توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ثبت دامنه ir در whmcs
abbas_majan
February 8th, 2014, 14:42
با سلام و درود
از امروز مشکلی در پورتالم رخ داده که وقتی مشتری دامنه ir را چه برای سفارش ثبت و چه برای تمدید در whmcs هویز میکنه بهش پیغام میده که
آزاد نیست ! دامنه قبلا توسط شخص دیگری به ثبت رسیده
برای دیگر پسوندها مشکلی نیست و فقط برای ir این اتفاق افتاده
تا دیروز اصلا این مشکل رو نداشتم و همچنین نه تنظیمات whmcs را دستکاری کردم نه تنظیمات هاست را دست زده ام و نه فایلی را تغییر داده ام
از امروز خودش اینطوری شده
به نظرتون مشکل از کجاست و چطور میشه رفعش کرد ؟
با تشکر
gholamkale
February 8th, 2014, 14:51
سلام
فکر کنم اشکال از nic.ir باشه کلاً امروز داون بود
صبر کنید شاید با درست شدن نیک سایت شما هم درست بشه
abbas_majan
February 8th, 2014, 17:30
سلام
فکر کنم اشکال از nic.ir باشه کلاً امروز داون بود
صبر کنید شاید با درست شدن نیک سایت شما هم درست بشه
یعنی الان همه این مشکل رو دارن ؟؟
phptarh
February 8th, 2014, 17:33
دوست عزیز سایت nic.ir بالا بیاد مشکل ثبت کننده های دامنه ملی حل میشه همه مشکل شمارو دارن
kourosh_it
February 8th, 2014, 17:44
درود خسته نباشید مشکل از nic هست بنده چند جان تست کردم چندین جای معتبره همین مشکل بود ! مثلا در هاست ایران دامینی که پر بود آزاد بود !
abbas_majan
February 8th, 2014, 17:45
دوست عزیز سایت nic.ir بالا بیاد مشکل ثبت کننده های دامنه ملی حل میشه همه مشکل شمارو دارن
سایت نیک که بالا میاد
abbas_majan
February 8th, 2014, 17:46
درود خسته نباشید مشکل از nic هست بنده چند جان تست کردم چندین جای معتبره همین مشکل بود ! مثلا در هاست ایران دامینی که پر بود آزاد بود !
برا من هر دامنه ir که میزنم چه ثبت شده باشه چه آزاد باشه میزنه آزاد نیست و توسط شخص دیگه ای ثبت شده در صورتی که آزاده
احتمال داره نیک آی پی سرورم رو بسته باشه ؟
tikweb.ir
February 8th, 2014, 20:04
هنوز هم این مشکل رو دارید؟
هیچ تغییری در سایت یا سرورتون ندادید؟
abbas_majan
February 8th, 2014, 20:10
هنوز هم این مشکل رو دارید؟
هیچ تغییری در سایت یا سرورتون ندادید؟
بله هنوز هم مشکل را دارم و همانطور که در پست اول گفتم هیچ تغییری هم نه در پورتال و نه در سایت ندادم
البته موضوع را با فراسو که مطرح کردم گفتند احتمالا ایرنیک آی پی سرورم را در سرورشون بستن 8-|
abbas_majan
February 9th, 2014, 17:21
هنوز مشکلم برطرف نشده :((
abbas_majan
February 12th, 2014, 18:15
هنوز مشکلم برطرف نشده :-s
mojtaba.ghadri
February 13th, 2014, 10:12
داداش ببین پورت هویز که فکر کنم ۴۳ باشه روی سرور سایتت باز هستش , اگه بسته باشه نمیتونه از دامنه هویز بگیره !!