ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای جلوگیری از ابیوز

taha_2011
February 14th, 2014, 15:16
سلام
بنده سایت فیلم دارم و یه سرور اختصاصی از کولوکراسینگ خریدم و روش یه وی پی اس ویندوز 2008 نصب کردم تا به جای هاست دانلود از آن استفاده کنم
ولی متاسفانه الان یکی از آی پی هام براش ابیوز اومد.
دوستان ممنون میشم بنده را راهنمایی کنند تا از ابیوز اومدن جلوگیری بکنم

ممنون

vms.servers
February 14th, 2014, 16:10
نمیدونم چند وقته سایت فیلم داری. ولی تجربه من تو این زمینه ثابت کرده اجاره سرور از امریکا و المان کار بسیار اشتباهی است
بهترین سرورها در این زمینه از کانادا و هلند است. پیشنهاد من به شما Cologix و worldstream است که باز کانادا توصیه میشه. ovh هم بد نیست ولی پیشنهاد نمیدم.
راه خاصی واسه جلوگیری از ابیوز وجود نداره در زمینه کاری شما و خیلی راحت کاربران میتونن با یه ریبوت ای پی دوباره ابیوز بگیرن.
پیشنهاد من برای ادامه کارتون تعویض سرور است.
متاسفانه دوستان یه چیزی میشنوند که فلان دیتا سنتر فلان جوره .بدون اینکه باهاش کار کرده باشند سریع میان به اینو اون توصیه میکنند.
بهتر بود با همکارانتون تو زمینه کاریتون مشورت میکردین و با استفاده از پیشنهادات کاذب برخی ها متضرر نمیشدید.
موفق باشید ...

کرمان هاست
February 14th, 2014, 16:18
ابیوز چی آمده براتون متن ابیوز رو ارسال نکردین که!

Mr.Te0
February 14th, 2014, 16:19
سلام
بنده سایت فیلم دارم و یه سرور اختصاصی از کولوکراسینگ خریدم و روش یه وی پی اس ویندوز 2008 نصب کردم تا به جای هاست دانلود از آن استفاده کنم
ولی متاسفانه الان یکی از آی پی هام براش ابیوز اومد.
دوستان ممنون میشم بنده را راهنمایی کنند تا از ابیوز اومدن جلوگیری بکنم

ممنون

فایروال رو روشن کنید.
انتی ویروس مناسب نصب کنید.
پورت های مخرب رو روی سرور به وسیله فایروال بلاک کنید.
سیستم عامل را بروز کنید.

vms.servers
February 14th, 2014, 16:36
فایروال رو روشن کنید.
سیستم عامل را بروز کنید.

به نظر شما این کارها میتونه به صورت کلی رفع مشکل کنه ؟ اینها برای سروی مناسبه که دانلود فیلم و موزیک خارجی نباشه.
نه زمانی که کاربرد سرور دانلود موزیک و فیلم باشه ...
موفق باشید

sasanbes
February 14th, 2014, 17:00
متن که براتون فرستادند بزارید

Mr.Te0
February 14th, 2014, 17:31
به نظر شما این کارها میتونه به صورت کلی رفع مشکل کنه ؟ اینها برای سروی مناسبه که دانلود فیلم و موزیک خارجی نباشه.
نه زمانی که کاربرد سرور دانلود موزیک و فیلم باشه ...
موفق باشید

دوست عزیز هیچ راه قطعی و 100% برای جلوگیری از حملات و دی داس وجود نداره...
ولی با رعایت یه سری مسائل کوچیک مثل مواردی که عرض کردم درصد این نوع مشکلات رو میتونه خیلی کاهش بده.

taha_2011
February 14th, 2014, 19:19
نمیدونم چند وقته سایت فیلم داری. ولی تجربه من تو این زمینه ثابت کرده اجاره سرور از امریکا و المان کار بسیار اشتباهی است
بهترین سرورها در این زمینه از کانادا و هلند است. پیشنهاد من به شما Cologix و worldstream است که باز کانادا توصیه میشه. ovh هم بد نیست ولی پیشنهاد نمیدم.
راه خاصی واسه جلوگیری از ابیوز وجود نداره در زمینه کاری شما و خیلی راحت کاربران میتونن با یه ریبوت ای پی دوباره ابیوز بگیرن.
پیشنهاد من برای ادامه کارتون تعویض سرور است.
متاسفانه دوستان یه چیزی میشنوند که فلان دیتا سنتر فلان جوره .بدون اینکه باهاش کار کرده باشند سریع میان به اینو اون توصیه میکنند.
بهتر بود با همکارانتون تو زمینه کاریتون مشورت میکردین و با استفاده از پیشنهادات کاذب برخی ها متضرر نمیشدید.
موفق باشید ...
خیلی ممنون
ولی من برا اینکه کولوکراسینگ یا کلوجیکس بردارم خیلی تحقیق کردم حتی راجبش تایپیک زدم تو همین انجمن
لطفا نظر بدید کدام دیتا سنتر cologix یا ColoCrossing؟!؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f34/105214)

taha_2011
February 14th, 2014, 19:24
ابیوز چی آمده براتون متن ابیوز رو ارسال نکردین که!
چون بنده سرور رو از واسطه گرفتم هنوز امکان ارتباط با ایشون رو ندارم
به محظ این که ارتباط برقرار شد ازشون ایمیل ابیوز رو درخواست خواهم کرد.
ولی چون آی پی پینگ نداد من احساس میکنم ابیوز اومده و وقتی آی پی رو تغییر دادم همه چی به حالت نرمال بازگشت

taha_2011
February 14th, 2014, 19:26
فایروال رو روشن کنید.
سیستم عامل را بروز کنید.
ممنون
میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید؟
چه آنتی ویروس مناسبی برای win 2008 نصب کنم؟
پورت های مخرب چیا هستند؟ و روش بستن اون ها چجوریه؟

Mr.Te0
February 15th, 2014, 01:13
ممنون
میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید؟
چه آنتی ویروس مناسبی برای win 2008 نصب کنم؟
پورت های مخرب چیا هستند؟ و روش بستن اون ها چجوریه؟

تعدادی از پورت های مخرب:25 - 24 - 110 - 135 - 139 - 143 - 220 - 587 - 445 - 446 - 585 - 993 - 994 - 995 - 2390

بستن پورت توسط CMD:
این راه برای سرورهایی میباشد که سرویس فایروال آنها فعال می باشد
CMD رو بازکنید و این دستور رو تایپ کنید، فقط به جای number عدد پورت مورد نظرتون رو وارد کنید تا بسته بشه

netsh firewall delete portopening protocol = TCP port = number

ما روی سرور ها از انتی ویروس Microsoft Essentail استفاده میکنیم که هم کم حجم است و هم قوی.

da6276
February 15th, 2014, 02:19
کافیه یک روتر میکروتیک روی سرور اختصاصی تون نصب کنید و ترافیک کل سرور رو ***** کنید و پورتهای مشکل ساز رو بندید
بنده خودم از کولوکراسینگ سرور دارم و خیلی وقته ابیوز ندارم ، کلا پورت خوبی داره و زیاد ابیوز نداره

Mr.Te0
February 15th, 2014, 15:57
کافیه یک روتر میکروتیک روی سرور اختصاصی تون نصب کنید و ترافیک کل سرور رو ***** کنید و پورتهای مشکل ساز رو بندید
بنده خودم از کولوکراسینگ سرور دارم و خیلی وقته ابیوز ندارم ، کلا پورت خوبی داره و زیاد ابیوز نداره
حرف شما صحیح است ولی خوب کانفیگ میکروتیک هم روی سرور مشکلات خودشو داره.

da6276
February 15th, 2014, 16:24
حرف شما صحیح است ولی خوب کانفیگ میکروتیک هم روی سرور مشکلات خودشو داره.
مثلا چه مشکلی ؟

taha_2011
February 15th, 2014, 16:43
ممنون
میشه آموزششو بدید؟

vms.servers
February 15th, 2014, 16:47
خیلی ممنون
ولی من برا اینکه کولوکراسینگ یا کلوجیکس بردارم خیلی تحقیق کردم حتی راجبش تایپیک زدم تو همین انجمن
لطفا نظر بدید کدام دیتا سنتر cologix یا ColoCrossing؟!؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f34/105214)

جسارت نمیکنم به شخصی.... ولی توی اون تاپیک تنها یک نفر با اصول منطقی جواب داده که چیزی رو تایید نکرده.
متاسفانه این روزها تجربه شده نظرات شخصی ....

da6276
February 15th, 2014, 16:58
ممنون
میشه آموزششو بدید؟
کافیه یک میکروتیک نصب کنید و گتوی وی پی اس هاتون رو ای پی میکروتیک بدید
البته این کلیت کار هست و تنطیمات زیادی برای امنیت و ایزوله کردن شبکه و ... باید انجام بدید
در صورت تمایل با دریافت هزینه میتونم مشکلات سرورتون رو حل کنم ، که البته مشکلات دیگه ای هم هست که مختص کولوکراسینگ هست و تجربه 2 ساله بنده با این دیتاسنتر برای حل این مشکلات کافی هست

da6276
February 15th, 2014, 17:04
جسارت نمیکنم به شخصی.... ولی توی اون تاپیک تنها یک نفر با اصول منطقی جواب داده که چیزی رو تایید نکرده.
متاسفانه این روزها تجربه شده نظرات شخصی ....
هرکس با توجه به تجربه خودش حرفی رو میزنه ولی باید نظر کسی رو قبول کرد که با اکثر دیتاسنترها کار کرده باشه و بتونه مقایسه کنه و با منطق حرفی رو بزنه ، مسلما کسی که فقط با یک یا 2 دیتاسنتر کار کرده از دید خودش بهترین رو انتخاب کرده که شما نباید جدی بگیرید

Mihan-Server
February 15th, 2014, 17:22
پورت هارو بوسیله فایروال هم میتونید ببندید .
یک متد دیگر هم هست که اگر وقت اضافی ماند تکمیل و پست را ارسال خواهم نمود .