ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرق لایسنس سرور مجازی با سرور اختصاصی دایرکت ادمین

milad0x
February 10th, 2014, 19:55
سلام
دوستان بنده میخوام روی سرور اختصاصی دایرکت ادمین نصب کنم
حالا سوال من اینه که دایرکت ادمین رو با لایسنس سرور مجازی راه بندازم یا لایسنس سرور اختصاصی ؟
تفاوت قیمت این دو تا خیلی زیاد ولی میخواستم ببینم چه فرقی دارن که این همه اختلاف قیمت با هم دارند در حالی که لایسنس سرور مجازی روی سرور اختصاصی انجام میگیره ؟
---------------------------------------------------------------------------------------------
1. نسخه مخصوص وی پی اس روی سرور اختصاصی هم نصب می شود.
تنها در تعداد کانکشن ها متفاوت است و در اینده به مشکل مواجه می شوید.
2. اگه با لایسنس وی پی اس راه بندازم و بعدا با لایسنس سرور اختصاصی عوضش کنم چی؟
شما الان اگر لیسانس دایرکت ادمین سرور مجازی بگیرید هنگام نصب بسته های مربوط به سرور مجازی نصب خواهد شد بعدا با تغییر لیسانس محدودیت ها از بین نخواهد رفت مگر دوباره Rebuild کنید.

این دو مورد درست هستند؟

---------------------------------------------------------------------------------------------

شما چی پیشنهاد میکنید من از سرور استفاده شخصی میکنم و به عنوان سرور دانلود ازش استفاده میکنم لایسنس سرور مجازی بگیرم یا اختصاصی؟

پیشاپیش ممنون

| KVM - SERVER |
February 10th, 2014, 20:07
سلام
دایرکت ادمین فقط یک نوع لایسنس داره.
اگر کسی به شما گفته 2 نوع لایسنس برای سرورمجازی و اختصاصی هست ، قصد تقلب در فروش داشته.

milad0x
February 10th, 2014, 20:29
سلام
دایرکت ادمین فقط یک نوع لایسنس داره.
اگر کسی به شما گفته 2 نوع لایسنس برای سرورمجازی و اختصاصی هست ، قصد تقلب در فروش داشته.
از این موضوع مطمئنید؟ عجیبه سایت معروفی هم هستند و نماد اعتماد هم دارن :-| نماد اعتماد هم شده کشک همینطوری به هرکی میدن
به من اینطور قیمت دادن لایسنس سرور اختصاصی برای دایرکت ادمین 3 ماهه 195 هزار تومن و لایسنس سرور مجازی برای دایرکت ادمین سه ماهه 75 هزارتومن البته خودم شک کردم برای همین موضوع رو در اینجا در میون گذاشتم

یه سوال دیگه من در بعضی از سایت ها دیدم لایسنس یه ماهه دایرکت ادمین رو دارن 20 هزار تومن میفروشند ولی در سایت اصلی دایرکت ادمین لایسنس یه ماهه 29 دلار به فروش میرسه که میشه چیزی حدود 93 هزار تومن دلیل این اختلاف قیمت چیه؟

| KVM - SERVER |
February 10th, 2014, 20:46
از این موضوع مطمئنید؟ عجیبه سایت معروفی هم هستند و نماد اعتماد هم دارن :-| نماد اعتماد هم شده کشک همینطوری به هرکی میدن
به من اینطور قیمت دادن لایسنس سرور اختصاصی برای دایرکت ادمین 3 ماهه 195 هزار تومن و لایسنس سرور مجازی برای دایرکت ادمین سه ماهه 75 هزارتومن البته خودم شک کردم برای همین موضوع رو در اینجا در میون گذاشتم

یه سوال دیگه من در بعضی از سایت ها دیدم لایسنس یه ماهه دایرکت ادمین رو دارن 20 هزار تومن میفروشند ولی در سایت اصلی دایرکت ادمین لایسنس یه ماهه 29 دلار به فروش میرسه که میشه چیزی حدود 93 هزار تومن دلیل این اختلاف قیمت چیه؟
لایسنس لایف تایم 150-200 هزارتومان قابل تهیه هست.
قطعا" تقلب در فروش بوده ، شک نکنید.
لایسنس های ارزان از نوع Internal هستند.
خود ما از لایسنس های Internal برای سرورهای خودمون استفاده میکنیم و روی یکسری پلان ها رایگان ارائه میکنیم.

milad0x
February 10th, 2014, 20:53
لایسنس لایف تایم 150-200 هزارتومان قابل تهیه هست.
قطعا" تقلب در فروش بوده ، شک نکنید.
لایسنس های ارزان از نوع Internal هستند.
خود ما از لایسنس های Internal برای سرورهای خودمون استفاده میکنیم و روی یکسری پلان ها رایگان ارائه میکنیم.

میشه لطف کنید فرق لایسنس اینترنال با اکسترنال رو بگید؟

| KVM - SERVER |
February 10th, 2014, 20:56
میشه لطف کنید فرق لایسنس اینترنال با اکسترنال رو بگید؟
کسانی که داخل دایرکت ادمین پنل دارند میتوند لایسنس اینترنال با قیمت پایین برای سرویس های خودشون خرید کنند و لایسنس های اکسترنال ، لایسنس هایی هستند که میتونید خارج از سرویس های خودتون استفاده کنید و نیازی به داشتن پنل نمایندگی داخل دایرکت ادمین نداره.
از لحاظ فنی ، امکانات و از این قبیل ویژگی ها هیچ تفاوتی ندارند.

AvalinHost
February 10th, 2014, 23:36
لایسنس دایرکت ادمین برای سرور مجازی یا سرور اختصاصی هیچ فرقی نمیکنه.