ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی (وی پی اس) ابری

x00t
February 11th, 2014, 20:37
با سلام و خسته نباشید

بنده یدونه سایت تقریبا پر بازدید دارم تقریبا با روزی 9000 بازدید.

یدونه سرور مجازی ابری میخوام براش .

یک نکته مهم : برای من هیچگونه مسئله ی هزینه مطرح نیست پس برام قیمت سرویس مهم نیست فقط میخوام بهترین سرور مجازی (وی پی اس) ابری ممکن و بخرم با پشتیبانی قوی و ... مهم نیست دیتاسنتر کجاس و ... از لحاظ مالی هم مشکلی ندارم فقط لطفا بهترین سرور هایی رو که یا دارین یا سراغ دارین و معرفی کنین (خواهش میکنم!)

بهترین و میخوام منابع هم کم بود مشکلی نیست فقط بهترین لطفا.

با تشکر

:-*:53::x

pardishosting
February 11th, 2014, 20:48
با سلام

هم سرویس معمولی داریم و هم مدیریت شده.
سرویس معمولی ما رو سفارش بدید هم براتون کانفیگ اولیه انجام می دیم. (حرفه ای اما رایگان بار اول)

از سال 2008 هم میزبانی می کنیم.
سرورهای مجازی 100 درصد منابع اختصاصی دارند.
هارد SSD
رم بالا

Portal Home - PardisHosting Customer Portal (http://www.portal.pardishosting.com/cart.php)

glxx
February 11th, 2014, 20:58
با سلام
در خدمتیم
از لوکیشن امریکا کانادا انگلیس آلمان فرانسه ایران
کیفیت بالای تضمین شده سرویس ها
سبد خرید - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور) (http://my.onlineservers.ir/cart.php)

x00t
February 11th, 2014, 21:06
انشاءالله نهایت تا 24 ساعت دیگه خرید از بین پیشنهادات یکی از این دوستان در این تاپیک انجام میشه.

لازم به تاکید نیست اما بازهم میگم بنده به این خاطر میگم بهترین که میخوام از لحاظ سرور خیالم راحت باشه و برام مهم نیست چقدر هزینه میپردازم ولی میخوام یه وی پی اس ابری باشه که بعد از خرید دیگه خیالم از جانب سروری که سایتم روشه خیالم راحت باشه و هیچگونه مشکلی پیش نیاد.

پس از دوستانی تقاضا دارم که پیشنهاد بدن که واقعا بهترین سرویس و ارائه میدن برام مهم نیست چقدر هزینه میپردازم فقط بهترین.

طوری نباشه که بعد از خرید خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد.

از اساتید اگه خودشون هم ندارن ولی سراغ دارن خواهش میکنم معرفی کنن بهم.

:53:

arDEmbOt
February 11th, 2014, 21:08
از سرویس های ما دیدن فرمایید - منابع اختصاصی و کاملاً رزرو شده است

صفروب - سرور مجازی (https://0web.ir/secure/cart.php?gid=6)

ADMlN
February 11th, 2014, 21:14
با سلام و خسته نباشید

یک نکته مهم : برای من هیچگونه مسئله ی هزینه مطرح نیست پس برام قیمت سرویس مهم نیست فقط میخوام بهترین سرور مجازی (وی پی اس) ابری ممکن و بخرم با پشتیبانی قوی و ... مهم نیست دیتاسنتر کجاس و ... از لحاظ مالی هم مشکلی ندارم فقط لطفا بهترین سرور هایی رو که یا دارین یا سراغ دارین و معرفی کنین (خواهش میکنم!)

با تشکر

سرویس مورد نیاز شما از ماهانه 70.000 تومان ارائه می شود

OmidX
February 11th, 2014, 21:18
با سلام و خسته نباشید

با تشکر

سرور :

سرور مجازی از Redstation (انگلیس) ، منابع کاملا اختصاصی ، پلان های حجم بالا + پهنای باند نامحدود + 50 درصد تخفیف ;) (http://www.webhostingtalk.ir/f15/105385)

Cloud Linux رو ب همراه CPanel یا Directadmin براتون نصب و کانفیگ میکنیم ...

aligoli
February 11th, 2014, 21:21
با سلام و خسته نباشید

با تشکر

اکثریت بازدید شما از کدام کشور است ؟
در صورتی که تمایل داشته باشید می توانیم با تخفیف ویژه از ایران در خدمت شما باشیم.
سبد خرید هزارنویس - هزارنویس (http://www.my.hezarnevis.com/cart.php?gid=46)

از 0 تا 100 با هزارنویس باشید !

تلفن پشتیبانی ثابت : 02188109322 فکس : 02189782657
.................................................. .................................
مدیر عامل (جناب آقای علیرضا علیگلی)
همراه : 09332354071
.................................................. ..........
مدیر ارشد (سرکارخانم نیروانا شریف)
همراه : 09332354072

i-Power
February 11th, 2014, 21:27
با سلام،
سرور زیر از دیتاسنتر رد استیشن در انگلیس خدمتتون پیشنهاد می شود.

رم: 4 گیگابایت
پردازنده: 4 هسته
هارد: 160 گیگابایت ( رید اچ 700 )
ترافیک ماهیانه: مصرف منصفانه ( اندازه گیری نخواهد شد )
پورت تضمین شده برای شما: 300 مگابیت
قیمت: 79،000 تومان
تاپیک فروش: ​http://www.webhostingtalk.ir/f15/104857/

Mihan-Server
February 11th, 2014, 21:45
با سلام و عرض ادب ؛

یک بار امتحان کافیه تا کیفیت و سرعت و پشتیبانی را احساس کنید

http://mihanvds.com/images/Port%20Quality.jpg

========================
VDS 1
Ram : 256 DDR3 ECC Reserve
CPU : 1Core - 300Mhz
Hard : 20 GB + Raid H700
Price : 8.000t
Buy (http://my.mihanvds.com/cart.php?a=add&pid=1&carttpl=cart)
========================
.
.
.
.
========================
VDS 2
Ram : 512 DDR3 ECC Reserve
CPU : 1Core - 600Mhz
Hard : 30 GB + Raid H700
Price : 10.000t
Buy (http://my.mihanvds.com/cart.php?a=add&pid=2&carttpl=cart)
========================
.
.
.
.
========================
VDS 3
Ram : 1024 DDR3 ECC Reserve
CPU : 1Core - 1200Mhz
Hard : 50 GB + Raid H700
Price : 12.000t
Buy (http://my.mihanvds.com/cart.php?a=add&pid=3&carttpl=cart)
========================
.
.
.
.
========================
VDS 4
Ram : 2048 DDR3 ECC Reserve
CPU : 2Core - 2200Mhz
Hard : 100 GB + Raid H700
Price : 19.000t
Buy (http://my.mihanvds.com/cart.php?a=add&pid=4&carttpl=cart)
========================

آیدی یاهو برای ارتباط جهت خرید :
http://icons.iconarchive.com/icons/ncrow/mega-pack-1/64/Yahoo-Messenger-icon.pngMihanVDS

با احترام ؛
مدیریت میهن وی دی اس

vpsgroups
February 11th, 2014, 22:36
با سلام و خسته نباشید

با تشکر

با سلام

سرور ابری با هارد SSD با امکانات کامل داریم تو لیست محصولات نیست چون ریسلر یک شرکت بزرگ خارجی هستیم که بسیار هم معروف هست

https://www.digitalocean.com/pricing

تیکت بدین تا اطلاعات کامل بدم خدمت تون

Quality
February 11th, 2014, 22:47
با سلام
از رداستیشن در خدمتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/104775/
ناحیه کاربری - گروه فناوری اطلاعات نوین وب (http://www.novinweb.net)
باتشکر

berbidvps
February 11th, 2014, 23:01
با سلام بربید سرور با افر ویژه زیر از امریکا درخدمت شماست:

package 3

CPU پردازنده : Intel Xeon E5472

RAM مقدار رم : 1024MB DDR3

سرعت پورت : 1000Mbps

HDD هارد دیسک : 10GB

قدرت پردازنده : unlimit

BW پهنای باند:unlimit

گارنتی اپتایم :99.99%

هزینه کانفیگ : رایگان

IP تعداد ایپی : 1

300,000 " ریال " ماهیانه

تحویل فوری به همراه تست اولیه رایگان
جهت خرید ای دی مارا در یاهو اد کنید یا در سایت ما تیکت بزنید.
id yahoo:berbid_vps
صفحه اصلی پورتال - فروش سرور مجازی و اختصاصی (http://www.thebestvps.ir)

x00t
February 11th, 2014, 23:54
با سلام و خسته نباشید

با تشکر

انشاءالله نهایت تا 24 ساعت دیگه خرید از بین پیشنهادات یکی از این دوستان در این تاپیک انجام میشه.

لازم به تاکید نیست اما بازهم میگم بنده به این خاطر میگم بهترین که میخوام از لحاظ سرور خیالم راحت باشه و برام مهم نیست چقدر هزینه میپردازم ولی میخوام یه وی پی اس ابری باشه که بعد از خرید دیگه خیالم از جانب سروری که سایتم روشه خیالم راحت باشه و هیچگونه مشکلی پیش نیاد.

پس از دوستانی تقاضا دارم که پیشنهاد بدن که واقعا بهترین سرویس و ارائه میدن برام مهم نیست چقدر هزینه میپردازم فقط بهترین.

طوری نباشه که بعد از خرید خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد.

از اساتید اگه خودشون هم ندارن ولی سراغ دارن خواهش میکنم معرفی کنن بهم.

:53:

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم

بنده یادم رفت توی پست اول ذکر کنم تمام پیشنهاداتی که اساتید و فروشندگان محترم در این تاپیک میدن فردا بعد از ظهر همراه شریک بنده (سایتی که قراره براش سرور بگیریم ماله دوتامونه!) بررسی میشه و فردا تا ساعت 11 شب خرید انجام شده (100% از یکی از دوستانی که در همین تاپیک پیشنهاد دادن.) و نتیجه همینجا اعلام خواهد شد.

پس چند تا خواهش :

1-فقط از طریق همین تاپیک و یدونه پست پیشنهاد خودتون و مطرح کنین(پیقام خصوصی ندین لطفا!)
2-سعی کنین واقعا بهترین سرویس و معرفی کنین اگه هم ندارین لطفا پیشنهاد ندین.
3-اگه یه جای خوب میشناسین معرفی کنین حتما.
4-سرویس خریداری شده که ایشالا فردا این موقع خریداری میشه در اول به صورت 1 یا حداکثر 3 ماهه خریداری خواهد شد و بعد از اتمام این زمان و راضی بودن از سرویس خریداری شده به مدت یک ساله و یا حتی بیشتر نیز خریداری خواهد شد.
5-سرویس خریداری شده بعد از استفاده توسط بنده و شریکم به صورت کامل نقد خواهد شد و در همین فروم قرار خواهد گرفت (اگه خوب باشد واقعا ماهم با دلیل و مدرک میگیم خوب بود و ازش راضی بودیم و اگر خدایی نکرده بد شد ما حقیقت و خواهیم گفت.)

6-باز هم خواهش میکنم بهترین سرویس و معرفی کنین و الکی سرویس های معمولی رو نگین تاکیدا عرض میکنم از لحاظ مالی مشکلی نیست فقط بهترین سرویس و معرفی کنین خواهشا مشکل پول نداریم هر چقدر گرون باشه مشکلی نیست.(فقط طوری باشه که واقعا فراموش کنیم تو این مدت اصلا از سروری استفاده میکنیم!هیچگونه مشکلی پیش نیاد!)

تا اونجا که تونستم کاملا توضیح دادم که چی میخواییم و نیازمون به چیه پس منتظر پیشنهادات(واقعا بهترین ها)هستیم.

این آخرین پست بنده در این تاپیک تا زمان انتخاب سرویس و خرید اون هست که فردا ساعت 11 شب مورخ 23 / 11 / 92 نتیجه رو اعلام میکنیم.

تقریبا تا ساعت 9 - 10 شب فردا نیز فرصت دارین پیشنهاداته خودتون و بفرمایین.

با تشکر از همگی

امیدواریم در اولین خریدمون توسط انجمن وب هاستینگ ایران هم ما راضی بشیم و هم شما.

ارادتمند شما

گنجی

RoobinaServer
February 12th, 2014, 00:26
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم

بنده یادم رفت توی پست اول ذکر کنم تمام پیشنهاداتی که اساتید و فروشندگان محترم در این تاپیک میدن فردا بعد از ظهر همراه شریک بنده (سایتی که قراره براش سرور بگیریم ماله دوتامونه!) بررسی میشه و فردا تا ساعت 11 شب خرید انجام شده (100% از یکی از دوستانی که در همین تاپیک پیشنهاد دادن.) و نتیجه همینجا اعلام خواهد شد.

پس چند تا خواهش :

1-فقط از طریق همین تاپیک و یدونه پست پیشنهاد خودتون و مطرح کنین(پیقام خصوصی ندین لطفا!)
2-سعی کنین واقعا بهترین سرویس و معرفی کنین اگه هم ندارین لطفا پیشنهاد ندین.
3-اگه یه جای خوب میشناسین معرفی کنین حتما.
4-سرویس خریداری شده که ایشالا فردا این موقع خریداری میشه در اول به صورت 1 یا حداکثر 3 ماهه خریداری خواهد شد و بعد از اتمام این زمان و راضی بودن از سرویس خریداری شده به مدت یک ساله و یا حتی بیشتر نیز خریداری خواهد شد.
5-سرویس خریداری شده بعد از استفاده توسط بنده و شریکم به صورت کامل نقد خواهد شد و در همین فروم قرار خواهد گرفت (اگه خوب باشد واقعا ماهم با دلیل و مدرک میگیم خوب بود و ازش راضی بودیم و اگر خدایی نکرده بد شد ما حقیقت و خواهیم گفت.)

6-باز هم خواهش میکنم بهترین سرویس و معرفی کنین و الکی سرویس های معمولی رو نگین تاکیدا عرض میکنم از لحاظ مالی مشکلی نیست فقط بهترین سرویس و معرفی کنین خواهشا مشکل پول نداریم هر چقدر گرون باشه مشکلی نیست.(فقط طوری باشه که واقعا فراموش کنیم تو این مدت اصلا از سروری استفاده میکنیم!هیچگونه مشکلی پیش نیاد!)

تا اونجا که تونستم کاملا توضیح دادم که چی میخواییم و نیازمون به چیه پس منتظر پیشنهادات(واقعا بهترین ها)هستیم.

این آخرین پست بنده در این تاپیک تا زمان انتخاب سرویس و خرید اون هست که فردا ساعت 11 شب مورخ 23 / 11 / 92 نتیجه رو اعلام میکنیم.

تقریبا تا ساعت 9 - 10 شب فردا نیز فرصت دارین پیشنهاداته خودتون و بفرمایین.

با تشکر از همگی

امیدواریم در اولین خریدمون توسط انجمن وب هاستینگ ایران هم ما راضی بشیم و هم شما.

ارادتمند شما

گنجی

با سلام

من نمیدونم استارتر محترم منظورتون از ابری و داخل پرانتز وی پی اس چیست.
منظور کلا وی پی اس به حالت ابری هست یا شما درخواست وی پی اس یا سرور ابری دارید ؟

اگر منظور کلا سرور مجازی به حالب ابری باشه کمتر کسی به صورت انگشت شمار چنین سرویس هایی ارائه میکنند و هر شرکت کوچک یا بزرگی چنین سرویسی نمیدهند :)

در کل ما سرور مجازی با منابع اختصاصی ارائه میکنیم (نمیگیم ابری چون نیست:) ) ولی خب آفر هم نمیشه داد به شما ، شما خوب و درست و معقولانه هزینه کنید هر چیزی به بهترین شکل میتوانید تهیه کنید.

نه موضوع سایت مشخصه - نه ترافیک مصرفیتون - نه لوکیشن مدنظرتون (مثلا ایران باشه یا خارج کشور ؟) نه رم نه پردازنده و نه ... چه طور به شما آفر ارائه کنیم ؟

این هزینه شما حداکثر چه قدر هست ؟ 30 هزار تومان ؟ 50 هزار تومان ؟ چه قدر ؟ مشکل هزینه ندارید اما شاید در ذهن شما هزینه حداکثر 30 یا ... براورد شده و بر اساس آن میگید مشکل ندارید با هزینه، مثلا چند گیگ هارد ؟ هارد ssd گران هست یک تخمین گیگ اشتباه در آن ممکنه کلی هزینه شما را کم و زیاد کند.

کلا هیچ چیزی مشخص نیست و نمیشه اصلا آفر مناسب داد خدمتتون.

اگر سرویس با کیفیت و درست میخواهید بهتره با آمار و ارقام دقیق و اصولی با ما در تماس باشید بدون حساب کردن این موارد به صورت دقیق سرویس مناسبی نخواهید داشت یا حداقل برای مدت محدودی خواهید داشت و به مشکل میخورید.

تلفن تماس : 02166378056 واحد مشاوره فنی داخلی 102

از بهترین مراکز دیتای دولتی و خصوصی در ایران و هتزنر آلمان امکان ارائه سرویس میباشد.

یا حق

ULTRAWEB
February 12th, 2014, 01:59
مشخصات سروری میخوای چی هست رم وپهنای باند و سایر موارد!؟

behnam289
February 12th, 2014, 02:15
با سلام و خسته نباشید

با تشکر

با سلام

تعداد بازدید تنها مهم نیست. میزان پهنای باند ؟ حجم سایت ؟
آیا فایلی هم از روی سایت شما دانلود میشه ؟ یا سرور دانلود جدا دارید؟

نحوه کانفیگ هم بسیارتاثیر داره در سرعت استفاده بهینه از منابع سرور

در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید
سوالات قبل از خرید (http://my.webfa.net/submitticket.php)

www.denaserver.com
February 12th, 2014, 04:43
سلام
از هلند
از بهترین دیتاسنتر شناخته شده و عالی سینگل هاپ
سی پی یو بسیار قوی E5-2620 با 15 مگ کش
هارد 20 گیگ پر سرعت (بر روی هر هارد فقط 2 سرور مجازی ساخته میشه در نتیجه سرعت بسیار بالایی داره)
پورت 1 گیگ (سرعت دانلود و آپلود از 30 تا 80 مگ)
رم 2 گیگ اختصاصی
پینگ پایین به ایران

ماهیانه 59 هزار تومان

هزینه هر گیگ رم اضافه ماهیانه 20 هزار تومان
هزینه هر 100 گیگ هارد اضافه ماهیانه 10 هزار تومان
هزینه لایسنس سیپنل برای این سرور ماهیانه 25 هزار تومان
هزینه اس اس ال ویلد کارت سالیانه 99 هزار تومان
هزینه اس اس ال 39 هزار تومان

گارانتی برگشت هزینه در صورت عدم رضایت تا 1 هفته
آپتایم بالا
تضمین کیفیت
سبد خرید - Dena Server (http://www.denaserver.com/cp/cart.php)

E_R_B
February 12th, 2014, 10:54
سرور مجازی با کیفیت از کانادا
لینک در امضاء

x00t
February 12th, 2014, 12:46
ایشالا این دوستانی که آفر میدن کلود لینوکس با لایسنس با این قیمتاشون نصب میکنن دیگه؟
والا لایسنس 14 دلاریش بیشتر از این قیمتاییه که شما همکاران دارید میدید برای کل سرور + لایسنس کلود لینوکس!
بنده عاجزم از افر دادن برای کلود لینوکس....
استارتر عزیز دقت فرمائید در خرید

با سلام

منظور کلا وی پی اس به حالت ابری هست یا شما درخواست وی پی اس یا سرور ابری دارید ؟

اگر منظور کلا سرور مجازی به حالب ابری باشه کمتر کسی به صورت انگشت شمار چنین سرویس هایی ارائه میکنند و هر شرکت کوچک یا بزرگی چنین سرویسی نمیدهند :)

در کل ما سرور مجازی با منابع اختصاصی ارائه میکنیم (نمیگیم ابری چون نیست:) ) ولی خب آفر هم نمیشه داد به شما ، شما خوب و درست و معقولانه هزینه کنید هر چیزی به بهترین شکل میتوانید تهیه کنید.

نه موضوع سایت مشخصه - نه ترافیک مصرفیتون - نه لوکیشن مدنظرتون (مثلا ایران باشه یا خارج کشور ؟) نه رم نه پردازنده و نه ... چه طور به شما آفر ارائه کنیم ؟

این هزینه شما حداکثر چه قدر هست ؟ 30 هزار تومان ؟ 50 هزار تومان ؟ چه قدر ؟ مشکل هزینه ندارید اما شاید در ذهن شما هزینه حداکثر 30 یا ... براورد شده و بر اساس آن میگید مشکل ندارید با هزینه، مثلا چند گیگ هارد ؟ هارد ssd گران هست یک تخمین گیگ اشتباه در آن ممکنه کلی هزینه شما را کم و زیاد کند.

اگر سرویس با کیفیت و درست میخواهید بهتره با آمار و ارقام دقیق و اصولی با ما در تماس باشید بدون حساب کردن این موارد به صورت دقیق سرویس مناسبی نخواهید داشت یا حداقل برای مدت محدودی خواهید داشت و به مشکل میخورید.

از بهترین مراکز دیتای دولتی و خصوصی در ایران و هتزنر آلمان امکان ارائه سرویس میباشد.

یا حق

مشخصات سروری میخوای چی هست رم وپهنای باند و سایر موارد!؟ بعدشم اینجا کسی سرویس ابری نمی فروشه عزیزم!

با سلام

با سلام

فرمایشات تمام دوستان صحیح هست.

با اینکه گفته بودم تا امشب که سرویس خریداری بشه پست نمیدم اما لازم دیدم به سوالات اساتید پاسخ بدم.

منظور بنده وی پی اس به حالت ابری هست.

وی پی اس مورد نظر که به حالت ابری میخوام لینوکس باید باشه .

در مورد منابع مورد نیازم بعد از انتخاب سرویس مورد نظر منابعش و اعلام میکنم .

در این مورد توضیح میدم :

من میگم سرویس دهنده ی محترم که قرار ه یدونه وی پی اس لینوکس ابری (خارج از ایران حتما!) ارائه بدن من مطمئن بشم از اینکه واقعا با کیفیت ترین و بهترین سرویسی بود که میتونستم از طریق این فروم تهیه کنم و واقعا در طول یک سال یا بیشتر که سرویس میگیرم از جانب سروری که سایتم روش خواهد بود مشکلی نخواهم داشت .

دوست عزیزی که فرمودین سقف هزینه ی بنده ... چون ما واقعا تصمیمی که داریم اینکه کلا این ایده ی خودمون و بر بهترین ها پایه ریزی کنیم یعنی من در طول 9 ماه گذشته سعی کردم تا اونجایی که میتونم بهترین طراح و برنامه نویس پروژه ی ما رو انجام بدن و واقعا کم نذاشتیم از لحاظ هزینه ای که انجام میدادیم و سعیمون بر این بود که هر قدمش و به بهترین شکل ممکن که میتونیم و امکانش هست برداریم .

حتی کوچکترین چیز که شاید برای خیلی از دوستان مهم نباشه دامنه است که بعد از یک هفته جستجو و پیدا کردن بهترین محل برای ثبت دامنه ا م ثبت و انجام دادم .

الان رسیدم به آخرین چیز که یه وی پی اس لینوکس به حالت ابری هست که سایتم بیاد بالا و با برآوردی که کردیم شاید در ماه اول روزانه بالای 9000 بازدید داشته باشه .

مهمترین چیز برای من وقتی میگم بهترین بهترین از هر لحاظ هست یعنی پاسخگویی سرویس دهنده کیفیت فوق بالای سرویس هاش در دسترس بودن سرویس دهنده طوری نباشه که اعصابمون و خورد کنه بعدا ...

واقعا هم مشکل هزینه نداریم ما بالای 3 میلیون تومان فقط برای طراحی و برنامه نویسی و ساخت سایت در مرحله ی اولیه هزینه کردیم و شاید این هزینه بالای 5 میلیون هم برسه پس برامون مشکلی نداره واقعا از یک سرویس دهنده که قبلا هم گفتم با تست های 1 الی 3 ماه تستش میکنیم و بعد به حالت 12 ماه و یا حتی بیشتر خریداری میکنیم.

امیدوارم واقعا تونسته باشم منظورم و یرسونم .
پس یک سرویس دهنده که واقعا از همه لحاظ و همه جوره از کیفیت و ساپورت و آپتایم و ... همه چیز بهترین باشه و مورد تائید واقعا قصدمون اینکه چندین و چند سال باهاش کار کنیم .

منابع و هم بعد از انتخاب سرویس دهنده ی مورد نظر خدمتشون عرض خواهیم کرد (برای ما هم طراح و سئو کار سایتمون منابع رو خواهند گفت.)

امشب ایشالا بتونیم یک سرویس از دوستانی که در این تاپیک پست دادن بخریم و راضی بوده باشیم .

نتیجه همونطور که گفته شد تا ساعت 11 امشب اعلام خواهد شد .

با تشکر

جوادزاده

ADMlN
February 12th, 2014, 13:28
با سلام

فرمایشات تمام دوستان صحیح هست.

با اینکه گفته بودم تا امشب که سرویس خریداری بشه پست نمیدم اما لازم دیدم به سوالات اساتید پاسخ بدم.

منظور بنده وی پی اس به حالت ابری هست.

وی پی اس مورد نظر که به حالت ابری میخوام لینوکس باید باشه .

در مورد منابع مورد نیازم بعد از انتخاب سرویس مورد نظر منابعش و اعلام میکنم .

در این مورد توضیح میدم :

من میگم سرویس دهنده ی محترم که قرار ه یدونه وی پی اس لینوکس ابری (خارج از ایران حتما!) ارائه بدن من مطمئن بشم از اینکه واقعا با کیفیت ترین و بهترین سرویسی بود که میتونستم از طریق این فروم تهیه کنم و واقعا در طول یک سال یا بیشتر که سرویس میگیرم از جانب سروری که سایتم روش خواهد بود مشکلی نخواهم داشت .

دوست عزیزی که فرمودین سقف هزینه ی بنده ... چون ما واقعا تصمیمی که داریم اینکه کلا این ایده ی خودمون و بر بهترین ها پایه ریزی کنیم یعنی من در طول 9 ماه گذشته سعی کردم تا اونجایی که میتونم بهترین طراح و برنامه نویس پروژه ی ما رو انجام بدن و واقعا کم نذاشتیم از لحاظ هزینه ای که انجام میدادیم و سعیمون بر این بود که هر قدمش و به بهترین شکل ممکن که میتونیم و امکانش هست برداریم .

حتی کوچکترین چیز که شاید برای خیلی از دوستان مهم نباشه دامنه است که بعد از یک هفته جستجو و پیدا کردن بهترین محل برای ثبت دامنه ا م ثبت و انجام دادم .

الان رسیدم به آخرین چیز که یه وی پی اس لینوکس به حالت ابری هست که سایتم بیاد بالا و با برآوردی که کردیم شاید در ماه اول روزانه بالای 9000 بازدید داشته باشه .

مهمترین چیز برای من وقتی میگم بهترین بهترین از هر لحاظ هست یعنی پاسخگویی سرویس دهنده کیفیت فوق بالای سرویس هاش در دسترس بودن سرویس دهنده طوری نباشه که اعصابمون و خورد کنه بعدا ...

واقعا هم مشکل هزینه نداریم ما بالای 3 میلیون تومان فقط برای طراحی و برنامه نویسی و ساخت سایت در مرحله ی اولیه هزینه کردیم و شاید این هزینه بالای 5 میلیون هم برسه پس برامون مشکلی نداره واقعا از یک سرویس دهنده که قبلا هم گفتم با تست های 1 الی 3 ماه تستش میکنیم و بعد به حالت 12 ماه و یا حتی بیشتر خریداری میکنیم.

امیدوارم واقعا تونسته باشم منظورم و یرسونم .
پس یک سرویس دهنده که واقعا از همه لحاظ و همه جوره از کیفیت و ساپورت و آپتایم و ... همه چیز بهترین باشه و مورد تائید واقعا قصدمون اینکه چندین و چند سال باهاش کار کنیم .

منابع و هم بعد از انتخاب سرویس دهنده ی مورد نظر خدمتشون عرض خواهیم کرد (برای ما هم طراح و سئو کار سایتمون منابع رو خواهند گفت.)

امشب ایشالا بتونیم یک سرویس از دوستانی که در این تاپیک پست دادن بخریم و راضی بوده باشیم .

نتیجه همونطور که گفته شد تا ساعت 11 امشب اعلام خواهد شد .

با تشکر

جوادزاده

cloud server نیاز دارید یا Cloudlinux

بر روی بستر کلود
2GB RAM
2 vCPUs
40GB SSD system disk
20GB SSD data disk
400Mb/s network bandwidth4

180.000 تومان ماهانه

x00t
February 12th, 2014, 13:44
ایشالا این دوستانی که آفر میدن کلود لینوکس با لایسنس با این قیمتاشون نصب میکنن دیگه؟
والا لایسنس 14 دلاریش بیشتر از این قیمتاییه که شما همکاران دارید میدید برای کل سرور + لایسنس کلود لینوکس!
بنده عاجزم از افر دادن برای کلود لینوکس....
استارتر عزیز دقت فرمائید در خرید

با سلام

یا حق

مشخصات سروری میخوای چی هست رم وپهنای باند و سایر موارد!؟ بعدشم اینجا کسی سرویس ابری نمی فروشه عزیزم!

با سلام

cloud server نیاز دارید یا Cloudlinux

بر روی بستر کلود
2GB RAM
2 vCPUs
40GB SSD system disk
20GB SSD data disk
400Mb/s network bandwidth4

180.000 تومان ماهانه

با سلام و تشکر از شما

والله من دقیق نپرسیدم ولی تا اونجایی که متوجه شدم به من گفتن سرور مجازی ابری با سیستم عامل لینوکس !

حالا دقیق میپرسم بهتون اطلاع میدم دوست عزیز ...

فقط امکانش هست راهنمایی کنین که کدوم یکی بهتره و بدرد میخوره؟

تا من هم موقع صحبت با طراح سایتم دچار سردرگمی نشم (حداقل اطلاعات و داشته باشم.)

سپاسگذارم

ADMlN
February 12th, 2014, 13:49
با سلام و تشکر از شما

والله من دقیق نپرسیدم ولی تا اونجایی که متوجه شدم به من گفتن سرور مجازی ابری با سیستم عامل لینوکس !

حالا دقیق میپرسم بهتون اطلاع میدم دوست عزیز ...

فقط امکانش هست راهنمایی کنین که کدوم یکی بهتره و بدرد میخوره؟

تا من هم موقع صحبت با طراح سایتم دچار سردرگمی نشم (حداقل اطلاعات و داشته باشم.)

سپاسگذارم

شما اگر هدف فقط میزبانی وب هست نیاز به کلود لینوکس و ... نیست از rh6 استفاده کنید ، بهتر هست اول مشورت و جست و جو کنین بعد تصمیم به خرید سرویس کنید

negar.
February 12th, 2014, 13:55
نیاز به سرور کلود ندارید.
9000 بازدید روزانه تعداد زیادی نیست.
فقط بهتره وی پی اس تهیه نکنید
سرور اختصاصی 100 120 تومانی تهیه کنید عمرا اگه به مشکل برخوردید.
99% وی پی اس های ایرانی oversell می کنند بخاطر همین به مشکل برمی خورید.

x00t
February 12th, 2014, 13:56
شما اگر هدف فقط میزبانی وب هست نیاز به کلود لینوکس و ... نیست از rh6 استفاده کنید ، بهتر هست اول مشورت و جست و جو کنین بعد تصمیم به خرید سرویس کنید

با تشکر از شما

آخه من پرسیدم میگن به حالت ابری پایداری بیشتره و سرعت لود و ... بالاتره !!!

x00t
February 12th, 2014, 14:01
نیاز به سرور کلود ندارید.
9000 بازدید روزانه تعداد زیادی نیست.
فقط بهتره وی پی اس تهیه نکنید
سرور اختصاصی 100 120 تومانی تهیه کنید عمرا اگه به مشکل برخوردید.
99% وی پی اس های ایرانی oversell می کنند بخاطر همین به مشکل برمی خورید.

با سلام و تشکر از شما

هدف من فقط بالا بودن سایت نیست هدف من قرار گرفتن سایتم در بهترین شکل ممکن است .

یعنی میخوام به بهترین شکل هم از لحاظ آپتایم و هم سرعت و ... سایتم باشه ... !

فک کنم بهتر از سرور های ابری چیزی در این مورد پاسخگو نباشه و بهترین انتخاب ممکن همین کلود ه !

pardishosting
February 12th, 2014, 14:04
سرور ابری دو تا مفهوم داره اینو اینجا می نویسم تا همه مطلع باشند :

یک سری هستند که شما می تونید مقدار CPU و RAM رو کم و زیاد کنید یا از طریق خود کنترل پنل یا تیکت دادن به بخش فروش ... اینو خیلی ها چه در ایران چه خارج ایران می گند ابری ... که خوب ما هم ارائه می دیم. ولی واقعا ابری نیست.

یه مدل دیگه هست ، مثلا 10 تا سرور رو از طریق vmware که نسخه های اینترپرایزش هست می اند با هم این منابع رو ادغام می کنند و مثلا می شه یک سرور 10*4 ، 40 هسته ای یا به عبارتی ابرسرور
در واقع اون ابری که واقعیت داره ؛ همین هست که ندیدم در ایران کسی ارائه بده چون هزینه لایسنس صرف نمی کنه و کاربران هم اون مقدار لازم ندارند.
ولی ما ارائه می دیم اگر کسی بخواد ... این برای خود ما هم نیست ، همکار و دوستم که در لندن هست برای مشتریان خودش ارائه می ده ما هم می تونیم ریسلری بدیم.

پس ابری واقعی شد دومی که شرکت های بزرگ تری مثل رک اسپیس و ... شاید 6 - 7 سال هست دارند ارائه می دند و این که صرفا بشه با یک سری تنظیمات مقدار ram , cpu رو کم و زیاد کرد ابری نیست.

negar.
February 12th, 2014, 14:04
با سلام و تشکر از شما

هدف من فقط بالا بودن سایت نیست هدف من قرار گرفتن سایتم در بهترین شکل ممکن است .

یعنی میخوام به بهترین شکل هم از لحاظ آپتایم و هم سرعت و ... سایتم باشه ... !

فک کنم بهتر از سرور های ابری چیزی در این مورد پاسخگو نباشه و بهترین انتخاب ممکن همین کلود ه !

کاملا نظر شما اشتباه فکر می کنید.
سرعت نیاز دارید اگه برای کاربر های ایرانی استفاده می کنید بهترین گزینه سرور های ایرانی و اما اگه هم خارجی شما فقط با یک سرور اختصاصی برای یک سایت
به طور چشم گیری میتونید تفاوت احساس کنید
بنده آفری ندارم برای شما فقط دارم راهنمایی می کنم.

x00t
February 12th, 2014, 14:11
سرور ابری دو تا مفهوم داره اینو اینجا می نویسم تا همه مطلع باشند :

یک سری هستند که شما می تونید مقدار CPU و RAM رو کم و زیاد کنید یا از طریق خود کنترل پنل یا تیکت دادن به بخش فروش ... اینو خیلی ها چه در ایران چه خارج ایران می گند ابری ... که خوب ما هم ارائه می دیم. ولی واقعا ابری نیست.

یه مدل دیگه هست ، مثلا 10 تا سرور رو از طریق vmware که نسخه های اینترپرایزش هست می اند با هم این منابع رو ادغام می کنند و مثلا می شه یک سرور 10*4 ، 40 هسته ای یا به عبارتی ابرسرور
در واقع اون ابری که واقعیت داره ؛ همین هست که ندیدم در ایران کسی ارائه بده چون هزینه لایسنس صرف نمی کنه و کاربران هم اون مقدار لازم ندارند.
ولی ما ارائه می دیم اگر کسی بخواد ... این برای خود ما هم نیست ، همکار و دوستم که در لندن هست برای مشتریان خودش ارائه می ده ما هم می تونیم ریسلری بدیم.

پس ابری واقعی شد دومی که شرکت های بزرگ تری مثل رک اسپیس و ... شاید 6 - 7 سال هست دارند ارائه می دند و این که صرفا بشه با یک سری تنظیمات مقدار ram , cpu رو کم و زیاد کرد ابری نیست.

عالیه دوست عزیز

متشکرم از شما"

من تا چند ساعت دیگه با طراح سایتم صحبت میکنم و شب با دوستم تصمیم میگیریم .

اگه از دوستان دیگه واقعا هیچکدوم ابری به معنای واقعی ارائه ندادن و تا شب هم ندن (که همشون به صورت کامل بررسی خواهد شد.) و تنها انتخاب ما و شخصی که سرویس واقعی ابری همونطور که خودتون فرمودین ارائه میدین خودتون باشین شب ساعت 11 بهتون ایمیل میدم .

هزینه هم مسئله ای نیست فقط بهترین سرویس ممکن و میخواییم هر چقدر باشه تقدیم خواهد شد.

با تشکر

x00t
February 12th, 2014, 14:14
کاملا نظر شما اشتباه فکر می کنید.
سرعت نیاز دارید اگه برای کاربر های ایرانی استفاده می کنید بهترین گزینه سرور های ایرانی و اما اگه هم خارجی شما فقط با یک سرور اختصاصی برای یک سایت
به طور چشم گیری میتونید تفاوت احساس کنید
بنده آفری ندارم برای شما فقط دارم راهنمایی می کنم.

بنا به دلایلی اصلا به هیچ عنوان نمیشه از سرویس دهنده های ایرانی استفاده کنیم.

سپاسگذارم از شما""

بسیار لطف میکنین.

dertgtr
February 12th, 2014, 14:36
سلام

Rapid-VPS سرور مجازی تحویل آنی (1 دقیقه)
منابع و کرنل 100% اختصاصی
IPv4 : 1 Address
Ipv6 : Subject To availability
*در هر زمان می توانید میزبان منابع تخصیصی خود را بدون هیچ گونه اختلالی در سرویس ارتقا دهید

**می توانید به صورت جداگانه IP بیشتری سفارش دهید
قابلیت بوت ، ریبوت و خاموش کردن سرور و مشاهده مصرف منابع از پورتال کاربران
کنترل پنل کامل مستقل همه سرور های سفارش داده شده با قابلیت مدیریت تمامی ابعداد سرور به همراه نصب اولیه و مجدد خودکار نسخه های مختلف سیستم عامل های لینوکس ، ویندوز ، میکروتیک ،
قابلیت مشاهده و مدیریت منابع مصرفی

http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=46

موفق باشید

البته روی پلان های هاست با بازدید بالای رسانگار هم قابل میزبانی هست سایت شما :

سایت شما ابتدا باید بررسی شود که کدام یک از پلان های زیر مناسب هست . برحسب تشخیص خود ابتدا یکی از پلان ها را لطفا سفارش دهید و قبل واریز لطفا تیکت بزنید تا بررسی گردد

پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده

هاست پر بازدید لینوکس سی پنل منابع عادی شروع قیمت از ماهانه 12 هزار تومان

http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20 (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20)

میزبانی وب سایتهای پربازدید -منابع نسبتا زیاد شروع قیمت از ماهانه 22 هزار تومان
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=36 (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=36)

میزبانی وب سایتهای پربازدید - منابع زیاد شروع قیمت از ماهانه 37 هزار تومان
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=37 (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=37)

میزبانی وب سایتهای پربازدید - منابع بسیار زیاد شروع قیمت از ماهانه 68 هزار تومان
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=38 (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=38)

موفق باشید

alimo203
February 12th, 2014, 16:03
موقعیت سرور : انگلستان و آمریکا

CPU = Intel Xeon E3-1240v2 4x3.30GHz+HT
Ram =3072 MB DDR3 ECC

HDD = 110 GB 7200rpm
BW = Unlimited
Port Server Dedicated= 1Gbi

550,000 ریال ماهیانه
سفارش (http://www.hoost.ir/portal/cart.php?a=confproduct&i=0)

پنل دیگری هم مد نظرتان بود اعلام بفرمائید

hadi_am
February 12th, 2014, 19:24
درود

همونطور که دوستان گفتن سرور ابری به معنای واقعی توی ایران به سختی پیدا میشه...

همونطوری که توی پیام خصوصی با شما صحبت کردیم اگه دوست داشته باشید میتونیم از ایران از افرانت با پهنای باند متقارن در خدمتتون باشیم...

اگه دوست نداشتید که از منابع ما استفاده کنید میتونیم سرور اختصاصی با رم 16 و 1 ترا هارد با پورت 1 گیگابیت رو 500 بدیم خدمتتون...

اگه هم که نه و بازدید سایتتون بالاست و میخواید کس دیگه ای مدیریت سرور رو براتون انجام بده من بهتون سرورای مجازی ایران رو پیشنهاد میدم،لود بیشتر و بازدید بیشتر این باعث میشه که بازدیداتونم بیشتر بشه...

برای سرعت و کیفیت تضمینی هم میتونید از هارد SSD استفاده کنید که ما روی سرویسامون ارائه میکنیم به صورت جداگانه...

لازم به ذکره سرورای مجازی ما به صورت کاملا منابع 100% اختصاصی ارائه میشه حتی 1 مگابایت هم کسری ندارید و هیچ گونه محدودیتی ندارید وقتی توی آفر زدیم 2 هسته و یا 3 هسته سی پی یو بدون محدودیت این پردازنده ها بهتون داده میشه و هیچ زمانی محدودیت اعمال نمیشه نه روی پورت، نه روی رم و نه پردازنده...

اینم بگم مشخصات سخت افزاری سرور ما خیلی بالاست و کلی منابع خالی داریم روی تمامی سرورای اختصاصیمون و اصلا چیزی به عنوان اور سل وجود نداره.

پورت 3 گیگابیت
رم 64 گیگ
سی پی یو Intel Xeon E5-2620*2
و هارد دیسک های وسترن دیجیتال و همچنین هارددای SSD کینگ استون...

تمامی سخت افزار، آی پی و شبکه متعلق به خود مجموعه ی ایرانیکا سرور هستش و تمامی موارد رو خود مجموعه بررسی میکنه...

در ضمن شبکه هم تا آخر ماه به طور کامل پشت فایر وال سخت افزاری میره و آپتایم به صورت 99/99% میشه که توی ایران کمتر شرکتایی میتونن این کارو انجام بدن...

باز بنده و همکارانم در خدمتتون هستیم...

سوالی بود در خدمتنون هستیم...

نمونه ی سایت هم براتون ارسال شدو همچنین آفر...

ارادتمند شما

سرپرست تیم فنی و پشتیبانی ایرانیکا سرور

هادی امیری

x00t
February 12th, 2014, 20:14
درود

همونطور که دوستان گفتن سرور ابری به معنای واقعی توی ایران به سختی پیدا میشه...

همونطوری که توی پیام خصوصی با شما صحبت کردیم اگه دوست داشته باشید میتونیم از ایران از افرانت با پهنای باند متقارن در خدمتتون باشیم...

اگه دوست نداشتید که از منابع ما استفاده کنید میتونیم سرور اختصاصی با رم 16 و 1 ترا هارد با پورت 1 گیگابیت رو 500 بدیم خدمتتون...

اگه هم که نه و بازدید سایتتون بالاست و میخواید کس دیگه ای مدیریت سرور رو براتون انجام بده من بهتون سرورای مجازی ایران رو پیشنهاد میدم،لود بیشتر و بازدید بیشتر این باعث میشه که بازدیداتونم بیشتر بشه...

برای سرعت و کیفیت تضمینی هم میتونید از هارد SSD استفاده کنید که ما روی سرویسامون ارائه میکنیم به صورت جداگانه...

لازم به ذکره سرورای مجازی ما به صورت کاملا منابع 100% اختصاصی ارائه میشه حتی 1 مگابایت هم کسری ندارید و هیچ گونه محدودیتی ندارید وقتی توی آفر زدیم 2 هسته و یا 3 هسته سی پی یو بدون محدودیت این پردازنده ها بهتون داده میشه و هیچ زمانی محدودیت اعمال نمیشه نه روی پورت، نه روی رم و نه پردازنده...

اینم بگم مشخصات سخت افزاری سرور ما خیلی بالاست و کلی منابع خالی داریم روی تمامی سرورای اختصاصیمون و اصلا چیزی به عنوان اور سل وجود نداره.

پورت 3 گیگابیت
رم 64 گیگ
سی پی یو Intel Xeon E5-2620*2
و هارد دیسک های وسترن دیجیتال و همچنین هارددای SSD کینگ استون...

تمامی سخت افزار، آی پی و شبکه متعلق به خود مجموعه ی ایرانیکا سرور هستش و تمامی موارد رو خود مجموعه بررسی میکنه...

در ضمن شبکه هم تا آخر ماه به طور کامل پشت فایر وال سخت افزاری میره و آپتایم به صورت 99/99% میشه که توی ایران کمتر شرکتایی میتونن این کارو انجام بدن...

باز بنده و همکارانم در خدمتتون هستیم...

سوالی بود در خدمتنون هستیم...

نمونه ی سایت هم براتون ارسال شدو همچنین آفر...

ارادتمند شما

سرپرست تیم فنی و پشتیبانی ایرانیکا سرور

هادی امیری

با تشکر از آقا هادی من و دوستم بررسی تک تک آفر ها رو از اول شروع کردیم و حالا با جستجوی سابقه ی شرکت و مشخصات سخت افزاریش و ... سعی میکنیم به یک نتیجه برسیم.

دوستان بازهم میتونن آفر بدن .

نتیجه نهایی ساعت 11 اعلام میشه.

بی نهایت صمیمانه از تمامی عزیزان سپاسگذارم.

جوادزاده

x00t
February 12th, 2014, 23:38
با سلام

با تشکر از تمامی دوستان

بعد از بررسی فراوان و جستجو در مورد میزان رضایت کاربران از سرویس های ارائه شده توسط دوستان در همین فروم به این نتیجه رسیدیم که 2 ماه به صورت تست از خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.roobinaserver.ir/) بخریم .

باز هم سپاسگذاریم از همه ی دوستان که آفر دادن ...

سرویس مورد نظر خریداری شده از خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.roobinaserver.ir/) بعد از 2 ماه نقد خواهد شد .

و نتیجه ی خرید اعلام خواهد شد .

با تشکر از همگی

گنجی و جوادزاده

:53::x

reza*
February 13th, 2014, 18:06
با سلام

با تشکر از تمامی دوستان

بعد از بررسی فراوان و جستجو در مورد میزان رضایت کاربران از سرویس های ارائه شده توسط دوستان در همین فروم به این نتیجه رسیدیم که 2 ماه به صورت تست از خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.roobinaserver.ir/) بخریم .

باز هم سپاسگذاریم از همه ی دوستان که آفر دادن ...

سرویس مورد نظر خریداری شده از خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.roobinaserver.ir/) بعد از 2 ماه نقد خواهد شد .

با تشکر از همگی

گنجی و جوادزاده

:53::x

قفل شد .

طبق قوانین سایت امکان پذیر نیست .

موفق باشید .