توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کپی کردن از یک vps و ساخت vps جدید
OmidX
February 8th, 2014, 09:06
درود ،
دوستان برای کپی کردن از یک vps و ساخت vps جدید ،
من از vps اول خروجی ovf میگیرم ، سپس از طریق deloy ovf template یک سرور جدید میسازم ، آیا راه ساده تری برای اینکار هست ؟!
و سؤال دوم ، Mac address کارت شبکه سرور ها در این حالت یکی میشه ، از این نظر مشکلی پیش نمیاد ؟!
با تشکر ... :53:
novin-web
February 8th, 2014, 11:06
سلام
اگر vcenter داری میتونی با کلون گرفتن این کار رو انجام بدی
خیلی راحت
Milad-H
February 8th, 2014, 11:11
با سلام، راه دیگر و ساده و سریع تری وجود دارد اگر هر دو بر روی یک سرور vmware قرار دارد تنها کافیست فایک vmdk سرور اول را برای سرور دوم کپی کنید و سپس یک سرور جدید ایجاد کنید و در مرحله ایجاد هارد گذینه دوم یعنی فایل هارد موجود است را انتخاب کنید
OmidX
February 8th, 2014, 11:21
سلام
اگر vcenter داری میتونی با کلون گرفتن این کار رو انجام بدی
خیلی راحت
با سلام، راه دیگر و ساده و سریع تری وجود دارد اگر هر دو بر روی یک سرور vmware قرار دارد تنها کافیست فایک vmdk سرور اول را برای سرور دوم کپی کنید و سپس یک سرور جدید ایجاد کنید و در مرحله ایجاد هارد گذینه دوم یعنی فایل هارد موجود است را انتخاب کنید
با تشکر ... لطفا این سؤال هم پاسخ بدید :
Mac address کارت شبکه سرور ها در این حالت یکی میشه ، از این نظر مشکلی پیش نمیاد ؟!
Milad-H
February 8th, 2014, 11:23
با تشکر ... لطفا این سؤال هم پاسخ بدید :
Mac address کارت شبکه سرور ها در این حالت یکی میشه ، از این نظر مشکلی پیش نمیاد ؟!
در حالتی که بنده گفتم چون کارت شبکه مجازی جدید ایجاد میشود مک آدرس ها تغییر خواهد کرد
OmidX
February 8th, 2014, 11:36
در حالتی که بنده گفتم چون کارت شبکه مجازی جدید ایجاد میشود مک آدرس ها تغییر خواهد کرد
بله ، حق با شماست ... ممنون ! ;)
Regika
February 8th, 2014, 23:00
با ایمپورت کردن ovf هم مک آدرس بعد از لود شدن تغییر میکنه