بنده امروز با پشتیبان انلاین انلاین نیک گفت و گو کردم و گفت اطلاعات ادرسو کد پستی اشتباه بده و ثبت نام کن منم اینکارو کردم و با موفقیت ثبت نام کردم. از شما یک سوال دارم که از انها هم پرسیدم و تضمین کردند ولی گفتم تجربیات شما رو هم بدونم. ایا اینده دامین های من تضمین شده است؟ خواهشا دیگر شرکت ها مثل ریسلو رو پیشنهاد نفرمایید چون اسپم حساب خواهد شد.
با تشکر
pakradm
February 14th, 2014, 13:40
ارائه اطلاعات تماس معتبر برای Whois دامنه یک قانون در ICANN می باشد، به طوری که اگر روزی ICANN از طریق اطلاعات Whois نتوانست با شما ارتباط برقرار کند و هویت شما را تایید کند این حق برایش محفوظ است تا دامنه شما را تعلیق کند!!!
دیگه اینکه ICANN دوست داشته باشه با شما ارتباط برقرار کنه یا نه بستگی به شانس شما داره که امیدوارم خوش شانس باشید;)
pouyajabbarisani
February 14th, 2014, 13:41
بالاخره اکانت بخرم یا نه؟ :-b
pouyajabbarisani
February 14th, 2014, 13:42
ارائه اطلاعات تماس معتبر برای Whois دامنه یک قانون در ICANN می باشد، به طوری که اگر روزی ICANN از طریق اطلاعات Whois نتوانست با شما ارتباط برقرار کند و هویت شما را تایید کند این حق برایش محفوظ است تا دامنه شما را تعلیق کند!!!
دیگه اینکه ICANN دوست داشته باشه با شما ارتباط برقرار کنه یا نه بستگی به شانس شما داره که امیدوارم خوش شانس باشید;)
من فقط تو ثبت نام اطلاعات اشتباه وارد کردم وگرنه تو هویز می خواهم درستش رو وارد کنم یعنی در این صورت مشکلی پیش میاد؟
pouyajabbarisani
February 14th, 2014, 14:06
اپ دوستان کمک فوری نیاز دارم خواهشا دونسته هاتون رو از من دریغ نکنید.
Mr.Te0
February 15th, 2014, 01:23
دوست عزیز بهتره از اطلاعات واقعی برای ثبت استفاده کنید که در مالکیت دامنه مشکلی پیش نیاد.
namesis R
February 15th, 2014, 12:14
به نام حضرت دوست
با سلام
بنده امروز با پشتیبان انلاین انلاین نیک گفت و گو کردم و گفت اطلاعات ادرسو کد پستی اشتباه بده و ثبت نام کن منم اینکارو کردم و با موفقیت ثبت نام کردم. از شما یک سوال دارم که از انها هم پرسیدم و تضمین کردند ولی گفتم تجربیات شما رو هم بدونم. ایا اینده دامین های من تضمین شده است؟ خواهشا دیگر شرکت ها مثل ریسلو رو پیشنهاد نفرمایید چون اسپم حساب خواهد شد.
با تشکر
مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز ، خیالتون راحت باشه
kourosh_it
February 15th, 2014, 12:21
من فقط تو ثبت نام اطلاعات اشتباه وارد کردم وگرنه تو هویز می خواهم درستش رو وارد کنم یعنی در این صورت مشکلی پیش میاد؟
خوب عزیز شما اشتباه وارد کردید ! این اطلاعات اشتباه هم در whois نمایان خواهد شد ! همیشه کار رو درست انجام دهید برای خودتون دردسر میشه و به تعلیق در میارند و شرمنده مشتری هاتون میشید و کلی مشکلات دیگر
با مشخصات واقعی عضویت خودتون رو انجام بدید و اگر دوستی فامیلی در خارج از ایران دارید که مطمن هست اطلاعات تماس ایشون رو بدید که دیگه کار محکم کاری بشه
موفق باشید