PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطع و وصل شدن بعضی از ipها

shetab
February 10th, 2014, 19:37
با سلام

چند روز است در بعضی از ساعات اتفاق عجیبی روی سرور میفتد. آی پی سرور اصلی و بعضی از سرورهای مجازی قابل دسترس نیستند و پینگ نمیشوند در حالی که بقیه آی پی ها پینگ میشوند. بعد از مدتی پنگ آی پی سرور اصلی میاد و یکی دوتای دیگه پینگ نمیشوند و در طول این مدت یک از آی پی ها قطع و بعد از چند دقیقه وصل می شود. دیتاسنتر هم هیچ ترافیک غیر نرمالی رو تایید نمی کنه و میگن شبکه مشکلی نداره.

VMware 5.5 در حال استفاده است.

لطفا راهنمایی کنید. آیا این یک نوع حمله است؟

ULTRAWEB
February 10th, 2014, 19:48
مممکنه هست حمله باش ه ممکن است ایراد از شبکه ی در هم شور ایران باشه:)

| KVM - SERVER |
February 10th, 2014, 20:04
سلام
از شبکه WholeSaleInternet استفاده میکنید؟

shetab
February 10th, 2014, 20:25
سلام
از شبکه WholeSaleInternet استفاده میکنید؟

بله.
شما هم روی این شبکه مشکل دارید؟

مثلا الان 198.204.235.181 که آی پی یک vps هست پینگ میخوره ولی 198.204.235.178 که آی پی سرور اصلی و همچنین آی پی چندتا vps دیگه پینگ نمیخورند!

تا حالا چنین چیزی ندیده بودم!

| KVM - SERVER |
February 10th, 2014, 20:43
بله.
شما هم روی این شبکه مشکل دارید؟

مثلا الان 198.204.235.181 که آی پی یک vps هست پینگ میخوره ولی 198.204.235.178 که آی پی سرور اصلی و همچنین آی پی چندتا vps دیگه پینگ نمیخورند!

تا حالا چنین چیزی ندیده بودم!
چند ساعت پیش روی شبکه حمله بوده ،
این مشکلتون رو با پشتیبانی مطرح کردید؟

shetab
February 10th, 2014, 20:48
الان دو سه روزه در بعضی از ساعات این اتفاق میفته. پشتیبانی هم میگه شبکه هیچ مشل روتینگ نداره و آی پی های شما به vlan درستی متصل استو

همش همین رو میگن و تیکت رو می بندند.

| KVM - SERVER |
February 10th, 2014, 20:54
الان دو سه روزه در بعضی از ساعات این اتفاق میفته. پشتیبانی هم میگه شبکه هیچ مشل روتینگ نداره و آی پی های شما به vlan درستی متصل استو

همش همین رو میگن و تیکت رو می بندند.
بنده چون میخواستم Nested Virtualization راه اندازی کنم ، شبکه خود ESXI رو 3xvSwitch کرده بودم که باعث اختلال شد ، مجبور به ریلود شدم.
اگر به این مشکل برخوردم ، متقابلا" داخل همین تاپیک اعلام میکنم.

shetab
February 10th, 2014, 22:29
یعنی ممکنه مشکل از vSwitch در ESXi باشه؟
چطور بررس کنم این موضوع رو؟

| KVM - SERVER |
February 11th, 2014, 01:04
یعنی ممکنه مشکل از vSwitch در ESXi باشه؟
چطور بررس کنم این موضوع رو؟
مگر کانفیگ خاصی انجام دادید؟

shetab
February 11th, 2014, 01:13
خیر اصلا دست نزدیم.
متوجه شدم وقتی این حالت پیش میاد و سرور اصلی نداره ولی بعضی از vpsها پینگ ارند ، سرور رو باید ریبوت کرد و تا مدتی بدون مشکل همه آی پی ها کار می کنند. ولی بعد از مدتی دوباره اتفاق میفته و این اشکال درست چند دقیقه بعد از روشن شدن یکی از vpsها اتفاق میفته. اون vps خاص رو از لیست روشن شدن خودکار در ESXi حذف کردم و دوباره ریبوت کردم بعد از بالا امدن همه سرورها همه چیز خوبه اما وقتی دستی او سرور خاص رو رشن می کنم درست همون اتفاق میفتده

مثل اینکه یک چیزی روی ایت vps هست کا با عث تداخل آی پی میشه.

MagicVps.Com
February 11th, 2014, 13:01
خیر اصلا دست نزدیم.
متوجه شدم وقتی این حالت پیش میاد و سرور اصلی نداره ولی بعضی از vpsها پینگ ارند ، سرور رو باید ریبوت کرد و تا مدتی بدون مشکل همه آی پی ها کار می کنند. ولی بعد از مدتی دوباره اتفاق میفته و این اشکال درست چند دقیقه بعد از روشن شدن یکی از vpsها اتفاق میفته. اون vps خاص رو از لیست روشن شدن خودکار در ESXi حذف کردم و دوباره ریبوت کردم بعد از بالا امدن همه سرورها همه چیز خوبه اما وقتی دستی او سرور خاص رو رشن می کنم درست همون اتفاق میفتده

مثل اینکه یک چیزی روی ایت vps هست کا با عث تداخل آی پی میشه.

دوست عزیز خیلی واضح و روشن هست همون وی پی اس داخلش کانفیگ خاصی شده حالا هر چی دیگه همون این مشکل ایجاد میکنه و باعث این مشکل در نتورک میشود

معمولا برای تونل روی میکروتیک و یا سیسکو بصورت مجازی روی ویندوز باعث این تداخلها میشود بدیل کانفیگ اشتباه کاربر که باعث میشه کل نتورک بهم بریزه

shetab
February 11th, 2014, 14:19
سلام

مشتری میگه نرم افزار Strongswan که برای i.k.e.v.2 هست نصب کرده. این نرم افزار چطوری ایجاد اختلال می کند؟
برای در ست کار کردنش نیاز به تنظیمات خاصی در ESXi است؟
لطفا راهنمایی کنید.