ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت vps با این مشخصات

pouyasazan
May 2nd, 2010, 15:34
سلام

من می خواهم قیمت VPS با مشخصات زیر را بدونم:

20GB Storage
400GBs Transfer
384MB RAM Guaranteed
4 IP Addresses
Cpanel/WHM/Fantastico/XController
Fully Managed Support

لطفا به Fully managed دقت کنید. مدیریت از هر لحاظ ساعت 3 صبح زنگ بزنه مشتری بگه می خواهم برام یک account در Cpanel حذف کنید نگید این دیگه جزء ساپورت نیست. از نصب برنامه تا امنیت و به روز رسانی و ...

Sajad
May 2nd, 2010, 15:40
45-50

1eng.ir
May 2nd, 2010, 15:43
اگه یکی مثه من بخواد این کارا رو انجام بده، زیر 200 قبول نمیکنم.
یکی مثه شما باشه که شرکتی هستید و هزینه ی 10 تا کارمند میدید و مالیات و ... نباید زیر 400 قبول کنید
شاید کسی هم باشه 50 تومن هم قبول کنه :دی

قیمتا رو با توجه به این جمله گفتم:

لطفا به Fully managed دقت کنید. مدیریت از هر لحاظ ساعت 3 صبح زنگ بزنه مشتری بگه می خواهم برام یک account در Cpanel حذف کنید نگید این دیگه جزء ساپورت نیست. از نصب برنامه تا امنیت و به روز رسانی و ...

AfraWeb.net
May 2nd, 2010, 15:49
یکی مثه شما باشه که شرکتی هستید و هزینه ی 10 تا کارمند میدید و مالیات و ... نباید زیر 400 قبول کنید

حالا اصل ماجرا چی هست ؟ سرور رو برای خودتون میخواهید یا برای مشتری و میخواهید نرخ را محاسبه نمایید ؟

pouyasazan
May 2nd, 2010, 15:50

به نظر شما اصلا در بازار VPS ایران VPS های Full managed مشتری دارند یا نه؟

Vahid
May 2nd, 2010, 15:52
قیمت بالای داره
حدود 150 تا 200 تومن
شرکت هایی چون Liqued یا turnkkey یا ..... از این کارا میکنند

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

شرکت های دولتی براشون اصلا پولی نیست , قطعا برای افراد معمولی ارزش نداره

pouyasazan
May 2nd, 2010, 15:52
حالا اصل ماجرا چی هست ؟ سرور رو برای خودتون میخواهید یا برای مشتری و میخواهید نرخ را محاسبه نمایید ؟

نه صرفا یک نظر خواهی است. چون VPS زیاده در بازار ایران اما هیچکدام Full managed نیستند یا لااقل بنده ندیدم.

1eng.ir
May 2nd, 2010, 15:54
45-50
جداً 45-50 قبول میکنی ؟
جدا از هزینه ی سرور و لایسنس و ... به ساپورت و منیج و ... فکر کردین ؟ اعصابت کشش داره واسه 40-50 تومن دمه دقیقه اکانت بسازی، Forget Pass بزنی ...

جانم ؟
چرا پست منو Quote کردی ؟ :دی

فکر نکنم کسی همچین هزینه ای (هزینه ای که من براورد کردم) رو پرداخت کنه.
مگه اینکه شرکتی باشه. که معمولاً یه شرکت براش فرقی نمیکنه از چه سروری سایتش بیاد بالا، فقط براش کیفیت و آپ بودن سایتش مهمه ...

AfraWeb.net
May 2nd, 2010, 16:07
فکر نکنم کسی همچین هزینه ای (هزینه ای که من براورد کردم) رو پرداخت کنه.
مگه اینکه شرکتی باشه. که معمولاً یه شرکت براش فرقی نمیکنه از چه سروری سایتش بیاد بالا، فقط براش کیفیت و آپ بودن سایتش مهمه ...

مشتری شرکتی نیازی به سرور مجازی ندارد 99 درصد از هاست اشتراکی استفاده میکنند و از شرکت های معتبر ایرانی خریداری میکنند همون شرکت هایی که هاستینگ گرون میفروشن و اعضای فروم دوست ندارند ازشون خرید کنند .

نه صرفا یک نظر خواهی است. چون VPS زیاده در بازار ایران اما هیچکدام Full managed نیستند یا لااقل بنده ندیدم.
نتیجه نخواهد داد . چون قیمت بالا خواهد رفت و با توجه به شرایط کنونی بازار هاستینگ ایران و رقابت نا سالم و ورود افراد اماتور و غیر حرفه ای که با قیمت های پایین ارائه میکنند و ادعای فول منیج و ساپورت 24 ساعته را دارند امکان پذیر نخواهد بود . هزینه این درخواست شما بین 250 تا 350 تومان در ماه هست

pouyasazan
May 2nd, 2010, 16:08
اول از همه ذکر کنم این صحبتی که می کنم دال بر این نیست که ما می خواهیم با چنین قیمتی و یا اصلا چنین سرویسی ارائه بدیم. صرفا نظر خواهی از دوستان است.
فکر کنید این vpsماهانه 90 الی 100 تومان باشد آیا باز هم به نظر شما بازار ایران کشش چنین قیمتی را ندارد؟

Vahid
May 2nd, 2010, 16:14
فکر کنید این vpsماهانه 90 الی 100 تومان باشد آیا باز هم به نظر شما بازار ایران کشش چنین قیمتی را ندارد؟
اگر همچین سرویس هایی میخواید بدید قطعا ادم های معمولی خرید نمیکنند ولی شرکت هایی هستند که اینقدر هزینه کنند

1eng.ir
May 2nd, 2010, 16:15
اول از همه ذکر کنم این صحبتی که می کنم دال بر این نیست که ما می خواهیم با چنین قیمتی و یا اصلا چنین سرویسی ارائه بدیم. صرفا نظر خواهی از دوستان است.
اگه واقعاً همچین کسی پیدا شه (شرکتی و با کار بلد) که ماهی 100 تومن بگیره و سرور رو Full manage کنه و ساعت 3 شب بیدار شه اکانتی که دلم میخواد برام حذف کنه :d حاضرم این هزینه رو بهش بدم (تازه هزینه ی سرور دلخواهمم خودم پرداخت میکنم) که کار ساپورت رو برام انجام بده.

irlogo
May 2nd, 2010, 16:19
بنظر من این یعنی یک سرور مجازی ( 15 الی 50 ) + منیج ( 50 الی 250 )

vPsPersia.COM
May 2nd, 2010, 16:48
من این VPS رو برات 30 تومان می تونم بدم 1

و برای پشتیبانی از سیستم Ticket و ایمیل و تلفن می تونید استفاده کنید ، اما تایم خاصی داره ، ساعت 8 تا 12 و 2 تا 12 شب

کمتر از 20 دقیقه هم به تیکت ها جواب داده میشه

اگر خواستید پیغام خصوصی کنید

pouyasazan
May 2nd, 2010, 18:03
من این VPS رو برات 30 تومان می تونم بدم 1

و برای پشتیبانی از سیستم Ticket و ایمیل و تلفن می تونید استفاده کنید ، اما تایم خاصی داره ، ساعت 8 تا 12 و 2 تا 12 شب

ببخشید این کجاش شد full managed؟ شما که خودتون دارید می گید "اما تایم خاصی داره ، ساعت 8 تا 12 و 2 تا 12 شب" این خودش یعنی اینکه full managed نیست مثلا اگر ساعت 3 شب VPS داون شد یا DDOS Attach شد بهش باید منتظر بماند تا ساعتی که در بازه کاری شما باشد؟ این کلمه full managed یعنی یک تیم نیاز دارد که حداقل شامل 3 نفر باشد که 8 ساعت به 8 ساعت شیفت کاریشون عوض شود. حالا قیمت full managed بدهید.

J4vad
May 2nd, 2010, 18:16
ببخشید این کجاش شد full managed؟ شما که خودتون دارید می گید "اما تایم خاصی داره ، ساعت 8 تا 12 و 2 تا 12 شب" این خودش یعنی اینکه full managed نیست مثلا اگر ساعت 3 شب VPS داون شد یا DDOS Attach شد بهش باید منتظر بماند تا ساعتی که در بازه کاری شما باشد؟ این کلمه full managed یعنی یک تیم نیاز دارد که حداقل شامل 3 نفر باشد که 8 ساعت به 8 ساعت شیفت کاریشون عوض شود. حالا قیمت full managed بدهید.

تایید میشه ؛ دوستان به خدا مجبور نیستید که ! ، اگر واقعا سرویسی را ندارید سعی کنید پستی ندهید و قیمتی را به کسی عرضه نکنید که از پسش بر نمیاید ؛ حالا این دوستمون که کلا سرویس Full managed رو قیمت ندادند و نداشتند ، اما بعضا مشاهده می کنم دوستانی سرویسی رو ندارند اما از هر جایی که شده جور می کنند که اون مشتری رو برای خودشون کنند ! به خدا ارزش نداره اگر تخصصی در زمینه درخواست شده ندارید به راحتی از کنارش بگذرید چرا که روزی دست خداست چه این مشتری مال شما بشه چه نشه کسی بی مشتری نمی مونه ... (ارجاع با انتهای امضا ، لطفا انتهای امضای بنده را بخوانید)

موفق باشید .

pardishosting
May 2nd, 2010, 18:18
برای دی داس سیستم هایی هست که خودکار سرور رو ری استارت کنند !

Vahid
May 2nd, 2010, 18:18
من این vps رو برات 30 تومان می تونم بدم 1

و برای پشتیبانی از سیستم ticket و ایمیل و تلفن می تونید استفاده کنید ، اما تایم خاصی داره ، ساعت 8 تا 12 و 2 تا 12 شب

اصلا تو باغ نیستی عمو
کسی نخواست بخره نخواست بفروشه دارند قیمت رو پیش بینی میکنند
اصلا هیچی نخوندی چی اسپم میزنی؟
شما بیا برو اون بده کاری 100 هزار تومن که به من داری صاف کن بعد بیا تو فروم
راه دور که نمیریم شما وقتی سره من کلاه گذاشتی چه شکلی میخوای همچین وی پی اسی بدی؟
ادم به این پوروگی ندیده بودم
بیخود نیست میگند wht داره میشه اجتماع کلاه بردار ها

mohsen1
May 2nd, 2010, 18:29
براي مديريت معمولا سقف ساعت در ماه هم در نظر مي گيرند.
مثلا ماهانه حداكثر 30 ساعت روزانه حداكثر 3 ساعت.
يا ماهانه حداكثر 100 ساعت روزانه حداكثر 10 ساعت.
و ...
در اين حالت شما به مدير سرور هزينه مي ديد تا روزانه اين زمان رو بصورت گارانتي شده در اختيار شما قرار بده.
در مورد مانيتورينگ حق با شما هست كه بايد لحظه اي اقدام بشه ولي حذف اكانت چيزي نيست كه لازم باشه ساعت 3 نصف شب انجام بشه.
پشتيباني 24 ساعته كه نميشه با يه نفر يا دو نفر صورت بگيره!

pouyasazan
May 2nd, 2010, 19:58
براي مديريت معمولا سقف ساعت در ماه هم در نظر مي گيرند.
مثلا ماهانه حداكثر 30 ساعت روزانه حداكثر 3 ساعت.
يا ماهانه حداكثر 100 ساعت روزانه حداكثر 10 ساعت.
و ...
در اين حالت شما به مدير سرور هزينه مي ديد تا روزانه اين زمان رو بصورت گارانتي شده در اختيار شما قرار بده.
در مورد مانيتورينگ حق با شما هست كه بايد لحظه اي اقدام بشه ولي حذف اكانت چيزي نيست كه لازم باشه ساعت 3 نصف شب انجام بشه.
پشتيباني 24 ساعته كه نميشه با يه نفر يا دو نفر صورت بگيره!

شاید لازم نباشد اما باید برای full managed بودن این سطح پشتیبانی باشد.برای مثال من دیتا سنتری را می شناسم که روی سرور های اختصاصی چنین پشتیبانی می دهد و ساعتی هم هزینه نمی گیرد. اما چون قصد تبلیغ ندارم نام نبردم اما در پیغام خصوصی برای یکی از دوستان اسم دیتاسنتر را ارسال کردم. در نهایت هدف من این است که قیمتی برای این VPS به دست بیاورم و بدانم بازار آن به نظر شما چطور است؟ سرور اختصاصی با چنین امکانی چی؟

AfraWeb.net
May 2nd, 2010, 20:16
شاید لازم نباشد اما باید برای full managed بودن این سطح پشتیبانی باشد.برای مثال من دیتا سنتری را می شناسم که روی سرور های اختصاصی چنین پشتیبانی می دهد و ساعتی هم هزینه نمی گیرد. اما چون قصد تبلیغ ندارم نام نبردم اما در پیغام خصوصی برای یکی از دوستان اسم دیتاسنتر را ارسال کردم. در نهایت هدف من این است که قیمتی برای این VPS به دست بیاورم و بدانم بازار آن به نظر شما چطور است؟ سرور اختصاصی با چنین امکانی چی؟

بحث دیتا سنتر بسیار متفاوت هست معمولا در دیتا سنتر ها هم سطح ساپورت به 3 دسته تقسیم میشوند leve1 - level2 - level 3 و مطمعنا این نوع درخواست ها مرتبط با ساپورت دیتا سنتر نمیباشد . یک سایت خارجی هست که تبلیغات زیادی دارند و با قیمت 29 دلار ادعای منیج و مانیتور سرور را دارند البته ما هنوز تست نکردیم ولی مسله منفی از این شرکت ندیدیم و سطح ساپورت چقدر و چند ساعت هست باید ازشون بپرسید مطمعنا در اینگونه موارد به دلیل دانش بالای متخصصی این امر در خارج از کشور که دلایل عمده ای هم دارد از قبیل دسترسی ازاد به منابع اموزشی و بالا بودن سطخ اموزش مطمعنا کیفیت کار بسیار بالا خواهد بود پیشنهاد میکنیم با این شرکت تماس بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید و ببنید نتیجه چی خواهد بود .
در کل میشه گفت با توجه به شناخت بازار هاستینگ ایران و مسائل پیش امده و ترجیح دادن اکثریت به خرید سرور هایی با قیمت پایین پیش بینی میشود که این کار بدون نتیجه خواهد بود . یا حداقل بازدهی بالایی نخواهد داشت در خارج از ایران مشتریان به این درک رسیدن که هزینه بیشتر میکنند در قبال ساپورت و کیفیت و پایداری و برای همین هم هست دیتا سنتر هایی که قیمت بالایی دارند مشتریان بیشتری را جذب میکنند همانند ukhost - the planet rack space و..... پس میشه نتیجه گیری کرد که بازار ایران رو نمیشه با خارج از ایران مقایسه کرد .
به هر حال میتونه تجربه خوبی برای شما باشد که ما هم خوشحال میشیم که از این تجربه شما استفاده کنیم

Platinum Server Management, Inc. (http://www.platinumservermanagement.com/)

irlogo
May 2nd, 2010, 20:19
لیکوئید وب و یا سافت لایر و اینا کلا سیستم کاریشون اینجوریه
من سرور منیج شده از کارو گرفتم به حدود 190 دلار هزینه منیج و همین جوری بود

mohsen1
May 2nd, 2010, 20:41
بحث دیتا سنتر بسیار متفاوت هست معمولا در دیتا سنتر ها هم سطح ساپورت به 3 دسته تقسیم میشوند leve1 - level2 - level 3 و مطمعنا این نوع درخواست ها مرتبط با ساپورت دیتا سنتر نمیباشد . یک سایت خارجی هست که تبلیغات زیادی دارند و با قیمت 29 دلار ادعای منیج و مانیتور سرور را دارند البته ما هنوز تست نکردیم ولی مسله منفی از این شرکت ندیدیم و سطح ساپورت چقدر و چند ساعت هست باید ازشون بپرسید مطمعنا در اینگونه موارد به دلیل دانش بالای متخصصی این امر در خارج از کشور که دلایل عمده ای هم دارد از قبیل دسترسی ازاد به منابع اموزشی و بالا بودن سطخ اموزش مطمعنا کیفیت کار بسیار بالا خواهد بود پیشنهاد میکنیم با این شرکت تماس بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید و ببنید نتیجه چی خواهد بود .
در کل میشه گفت با توجه به شناخت بازار هاستینگ ایران و مسائل پیش امده و ترجیح دادن اکثریت به خرید سرور هایی با قیمت پایین پیش بینی میشود که این کار بدون نتیجه خواهد بود . یا حداقل بازدهی بالایی نخواهد داشت در خارج از ایران مشتریان به این درک رسیدن که هزینه بیشتر میکنند در قبال ساپورت و کیفیت و پایداری و برای همین هم هست دیتا سنتر هایی که قیمت بالایی دارند مشتریان بیشتری را جذب میکنند همانند ukhost - the planet rack space و..... پس میشه نتیجه گیری کرد که بازار ایران رو نمیشه با خارج از ایران مقایسه کرد .
به هر حال میتونه تجربه خوبی برای شما باشد که ما هم خوشحال میشیم که از این تجربه شما استفاده کنیم

Platinum Server Management, Inc. (http://www.platinumservermanagement.com/)

با ایرانی ها مشکل دارند یا نه؟
با فرض اینکه شما حداکثر برای یه سرور ممکنه ماهانه 50 ساعت زمان بزارید + هر ساعت 2000 تومان = 100000 تومان برای ساپورت کامل.
البته باید از سه نیرو با شیفت 8 ساعته داشته باشید.
و اگر 10 تا سرور با این ساپورت داشته باشید میتونید براحتی حقوق این سه نفر رو پرداخت کنید :)