PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ایجاد فاکتور

mamadletsgo
February 14th, 2014, 15:33
سلام

من میخوام واسه یکی از مشتریام یک فاکتور ایجاد کنم که پرداخت کنه

ممکنه خواهش کنم آموزش ایجاد فاکتور رو بزارید؟

خیلی سعی کردم اما نشد ، یکم گیج کننده هست ، اگر آموزش تصویری بهمراه عکس کسی از دوستان داره ممنون میشم بزاره

باتشکر

AriyaDownload
February 14th, 2014, 15:59
سلام
به مسیر زیر برید :
Clients => View/Search Clients

کاربری رو که می خوایید براش صورتحساب ایجاد کنید رو پیدا کنید و روش کلیک کنید.
در صفحه ای که باز می شه Create Invoice کلیک کنید.
اسکرین شات اتچ شد.

esh
February 14th, 2014, 16:01
از منوی orders (سفارشات) زیر منوی Add New Order (اضافه کردن سفارش) بترتیب Client (مشتری)، Payment Method (روش پرداخت)، Promotion Code (کد تخفیف)، Order Status (وضعیت پرداخت) و در بخش Product/Service (محصول/سرویس) نوع سفارش و Domain Registration (ثبت دامنه) را مشخص کرده و در آخر بر روی Submit Order کلیک کنید.

mamadletsgo
February 14th, 2014, 16:17
از منوی orders (سفارشات) زیر منوی Add New Order (اضافه کردن سفارش) بترتیب Client (مشتری)، Payment Method (روش پرداخت)، Promotion Code (کد تخفیف)، Order Status (وضعیت پرداخت) و در بخش Product/Service (محصول/سرویس) نوع سفارش و Domain Registration (ثبت دامنه) را مشخص کرده و در آخر بر روی Submit Order کلیک کنید.

مرسی بابت راهنمایی

ولی این برای فروش محصول هست

من میخوام فاکتور با مبلغ دلخواه ایجاد کنم ، بطور مثال فاکتور برای دریافت هزینه طراحی سایت

اگه ممکنه روش ایجاد فاکتور دلخواه رو بفرمایید

باتشکر

persianorbit
February 14th, 2014, 17:18
سلام
به مسیر زیر برید :
Clients => View/Search Clients

کاربری رو که می خوایید براش صورتحساب ایجاد کنید رو پیدا کنید و روش کلیک کنید.
در صفحه ای که باز می شه Create Invoice کلیک کنید.
اسکرین شات اتچ شد.

همینطور که دوستمان گفتند عمل کنید.

Mr.Te0
February 15th, 2014, 01:32
مرسی بابت راهنمایی

ولی این برای فروش محصول هست

من میخوام فاکتور با مبلغ دلخواه ایجاد کنم ، بطور مثال فاکتور برای دریافت هزینه طراحی سایت

اگه ممکنه روش ایجاد فاکتور دلخواه رو بفرمایید

باتشکر

عزیز در صفحه Summary Client روی Creat invoice کلیک کنید و مقداری که میخواید بر حسب نرخ ارز تعریف شده و توضیحات فاکتور را قید کنید و در اخر روی Save change کلیک کنید.