ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون در مورد سورهای جدید OVH با اسم Soyoustart

aram1376
February 13th, 2014, 17:28
سلام به همگی. امیدوارم حالتون خوب باشه.

سری جدید 2014 سرورهای OVH فرانسه که در سایت Soyoustart.com ارایه میشن و مدلشون SYS هست چطورن؟ کسی از این سرورا گرفته؟

سرعت آپلود پورتشون به طور متوسط چقدره؟ حداکثر تا چند میره؟ ترافیکشون واقعا نامحدوده؟

سی پی یوی سرورها هم که Intel Xeon 1245v2 هستش، نسبت به قبلیا قوی تره؟

شما سرورای قدیمیشونو توصیه میکنید یا جدیدشون؟

aram1376
February 13th, 2014, 22:25
کسی نمیخواد جواب بده؟
:(

rules
February 13th, 2014, 22:36
Sys-e32-1 واقعاااا مفته کسی از این سری سرور ها گرفته ؟

kourosh_it
February 13th, 2014, 22:50
قیمت هاش واقعا مناسبه
دوستان کسی خرید داشته ؟

Mr.Te0
February 14th, 2014, 09:00
سرور های جدیدشون اینطور که همکارا میگفتن کیفیت بهتر و Stable تری نسبت به قدیمی ها دارند.
پردازنده های این سری طبعا قوی تر هستند .
پورت ها با سری قبل تفاوت چندانی ندارند و در کل میشه گفت ارزش پولی رو که بابتش میدید رو داره.

aram1376
February 14th, 2014, 19:53
خیلی ممنون به خاطر اطلاعاتتون. هاردها چطورن؟ البته Sata ها رو میگم.
کسی مستقیما خرید نکرده ازشون؟

zartosht
February 16th, 2014, 14:35
مشکل Le serveur pour tous vos projets - So you Start (http://www.soyoustart.com) عدم امکان خرید IP بر روی این سرور ها میباشد .

خرید مستقیم از ovh.com/us پیشنهاد میشه .

ping
February 16th, 2014, 18:43
به ایرانی ها و چینی ها سرویس نمیدن دلیلش را گفتند قانون گریزی و اصلا به تحریم ربط نداره:62:

OmidX
March 5th, 2014, 17:10
مشکل le serveur pour tous vos projets - so you start (http://www.soyoustart.com) عدم امکان خرید ip بر روی این سرور ها میباشد .

خرید مستقیم از ovh.com/us پیشنهاد میشه .

یعنی رو این سرور ها نمیشه با پرداخت هزینه پروفشنال یوز ، مث سرور های ovh آی پی اضافه گرفت ؟!

zartosht
March 6th, 2014, 09:01
یعنی رو این سرور ها نمیشه با پرداخت هزینه پروفشنال یوز ، مث سرور های ovh آی پی اضافه گرفت ؟!

خیر ، امکان خرید ip موجود نیست .

arc1o0
March 25th, 2014, 03:47
سلام

این سرور ها از نظر سخت افزاری کیفت قابل قبول تری دارند، رید سخت افزاری نیز روی برخی مدل ها ارائه می شود

برخی مدل ها تا 48 گیگ رم دارند

مشکل قابل تامل صرفا عدم ارائه آی پی و هزینه 2 یورویی هر آی پی می باشد!

تعداد قابل توجهی از سرور های 32 گیگ برای هاست دانلود و سایت های فیلم ارائه شده است، تا کنون مشکلی مشاهده یا گزارش نشده است،

esx 5.0 قابل نصب و راه اندازی است، برای استفاده های شخصی یا سایت های فیلم که 2 وی پی اس ویندوز و لینوکس دارند و همچنین اراده 5 vds می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

موفق باشید.

InterServer.ir
March 25th, 2014, 03:55
سلام

این سرور ها از نظر سخت افزاری کیفت قابل قبول تری دارند، رید سخت افزاری نیز روی برخی مدل ها ارائه می شود

برخی مدل ها تا 48 گیگ رم دارند

مشکل قابل تامل صرفا عدم ارائه آی پی و هزینه 2 یورویی هر آی پی می باشد!

تعداد قابل توجهی از سرور های 32 گیگ برای هاست دانلود و سایت های فیلم ارائه شده است، تا کنون مشکلی مشاهده یا گزارش نشده است،

esx 5.0 قابل نصب و راه اندازی است، برای استفاده های شخصی یا سایت های فیلم که 2 وی پی اس ویندوز و لینوکس دارند و همچنین اراده 5 vds می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

موفق باشید.

یک مورد رو هم ذکر نکردید هیچ پشتیبانیی از طرف دیتاسنتر نخواهید داشت مگر تعویض سخت افزار

arc1o0
March 25th, 2014, 04:16
یک مورد رو هم ذکر نکردید هیچ پشتیبانیی از طرف دیتاسنتر نخواهید داشت مگر تعویض سخت افزار

1- پشتیبانی سرور ها با ماست!!

2- کی گفته که هیج پشتیبانی نخواهید داشت؟!

InterServer.ir
March 25th, 2014, 13:37
1- پشتیبانی سرور ها با ماست!!

2- کی گفته که هیج پشتیبانی نخواهید داشت؟!

1-ایشون حالت کلی رو پرسیدند من هم حالت کلی رو گفتم !

2-این جمله رو هم پشتیبان دیتاسنتر ovh کانادا به ما پشت تلفن گفت که فقط هارد نصب می کنیم و سرور رو روشن می کنیم بعدش با خود شماست به ما ربطی نداره و پشتیبانی نخواهید شد ! ( البته فکر کنم به جز مشکلات شبکه خود دیتاسنتر و مشکلاتی که مربوط به سرور نیست )

arc1o0
March 25th, 2014, 13:50
1-ایشون حالت کلی رو پرسیدند نگفتند از شما سرویس تهیه می کنند که ! من هم حالت کلی رو گفتم !

2-این جمله رو هم پشتیبان دیتاسنتر ovh کانادا به ما پشت تلفن گفت که فقط هارد نصب می کنیم و سرور رو روشن می کنیم بعدش با خود شماست به ما ربطی نداره و پشتیبانی نخواهید شد !

1- درحالت کلی هم می توانیم در خدمت عزیزان باشیم، (رایگان) به زودی اطلاع رسانی خواهد شد

2- این مورد صحت ندارد، شما حتی اگر سرور ها نداشته باشید می توانید از لینک زیر برای معمولی ترین موارد درخواست پشتیبانی کنید Le serveur pour tous vos projets - So you Start (http://www.soyoustart.com/fr/contact-service-client.xml)

موفق باشید.

InterServer.ir
March 25th, 2014, 14:06
1- درحالت کلی هم می توانیم در خدمت عزیزان باشیم، (رایگان) به زودی اطلاع رسانی خواهد شد

2- این مورد صحت ندارد، شما حتی اگر سرور ها نداشته باشید می توانید از لینک زیر برای معمولی ترین موارد درخواست پشتیبانی کنید Le serveur pour tous vos projets - So you Start (http://www.soyoustart.com/fr/contact-service-client.xml)

موفق باشید.

من چیزی که از پشتیبان دیتاسنتر شنیدم رو عنوان کردم جز این چیزی نبود ! همین 2-3 هفته پیش در این مورد که کیفیت این سرور ها چطور هست و تفاوتش با سرور های اصلی چیه از پشتیبانی سوال کردیم که گفتند فرق چندانی ندارند فقط تنها تفاوتشون پشتیبانی هست که سرور های اصلی پشتیبانی دارند ولی این سرور ها نه!

websazha
March 25th, 2014, 14:15
با سلام خدمت استارتر عزیز.
اول به این موضوع که در اخبار دیتاسنتر و تویتر منتشر اشاره کنیم گفتند که : آیا شما حاضر هستید برای ماهیانه 40 یوور ( حداقل سرور 39.99 تا بود قبلا ) چند ساعت روزانه کار کنید.و این بها بسیار پایین و غیر اقتصادی بوده که ما تصمیم گرفتیم برای کاهش هزینه ها و افزایش مشتری مداری اقدام به ایجاد برند جدید به مانند کیم سوفی کرده ایم.سرور های ارزان قیمت به این برند منتقل شده که بیشتر بتوانیم به مشتریان ویژه سایت اصلی بپردازیم و پشتیبانی بهتری نیز داشته باشیم.
خوب چیزی که واضح هست برای رها شدن از حجم وسیع فاکتور و پشتیبانی بالا که برابر 0 شده بود پشتیبانی این کار کردند سرور ها همان سرور های قدیمی دیتاسنتر هستند که بعضا سرور های که کنسلی یا ... هستند.
یا سرور جدید تهیه می کنند و شبکه همان شبکه هست تامین کننده سخت افزار همان تامین کننده سخت افزار سابق که کمپانی اصلی استفاده می کرده نگرانی نیست که بی کیفیت باشد.

arc1o0
March 25th, 2014, 14:33
من چیزی که از پشتیبان دیتاسنتر شنیدم رو عنوان کردم جز این چیزی نبود ! همین 2-3 هفته پیش در این مورد که کیفیت این سرور ها چطور هست و تفاوتش با سرور های اصلی چیه از پشتیبانی سوال کردیم که گفتند فرق چندانی ندارند فقط تنها تفاوتشون پشتیبانی هست که سرور های اصلی پشتیبانی دارند ولی این سرور ها نه!

بله

احتمالا منظورشون از پشتیبانی سیستم تیکتینگ بوده

به هر حال مشکل خاصی نبوده و کاربران می تونند بدون نگرانی تهیه کنند.

arc1o0
May 7th, 2014, 11:56
سلام

لازم به توضیح است که آی پی های قابل سفارش در برند سویو استارت به 16 عدد ارتقا یافت.

با تشکر