من یک سلسله سایت دارم که همه بصورت وبلاگی هستن اما سایت اصلی بصورت پرتال قراره بشه
میخواستم بدونم برای میزبانی این سایت ها که تقریبا روی هم روزانه 300 بازدید دارن (بیشتر هم خواهد شد) وی پی اس با چه مشخصاتی بخرم بهتره...
ممنون
Yas-Host
February 15th, 2014, 15:00
نوع سیستم های مورد استفاده در سایت هارو بفرمایید همچنین با روزی 300 آی پی بازدید بهتر نیست یک سرویس نمایندگی تهیه بفرمایید؟!
فکر میکنم زود باشه بخواین انتقال بدین روی سرور مجازی.!
shahab-f
February 15th, 2014, 15:09
سلام بهتر است نمایندگی تهیه کنید
بی دردسر تر است
s18504k
February 15th, 2014, 15:09
ممنون از پاسختون
اکثرا سیستم ها وردپرس هستن و سایت اصلی هم php
در مورد سرویس نمایندگی باید بگم یک بار تهیه کردم قطعی زیاد داشت پشتیبانیشم خوب نبود کلا احساس رضایت نمیکردم ولی خب سرور مجازی باز کلش دست خودته اگر قطعی هم پیدا کنه از نظر من احساس امنیت داره...
shahab-f
February 15th, 2014, 15:13
ممنون از پاسختون
در مورد سرویس نمایندگی باید بگم یک بار تهیه کردم قطعی زیاد داشت پشتیبانیشم خوب نبود کلا احساس رضایت نمیکردم ولی خب سرور مجازی باز کلش دست خودته اگر قطعی هم پیدا کنه از نظر من احساس امنیت داره...
شما کاملا اشباه دارید مقایسه میکنید
اینکه یکی بد بوده دلیل نمیشه همه بد باشند :)
سرور مجازی هزینه کانفیگ اولیه داره. پول لایسنس + هزنیه خود سرور داره وقت برای مدیریت سرور میخواد نمیدونم کسی سرور رو زیره دیداس نبره نزنه هکتون کنه یک سرور مجزا برای بک آپ گیری میخواد برای سایت های کم عاقلانه ترین کار نمایندگی است .
بازم هر طور مایلد هستید بنده فقط تجربه ام رو خدمتتون گفتم
s18504k
February 15th, 2014, 15:18
بازم ممنون از راهنماییتون
ولی خب حالا بحث بعدی هم باشه به قیمتشه
مثلا اگر سایت فراسو را دیده باشید سرور داخلی میده با دایرکت ادمین رایگان قیمتشم مناسبه ولی خیلی از سایتا یا دارن پول مارکشونو میخورن یا اصلا قیمت نجومی دارن میدن
حالا نمیدونم پرسیدن این سئوال ممنوعه یا نه ولی مجبورم!!
شما چند تا سایت ک هم قیمت مناسب ارائه بدن و هم پشتیبانی خوبی برای نمایندگیشون داشته باشن میشناسین؟؟
February 15th, 2014, 15:19
سلام
من یک سلسله سایت دارم که همه بصورت وبلاگی هستن اما سایت اصلی بصورت پرتال قراره بشه
میخواستم بدونم برای میزبانی این سایت ها که تقریبا روی هم روزانه 300 بازدید دارن (بیشتر هم خواهد شد) وی پی اس با چه مشخصاتی بخرم بهتره...
ممنون
من جای شما بودم ، یک سرور مجازی لینوکس Centos + دایرکت ادمین تهیه میکردم ...
1G رم برای شروع کافیه .
persianorbit
February 15th, 2014, 15:21
ممنون از پاسختون
سرور مجازی خرجتون رو خیلی زیاد میکنه. به غیر از این اگر بخواهید مثلا سی پنل استفاده کنید فقط 15$ در ماه پول لایسنس سی پنل شمل خواهد بود.
پشتیبانی سرور مجازی هم کار آسونی نیست، کمتر هاستینگی هم هست که سرور مجازی مدیریت شده ارائه دهد.
امنیت آن هم بله کس دیگری به جز شما به آن دسترسی روت ندارد ولی خوب اگر درست کانفیگ امنیتی نشود نیز فرقی نمیکند.
حال اگر نسبت به هزینه آن مشکلی ندارید، یک سرور 1 گیگ کار شما را راه می اندازد. رم پایینتر از این به تجربه ثابت کرده برای هاستینگ کلا مشکل ساز است.
negar.
February 15th, 2014, 15:24
طبق گفته بعضی از دوستان که گفتن نمایندگی تهیه کنید.
نمایندگی تهیه نکنید :D . جز دردسر هیچی نداره.
بهتره یک وی پی اس تهیه کنید.
ایران باشه بهتره.
رم یک هم کافیه.
برای نصب و پیکربندی کنترل پنل با nginxweb در تماس باشید کمک زیادی به شما می کنند.
ADMlN
February 15th, 2014, 15:26
سلام
ممنون
در صورتی که دانش فنی مدیریت سرور ندارید اط سرویس نمایندگی معتبر استفاده کنید برای این میزان بازدید سرور مجازی بسیار هزینه بر برای شما خواهد بود