توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت ریسلر در vmware؟
sitetheme
February 14th, 2014, 20:05
سلام به دوستان سوال داشتم
شخصی میخواد به من مثلا 2 گیگابایت رم بده تا بتونم وی پی اس ایجاد کنم چطور میتونه به اصطلاح این ریسلر را برای من ایجاد کنه دسترسی ها باید به چه صورت باشه؟ اگه ممکنه آموزش کامل رو برای ساخت یک رسلر در vmware بدید
namesis R
February 15th, 2014, 00:01
سلام به دوستان سوال داشتم
شخصی میخواد به من مثلا 2 گیگابایت رم بده تا بتونم وی پی اس ایجاد کنم چطور میتونه به اصطلاح این ریسلر را برای من ایجاد کنه دسترسی ها باید به چه صورت باشه؟ اگه ممکنه آموزش کامل رو برای ساخت یک رسلر در vmware بدید
باید یوزر بسازید ، با دسترسی محدود ، البته بعضی از چیزا مثل دسترسی به هارد درایو ها رو نمیشه محدود کرد ، در کل اگه دسترسی ندید بهتره !
Mihan-Server
February 15th, 2014, 00:14
درقسمت roles میتونید پرمیشن بدید .
جهت امنیت اکثر جاها حتی کنسول هم نمیدن چه برسه به ریسلر در vm :دی
NarvanData
February 15th, 2014, 00:32
معمولا برای امنیت دسترسی داده نمیشه
اما میتونین پس از دریافت سرور مجازی ها، درخواست بدین این سرور مجازی ها رو در یک نام کاربری ساخته شده برای شما در VMw که دارای دسترسی به ریست/کنسول/... هست قرار بدن که شما بتونین ازش استفاده کنین
اما اینکه دسترسی در سطح مدیر باشه رو نمیدن که خودتون سرور بسازین
Mr.Te0
February 15th, 2014, 01:25
http://www.webhostingtalk.ir/f66/14600/
kourosh_it
February 15th, 2014, 12:00
این کار رو به هیچ عنوان نکنید بعدا براتون مشکلی پیش میاد
namesis R
February 15th, 2014, 15:48
دوستان درست میگن ! این کار رو انجام ندید بهتره ، اگر هم میخوایید انجام بدید به فردی که میخوایید بدید اول کاملآ اطمینان حاصل کنید سپس بدید.
Mr.Te0
February 15th, 2014, 16:01
این کار رو به هیچ عنوان نکنید بعدا براتون مشکلی پیش میاد
دوستان درست میگن ! این کار رو انجام ندید بهتره ، اگر هم میخوایید انجام بدید به فردی که میخوایید بدید اول کاملآ اطمینان حاصل کنید سپس بدید.
اگر دسترسی هارو درست بدید فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.