتم .
اما مساله اینه که این اکستنشن روی هر درخواست شما حدود سی تا آزمایش امنیتی انجام میده که حسابی به سرور فشار میاره و مصرف سی پی یو و رم رو به شکل مضاعف افزایش میده.
حدسا فکر می کنم عدم استفاده از سوهسین 50 درصد سرعت درخواستها رو افزایش میده...

amirhoseyn
February 19th, 2014, 12:18
درود
در صورت کانفیگ صحیح این extension هیچ موردی نخواهد بود
دوستانی که میفرمایند باعث ناسازگاری میگردد بدلیل عدم آگاهی از کانفیگ صحیح class ها و function ها و session encrypt های این extension میباشد
میشه در مورد کانفینگش راهنمایی کنید ؟

amirhoseyn
February 19th, 2014, 14:31
بیا بالا