ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول دروازه پرداخت زرين پال برای whmcs

amiri113
May 2nd, 2010, 15:54
با توجه به نياز کاربران سيستم whmcs به دروازه پرداخت زرين پال، اين ماژول به صورت رايگان برنامه نويسی شد و در اختيار کاربران قرار گرفت.

باز هم از تمامی برنامه نويسان دعوت ميکنيم که با ما تماس داشته باشند به منظور ارائه پيشنهادات مناسب برای همکاری دو جانبه!
دوستان اگر در نصب ماژول مشکلی داشتند حتما اطلاع بدند.

با تشکر
علی امیری

پ.ن: فايل در تاريخ 15 ارديبهشت اصلاح شد.
پ.ن: ماژول سايت هایی که با واحد ريال کار ميکنند در تاريخ 7 خرداد روی وبسايت قرار گرفت.
پ.ن: ماژول سايت هایی که با واحد ريال کار ميکنند در تاريخ 9 تير بروز شد.
پ.ن: در تاريخ 9 مرداد رضا نجيمی نسخه جديدتری از اين ماژول رو به صورت رايگان انتشار داد. برای دانلود ماژول به موضوع ماژول پرداخت آنلاین زرین پال برای whmcs (دانلود) (http://www.webhostingtalk.ir/f42/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-whmcs-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-13548/) مراجعه نمائيد.

TukaNet
May 2nd, 2010, 17:08
بدون مشکل نصب شد ، منتظر مرچند آی دی هستیم تا تست هم بشه ;)

amiri113
May 2nd, 2010, 17:21
بدون مشکل نصب شد ، منتظر مرچند آی دی هستیم تا تست هم بشه ;)

اگر اطلاعاتتون تاييد شده باشه يک فرمی براتون نمايش داده ميشه به نام فرم درخواست وبسرويس !
اطلاعاتتون تاييد شده !؟

irlogo
May 2nd, 2010, 18:12
توضیح بدید دقیقا چی هست؟

mehdi24
May 2nd, 2010, 18:19
توضیح بدید دقیقا چی هست؟

تاپیک معرفی زرین پال رو پیدا کنید

TukaNet
May 2nd, 2010, 18:58
اگر اطلاعاتتون تاييد شده باشه يک فرمی براتون نمايش داده ميشه به نام فرم درخواست وبسرويس !
اطلاعاتتون تاييد شده !؟

متاسفانه هنوز فرصت نکردم اطلاعات رو ارسال کنم ;)

amiri113
May 2nd, 2010, 21:47
توضیح بدید دقیقا چی هست؟

يک سايت برای انجام تراکنش ها از طريق اينترنت! چيزی شبيه پی پال اما با واحد تومان
جزئيات بيشتر رو ميتونيد از طريق آدرس زير پيگيری کنيد:
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B2%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84-10478/

با تشکر
علی امیری

AmirHosein
May 2nd, 2010, 22:07
آفرین! باریک هزار ماشاالله به همت جوانان پر تلاش ایرانی
خوشحال شدم انشاالله ماژول های بیشتر

amiri113
May 2nd, 2010, 22:43
آفرین! باریک هزار ماشاالله به همت جوانان پر تلاش ایرانی
خوشحال شدم انشاالله ماژول های بیشتر

اين طبق ميل شما مجانی ارائه شد :دی

AmirHosein
May 2nd, 2010, 23:03
اين طبق ميل شما مجانی ارائه شد :دی

تیکه میندازی غیر مستقیم!

amiri113
May 5th, 2010, 10:18
تیکه میندازی غیر مستقیم!

شوخی ميکنم!

فايل امروز اصلاح شد و اين فايل جديد 100% تست شده و بدون مشکل هستش!
بعد از انجام عمليات پرداخت آنلاين سفارش تاييد شده خواهد بود.

با تشکر
علی اميری

NovinServer
May 18th, 2010, 00:39
من نصب کردم کامل ...
ای دی را هم در درگاه وارد کردم !
اما هنگامی که مشتری درگاه زرین پال را انتخاب می کنه صحفه سفید می شود !
مشکل کجاست ؟

amiri113
May 18th, 2010, 00:49
آی دی رو شما نبايد وارد کنيد.
بعد از تست آی پی به شما مرچنت آی دی که يک رشته 36 کاراکتره هستش تحويل داده ميشه!
در مورد شرايط فعلی هم تا جايی که من اطلاع دارم مشکل از soap هستش! soap رو با پی اچ پی کامپايل کنيد مشکل به احتمال 99% حل ميشه!
مشکل خاصی نيست. به دليل استفاده از soap در اون ماژول، اکثر کاربران با اين خطا مواجه ميشن!

با تشکر
علی اميری

NovinServer
May 18th, 2010, 01:03
آی دی رو شما نبايد وارد کنيد.
بعد از تست آی پی به شما مرچنت آی دی که يک رشته 36 کاراکتره هستش تحويل داده ميشه!
در مورد شرايط فعلی هم تا جايی که من اطلاع دارم مشکل از soap هستش! soap رو با پی اچ پی کامپايل کنيد مشکل به احتمال 99% حل ميشه!
مشکل خاصی نيست. به دليل استفاده از soap در اون ماژول، اکثر کاربران با اين خطا مواجه ميشن!

با تشکر
علی اميری

بله همین طور بود !
soap نصب کردم مشکل بر طرف شد !
حال مشکل ای دی کد دارم که تیکت کردم !

از راهنمایی ممنون !

NovinServer
May 18th, 2010, 14:47
دوستان تا حالا کسی این ماژول را نصب و تست کرده است ؟
من الان درگاه پرداخت زرین پال دارم و کاملا سالم هست اما هنگامی که با درگاه زرین پال مشتری قصد پرداخت داشته باشد شماره فاکتور داخل کنترل پنل کاربریش ناگهان به یک چیز دیگه تغییر میکنه !
کسی این مشکل را داشته ؟ می دونه چگونه این مشکل را می شه حل کرد ؟

RezaFH
May 18th, 2010, 15:11
دوستان تا حالا کسی این ماژول را نصب و تست کرده است ؟
من الان درگاه پرداخت زرین پال دارم و کاملا سالم هست اما هنگامی که با درگاه زرین پال مشتری قصد پرداخت داشته باشد شماره فاکتور داخل کنترل پنل کاربریش ناگهان به یک چیز دیگه تغییر میکنه !
کسی این مشکل را داشته ؟ می دونه چگونه این مشکل را می شه حل کرد ؟

من دارم و درست کار میکنه
نیازی به حل کردنش هست ؟
خب اینم یه نوع شماره پیگیری هست که بصورت رندوم ایجاد میشه و اسمش مشکل نیست !

TukaNet
May 22nd, 2010, 16:24
يک سايت برای انجام تراکنش ها از طريق اينترنت! چيزی شبيه پی پال اما با واحد تومان

واحد رسمی پول کشورمون ريال هست بهتر نبود بر حسب ریال کار می کردید
یا حداقل امکان تبدیل ریال به تومان رو روی ماژول قرار می دادید ؟ الان قیمت های
درج شده در سایت ما کلا بر حسب ریال هست ولی موقع استفاده از درگاه زرین
همون رقم بر حسب تومان نوشته میشه !

با سلام اقای امیری اون روز قرار بود با هم در این مورد صحبت کنیم که نشد متاسفانه .

جسارتا من یک پیشنهاد دارم که اگه امکانش براتون بود روش کار کنید . خودتون هم میدونید سیستمی که شروع کردید جدید و کاملا عالی هستن ولی دروغ چرا اعتماد کردن بهش یکم سخته البته نه به شما به سیستم های پرداخت و مواردی که ممکنه تو آینده پیش بیاد .

پیشنهاد من این است که شما امکانی رو فراهم کنید که کاربر بعد از عضویت و طی کرد مراحل ثبت نام در زرین پال انتخاب کنه که شخص که با کارت شتابش پول رو میخواد پرداخت کنه پول به حساب شخص دریافت کننده مستقیما واریز بشه یا در زرین پال ذخیره شه .
و اگر پرداخت مستقیم به حساب رو انتخاب کرد ( ثبت نام کننده در زرین پال ) 2.5% بیاد رو مبلغ پرداختی که از طرف کسر میشه نه پولی که برای ما واریز میشه یعنی اگه قرار 20 هزار تومن واریز بشه 2.5% بیاد روی قیمت کل نه اینکه از اون کم بشه . سیستم ها اکثرا این کار رو میکنن.

ولی اگه ذخیره در سیستم زرین پال رو انتخاب کرد پول واریزی در حساب زرین پال قرار بگیره با این تفاوت که کاربر زرین پال هر موقع خواست مقداری که توی حسابش هست رو به پول نقد تبدیل کنه این بار 2.5% ازش کم بشه.

باز نمیدونم پیشنهاد من معقول هست یا نه ولی فکر کنم اگه اینجوری بشه دست همه بانک هارو از پشت میبنده.

بنظر من اگه این جوری باشه هم کاربر هاتون افضایش پیدا میکنه هم اعتماد بیشتر میشه مثل اکثر سایت های که پول الکترونیکی ارائه میدن. باز اگه نتونستم منظورم رو برسونم بگید تا بیشتر صحبت کنیم.

این نقل قول از این آدرس هست : http://www.webhostingtalk.ir/f41/%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84-%D8%9F-10935/index2.html#post107035

موردی که در ذهن من هست این نیست که انتقال مستقیم باشه و ...
فقط اگر بتونید امکان تعریف در صد رو به ماژول اضافه کنید عالی میشه

یعنی طوری باشه که فروشنده بتونه یک در صدی تعیین کنه و وقتی کاربر
درگاه زرین پال رو انتخاب کرد ، ماژول قیمت ها رو بر حسب این در صد
تبدیل کنه . مثلا قیمت کالا در سایت 1000 تومان هست ولی هنگام پرداخت
از کاربر 1030 تومان دریافت بشه که یعنی فروشنده 3 درصد تعریف کرده

آقای امیری عزیز ، باز هم اگر نیاز هست من با شما تماس بگیرم تا بیشتر
صحبت کنیم در این مورد ...

موفق باشید :67:

NovinServer
May 22nd, 2010, 16:33

این نقل قول از این آدرس هست : http://www.webhostingtalk.ir/f41/%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84-%D8%9F-10935/index2.html#post107035

به نظر من تومان خیلی بهتر از ریال هست !
همه چند این سرویس عالی هست اما فقط یک مشکل کوچک دارد اون هم تغییر شماره فاکتور مشتری است !
اما اضافه کردن مبلغ درصدی به فاکتور کاربر موجب نارضایتی مشتری می گردد ! چون شما این سرویس را گرفتید تا راحت تر تجارت کنید و فکر می کنم فرضا اگر 100,000 تومان از طریق این درگاه تجارت کنید دلتون نسوزه که 2,500 تومان بابت مالیات بهش بدهید !

من امروز مشتریم کارش گیر کرده بود و نمی توانست از محل کارش دور شه!
فاکتورش 4 روز عقب افتاده بود ! اما امروز که فهمید درگاه زرین پال هست زود فاکتور را پرداخت کرد !
این طوری هم نیاز اون براورده شد هم اینکه ما مجبور نشدیم سرویس ایشون را قطع کنیم و خودش یک امتیازه !

TukaNet
May 22nd, 2010, 17:01
به نظر من تومان خیلی بهتر از ریال هست !
همه چند این سرویس عالی هست اما فقط یک مشکل کوچک دارد اون هم تغییر شماره فاکتور مشتری است !
اما اضافه کردن مبلغ درصدی به فاکتور کاربر موجب نارضایتی مشتری می گردد ! چون شما این سرویس را گرفتید تا راحت تر تجارت کنید و فکر می کنم فرضا اگر 100,000 تومان از طریق این درگاه تجارت کنید دلتون نسوزه که 2,500 تومان بابت مالیات بهش بدهید !

من امروز مشتریم کارش گیر کرده بود و نمی توانست از محل کارش دور شه!
فاکتورش 4 روز عقب افتاده بود ! اما امروز که فهمید درگاه زرین پال هست زود فاکتور را پرداخت کرد !
این طوری هم نیاز اون براورده شد هم اینکه ما مجبور نشدیم سرویس ایشون را قطع کنیم و خودش یک امتیازه !

1 - به نظر من و شما که نیست ! واحد رسمی پول مملکته ...
2 - در مورد درصد هم یکی دوست داره اضافه میکنه ، این مشتری هست
که تصمیم میگیره و انتخاب میکنه ، خوشش نیومد خرید نمیکنه !

NovinServer
May 22nd, 2010, 17:09
1 - به نظر من و شما که نیست ! واحد رسمی پول مملکته ...
2 - در مورد درصد هم یکی دوست داره اضافه میکنه ، این مشتری هست
که تصمیم میگیره و انتخال میکنه ، خوشش نیومد خرید نمیکنه !

خوب واحد رسم پول مملکت باشه !
زرین پال واحد تومان را انتخاب کرده که فکر می کنم ارزشش از ریال هم بهترباشه !
مثلا شما امریکا یا جاهای دیگر را نگاه کن ! 18$ درامریکا 18 دلار هست ! نمی گن 180.000$ یعنی 18 دلار ...
در هر صورت کار الانشون خیلی عالیه و هیچ کم و کاستی نداره !

اما خوب نظر شما را نیز ممکن هست خیلی ها داشته باشند !
اما ساخت ماژول هم به این راحتی ها نیست ! الان ما ماژول ها را رایگان گرفتیم در صورتی که کلی زحمت بابت کشیده شده ...
اگر بخواهند دوباره تغییرات داخل سیستم بدهند و یک ماژول دیگه هم بسازند و رایگان بگذارند هم خیلی سخت هست هم اینکه هزینه می برد !

TukaNet
May 22nd, 2010, 17:32
خوب واحد رسم پول مملکت باشه !
زرین پال واحد تومان را انتخاب کرده که فکر می کنم ارزشش از ریال هم بهترباشه !
مثلا شما امریکا یا جاهای دیگر را نگاه کن ! 18$ درامریکا 18 دلار هست ! نمی گن 180.000$ یعنی 18 دلار ...
در هر صورت کار الانشون خیلی عالیه و هیچ کم و کاستی نداره !

اما ساخت ماژول هم به این راحتی ها نیست ! الان ما ماژول ها را رایگان گرفتیم در صورتی که کلی زحمت بابت کشیده شده ...
اگر بخواهند دوباره تغییرات داخل سیستم بدهند و یک ماژول دیگه هم بسازند و رایگان بگذارند هم خیلی سخت هست هم اینکه هزینه می برد !

خوب آمریکایه وقتی میره یه آدامس بخره نمیگن شد 0.5 دلار میگن 50 سنت !
این حرف شما هم اصلا روی منطق نیست ! واحد رسمی ریال هست حالا شما
خوشت نمیاد چرا میگی بهتر و بدتر ؟! شما برو توی بانک ، توی فیش واریز مبلغ
رو به تومان بنویس یه خط هم بکش روی ریالی که تو برگه چاپ شده !!!! ببین
چپ چپ نیگات میکنن یا نه !! :d

در مورد ماژول هم شما چرا نگران سختی کار هستی ؟ مگه شما نوشتی یا خواهی
نوشت که نگران سختی و راحتی کار هستی ؟ آقای امیری و همکارانشون تیم با تجربه ای
هستند و مطمئن باش بهترین روش ها رو به کار گرفتن که هم کار خودشون راحت باشه هم
کاره بنده و شما !

در مورد تغییر ماژول هم اگر آقای امیری اجازه بدند خودم تغییر میدم ولی هدف من استفاده
شخصی نیست ، نظرم رو بیان کردم که اگر صحیح و عملی باشه هم زرین پال پیشرفت کنه
هم دوستان دیگه استفاده کنند ...

amiri113
May 22nd, 2010, 17:41

این نقل قول از این آدرس هست : http://www.webhostingtalk.ir/f41/%d8%b2%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%be%d8%a7%d9%84-%d8%9f-10935/index2.html#post107035

خوب شما اطلاعات ftp ايتون رو تو تيکت مربوط به درخواست دروازه پرداخت بفرستيد ماژول روی سايت خودتون تغيير ميکنه و ضريب 10 ميگيره تا به صورت خودکار واحد های تومان رو به ريال تبديل کنه!
در مورد درصد هم قضيه به همين صورت هستش!
ما امکان رو روی ماژول نذاشتيم چون تو ايران عرف هستش که درصد از فروشنده کم بشه!
حالا اگر شما صلاح ميدونيد از سمت مشتری کم بشه بايد تو ماژول اين قسمت رو تغيير داد (بازم برای شما)
در هر حال اين کارهای کم و زياد کردن درصد همه کارهايي هستش که از سمت سايت فروشنده قابل انجام هستش و در کليات زرين پال تفاوتی ايجاد نميکنه.

با تشکر
علی امیری

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------

ببينيد ما واحد تومان رو انتخاب کرديم چون واقعا ديگه هيچ خريد و فروشی بر حسب ريال انجام نميشه!
يعنی هيچ محصولی الان وجود نداره که مثلا قيمتش 100 تومان و يک ريال باشه!
اما خوب تبديل تومن به ريال در ماژول کار سختی نيست و ما ميتونيم ماژولی ارائه بديم که اين کار رو خودکار انجام بده!
اما چون ممکنه قاطی بشه فکر کنم اين رو ديگه درخواست بديد و بعد برای شما اصلاح شه و عمومی نشه بهتر هستش! و بعد بازم هر کس خواست بگه اون يکی ماژول در اختيارش قرار داده ميشه.

m_dg_farari
May 27th, 2010, 17:30
واقعا زرین پال به 6 ماه نخواهد کشید که حتی رو دست خود بانک سامان رو هم میاره :دی
همه چیز که ارزونی نیست (کلا میگن) اصل کار پشتیبانی هست که واقعا آقای امیری و شرکتشون پشتیبانی 300% دارن !!!
بسیار عالی و موفقیت آمیز خواهد بود کارشون (طبق پشگویی های همین یارو ایتالیایی معروفه اسمشو یادم نیست :دی)

amiri113
May 28th, 2010, 17:21
ماژول مناسب سايتهایی که محصولات خودشون رو با واحد ريال روی سايت اضافه ميکنن برای دانلود در دسترس قرار گرفت.

alimosavi
June 10th, 2010, 15:52
لطفا یک لگوی رسمی ( کوچک مثل پیپال) برای خودتون انتخاب کنید تا اونو تو سایتامون بزاریم ( برای اینکه بگیم از این نوع پرداخت پشتیبانی می کنیم )

m_dg_farari
June 10th, 2010, 16:52
دوست عزیز شما بعد از دریافت مرچنت کد از سایت زرین پال کد مربوط Trust Logo (لوگوی اطمینان) رو هم در یک تیکت دریافت میکنید.
لطفا تیکت هاتون رو چک کنید.

amiri113
June 10th, 2010, 21:52
بله، معمولا ما از کاربران ميخوايم که کد تاييد رو قرار بدند!
مگر اينکه فراموش کنيم.
ولی کلا کاربرانی که از دروازه پرداخت زرين پال استفاده ميکنند ميبايست کد زير رو در سايتشون قرار بدند! (البته الزامی نيست که در تمام صفحات باشه و فقط در صفحه ای که قرار هستش پرداخت انجام بشه کافی هستش!)

کد تاييد در سايتی که دروازه پرداختش فعال شده به صورت خودکار کار ميکنه:

<script type="text/javascript" src="http://www.zarinpal.com/webservice/TrustCode"></script>

با تشکر
علی امیری

mr.he3am
June 14th, 2010, 15:13
من آپلود کردم اما قسمت Addon modules نشون نمیده مشکل از کجاس؟

amiri113
June 14th, 2010, 21:58
اون مشکل که حل شد و الان مشکل soap فکر ميکنم!

amiri113
June 30th, 2010, 13:24
ماژولی که با واحد ريال کار ميکنه در بازگشت به سايت مبدا مشکل داشت و سفارش رو پرداخت شده ثبت نميکرد که الان اصلاح شد.
ميتونيد فايل موجود در پوشته callback رو بروز کنيد.

zimahost
July 15th, 2010, 13:48
ما این ماژول رو به صورت کامل تست کردیم و هیچ مشکلی نداره

kabook
October 24th, 2010, 10:44
سلام آیا برای سیستم ویرچو مارت جوملا هم ماژولی تهیه شده

من در حال راه اندازی سایتی برای کار گردشگری هستم و ویروچو مارت جوملا رو شخصی سازی کردم برای ثبت نام تورها و پنل درگاه پرداخت بانک سامان رو دارم
ولی کارمزد اون سیستم 5 درصد

می خواستم بدونم آیا چنین ماژولی تهیه شده که من سیستم پرداخت آن لاینم رو زرین پال اعلام کنم و سایت رو بر اسال این نوع پرداخت آماده کنم

amiri113
October 24th, 2010, 12:09
سلام آیا برای سیستم ویرچو مارت جوملا هم ماژولی تهیه شده

من در حال راه اندازی سایتی برای کار گردشگری هستم و ویروچو مارت جوملا رو شخصی سازی کردم برای ثبت نام تورها و پنل درگاه پرداخت بانک سامان رو دارم
ولی کارمزد اون سیستم 5 درصد

می خواستم بدونم آیا چنین ماژولی تهیه شده که من سیستم پرداخت آن لاینم رو زرین پال اعلام کنم و سایت رو بر اسال این نوع پرداخت آماده کنم

با سلام
ماژول ویرچو مارت در حال آماده شدن هستش و انشالا به زودی منتشر ميشه.

با تشکر
علی امیری

amir933
February 7th, 2011, 17:25
سلام
خوبید؟
من کلا بلد نیستم رو whmcs اسکریپت نصبنم میشه یادم بدید؟

kabook
February 7th, 2011, 21:40
سلام
ماژول زرین پال برای جوملا توسط پی سی دکتر نوشته شده

منتهی خارج از بحث تجاری بودن کد شده هم ارائه میشه

کلا نظر من رو نسبت به استفاده از زرین پال در جوملا تغییر داد
فکر نمی کنم تا زمانی که خود شرکت تصمیم بگیره برای گشترش دادن خدماتش چنین ماژولی رو بنویسه
بخوام در مورد زرین پال جدی بررسی کنم

amolhost
March 13th, 2011, 12:37
سلام

من این درگاه رو در تاریخ 1389/6/8
دانلود کردم الان نسخه بروز تری هم اومده؟
این ماژول از همون موقع مشکل داشت یعنی الان فاکتور هایی که برای درخواست های ارتقا پنل ها زده میشه رو درست پرداخت نمیکنه برای مثال فاکتور زده شده با مبلغ 10/561 که مبلغ 10/560 تومن پرداخت میشه 1 تومن رو باقی میزاره که باعث میشه فاکتور تایید نشه
و فاکتورهایی که به صورت انلاین پرداخت می شوند را در قسمت امار وی اچ ام سی اس نشون نمیده اون قسمت که زده درامد امروز درامد ماهانه و این چیزا
با تشکر