توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vCenter چه امکاناتی داره ؟! :D
OmidX
February 8th, 2014, 11:40
درود ،
اگه فک میکنید سؤال کردن مشکلی داره ، تاپیک رو ترک کنید :D ، بگذریم !
دوستان من تو سایت vmware درباره vcenter خوندم ، یکسری فیلم هم تو یوتیوب درباره ش دیدم ، میخوام ببینم این vcenter دقیقا چه کاری انجام میده ک vsphere قادر ب انجامش نیست ؟!
بیشتر دنبال پنل web client خود vmware م ، الان باید vcenter رو نصب کنم ؟! :63: یا ؟؟؟
Mr.Te0
February 8th, 2014, 12:47
امکانات فروانی داره -
مثل منیج کردن چمدین سرور از یکجا - مشاهده دقیق منابع مصرفی در یک روز یا 1 یا بیشتر.
گراف های دقیق تر نسبت به نسخه کلاینت و ...
Regika
February 8th, 2014, 22:56
لینک زیر رو مطالعه کنید
What is VMware vCenter Server? (http://searchvmware.techtarget.com/What-is-VMware-vCenter-Server)
iNicz.Com
February 8th, 2014, 23:23
درود ،
اگه فک میکنید سؤال کردن مشکلی داره ، تاپیک رو ترک کنید :D ، بگذریم !
دوستان من تو سایت vmware درباره vcenter خوندم ، یکسری فیلم هم تو یوتیوب درباره ش دیدم ، میخوام ببینم این vcenter دقیقا چه کاری انجام میده ک vsphere قادر ب انجامش نیست ؟!
بیشتر دنبال پنل web client خود vmware م ، الان باید vcenter رو نصب کنم ؟! :63: یا ؟؟؟
vsphere پنل مدیریتی برای یک esx/esxi سرور هستش با اینکه به vcenter چندین سرور esx/esxi میشه کنترل کرد، مدیریت کرد . میشه vps ای رو به سرور دیگه ای به راحتی انتقال داد و خیلی امکانات دیگر که بیشتر موارد استفاده برای دیتاسنتر ها هستش .
ای پی سروری که روش درای وی سنتر نصب میکنی رو بزن اینجا
sina_67_85
February 9th, 2014, 16:17
رول Active Directory Lightweight Directory Services رو نصب کردین ؟
alfavps.com
February 9th, 2014, 16:36
رول Active Directory Lightweight Directory Services رو نصب کردین ؟
نیازی به نصب اکیتو دایرکتوری نیست اصلا اگه نصب باشه اجازه نصب وی سنتر نمیده!!!
از primary dns suffix میتونید روی سرور دامین ست کنید
smail_f
February 9th, 2014, 18:42
سلام
اگر خواستید مشخصات وی سنتر را برای من پ . خ کنید برای شما چک میکنم
یا با یاهو ایدی من در تماس باشید
برسی میکنم و نتیجه را به شما میگم
vps_sale
Mr.Te0
February 10th, 2014, 01:55
میتونید به جای دامنه از ای پی سرور مجازی استفاده کنید که ممکنه ارور مشابهی بده که طبیعی است.