توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول بانک مسکن برای whmcs
SoltanHost.Net
February 15th, 2014, 13:54
سلام دوستان من ماژول بانک مسکن رو میخواستم برای whmcs اگه لینک بزارید برای دانلود ممنون میشم !
rezaonline.net
February 15th, 2014, 15:55
سلام
بانک مسکن درگاهش چی هست؟
تا اونجاییکه میدونم دیگه بانکها درگاه ندارن
مستنداتش رو اگه داری بذار یه نگاهی بندازم ببینم مربوط به کدوم شرکت psp هست .
PardakhtNet
February 15th, 2014, 16:26
سلام
بانک مسکن درگاهش چی هست؟
تا اونجاییکه میدونم دیگه بانکها درگاه ندارن
مستنداتش رو اگه داری بذار یه نگاهی بندازم ببینم مربوط به کدوم شرکت psp هست .
فکر کنم رو سیستم شرکت الکترونیک سامان باشه یا رو شرکت پکو باید باشه
SoltanHost.Net
February 15th, 2014, 16:57
ببینید مثلا سایت پی لاین واس خودش یه اکانت داره از بانک ملت ! یعنی هر کسی پول بریزه صاف میره حسابش دیگه جایی نمیره که بعد واریز بشه 1
منم یه اکانت از بانک مسکن میخوام که یه ماژول باشه بتونم بندازمش روی whmcs که هر کسی پول رو ریخت صاف بره حسابم ! وصلام
mhiizadi
February 15th, 2014, 17:16
ببینید مثلا سایت پی لاین واس خودش یه اکانت داره از بانک ملت ! یعنی هر کسی پول بریزه صاف میره حسابش دیگه جایی نمیره که بعد واریز بشه 1
منم یه اکانت از بانک مسکن میخوام که یه ماژول باشه بتونم بندازمش روی whmcs که هر کسی پول رو ریخت صاف بره حسابم ! وصلام
:|
باید اول از بانک ای پی ای و کاستومر کُد ؛ کلاینت ای دی یا پین بگیرید...................................... ....
aminxa
February 15th, 2014, 17:52
شما بهتر از بانک های دیگه که ماژولشون توی نت موجود استفاده کنید
فکر نکنم باز کردن یک حساب توی مثلا بانک ملت مشکل باشه
PardakhtNet
February 15th, 2014, 17:55
شما باید از طریق بانک یا شرکت درگاه تهییه کنید و بانک به شما ترمینال در اختیار شما قرار می دهد و شما از اون ترمنال برای متصل شدن فروشگاه شما به بانک استفاده می کنید
technopardaz
February 15th, 2014, 18:41
با تشکر از اطلاعات درگاه های بانک های مختلف
rezaonline.net
February 15th, 2014, 19:10
الان چون ارائه درگاهها توسط شرکتهای psp انجام میشود میتونید هر حسابی رو برای تسویه حساب ارائه بدید بهشون (کد شبای حساب بانک مسکنتون رو)
برای داشتن درگاه همانطور که دوستان گفتن باید با شرکت psp قرار داد ببندید .
SoltanHost.Net
February 15th, 2014, 20:22
من الان توی بانک مسکن حساب بانکی دارم خب ولی یه ماژولی میخوام که بتونم صاف پولو بریزن حسابم ! کار بانکی هم لازم باشه انجام میدم
PardakhtNet
February 15th, 2014, 21:26
من الان توی بانک مسکن حساب بانکی دارم خب ولی یه ماژولی میخوام که بتونم صاف پولو بریزن حسابم ! کار بانکی هم لازم باشه انجام میدم
دوست عزیز با یک ماژول نمی شود به همین راحتی که گفتید به نتیجه برسید
الان خیلی از مغازهای که می روید دستگاهی دارند به نام دستگاه پوز
این دستگاه داخلش یک ترمینال وجود دارد که مختص شما و حساب شما می باشد و کارتی که داخل دستگاه کشیده می شود وارد حساب فروشنده می شود
توی فضای اینترنت این ترمینال هم وجود دارید که داخل ماژول قرار می گیرید
این تریمنال می توانید از شرکت پی اس پی و یا بانک تهیه کنید
saghafi1991
February 15th, 2014, 21:36
سلام دوستان من ماژول بانک مسکن رو میخواستم برای whmcs اگه لینک بزارید برای دانلود ممنون میشم !
والا من سوال کردم از بانک مسکن به هیچ عنوان واگذاری درگاه اینترنت به حساب های شخصی انجام نمیدن در ضمن شما نیاز به یه شماره ترمینال از طرف بانک دارید برید بپرسید ببینید اصلا به شما میدن یا خیر
mashadp30
February 15th, 2014, 21:47
يك سري توضيحات تكميلي ميدم كه اسپم هم نشه .
دوست عزيز شما اول يايد به بانك مراجعه كنيد ببينيد اصلا درگاه اختصاصي در اختيارتون قرار ميدن يا نه .
دوم بايد اطلاعاتي كه بعد از ثبت درگاه در بانك به شما دادن رو در اختيار يك برنامه نويس قرار بديد تا با هر سيستمي كه خواستيد براتون مچ كنن . به عنوان مثال whmcs
بنده هم ميتونم براي شما درگاهي كه از بانك گرفتيد مچ كنم . اگه خواستيد پ.خ كنيد .
اميدوارم با توضيحات بنده ديگه نيازي به سؤال نباشه .