ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دانلوذ از سرور

fallenangel
February 15th, 2014, 02:50
سلام خدمت دوستان گرامی
من یک مشکلی با سایتم دارم و اون اینه که در برخی از ساعات وقتی کاربر میخواد فایلی رو دانلود کنه سایت با پیغام "فایل پیدا نشد" مواجه میشه و از طرفی هم فایلهایی هم که در حال دانلود هستن بصورت تعلیق درمیان و دیگه دانلود نمیشن. این مشکل تا زمانی که سرور رو ریبوت نکردم همچنان باقی میمونه.
از شرکتی هم که سرور رو خریداری کردن متاسفانه پاسخگو نیستن. سرور هم از رداستیشن هستش.
کسی میتونه راهنماییم کنه که چیکار باید بکنم؟ اگه هزینه ای هم داشته باشه حاضرم پرداخت کنم البته به شرطی که این مشکل یک بار برای همیشه برطرف بشه.

OmidX
February 15th, 2014, 03:05
سلام خدمت دوستان گرامی
من یک مشکلی با سایتم دارم و اون اینه که در برخی از ساعات وقتی کاربر میخواد فایلی رو دانلود کنه سایت با پیغام "فایل پیدا نشد" مواجه میشه و از طرفی هم فایلهایی هم که در حال دانلود هستن بصورت تعلیق درمیان و دیگه دانلود نمیشن. این مشکل تا زمانی که سرور رو ریبوت نکردم همچنان باقی میمونه.
از شرکتی هم که سرور رو خریداری کردن متاسفانه پاسخگو نیستن. سرور هم از رداستیشن هستش.
کسی میتونه راهنماییم کنه که چیکار باید بکنم؟ اگه هزینه ای هم داشته باشه حاضرم پرداخت کنم البته به شرطی که این مشکل یک بار برای همیشه برطرف بشه.

لینک هاتون مستقیم هست یا از اسکریپت های vip استفاده میکنید ؟؟؟ !!!

لینک مستقیم اگه این ارور رو میده ، مشکل از کانفیگ وب سرور هست ، اما لینک vip اگه این ارور رو میده داستانش جداست .

fallenangel
February 15th, 2014, 03:07
لینک هاتون مستقیم هست یا از اسکریپت های vip استفاده میکنید ؟؟؟ !!!

لینک مستقیم اگه این ارور رو میده ، مشکل از کانفیگ وب سرور هست ، اما لینک vip اگه این ارور رو میده داستانش جداست .
اسکریپت vip هستش.

OmidX
February 15th, 2014, 03:12
اسکریپت vip هستش.

اینی ک بهت میگم رو ۱۰۰ درصد مطمئنم ، چون مشکل خودمم بود ! ;)

وقتی فایل موجوده و خطای 404 (فایل پیدا نشد) میده ، یعنی آی پی سرور اول توسط فایروال سرور دوم بلاک شده !

برای حل این مشکل ، آي پی سرور اصلی (جایی ک اسکریپت رو نصب کردی ، همون هاستت) رو در فایروال سرور دانلود در لیست سفید (وایت لیست در تنظیمات هر فایروالی هست) قرار بده ، این مشکل برای همیشه حل میشه ...

با تشکر ...

Mr.Te0
February 15th, 2014, 03:13
اسکریپت vip هستش.

مشکل ممکنه از کانفیگ وب سرویس باشه و هم ممکنه اسکریپتتون مشکل داشته باشه.
البته چون فرمودید تا ریبوت ندید درست نمیشه ممکنه منابع هم کم میاره و سرور کرش میکنه.

pc-narmak
February 15th, 2014, 03:51
تایید میشه

مشکل ممکنه از کانفیگ وب سرویس باشه و هم ممکنه اسکریپتتون مشکل داشته باشه.
البته چون فرمودید تا ریبوت ندید درست نمیشه ممکنه منابع هم کم میاره و سرور کرش میکنه.

pc-narmak
February 15th, 2014, 12:01
2حالت داره
1- کرش کردن سرور
2- اعمال شدن محدودیت در تعداد دانلود فایل ها توسط مدیر سرور
لطفا" فایل config apache یا وب سرورتونو چک کنید بهتر بود مشخصات سرور را نیز قرار میدادید

namesis R
February 15th, 2014, 12:19
سلام خدمت دوستان گرامی
لطفآ میزان منابع سرور رو ذکر کنید.

servervds.com
February 15th, 2014, 14:09
اینی ک بهت میگم رو ۱۰۰ درصد مطمئنم ، چون مشکل خودمم بود ! ;)

وقتی فایل موجوده و خطای 404 (فایل پیدا نشد) میده ، یعنی آی پی سرور اول توسط فایروال سرور دوم بلاک شده !

برای حل این مشکل ، آي پی سرور اصلی (جایی ک اسکریپت رو نصب کردی ، همون هاستت) رو در فایروال سرور دانلود در لیست سفید (وایت لیست در تنظیمات هر فایروالی هست) قرار بده ، این مشکل برای همیشه حل میشه ...

با تشکر ...

سلام
اکثر کاربران ما همین مشکل دارند یا داشتند

بدلیل تعدا د درخواست بالا توسط اسکریپت فایروال فکر میکنه دیداس شده یا حمله و ...
و ایپی مورد نظر مسدود میکند

AbtinServer
February 15th, 2014, 14:39
وب سرور مورد استفاده شما چیست؟

OmidX
February 15th, 2014, 15:47
سلام

بدلیل تعدا د درخواست بالا توسط اسکریپت فایروال فکر میکنه دیداس شده یا حمله و ...

خب کافیه یکبار‌ آی پی سرور رو وایت لیست کنید ، دیگه هیچ وقت این مشکل پیش نمیاد !

fallenangel
February 17th, 2014, 03:05
سلام

روشی رو که جناب omidX گفتن رو انجام دادم. تقریبا درست شد. یعنی به ندرت نیاز به ریبوت میشه الان. اما ایندفعه اسکریپت دانلود توی ساعات شلوغی دانلود لود شدنش بیش از اندازه طول میکشه.
مشخصات سرور:
D8-230 [VALUE]: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 32GB RAM; 2 x 2TB; 1Gbps Unmetered

fallenangel
February 17th, 2014, 03:06
2حالت داره
1- کرش کردن سرور
2- اعمال شدن محدودیت در تعداد دانلود فایل ها توسط مدیر سرور
لطفا" فایل config apache یا وب سرورتونو چک کنید بهتر بود مشخصات سرور را نیز قرار میدادید

Mr.Te0
February 17th, 2014, 15:45
روشی رو که جناب omidX گفتن رو انجام دادم. تقریبا درست شد. یعنی به ندرت نیاز به ریبوت میشه الان. اما ایندفعه اسکریپت دانلود توی ساعات شلوغی دانلود لود شدنش بیش از اندازه طول میکشه.
مشخصات سرور:

منابع سرور چک کنید

Parsa08
February 17th, 2014, 16:09
سلام خدمت دوستان گرامی

با سلام
از طریق باهو با ما در تماس باشید تا سرورتون رو به رایگان درست کنیم تا مشکلی براتون پیش نیاد