توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دانلود از وی پی اس
Masoud1993
February 8th, 2014, 21:23
سلام
هنگام دانلود از vps یوزر و پسور میخواد.یه سری آموزش ها رو هم از همین سایت دیدم و انجام دادم اما وقتی یه فایل جدید میزارم برا دانلود دوباره یوزر پسورد میخواد
لطفا یکی راهنماییم کنه خسته ام کرده نمیتونم کاری باهاش بکنم
Regika
February 8th, 2014, 22:37
دسترسی های پوشه اصلی رو اصلاح کنید
mashadp30
February 8th, 2014, 22:50
سيستم عامل سرور مجازيتون ويندوز هستش ؟
Masoud1993
February 8th, 2014, 23:03
سيستم عامل سرور مجازيتون ويندوز هستش ؟ بله ویندوز 2003 هستش
دسترسی های پوشه اصلی رو اصلاح کنید لطفا برام توضیح بدید چطوری باید اینکار رو بکنم.تازه کار هستم
iNicz.Com
February 8th, 2014, 23:15
سلام
هنگام دانلود از vps یوزر و پسور میخواد.یه سری آموزش ها رو هم از همین سایت دیدم و انجام دادم اما وقتی یه فایل جدید میزارم برا دانلود دوباره یوزر پسورد میخواد
لطفا یکی راهنماییم کنه خسته ام کرده نمیتونم کاری باهاش بکنم
پس از ویندوز استفاده میکنید ! بهتر نیست برای راحتی iis ؤو پاک کنید و xampp نصب کنید ؟
خوب اگر مایل به ادامه با iis هستید باید اولا فایل یوزر Everone رو به پوشه مورد نظر اضافی کنید و پسوند فایل های مورد نیاز رو به iis اضافی کنید
Masoud1993
February 8th, 2014, 23:52
پس از ویندوز استفاده میکنید ! بهتر نیست برای راحتی iis ؤو پاک کنید و xampp نصب کنید ؟ خوب اگر مایل به ادامه با iis هستید باید اولا فایل یوزر Everone رو به پوشه مورد نظر اضافی کنید و پسوند فایل های مورد نیاز رو به iis اضافی کنید والا هاستینگ خودش برام نصبش کرد چون من اولین بارمه برا همین نمیدونستم چی باید نصب کنم من از تو همین سایت یه فیلمی دیدم که Everone رو میساخت بعد تیک Read رو براش میزد منم همینکارو کردم اما برای فایلای جدید جواب نمیده یعنی برا اونا یوزر پسورد میخواد
mashadp30
February 9th, 2014, 01:04
وارد iis ويندوزتون بشيد برروي web site كليك كنيد . براي وب سايت مورد نظر ( default web site ) راست كليك كنيد properties رو انتخاب كنيد .
برروي تب directory security كليك كنيد .
اولين گزينه authentication and access control رو edit كنيد .
در صفحه باز شده تيك Enable anonymous access رو فعال كنيد.
ourweb
February 9th, 2014, 01:14
به هاستینگ خودتون درخواست بدید براتون انجام بدن .
Mr.Te0
February 9th, 2014, 03:25
اگر هنوز موفق به رفع مشکل نشده اید دسترسی بدید براتون حل کنم.
Masoud1993
February 9th, 2014, 13:05
وارد iis ويندوزتون بشيد برروي web site كليك كنيد . براي وب سايت مورد نظر ( default web site ) راست كليك كنيد properties رو انتخاب كنيد .
برروي تب directory security كليك كنيد .
اولين گزينه authentication and access control رو edit كنيد .
در صفحه باز شده تيك Enable anonymous access رو فعال كنيد.
اینکارو کردم تیکش فعال بود اما باز برای فایلای جدید یوزر پسورد میخواد :(
اگر هنوز موفق به رفع مشکل نشده اید دسترسی بدید براتون حل کنم.