PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه نمایش قسمتی از یک پیج در iframe

aliarkhodi
February 12th, 2014, 17:43
سلام دوستان کسی می دونه چطوری یک قسمت خاص مثلا از مختصات فلان تا فلا از یک صفحه رو درون آی فریم نمایش بدیم
در حال معمولی وقتی یک صحفحه رو درون آی فریم نشون میدم همه اون صفحه نمایش داده میشه حالا من صفحه ای دارم که می خوام فقط یک جدولک ه وسطش هست رو نشون بدم و بقیه اش که خالی هست رو نشون نده چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟

sitetheme
February 12th, 2014, 18:18
سلام دوستان کسی می دونه چطوری یک قسمت خاص مثلا از مختصات فلان تا فلا از یک صفحه رو درون آی فریم نمایش بدیم
در حال معمولی وقتی یک صحفحه رو درون آی فریم نشون میدم همه اون صفحه نمایش داده میشه حالا من صفحه ای دارم که می خوام فقط یک جدولک ه وسطش هست رو نشون بدم و بقیه اش که خالی هست رو نشون نده چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟

سلام عزیز شدنش میشه باید به فریم استایل بدید ولی متاسفانه جزئیاتش رو یادم نیست گوگل هست!

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

ipsat
February 12th, 2014, 18:20
asp.net - How do I crop the contents of an Iframe to show a part of a page? - Stack Overflow (http://stackoverflow.com/questions/5676672/how-do-i-crop-the-contents-of-an-iframe-to-show-a-part-of-a-page)

aliarkhodi
February 12th, 2014, 18:20
سلام عزیز شدنش میشه باید به فریم استایل بدید ولی متاسفانه جزئیاتش رو یادم نیست گوگل هست!

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

خیلی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد اگه یاتون اومد حتما بنویسید خیلی نیاز دارم

sitetheme
February 12th, 2014, 18:39
asp.net - How do I crop the contents of an Iframe to show a part of a page? - Stack Overflow (http://stackoverflow.com/questions/5676672/how-do-i-crop-the-contents-of-an-iframe-to-show-a-part-of-a-page)

این دوست عزیز آموزش خوبی قرار دادند!
در قسمت دوم کدی که در آموزش گذاشته شده مقادیر leftوtopرا تغییر بدید تا فرم دقیق رو قسمتی که میخواین قرار بگیره

aliarkhodi
February 12th, 2014, 19:17
متاسفانه من از این نتیجه نگرفتم ببینید من برای آی فریم به شکل معمول نمی خوام
در واقع چیزی که من می خوام شبیه این ابزار دهی ها هست مثلا شما از وبگذر یک کد دریافت می کنید که کد یک صفحه هست ولی وقتی تو سایت تون میذارید فقط یک عکس کوچیک نمایش داده میشه و یا مثل این ابزار ها که مثلا یک جدول کوچیک نمایش داده میشه
من همچین کاری میخوام بکنم لطفا کمک کنید

irground
February 12th, 2014, 19:29
هیچ هیچ هیچ راهی نیست در iframe
ولی میتونید با پی اچ پی قسمتی از سایت رو بگیرین

aliarkhodi
February 12th, 2014, 20:14
هیچ هیچ هیچ راهی نیست در iframe
ولی میتونید با پی اچ پی قسمتی از سایت رو بگیرین

ببخشید پس همین سیستم های ابزار دهی چیکار می کنن که دقیقا همون قسمتی که لازم هست نمایش داده میشه ؟

irground
February 12th, 2014, 21:58
عزیزم ادری iframe همونارو باز کنی میبینی فقط همونی هست که تو فریم هست یعنی قسمت خاصی نمایش داده نمیشه
شما بگو چی میخوای من خودم درخدمتم

mosafer91
January 13th, 2015, 13:02
هر کار میکنم از بالای صفحه کنده نمیشه !
چسبیده به بالا !!!

اینم کدش:

<div style="position: relative; left: 300px;">
<div style="overflow: hidden; margin-top: -770px; margin-left: -225px;">
</div>
<iframe src="http://sharj.vansi.ir/" scrolling="no" style=" height: 780px; border: 0px none; width: 900px; margin-left: -24px;">
</iframe>
</div>