سلام
از دوستانی که تجربه این 2 دیتا سنتر قدرتمند رو دارند خواهش میکنم در این تایپیک نظر بدند
کدام دیتا سنتر cologix یا ColoCrossing؟!؟
لطفا برای نظر خود توضیحاتی را ارائه نمایید
موندم کدوم سرور اختصاصی رو بخرم؟
besthosti.com
February 8th, 2014, 19:54
به نظر من کولوجیکس خوب هست همین طور که چند نفرا از اعضای این سایت هم از این دیتاسنتر سرور دارن.
taha_2011
February 8th, 2014, 19:56
به نظر من کولوجیکس خوب هست همین طور که چند نفرا از اعضای این سایت هم از این دیتاسنتر سرور دارن.
ممنون
شما خودتون از این دیتا سنتر داشتید؟
| KVM - SERVER |
February 8th, 2014, 19:57
+1 Colocrossing
Connectivity که این دیتاسنتر داره قابل مقایسه با Cologix نیست ،
همینطور هم سرویس دهنده ای که ازشون سرویس میگیرید اهمیت داره.
اگر آی پی ازشون دارید ، قرار بدید تا شبکشون بررسی بشه.
persianmagic
February 8th, 2014, 20:01
سلام
از دوستانی که تجربه این 2 دیتا سنتر قدرتمند رو دارند خواهش میکنم در این تایپیک نظر بدند
کدام دیتا سنتر cologix یا ColoCrossing؟!؟
لطفا برای نظر خود توضیحاتی را ارائه نمایید
موندم کدوم سرور اختصاصی رو بخرم؟
توجه دارید که این 2 دیتاسنتر اکثر خدمات Colocation ارائه میدند و کیفیت پورت و Oversale نبودن بستگی به سرویس دهنده داره؟
اپتایم دیتاسنتر کولوکراسینگ 100% تضمین شده.ااکثر هارد های سرور ها از گرانترین و با کیفیت ترین هارد های جهان یعنی western digital re4 هستند
و همینطور کسی از دوستان بصورت مستقیم از خود دیتاسنتر CC سرور تهیه نکرده و بازهم نوع استفاده از هارد دیسک بستگی به سرویس دهنده ای داره که داخل کلوکراسینگ space اجاره کرده.
taha_2011
February 8th, 2014, 20:06
+1 Colocrossing
Connectivity که این دیتاسنتر داره قابل مقایسه با Cologix نیست ،
همینطور هم سرویس دهنده ای که ازشون سرویس میگیرید اهمیت داره.
اگر آی پی ازشون دارید ، قرار بدید تا شبکشون بررسی بشه.
بله آِی پی بهم دادن برای پینگ(192.3.95.1)
ممنون میشم بررسی کنید اطلاع بدید
و سپاس گزارم از پاسخ های شما
امید وارم کردید:53:
اپتایم دیتاسنتر کولوکراسینگ 100% تضمین شده.ااکثر هارد های سرور ها از گرانترین و با کیفیت ترین هارد های جهان یعنی western digital re4 هستند
پشتیبانی فوق العاده قوی هم بماند
بسیار سپاس گزارم
| KVM - SERVER |
February 8th, 2014, 20:11
بله آِی پی بهم دادن برای پینگ(192.3.95.1)
ممنون میشم بررسی کنید اطلاع بدید
و سپاس گزارم از پاسخ های شما
امید وارم کردید:53:
اگر از همین شبکه به شما سرور ارائه کنند ، قطعا کیفیت پهنای باند بسیار خوبی خواهید داشت.
QuadraNET , Choopa , Level 3 , Telia , nLayer تامین کننده های اصلی پهنای باند هستند و این 5 سرویس دهنده کاملا" Premium میباشند.
اکثر سرویس دهنده ها داخل Cologix از Hurricane Electric و Cogent استفاده میکنند که جزء تامین کننده های ارزان با کیفیت متوسط هستند.
taha_2011
February 8th, 2014, 20:15
اگر از همین شبکه به شما سرور ارائه کنند ، قطعا کیفیت پهنای باند بسیار خوبی خواهید داشت.
QuadraNET , Choopa , Level 3 , Telia , nLayer تامین کننده های اصلی پهنای باند هستند و این 5 سرویس دهنده کاملا" Premium میباشند.
اکثر سرویس دهنده ها داخل Cologix از Hurricane Electric و Cogent استفاده میکنند که جزء تامین کننده های ارزان با کیفیت متوسط هستند.
ممنون
بنده این آفرشون مد نظرم هست:
Intel Xeon E3-1240v2 Quad Core
24GB DDR3 RAM
1TB SATA-3 Hard Drive
20TB Transfer @ 1Gbps Uplink
29Usable IPs
Setup Time : 48Hours
Monthly Fee : $120/Mo
نظرتون چیه؟
| KVM - SERVER |
February 8th, 2014, 20:17
ممنون
بنده این آفرشون مد نظرم هست:
Intel Xeon E3-1240v2 Quad Core
24GB DDR3 RAM
1TB SATA-3 Hard Drive
20TB Transfer @ 1Gbps Uplink
29Usable IPs
Setup Time : 48Hours
Monthly Fee : $120/Mo
نظرتون چیه؟
مناسب هست.
Mr.Te0
February 8th, 2014, 20:17
با Colocrossing یه مدت همکاری داشتم.
انصافا سرور های پرقدرت و با پشتیبانی حرفه ای ارائه میدند و سرور ها از پورت خوب و پایداری برخوردار است
besthosti.com
February 8th, 2014, 20:23
ممنون
شما خودتون از این دیتا سنتر داشتید؟
بله با این دیتاسنتر و همچنین دیتاسنتر کولوکراسینگ کار کردم از نظر کیفیت و همچنین پورت من به کولوجیکس رای میدم ولی از نظر عدم سخت گیری به کولوکراسینگ رای میدم ولی در کل به نظر من بهتر است که از دیتاسنتر کولوحیکس تهیه کنید.
reza_ch
February 8th, 2014, 20:39
از colocrossiing من وی پی اس داشتم و یک نکته ی مهم این دیتاسنتر هارد قوی و پورت قوی اون هست
از اون کانادا نداشتم تا حالا