PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نام جدید در resello

penfulmega
February 13th, 2014, 14:02
ثبت نام جدید صورت میگیره ؟ در resello ؟
چون خیلی وقت هست ثبت نام کردم اما خبری نیست فقط ایمیلی دادن که متظر بمونید
الان نمایندگی دارم از جایی که زیرمجموعه شرکتی در resello هستم اما می خواستم بطور مستقل خودم از resello داشته باشم

penfulmega
February 15th, 2014, 16:55
دوستان سوال بی مورد و بی جایی بود ؟

Abolijoon
February 15th, 2014, 17:44
با سلام

فعلا که ثبت نام جدید در ریسلو صورت نمیگیره . فقط باید منتظر باشید.

Mihan-Server
February 15th, 2014, 17:47
بله فعلا نمیتونید

pouyajabbarisani
February 16th, 2014, 20:00
دوست عزیز چند روز پیش جویا شدم که اقا یکماهه ثبت نام کردم پس چی شد؟ جواب دادند که از اواخر ماه جاری فعال سازی اکانت هایی که از ریسلر کلاب نیستند نیز انجام خواهد شد منم که نیاز فوری به ثبت چند تا دامین ضروری دارم و مثل شما اسیر این شرکت و اون شرکت شدم.
اگه می تونید تو این فاصله پاسپورت تهیه کنید که کارتون در اینده جهت ثبت نام راحت بشه چون انلاین نیک و... پاسپورت و اینجور چیزا نمی خواهند ولی این ریسلو وریل تام ریجستر قانون جدید در اوردن اسکن پاسپورت هم می خواهند. من یکی دو روزه که مراحل ثبت نام در ریل تایم رو انجام می دهم میگن کپی پاسپورت بفرست ندارم نمی دونم چیکار کنم. خدا بگم باعث این تحریم هارو چیکار کنه...

penfulmega
February 16th, 2014, 20:41
من الان 2ماه هست که درخواست ثبت نام جدید دادم چندبار هم ایمیل دادم و گفتن که منتظر باشید ... خوبه واقعا اگر تا آخر ماه جاری فعال کنند خبر نداشتم ولی اگر پاسپورت بخوان و این قضایا باشه که ...... :-< البته realtime هم شنیدم که کارگزار همون resello هست

pouyajabbarisani
February 16th, 2014, 21:03
من الان 2ماه هست که درخواست ثبت نام جدید دادم چندبار هم ایمیل دادم و گفتن که منتظر باشید ... خوبه واقعا اگر تا آخر ماه جاری فعال کنند خبر نداشتم ولی اگر پاسپورت بخوان و این قضایا باشه که ...... :-< البته realtime هم شنیدم که کارگزار همون resello هست
البته در واقع ریسلو کارگزار ریل تام هست d:

nimafire
February 16th, 2014, 21:06
اگر با نمایندگی مستقیم مشکل دارید میتوانیم به شما سرویس نمایندگی ارایه کنیم
ثبت نام جدید در خود ریسلو نیز مشکلی ندارد

http://www.webhostingtalk.ir/f23/14016/

penfulmega
February 17th, 2014, 00:24
می خواستم مستقیم داشته باشم

شما کسی و میشناسین که به تازگی ثبت نام کرده باشه و پنل براش فعال شده باشه ؟ چون فقط برای افرادی فعال شده که منتقل شدن از سمت ریسلر کلاب