PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افت شدید سرعت سرور و سایتها

AINALE
February 7th, 2014, 17:07
با سلام
من سرور vps با 2 و .....
کلوکسو ام ار روش نصبه البته تازه هم هست اما سه روزه افت سرعت شدید دارم نه تغیری در کنترل پنل کردم و نه در ssh
علت چی میتونه باشه ؟ لطفا راهنماییم کنین
با تشکر

mohsen_sh
February 7th, 2014, 17:12
پورت کم نشده؟؟
آیا جایی ک ازش سرویس خریدید اور سل نکرده ؟

AINALE
February 8th, 2014, 10:51
مدیر سرور بهم گفتن حملات به کنترل پنل کلوکسو در این چند روزه زیاد شده و چند تایی رو هک کردن ولی چون مال شما ام ار هست ناتوان بودن

nginxweb
February 8th, 2014, 10:52
درود
دوست گرامی در ساعاتی که کندی دارید میزان منابع سرو ررا چک نمایید و ببینید چه مقدار پردازنده آزاد میباشد و همینطور رم چه میزان آزاد است تا بتوانید از وضعیت کافی منابع آگاه شوید

AINALE
February 8th, 2014, 11:06
با تشکر از پایختون
واقعیت اینکه کلا سه روزه همینطوری شده و یک دقیقه هم ندیدم درست بشه
اما تست رو نمیدونم چجوری منابع رو چک کنم تا حالا چنین مسائلی برام پیش نیومده بود

ULTRAWEB
February 8th, 2014, 12:15
شما جامعه مجازی دارین و شاید منابع بیشتری هم کاربرا مصرف میکنن اگر اشتباه نکرده باشن
البته بازم نیاز به بررسی هست که مشخص بشه دقیقا مشکل از کجاست
درضمن مطمئنا کانفیگ درست و درمونی روی سرور شما صورت نپذیرفته هست و فقط یکبار خودتون یا کسی
کلوکسو ام ار رو نصب کرده همین.

AINALE
February 8th, 2014, 12:21
جامعه مجازی دارم ولی فعلا بدونه استفاده هست مدتی بسته بوده و بازدید کمی داره
کلوکسو رو خودم کانفیگ کردم و تا سه روز پیش سرعت خوب و فوق العاده ای داشت
جامعه مجازی رو هم غیر فعال کردم :(

ULTRAWEB
February 8th, 2014, 12:41
کش سرور نصب کردی
آپاچی رو تیون کردی
یکسری ماژول های اپاچی روغیرفعال کردین
خوب مسلما نه پس بایدم بعدازچند روز این حالت پیش بیاد.
دیتابیس رو تیون کردی

AINALE
February 8th, 2014, 17:06
دوست من این های که شما میگین تو هیچیک از تایپیکها ندیدم منم اولین بارم نیست که نصب میکنم

ULTRAWEB
February 8th, 2014, 17:56
دوست من این های که شما میگین تو هیچیک از تایپیکها ندیدم منم اولین بارم نیست که نصب میکنم

عزیزم اینهایی من میگم رو شما باید انجام بدی روی هر سروری! دلیل نمیشه اینجانیست و تاحالا شما انجام ندادین حرف عجیبی میزنم
افت شدید سرعت سایت و سرور شما به عوامل زیادی بستگی دارد که باید بررسی شود تا ایراد مشخص گردد و اینجاهرکس هرچیزی به ذهنش میرسه میگه
شما یا دانشش رو داری سرنخ رو که دوستان میگن رو میری یا میدی کسی که وارد هست براتون بررسی کنه بقول معروف در رو ما نشون میدی ولی رنگش رو خودت انتخاب میکنی
بعدشم شما همیشه نصب میکنی کانفیگ و بهینه سازی که نمیکنی اینهایی من میگم بهش میگن بهینه سازی

speednet
February 8th, 2014, 20:08
...

AINALE
February 9th, 2014, 12:04
اقای محمدی کارم رو راه انداختن :)
Iran Config |ایران کانفیگ | عیب یابی ، نصب و راه اندازی ، مدیریت سرور های لینوکس و ویندوز (http://www.***************/)
سامانه پشتیبانی تهران سرور - سبد خرید (http://www.tehranserver.ir/)