توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال سرویس ارسال ایمیل واقعی هستم
libertad
February 13th, 2014, 23:53
دنبال یک سرویس ارسال ایمیل هستم که ایمیلها بطور 100 درصد وارد inbox شوند.
اگه کسی سراغ داره بگه ممنون
arDEmbOt
February 14th, 2014, 00:09
فکر نمی کنم سرویسی باشه که ۱۰۰ در ۱۰۰ ایمیل هاش اینباکس شه حتی یاهو و جمیل هم ایمیل هاش خیلی وقت ها اسپم می شن
mojtaba.ghadri
February 14th, 2014, 10:57
من این رو یه جا قبلا توی انجمن گفتم : ببین عزیز خیلی چیزا برای spam نشدن یک ایمیل دخیل هستش .
۱ )آی پی فرستنده
۲) متن ایمیل خیلی مهمه , بعضی از متن ها و موضوعات انتخابی توسط جمیل یا یاهو به عنوان اسپم شناخته می شند.
۳) قالب ایمیل , اگه قالب ایمیل حاوی کد های غیر استاندارد و مشکل دار باشه میره اسپم
و ...
از سرویس های smtp استفاده کنید حتما . ( درصد بیشتری به اینباکس میره ) که واسه خودش دلیل داره یه سرچ توی وب کنید به نتیجه قابل قبولی در مورد smtp خواهید رسید.
pourya74
February 14th, 2014, 11:49
بهترین ارسال کننده گروه های یاهو هستند که درصد خیلی بالایی رو Inbox میفرستند
Iran Tech
February 14th, 2014, 12:40
دنبال یک سرویس ارسال ایمیل هستم که ایمیلها بطور 100 درصد وارد inbox شوند.
اگه کسی سراغ داره بگه ممنون
حدکثر بودجتون چقدره؟ لیستی که میخواین بهش ایمیل ارسال کنید چقدر است و حداکثر در ماه چه تعداد ایمیل ارسال میکنید؟
libertad
February 14th, 2014, 12:55
حدکثر بودجتون چقدره؟ لیستی که میخواین بهش ایمیل ارسال کنید چقدر است و حداکثر در ماه چه تعداد ایمیل ارسال میکنید؟
حدود 12000 آدرس ایمیل هست. در ماه فکر کنم 3 بار بخوام که به این لیست 12000 نفری ایمیل ارسال کنم