توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل با هرینه!
rules
February 14th, 2014, 13:01
یک عدد سرور از آلما هاست خریداری شده روش سرور مجازی ویندوز آپ شده سرور مجازی به شبکه وصله اما هیچ سایتی نمیشه داخلش باز کرد
به وی ام با آیپی ایران و .. وصل نمیشه نمیدونم رو چه اساسی کار میکنه به هر آیپی کانکت نمیکنه.
توجه :
# dns client و فایروال ها غیرفعال شدند.
#دستکاری در وی ام نشده.
#ایزو ماکروسافت هست
#تمامی dns ها چک شد.
#موقع تحویل ساعت وی ام مشکل داشت.
خود آلماهاست میگه مشکلی نداره و واسه رفع مشکل 30 پوند میخواهند....
هرکی توانایی حل مشکل داره لطفا اعلام کنند.
arDEmbOt
February 14th, 2014, 13:12
با ما تماس بگیرید تا بررسی کنیم البته بدون هزینه
Mr.Te0
February 14th, 2014, 13:16
دسترسی بدید یه نگاه بندازم.
در صورت توانایی رایگان براتون حل میکنم.
AbtinServer
February 14th, 2014, 13:16
در کل آلما هاست بخواد تلفنت هم جواب بده میگه 30 پوند هزینه داره ...
rules
February 14th, 2014, 13:19
هردفعه میرم آلماهاست ب مشکل میخورم نمیدونم چرا دوباره رفتم.یک سال پیشم ب مشکل داشتم باهاشون...
rules
February 14th, 2014, 13:41
redstation برای ریلود سی پوند میگیره ؟
Mr.Te0
February 14th, 2014, 14:18
هردفعه میرم آلماهاست ب مشکل میخورم نمیدونم چرا دوباره رفتم.یک سال پیشم ب مشکل داشتم باهاشون...
مشکل سمت الما هاست فکر نمیکنم باشه.
ما ایرانی ها فکر میکنیم وقتی هزینه ای متقبل میشیم برای سرویس ها ، سرویس دهنده باید هر چی ما بخوایم رو رایگان انجام بده.
یا هر موقع به مشکلی هم بر میخوریم برامون رایگان انجام بده.
فکر میکنم این یه طرز فکر اشتباهی است که جا افتاده.
redstation برای ریلود سی پوند میگیره ؟
بله ریلود توسط دیتا سنتر هزینه دارد.
rules
February 14th, 2014, 14:25
مشکل سمت الما هاست فکر نمیکنم باشه.
ما ایرانی ها فکر میکنیم وقتی هزینه ای متقبل میشیم برای سرویس ها ، سرویس دهنده باید هر چی ما بخوایم رو رایگان انجام بده.
یا هر موقع به مشکلی هم بر میخوریم برامون رایگان انجام بده.
فکر میکنم این یه طرز فکر اشتباهی است که جا افتاده.
بله ریلود توسط دیتا سنتر هزینه دارد.
درکل سروری که ما تحویل گرفتیم مشکل دار بود میتونم سواد کاری آلما هاست هم الان ببرم زیر سوال با 2 تا عکس الان میتونم بزارم اما نمیزارم....
در آخرین تیکت هم گفتن دیتاسنتر گفته شبکه دستکاری کردید در حالی که ما نکردیم آلما هاست هم میگه کاری از ما برنمیاد دیگه.. کلا سرور غیرقابل استفاده شد..
دفعه اول هم نیست چند ساله من با همه اعضای این انجمن کار کردم مشکلی نداشتم ، 2 بار با آلما هاست ب مشکل خوردم.
Mr.Te0
February 14th, 2014, 14:28
درکل سروری که ما تحویل گرفتیم مشکل دار بود میتونم سواد کاری آلما هاست هم الان ببرم زیر سوال با 2 تا عکس الان میتونم بزارم اما نمیزارم....
در آخرین تیکت هم گفتن دیتاسنتر گفته شبکه دستکاری کردید در حالی که ما نکردیم آلما هاست هم میگه کاری از ما برنمیاد دیگه.. کلا سرور غیرقابل استفاده شد..
دفعه اول هم نیست چند ساله من با همه اعضای این انجمن کار کردم مشکلی نداشتم ، 2 بار با آلما هاست ب مشکل خوردم.
بنده شخصا یه مدت با الما هاست هم کار کردم ... والا از نظر فنی مشکلی ندیدم .
اقای نجدینی شخصا به مشکلات رسیدگی میکردند.
شما میتونید دوباره Esxi رو نصب کنید .
به احتمال زیاد مشکلاتتون حل میشه.
negar.
February 14th, 2014, 14:33
کنسول از ای پی ایران نباید هم باز شه.
از داخل وی پی اس سایتی باز نمیشه به فایر وال مربوط نمی شه.
با تنظیمات internet option بازی کردید.
Mr.Te0
February 14th, 2014, 16:18
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه...
بنده روی سیستم خودم هم وی ام ویر دارم و استفاده میکنم.
ایشون مشکلشون قطع دسترسی نت در وی ام است.
rules
February 14th, 2014, 16:31
مشکل اینه دیتاسنتر برای ریلود سیستم عامل، هزینه ای میگیره. و آقای تاجدینی هم نیست یک مدت....
negar.
February 14th, 2014, 16:37
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه...بنده روی سیستم خودم هم وی ام ویر دارم و استفاده میکنم.ایشون مشکلشون قطع دسترسی نت در وی ام است.vmware ایران تحریم کرده.
پس با ای پی ایرانی نمی تونید کاری کنید. وصل می شید اما سرعت شما خیلی خیلی پایین.
sasanbes
February 14th, 2014, 16:56
سلام با من در ارتباط باشید
rules
February 14th, 2014, 17:14
مشکل خیلی فراتر از ایناست عزیز، شبکه سرور مشکل داره....
Mr.Te0
February 14th, 2014, 17:32
vmware ایران تحریم کرده.
پس با ای پی ایرانی نمی تونید کاری کنید. وصل می شید اما سرعت شما خیلی خیلی پایین.
اگر تحریمی اعمال شده باشه کلا نمیشه وصل شد .
ربطی به وی ام ویر نداره .
وی ام ویر فقط یک پل ارتباطی با سرور است و بستگی به ای پی دیتا سنتر مورد نظر داره .
mashadp30
February 14th, 2014, 18:10
تنها راه به نظر بنده ريلود هست .
اگر امكان داره آي پي رو پ.خ كنيد تا يك چك كنم ببينم جريان از چه قراره
AlmaHost
February 14th, 2014, 18:15
سلام
از دوستان متشکریم که نیت به کمک دارند
1: ایشان به وی ام ویر دسترسی داشته اند و ماشین خود را ساخته اند . سپس تیکت دادن که سایتی روی ماشین باز نمیشود. و مدعی بودن که مشکل از شبکه و وی ام ویر است.
پاسخ : در این جور مواقع دو مورد وجود دارد . 1: باید دی ان اس کلاینت را غیر فعال کرد . 2: امکان دارد کرکی که استفاده کرده اند مشکل داشته باشد و بلاک باشد در مایکروسافت . چون به محض استاپ کردن سرویس دی ان اس کلاینت سایت ها به جز مایکروسافت باز میشود.
2: از ایشان اطلاعات برای دسترسی به سرور را خواستیم و با ارور لاگین روبرو شدیم و پرسش کردیم ایا تغییری داده اید فرموند خیر، اما فرمودند من توسط کریو از المان به ان متصل فقط میشود.
...............................
حال با تفاسیر بالا ما پیشنهاد تغییر سیستم عامل را دادیم .
چون ایشان به راحتی دسترسی کامل داشته اند به سرویس و ماشین های خود را راه اندازی کرده اند و سرور نیز فول منیج در اختیار کاربر بوده و به یک باره با این موارد برخورد کرده و از همه جالب تر اینکه ایشان از طریق ای پی المان دسترسی به وی ام ویر دارند ، تمامی این موارد نشان دهنده تغییری در سیستم عامل وی ام ویر از سوی کاربر است که باعث بروز موارد شده به عبارت ساده تر عامل انسانی در ان نقش دارد.
.................
در مورد هزینه های ریموت هند یا همان حق دستمزد: اگر کسی هزینه نا مربوط تا به این لحظه پرداخت کرده اعلام نماید حتی برای تماس تلفنی چون کذب محض است و آلما حتی در مواردی به اشخاصی که در دیتا سنتر دیگری گرفتار شده بودن و نیاز به کمک داشته اند سرویس داده به عنوان حسن نیت.
دیتا سنتر برای یک ساعت کار فنی و پشتبانی نرم افزاری پنجاه پوند هزینه میگیرد که ما با تخفیف سی پوندی به ایشان اعلام کردیم
........................
در آخر ما بی سواد باشیم یا نباشیم تا به این لحظه با کیفیت بالا در حال سروی دهی هستیم و بیان این موارد در این انجمن نه برای ما ملاک سنجش است و نه اعتباری دارد
جالب است که سه ساعت پیش ما سرویس شما را اعلام کردیم برای تغییر سیستم عامل به دیتا سنتر و شروع به انجام این امر شده و شما تایید کردید اما نمیدانیم دلیل بیان این صحبت ها را
لذا خواهشمندیم با حفظ خونسردی و کنترل بر خود منتظر اعلام نتیجه باشید
rules
February 14th, 2014, 18:20
اولا تشکر از آلما هاست و معذرت بابت حرف زدنم، چون 2 ترا اطلاعات من فردا پاک میشه و باید سریع منتقل بشه برای همین روی من فشار زیاده بعدم شما گفتی با آیپی آلمان دسترسی داری پس شما در تنظیمات شبکه دخیل بودی، باید بگم من کاری نکردم که فقط آیپی آلمان کانکت کنه دیدم با آیپی ایران نمیشه پس کریو زدم و از آلمان تست کردم دیدم ج داد بعد به شما تیکت دادم....