توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ب دنبال شریک سایت فیلم ،سریال،موزیک !
rules
February 14th, 2014, 13:13
سلام. دوستانی که علاقه به شراکت در سایت آینده دار ما دارند اعلام آمادگی بکنند. یک توضیح مختصر هم میدم : دایرکت باز 1 ساله فعالیت میکنه با دامین های com.net.ir.in ، روزانه 2 هزار آیپی وبگذر ، قالب اختصاصی و کاملا SEO شده.
دارای یک سرور KS2 و یک سرور Redstation Value Server که ب تازگی تهیه شده.
حداقل شرایط هم اینه هرینه نصف یکی از سرور هارو ساپورت کنید.من هم بیشتر دنبال یک رفیق پایه برای مدیریت سایت هستم چون چند ماه دیگه سرباز هستم میخوام بدونم سایت رو ب دست کسی قابل اطمینان میسپارم (تاپیک هم دوباره زدم چون تاپیک قبلی دوستان اسپم کردند و اسپم ها پاک نشده!) ، آدرس سایت : دانلود فیلم و سریال | دایرکت باز (http://08.directbaz2.in)
تشکر از شما.:57:
NersiA
February 14th, 2014, 14:07
هزینه ای هم باید پرداخت کرد ؟
rules
February 14th, 2014, 14:11
هزینه ای هم باید پرداخت کرد ؟
حداقل شرایط هم اینه هرینه نصف یکی از سرور هارو ساپورت کنید
digar_t
February 14th, 2014, 14:24
هزینه ها رو برای من بفرستید
rules
February 14th, 2014, 14:42
هزینه ها رو برای من بفرستید
پ خ.
Lopez
February 14th, 2014, 14:50
عزیز در خدمتم.
لطفاً جهت تعامل و گفتگو به یاهو بیاید
zakerweb
February 14th, 2014, 16:13
سلام
هزینه رو پ.خ کنید
و اینکه خرج سرور در میاد ؟
Mr.Te0
February 14th, 2014, 16:21
چقدر سود دارید؟
هزینه سرور ها چقدر است؟
rules
February 14th, 2014, 16:25
چقدر سود دارید؟
هزینه سرور ها چقدر است؟
سایت سود نداره چون VIP نیست اما قصد داریم همچین کاری بکنیم، کلا این سایت رو برای درامد زایی راه اندازی نکردم، 2 تا سرور OVH و Redstation که ماهانه 475 هزار تومان پرداخت میشه.
rules
March 11th, 2014, 13:06
دوستانی ک تمایل دارند با من در تماس باشند.
digar_t
March 11th, 2014, 13:49
ایشون کلاه بردار هستن حواستون باشه
من شریک شدم وقتی دیدیم نمی سازیم جدا شدیم قرار شد پول من 5 شنبه بده از اون پنج شنبه دو هفته گذشته و جواب تلفن رو نمی ده
rules
March 11th, 2014, 16:59
ایشون کلاه بردار هستن حواستون باشه
من شریک شدم وقتی دیدیم نمی سازیم جدا شدیم قرار شد پول من 5 شنبه بده از اون پنج شنبه دو هفته گذشته و جواب تلفن رو نمی ده
تو این دوره کلاه بردار ب کی میگن ؟ :d
ایشون قرار بوده 100 ت برای شراکت پرداخت کنند به ما گفتند الان ندارند 40 ت دادن مارو راضی کردن همه اطلاعات سایت رو از ما گرفتن حتی اطلاعت سرور اصلی . بعد 3 هفته از ایشون خبری نشد پی ام دادیم گفتیم چی شد ؟ گفت ندارم بعد از چند هفته فهمیدیم ایشون از دیتابیس دایرکت باز بک آپ تهیه کرده و همه اطلاعات سایت رو برده داخل سایت خودش ب آدرس : /padeshahan.in/
حالا شما هم قضه نخور ایشالا عید عیدی هاتونو جمع کنید 40 ت در میاد.
digar_t
March 11th, 2014, 17:06
ایشون قرار بوده 100 ت برای شراکت پرداخت کنند به ما گفتند الان ندارند 40 ت دادن مارو راضی کردن همه اطلاعات سایت رو از ما گرفتن حتی اطلاعت سرور اصلی . بعد 3 هفته از ایشون خبری نشد پی ام دادیم گفتیم چی شد ؟ گفت ندارم بعد از چند هفته فهمیدیم ایشون از دیتابیس دایرکت باز بک آپ تهیه کرده و همه اطلاعات سایت رو برده داخل سایت خودش ب آدرس : /padeshahan.in/
چرا دروغ میگی خودت رو توجیح کنی خداوکیلی من حتی یک لینک از سایت ایشون توی هیچ سایتی نذاشتم
دوست عزیز 40 تا نبود 45 تا بود و گفتم الان ندارم
دوما
من از اطلاعات شما بک اپ گرفتم ؟ مطالب شما توی سایت هست؟ کدوم سایت؟ برید نگاه و خودتون مقایسه کنید
به دروغ خودتون رو توجیح نکنید
digar_t
March 11th, 2014, 18:30
همه که مثل شماحروم خور نیستن که ما به همون عیدی خوشیم
همه اطلاعات سایت رو از ما گرفتن حتی اطلاعت سرور اصلی
اگه به دردم می خورد که نمی گذاشتم شما حتی 1 ریال من رو بخوری
اینم ادرس سایت من
هرکی خواست که نگاه کنه
پادشاهان دانلود | Free Download Music , Movie &… (http://padeshahan.in)
نمی دونم چه فکری داره می کنه این حرف رو زده شما بگو کدوم پست پست شما و اونموقع سایت شما 1000 تا پست داشت اما سایت من تا الان 212 تا هست
ی دروغی بگو تابلو نباشه خوب مردم می فهمن
عد از چند هفته فهمیدیم ایشون از دیتابیس دایرکت باز بک آپ تهیه کرده و همه اطلاعات سایت رو برده داخل سایت خودش
کسایی که شیشه مصرف می کنن توهم خیانت پیدا می کنن
چی میزنی طلا
می گفتم چرا نویسنده نمی اری گفت گه چند نفر امدند و سوء استفاده کردن این هم اون توهم ها
digar_t
March 11th, 2014, 19:50
فکر کنم حرفی برای گفتن نداشته باشی چون همه چی واضح هستش
اما اگه می خوایید بیشتر در مورد شخصیت این اقا بدونید به این پست مراجعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f219/102354/index2.html#post975372
ای کاش منم می دیدم
Lopez
March 20th, 2014, 11:59
سید دوره بدی شده :-)
مورد داشتیم... طرف vip و تبلیغ تو سایتش نداشت ولی پول مردمو بالا میکشید...!
امثال مثل شما رو نمیدونم باید باهاشون چیکار کرد... ظالم یا مظلوم !!!
به هر حال !
بعد از دو هفته هم چنان منتظر این صد تومن وجهه ناقابلی هستم که تو حساب پدرتون رفته ...